arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۰۷۲۱۷
تاریخ انتشار: ۵۶ : ۱۵ - ۰۶ آذر ۱۳۹۵

پلیس فتا: «یوتیوب» ایران‌ستیز است/ ۸۵ درصدی ایرانیان به اینترنت موبایل دسترسی دارند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
پلیس فتا: «یوتیوب» ایران‌ستیز است/ ۸۵ درصدی ایرانیان به اینترنت موبایل دسترسی دارندرئیس پلیس فتا با اعلام دسترسی ۸۵ درصد مردم ایران به اینترنت موبایل با انتقاد از ایران‌ستیزی «یوتیوب» گفت: حمایت از نافرمانی مدنی از طریق عدم پرداخت هزینه‌های آب و برق یا جریمه‌های رانندگی، از اهدافی است که در فضای مجازی دنبال می‌شود.

به گزارش انتخاب، سردار کمال هادیانفر در نشست دادستان‌های شهرستان های استان تهران با موضوع مبارزه با مواد مخدر و فرصت‌ها و تهدیدات فضای مجازی در بیان اهمیت فضای سایبر، با اشاره به این که بسیاری از تهدیدات فضای سایبر در فضای واقعی رخ نمی‌دهد، آماری از کاربران این فضا در جهان و ایران ارائه داد.

وی با اعلام این که از 7 میلیارد و 300 میلیون نفر جمعیت دنیا 3 میلیارد و 700 میلیون نفر کاربر اینترنت می‌باشند، اظهار داشت: در ایران از هر 100 نفر، 85 نفر اینترنت همراه دارند و تعداد کاربران اینترنت در جهان طی سال‌های 2005 تا 2014 دو برابر شده است.

وی افزود: در کشور ما تقریبا 46 میلیون کاربر وجود دارد که 29 میلیون کاربران جوان هستند.

رئیس پلیس فتا با اشاره به فعالیت های ایران ستیزی شبکه «یوتیوب» اظهار کرد: هر چیزی که به زیان ایران باشد به راحتی در دسترس قرار می‌گیرد، ولی هر آنچه علیه اسرائیل باشد در کسری از ثانیه حذف می‌شود و این شبکه برای رژیم صهیونیستی چهره‌سازی می‌کند.

هادیانفر افزود: آنچه امروز کاربران بدون استفاده از ابزارهای پلیسی می‌توانند در اینترنت مشاهده کنند، چهار درصد آن چیزی است که اکنون قابل مشاهده است و 96 درصد آن قابل مشاهده نیست و جرایم سازمان یافته در این لایه غیرقابل مشاهده ارتکاب می‌یابد.

وی به نقش شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و جذابیت این شبکه‌ها را ناشی از فراهم کردن امکان اشتراک‌گذاری فکر، اندیشه و ایده دانست و افزود: عمده تهدیدات این فضا و شبکه‌ها، فعالیت سازمان‌یافته ضد دین، مقدسات و اخلاق است.

رییس پلیس فتا ایجاد بحران و نارضایتی در مردم با هدف کاهش و حذف اعتماد عموم به مسوولان را هدف دیگری دانست که در فضای مجازی دنبال می‌شود و از جمله به موضوع فیش‌های نجومی اشاره کرد و افزود: استحاله فرهنگی، حمایت از نافرمانی مدنی از طریق عدم پرداخت هزینه‌های آب و برق یا جریمه‌های رانندگی، از دیگر اهدافی است که در فضای مجازی دنبال می‌شود و این واقعیت، هوشیاری مردم را می‌طلبد.

دستگیری 40 هزار نفر به اتهام مواد مخدر در سال جاری

در ادامه این جلسه سردار محسن خانچرلی فرمانده غرب استان تهران، گزارشی از وضعیت مبارزه با مواد مخدر در غرب استان ارائه و اعلام کرد طی هشت ماه گذشته 8 تُن انواع مواد مخدر در غرب استان تهران کشف شد که نسبت به سال گذشته 13 درصد افزایش داشته است.

وی هم‌چنین به دستگیری10000 نفر در رابطه با مواد مخدر و تشکیل 6000 پرونده در شهرستان‌‌های غرب تهران اشاره کرد و از افزایش 25 درصدی دستگیری‌ها و 18 درصدی آمار پرونده‌های مواد مخدر خبر داد.

سردار ناظری فرمانده انتظامی شرق استان نیز گزارش مشابهی در مورد هفت شهر در شرق استان ارایه داد و میزان کشفیات در مدت مشابه در شرق استان را چهار تُن مواد اعلام کرد.

همچنین سردار زاهدیان رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، با ذکر آمار مقایسه‌ای کشفیات مواد مخدر و روان‌گردان طی هشت ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال 1394 اظهار داشت: مجموع کشفیات استان تهران در هشت ماه 23 تُن بوده است و در این راستا 480 قاچاقچی دستگیر و پنج هزار معتاد متجاهر در تهران جمع‌آوری شدند.

وی از دستگیری 40 هزار نفر ظرف هشت ماه گذشته در رابطه با مواد مخدر در استان تهران خبر داد که شامل قاچاقچی، توزیع کننده و مصرف کننده‌ و خرده فروشان مواد است.
منبع: تسنیم
نظرات بینندگان