پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «روزگاری برخی خیال میکردند ممکن است زمانی فرا برسد و ما با آمریکا کنار آمده و دعواها به دوستی و فرصتها تبدیل شود؛ اما روز به روز مشخص شد که آمریکاییها وجود و قدرت ما را نمیپسندند؛ این مسئله امروز برای همگان واضح شده است.»
به گزارش ایسنا، آیتالله مکارم شیرازی روز چهارشنبه (26 مهر) در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم اظهار داشت: برخی از شخصیتها نزد ما آمده و گفتهاند که ممکن است دشمنان ما مشکلاتی ایجاد کنند و بیش از همه انسجام مردم مهم است؛ اما خوشبختانه دشمنان ما به دست خود در حال رسوا شدن هستند و روز به روز دست آنان برای همه مشخص میشود.
این مرجع تقلیدبا بیان این که آمریکا به هیچ وجه قابل اطمینان نیست، ابراز داشت: آنان از تمام پیمانها دوری کرده و آن را بر هم میزنند؛ اخیرا هم از یونسکو که جنبه فرهنگی سازمان ملل است خارج شدهاند؛ چراکه یونسکو به اسرائیل تذکری داده است.
این استاد خارج فقه حوزه خاطرنشان کرد: بعد از این همه پیمانشکنی، جالب است که به کره شمالی هم پیشنهاد مذاکره دادهاند؛ شما با این رسوایی، پیشنهادِ مذاکره میدهید؟ خب مشخص است که جواب منفی میشنوید.
این مفسر قرآن کریم به جملاتی از امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت به مالک فرمود: «ای مالک، با کسانی که عهد بستی، بر سر عهدت بمان»؛ عهدشکنی در زمان جاهلیت هم امر زشت و قبیحی بود؛ اما امروز مشاهده میکنید که جاهلیت عصر ما از جاهلیت آن زمان هم بدتر شده و به راحتی از عهدنامه هایی که بسته اند، خارج می شوند؛ چراکه فقط به فکر منافع خود می باشند.
آیتالله مکارم شیرازی تأکید کرد: در این زمان، انسجام ما در کشور بسیار مهم است و با این انسجام، بر دهن دشمن زده و پیروزیهای پی در پی برای ما خواهد داشت.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود به روایتی از نبی مکرم اسلام(ص) اشاره کرد و افزود: حضرت فرمودند: «ستکون فتن یصبح الرّجل فیها مؤمنا و یمسی کافرا إلّا من أحیاه اللَّه بالعلم/ فتنه ها خواهد بود که در اثنای آن مرد به صبح مؤمن باشد و به شب کافر شود؛ مگر آن که خدایش به علم زنده دارد».
این استاد حوزه اظهار داشت: فتنه معنای وسیع و گستردهای دارد که تمام وسوسههای شیطانی را شامل میشود که گاهی خفیف و گاهی شدید است و در طول تاریخ نیز چنین افرادی بودهاند که دچار چنین حالاتی شدهاند و باید خود را به خدای متعال واگذار کنیم.
آیتالله مکارم شیرازی تصریح کرد: انسانِ عالِم، کسی است که خداوند او را به علم زنده کرده و از این فتنهها در أمان میماند؛ البته اگر خداوند کمک نکند، لغزشها در انتظار همگان خواهد بود.