arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۶۸۸۸۸
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۰۹ - ۱۴ مهر ۱۳۹۶

ارتش میانمار شبه نظامیان روهینگیا را متهم به آتش افروزی تازه کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
دفتر فرماندهی ارتش میانمار ادعا کرد که شبه نظامیان روهینگیا با آتش گشودن به خانه های استان راخین در روزهای اخیر خروج این گروه اقلیت را تشدید کرده اند.

به گزارش ایرنا ، بیش از 500 هزار روهینگیایی در 6 هفته گذشته و پس از آغاز دور تازه ای از خشونت ها علیه خود مجبور به ترک استان راخین در غرب میانمار شدند.
 
دولت بنگلادش در هفته جاری اعلام کرد که روزانه حدود پنج هزار نفر پناهجوی میانماری از مرزهای مشترک وارد این کشور می شوند و حدود 10 هزار نفر دیگر نیز در سایر نقاط منتظر خروج از میانمار هستند.
 
آن گونه که ارتش شبه نظامیان را متهم کرده است چندین آتش سوزی در روستاهای استان راخین در هفته های اخیر به وقوع پیوسته که این امر شرایط امنیتی این استان را بیش از پیش تخریب می کند.
 
شبه نظامیان استان راخین 'ارتش رستگاری روهینیگا راخین' نام دارند که دولت آنها را یک گروه تروریستی می خواند، اما این گروه خود را حامی حقوق اقلیت نژاد روهینگیا معرفی می کند.
 
ارتش این کشور همچنین اعلام کرده است که نیروهای امنیتی 'برای حاکمیت قانون' تلاش می کنند.
 
آوارگانی که از میانمار به بنگلادش سفر کرده اند، ارتش میانمار را متهم به کشتار روهینگیایی ها و همچنین سوزاندن روستاها می کنند.
 
گروه های حقوق بشری بین المللی با استناد به تصاویر ماهواره ای بیان کرده اند که مستندات مختلفی از اعمال سیستماتیک سیاست'زمین سوخته' که پویشی هدفمند علیه روستاهای روهینگیا است به دست آورده اند.
 
سازمان ملل نیز این قبیل اقدامات را که علیه اقلیت نژادی روهینگیا انجام شده است 'پاکسازی نژادی' معرفی کرده و برخی تحلیلگران نیز آن را 'نسل کشی' خوانده اند.
 
به رغم خشونت های گسترده ای که استان راخین را در هفته های گذشته به صدر اخبار بین المللی تبدیل کرده، اما تاکنون تلاش های بین المللی و برخی درخواست های منطقه از دولت میانمار به کاهش این خشونت ها منجر نشده است.
 
دولت میانمار که حق شهروندی روهینگیا را به رسمیت نمی شناسد، عزم جدی برای پایان دادن به این بحران ندارد و نسبت به درخواست های بین المللی بی توجه است.
 
پس از اینکه مساله راخین با حمله 25 آگوست گذشته وارد مرحله تازه ای شد، کشتار و حملات ارتش میانمار با حمایت گروه های افراطی و شبه نظامی بودایی اوج گرفت که دراثر آن تاکنون بیش از 501 هزار از مسلمانان روهینگیایی نفر به بنگلادش فرار کرده اند.
برچسب ها: روهینگیا ، میانمار
نظرات بینندگان