کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اظهارات و مواضع حاشیهساز صادقی و مطهری گفت: اینگونه افراد را نباید جدی گرفت، چرا که روش برادر حاتم طائی را برای شهرتطلبی در پیش گرفتهاند.
به گزارش انتخاب، حمیدرضا مقدمفر کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی که روز گذشته بهمناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان بسیجی سخن میگفت، در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره مباحث اخیر مطرح شده توسط محمود صادقی نماینده مجلس و حاشیههای پیرامون او، با تأکید بر اینکه "نباید حرفها و رفتارهای صادقی را جدی گرفت و به آن اهمیت داد"، گفت: صادقی در بطن و اصل قضیه بهدنبال شهرت است و از نظر تاریخی میتوان رفتارهای او را به کردار برادر حاتم طائی تشبیه کرد.
وی افزود: برادر حاتم طائی کارهای فراوانی کرد تا همچون برادرش مشهور شود و بهبیان امروزی پایگاه مناسبی در افکار عمومی آن روز بیابد و ستاره شود، اما آنگاه که علیرغم دستیازی به همه آنچه به عقلش میرسید، موفقیتی در این زمینه کسب نکرد، رفت و در آب زمزم بول کرد تا از این طریق مشهور شود یعنی به مقدسات اهانت کرد تا ستاره شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رفتار و گفتار این روزهای محمود صادقی از منظر کارکردی و هدفگذاری تشابه زیادی به اقدام آن روز برادر حاتم طائی دارد، گفت: تمام همّ و غم او از هجمه به مقدسات و نهادهای کشور و ادعای تهمت اخیرش علیه شورای نگهبان (که پیش از این هم مطرح کرده اما هیچگاه مدرکی برای آن ارائه نکرده بود) نشأت گرفته از همان روحیه شهرتطلبی است.
مقدمفر با اشاره به اظهارات اخیر محمود صادقی و تمسک به پدر شهیدش برای اعتباربخشی به سخنان امروز خود، خاطرنشان کرد: پدر گرامی ایشان شهید آرمانها بود و توسط دشمنان نظام و انقلاب به شهادت رسید، اما چهنسبت سیاسی فرهنگی معرفتی میتواند میان این شهید بزرگوار و پسری وجود داشته باشد که برای حرفهایش سرکردگان همانهایی که پدرش را به شهادت رساندند، کف و سوت میزنند و 24ساعته او را در رسانههای خود پوشش میدهند؟
وی افزود: فرموده امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه "هرگاه دشمن شما را تشویق و تحسین کرد بدانید که به خطا رفتهاید"، معیار و شاخص بسیار مهم و شاهکلید سنجش اظهارات و مواضع افراد و گروههاست؛ جناب محمود صادقی اگر با همین شاخص به نتیجه حاشیهسازیهای خود بنگرد و روحیه شهرتطلبی را هم مهار کند، به نتایج معرفتی خوبی دست پیدا خواهد کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه صادقی هیچ نسبتی غیر از همخونی و نسبت بیولوژیک با پدرش ندارد، تصریح کرد: متأسفانه ایشان بهجای اینکه زینت پدرش باشد، شین ایشان شده است (اشاره به حدیث امام صادق(ع): کونوا لنا زیناً و لاتکونوا علینا شیناً).
مقدمفر در ادامه سخنان خود با اشاره به مورد مشابه علی مطهری نیز گفت: علی مطهری نیز نمونه پیشساخته آقای محمود صادقی است و میتوان تحلیل مشابهی درباره او نیز ارائه کرد.
وی خاطرنشان کرد: اقداماتی از جمله فعل دادستان مشهد در جلوگیری از سخنرانی مطهری را بهطور قطع اشتباه میدانم؛ باید گذاشت این افراد هرچه میخواهند بگویند.
این کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی با اشاره به نحوه ورود مستقیم علی مطهری به سیاست، گفت: ایشان پیش از ورود به مجلس هشتم و حضور در عرصه جدی سیاست، مدرس دانشگاه و فعالی در حوزه فرهنگی بود که نظرات معمولاً مناسب و اقدامات خوبی نیز انجام میداد اما همان هنگام اکثر دلسوزان و صاحبنظران معتقد بودند که ایشان توانایی تشخیص پیچیدگیهای عرصه سیاست و توطئههایی را که دشمنان پیادهسازی میکنند، ندارد و به همین دلیل امکان فریبخوردن و تحت تأثیر قرار گرفتن در او بسیار بالاست، اما علیرغم این خصوصیات شنیدیم آقای احمدینژاد بهشدت اصرار کرد تا او (علی مطهری) در لیست اصولگرایان برای مجلس هشتم گنجانده شود و نهی دلسوزان اثری نداشت.
مقدمفر تصریح کرد: به این دلایل میشود گفت آسیبهایی را که از مواضع و رفتار علی مطهری به نظام میرسد، میشود ناشی از همان تصمیم احمدینژاد دانست و در واقع مطهری امروز را سیئة من سیئات احمدینژاد لقب داد.
وی با بیان اینکه علی مطهری و محمود صادقی را نباید جدی گرفت و باید اجازه داد هرچه دلشان میخواهد بگویند، افزود: امثال این افراد شاید در عمق دلشان بخواهند تا با آنها برخوردهای قضایی و انتظامی صورت بگیرد تا بدون آنکه نصیبی از خرد و علم و تدبیر لازم برده باشند، در افکار عمومی تبدیل به قهرمان شوند؛ اما اگر بگذاریم 24ساعته حرفهایشان را بزنند، رفته رفته بیمبنا بودن و تهی بودن ادعاهایشان از هرگونه منطق و دلیل برای همه روشن خواهد شد، و صرفاً تبدیل به زبان ضدانقلاب در داخل میشوند که متأسفانه تا حدی هم اتفاق افتاده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به بیانات علی مطهری مبنی بر اینکه اگر پدرش (استاد شهید مطهری) زنده بود راضی به حصر نمیشد، تأکید کرد: این جمله از معدود اظهارات کاملاً صحیح آقای علی مطهری است، البته با این تفاوت که اگر شهید مطهری زنده بودند راضی به حصر نمیشدند نه از این بابت که خواستار آزادی فتنهگران باشند، بلکه اساساً با در نظر گرفتن مرتبه بلند معرفتی و فقهی شهید مطهری، ایشان مهدورالدم بودن خائنان به نظام و کودتاچیانی را که بهدلیل رئیس نشدن، با دشمنان آشکار نظام اسلامی همداستان شدند، خواستار میشد.
مقدمفر گفت: شهید مطهری درباره افرادی همچون دکتر شریعتی که مختصر انحراف تئوریک از مفاهیم دینی داشت، نیز تساهل و تسامح را نمیپذیرفتند و نامههای تند ایشان در برهه پیش از انقلاب به امام درباره دکتر شریعتی شاهد این ادعاست، لذا کاملاً بدیهی است که درباره رئوس فتنه محصور که به پیادهنظام آمریکا و اسرائیل در ایران تبدیل شده و حیثیت نظام اسلامی را زیر سؤال برده و موجب ریخته شدن خونهایی شدند، به کمتر از اعدام راضی نمیشدند.
وی در پایان این بخش از سخنان خود با بیان اینکه برخی از درخواستکنندگان رفع حصر، نیتهای مرموزانهای دارند و سیاست معاویهای در پیش گرفتهاند، اظهار داشت: آنها بهروشنی میدانند که حاصل رفع حصر، آزادی فتنهگران نیست بلکه بلافاصله باید دادگاهی برپا و بنا به استدلالها و استنادات و دلایل روشن و فراوانی که وجود دارد، حکم اعدام آنان کاملاً محتمل میباشد، بنابراین آنان بهطور مرموزی قصد دارند فتنهگران را بهسمت و سوی اعدام هل دهند تا از یک سو پیش از اعدام آنان، خود را در افکار عمومی قهرمان آزادی جلوه دهند و پس از اعدام نیز ضمن خوشنودی باطنی برای از بین رفتن رقبای همجناحی خود، مرگ آنان را پیراهنعثمان کنند.