پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : گاهی آکنه تنها در کف سر دیده می شود.علت بروز این عارضه می تواند عفونت های باکتریایی بوده که این بیماری التهاب ریشه مو (فولیکولیت) نامیده می شود .
محمد رضوانی متخصص پوست و مو بیان کرد:جوش غرور جوانی (آکنه) می تواند علاوه بر صورت،در ناحیه پشت بدن و یا حتی سطح سر مشاهده شود.بنابرین برای بهبود آن باید نخست از درمان های آکنه کمک گرفت.البته شوینده مورد استفاده در منطقه صورت با سایر نواحی بدن متفاوت است.
این متخصص پوست و مو اظهار داشت:گاهی آکنه تنها در کف سر دیده می شود.علت بروز این عارضه می تواند عفونت های باکتریایی بوده که این بیماری التهاب ریشه مو (فولیکولیت) نامیده می شود در حالی که آکنه التهاب غده چربی مجاور ریشه است.برای درمان آن تحت نظر پزشک، باید اقدام به مصرف آنتی بیوتیک نمود.
وی تاکید کرد:اولین و مهم ترین روش در درمان آکنه و فولیکولیت، شستشوی روزانه و بهتر موها است که منجر به کاهش چربی سطح سر شده.بنابرین در صورت اثر بخش بودن آن، نیازی به استفاده از داروهای شیمیایی نیست.
رضوانی اذعان داشت:در بعضی مواقع عمق جوش های سر به قدری زیاد است که تخریب ریشه مو را همراه داشته .در این صورت در محل هایی که جوش وجود دارد موی سر مشاهده نمی شود که این عارضه فولیکولیت دکالوانس نام دارد که نیازمند مصرف داروهای قوی تری است.
وی با اشاره به اینکه عفونت های قارچی نیز می توانند موجب پدید آمدن جوشهای سر شده توصیه کرد: در پاره ای اوقات، افراد مبتلا به بیماری" لیکن پلان" با تصور اینکه به جوش سطح سر دچار شده اند در مراجعه به پزشک کوتاهی کرده که باعث فقدان دائمی مو در آن قسمت می شود.
این متخصص پوست و مو با بیان اینکه شیوع این اختلال در مردان بیشتر است، افزود:مبتلایان به جوش سر معمولا دچار اختلالات هورمونی نیستند.
منبع : باشگاه خبرنگاران