پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : قرار دادن آبغوره در معرض آفتاب آثار زيانباري همراه دارد.
مهندس سيدرضا غفاري، معاون مرکز سلامت محيط و کار وزارت بهداشت گفت: در صورت نگهداري آبغوره و آبليمو در ظروف پلاستيکي و با توجه به اسيدي بودن اين مواد، اسيد، مواد پلاستيکي را تجزيه مي کند و اين مواد داخل آب ليمو و آبغوره و مصرف آن خطرناک مي شود.
وي همچنين گفت: قراردادن آبغوره در آفتاب باعث ايجاد تغييرات شيميايي در ترشي مي شود و لازم است از قرار دادن مواد غذايي در آفتاب جلوگيري شود.