arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۱۹۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۲ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۵

توضیحات «حاجی‌بابایی» درباره بازنشستگی زنان با 20 سال سابقه کار

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه توضیحانی درباره مصوبه مجلس مبنی بر بازنشستگی زنان با 20سال سابقه کار ارایه داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه توضیحانی درباره مصوبه مجلس مبنی بر بازنشستگی زنان با 20سال سابقه کار ارایه داد.
 
‌به گزارش انتخاب، حمیدرضا حاجی‌بابایی در جمع خبرنگاران، درباره مدیران و کارکنانی که در شهرداری بازنشسته شده‌اند و بعضا سابقه فعالیت آنها به بیش از 40 سال می‌رسد، اظهار کرد: در چارچوب قانون به این افراد اجازه فعالیت داده می‌شود اما اساسا باید در چارت سازمانی تلفیقی از جوانان و افراد با سابقه وجود داشته باشد تا در محیط کار هم شور و نشاط فراهم شود و هم از تجربه مدیران با سابقه استفاده شود.
 
وی ادامه داد: بر اساس قوانین، فردی که بازنشسته شده و حقوق و مزایای خود را دریافت کرده است، باید یک سوم حقوق قبلی خود قرارداد امضا کند و سپس به ادامه فعالیت بپردازد.
 
وی خاطرنشان کرد: در صورتی‌که فردی بر خلاف این قانون به‌کار گرفته شود نقض قانون است و باید پیگیری شود.
 
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه، درباره مصوبه بازنشستگی زنان با 20سال سابقه کار، گفت: با توجه به اینکه سیستم استخدامی کشور درست نیست بنابراین باید چنین الزامات و قوانینی ایجاد شود.
 
وی ادامه داد: وقتی یک خانم در سن 38 سالگی استخدام می‌شود، قطعا 20 سال پس از خدمت فرسوده می‌شود و نیاز به استراحت و فراغت از فعالیت دارد.
 
فعالیت 270 هزار زن در ادارات با کمتر از 20  سال سابقه
 
حاجی بابایی تصریح کرد: 950هزار خانم در ادارات در حال فعالیت هستند که 510هزار از این افراد در آموزش و پرورش هستند و 270 هزار از این افراد سابقه کمتر از 20 سال دارند که شامل این قانون نمی‌شوند و با توجه به اینکه اجرای این طرح تبصره‌های خاصی دارد و حقوق افراد دو سوم خواهد شد بنابراین می‌توان برآورد کرد که شمار این افراد به بیش از 10 هزار نفر نمی‌رسد.
 
وی ادامه داد: با خروج این افراد اگر چه هزینه‌هایی را باید دولت متحمل شود اما نیروی کار جوان جایگزین این افراد خواهد شد و در حقیقت به گونه‌ای باب استخدام باز خواهد شد.
 
اجرای رینگ سوم شهر همدان؛ راهکار حل مشکلات شهر
 
نماینده مردم همدان و فامنین درباره وضعیت شهرک ولیعصر همدان نیز گفت: اگر چه تاکنون فعالیت‌های بسیاری برای توسعه این شهرک انجام شده است اما برخی از مشکلات این شهرک به ساختار این شهرک بر می‌گردد که متأسفانه چنین مشکلاتی به علت تصمیم‌گیری نادرست در گذشته رخ داده است.
 
حاجی بابایی ادامه داد: راهکار حل چنین مشکلاتی اجرای رینگ سوم شهر و تبدیل شدن همدان به کلان شهر است.
 
وی در پاسخ به سوال یک خبرنگار که چرا باید مسئولین رویه دولت نهم و دهم را در ساخت پروژه‌های عمرانی در پیش بگیرند و پروژه‌های نیمه‌تمام بسیاری را بر دولت بعدی محول کنند، افزود: طرح مطالعاتی تبدیل شدن همدان به کلان شهر 8 سال پیش تدوین شده و قوانین آن به تصویب رسیده است.
 
وی ادامه داد: وقتی رینگ سوم شهر آغاز و شهرک سازی در آن انجام بگیرد، شهرداری از محل درآمدهای ایجاد شده از این طریق به راحتی می‌تواند هزینه‌های خود را تأمین کند.
 
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم گفت: اگر چه نباید پروژه‌هایی را بی ‌رویه و بدون در نظر گرفتن مسائل مادی آغار کرد اما این تصور که باید پروژه‌ای که نیمه تمام است به اتمام برسانیم و سپس پروژه جدید را آغاز کنیم اشتباه است چرا که هر منطقه‌ای نیاز خاصی دارد و نمی‌توان از نیازهای منطقه‌ای به‌دلیل به اتمام نرسیدن پروژه دیگر صرف نظر کرد.
 
شرایط همدان برای کلانشهر شدن مهیاست
 
حاجی بابایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر الزامات و شرایطی که همدان برای کلان شهر شدن نیازمند است وجود دارد بنابراین باید این پروژه آغاز شود تا اعتبارات به سمت این شهر سرازیر شود.
 
وی نبود مدیریت واحد شهری را از مشکلات شهرها عنوان کرد و گفت: نمی‌توان در انتظار حل این مشکل ماند و آغاز رینگ سوم شهر را به تعویق انداخت بنابراین هر دو باید همزمان با یکدیگر مرتفع شوند.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان