شنبه ۰۴ تير ۱۴۰۱ | Saturday, 25 June 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۰۴ تير ۱۴۰۱ | Saturday, 25 June 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو /  لحظه برخورد هولناک تانکر آب با مینی‌بوس حامل کارگران معدن در زرند

ویدیو / لحظه برخورد هولناک تانکر آب با مینی‌بوس حامل کارگران معدن در زرند

ویدیو / ادعای عضو هیئت‌مدیره استقلال: برخی تیم‌ها به بازیکنان قول حضور در تیم ملی و جام جهانی می‌دهند

ویدیو / ادعای عضو هیئت‌مدیره استقلال: برخی تیم‌ها به بازیکنان قول حضور در تیم ملی و جام جهانی می‌دهند

ویدیو / لباس عجیبی که توسط ارتش روسیه ساخته شده، این لباس ضد مین، ضد آتش و ضد انفجار است

ویدیو / لباس عجیبی که توسط ارتش روسیه ساخته شده، این لباس ضد مین، ضد آتش و ضد انفجار است

ویدیو /  توصیف مدیر هتل در ژاپن درباره زنان ایرانی: با مژه زدن پرواز می‌کنند!

ویدیو / توصیف مدیر هتل در ژاپن درباره زنان ایرانی: با مژه زدن پرواز می‌کنند!

ویدیو / افشاگری پولاد کیمیایی علیه گوگوش

ویدیو / افشاگری پولاد کیمیایی علیه گوگوش

ویدیو / سنت‌شکنی بن سلمان در ترکیه و واکنش گارد افتخار

ویدیو / سنت‌شکنی بن سلمان در ترکیه و واکنش گارد افتخار

کد خبر: ۳۷۹۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۶ - ۰۵ آذر ۱۳۹۶
سیاست >> سیاست داخلی
پ
دادستان تهران:

اینکه شخصی که خود مدتی مسئولیت داشته، به خاطر چند متهم، اقتدار دستگاه قضایی را بشکند، جای تأسف دارد / برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح کنند/ اگر تصور کرده‌اند قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند / اینکه شخصی ادعا کرده 80 میلیون نفر نزدیکان وی هستند نوعی توهم است/ در موضوع ستار بهشتی، مأمور متخلف با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد

جعفری دولت‌آبادی این که شخصی ادعا کرده است هشتاد میلیون نفر نزدیکان وی هستند را نوعی توهم خواند و گفت: مردم داوران منصفی هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در سال ۸۸ هم جریان فتنه می‌گفت حرف شورای نگهبان را قبول نداریم / اینکه شخصی که خود مدتی مسؤولیت داشته، به خاطر چند متهم، سعی در شکستن اقتدار دستگاه قضایی نماید، جای تأمل و تأسف دارد / برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح کنند/ تسلیم فشار‌های جریان‌های فکری انحرافی نخواهیم شد؛ اگر تصور کرده‌اند قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند / اینکه شخصی ادعا کرده 80 میلیون نفر نزدیکان وی هستند نوعی توهم است/ در موضوع ستار بهشتی مأمور متخلف با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد

نوزدهمین جلسه‌ شورای معاونان دادسرای عمومی و انقلاب تهران روز شنبه چهارم آذرماه سال جاری با حضور معاونان دادستان و سرپرستان نواحی و دوایر نظارت دادسرای تهران و دادیاران تحقیق یکی از نواحی این دادسرا و به ریاست دکتر جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران برگزار شد.

به گزارش «انتخاب»، دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به سلامت و کارآمدی به عنوان دو ویژگی مهم قوه قضاییه، در تبیین اهمیت سلامت اظهار داشت: سلامت دستگاه قضا به عملکرد آن باز می‌گردد؛ به این ترتیب که نیروی انسانی و کارکنان آن از هرگونه خطایی که جرم محسوب می‌شود مصون باشند.

هجمه‌ها علیه دستگاه قضایی ناشی از اهمیت آن است

دادستان تهران هجمه‌های اخیر علیه دستگاه قضا از سوی عوامل خارجی و داخلی را ناشی از اهمیت قوه قضاییه دانست که در قانون اساسی به آن توجه خاص شده و مبنای آن نیز فقه اسلامی است که قاضی را منتسب به ولایت و رهبری می‌داند.

وی با خاطر نشان نمودن بیان امام خمینی (ره) که دستگاه قضایی را ضامن حقوق و آزادی‌های مردم می‌دانستند، در بیان چگونگی تضمین سلامت دستگاه قضا، شاخصه نظارت را مورد توجه قرار داد و افزود: یک سیستم در صورتی سالم می‌ماند که ضمن به روز شدن، به نحو مستمر تحت نظارت باشد و لذا اگر امروز نهاد‌های متعدد نظارتی مانند دادسرای انتظامی قضات، دادستانی کل کشور طبق قانون آیین دادرسی کیفری جدید، دیوان عالی کشور، دادگستری‌های استان در امور نظارت ارزشیابی، هیأت‌های حفظ حقوق شهروندی و حفاظت اطلاعات قوه قضاییه به اقدامات کارکنان دستگاه قضا نظارت دارند، ناشی از اهمیت این قوه است تا سلامت دستگاه قضایی را تداوم بخشد و تضمین نماید.

کارآمدی دستگاه قضایی ناشی از سلامت کارکنانش است

دکتر جعفری دولت آبادی در خصوص اهمیت نظارت مدیران قضایی در کنار نظارت‌های رسمی اظهار داشت: نظارت سرپرستان نواحی به لحاظ مستقیم و مداوم بودن، ضروری است چرا که می‌تواند تمامی جوانب رفتار قاضی را در بر گیرد و به نحوه‌ی تحقیقات قضایی، چگونگی رفتار قاضی با مراجعین، میزان توان‌مندی وی در انجام امور قضایی، میزان تحمل وی در برابر ناملایمات و پایداری در مقابل حوادث نظارت کند و چنین نظارت کاملی تنها در پرتو اختیارات مدیریتی قابل تحقق است.

پیش‌گیری از انحرافات قضات؛ تضمین کننده سلامت دستگاه قضایی است

دادستان تهران پیشگیری از انحرافات قضات و ارتکاب جرایم توسط آنان را راهکار دیگری برای تضمین سلامت دستگاه قضا خواند و با اشاره به بیانات رییس قوه قضاییه در جلسات متعدد و به ویژه جلسه اخیر با مسؤولان نظارتی این قوه در این راستا، اظهار داشت: رئیس قوه قضاییه بار‌ها تاکید کرده‌اند که نگذاریم قاضی به مرحله‌ی ارتکاب جرم برسد و آنگاه دستگیر شود، بلکه باید مراقب بود که اگر در ابتدای مسیر انحراف قرار گرفت، با تذکر و هشدار به مسیر اصلی بازگردد.

دکتر جعفری دولت آبادی هزینه پیشگیری را کم‌تر از درمان دانست و با اشاره به این که پیشگیری طریق بهتری برای رسیدن به هدف است، در تبیین اهمیت تذکر افزود: وجود نهاد‌های نظارتی به این معنا نیست که در برابر تخلفات سکوت کنیم، بلکه قاضی که بر خلاف شؤون در جمعی حاضر می‌شود که اصحاب پرونده در آن حضور دارند یا از موسسه‌ای وام می‌گیرند که ممکن است پرونده‌ای نزد وی داشته باشد، باید مورد تذکر قرار گیرد؛ قضات باید ضمن اجتناب از چنین ورطه‌های، نصیحت‌های مشفقانه را بپذیرند چرا که خداوند هم تذکر را نافع برای مؤمنان می‌داند.

باید قضات خوش‌نام را در حافظه‌ی تاریخ ماندگار کرد

راهکار دیگر برای تضمین سلامت دستگاه قضا، تشویق قضات خوش‌نام و معرفی آنان به مردم بود که دادستان تهران در توضیح این راهکار اظهار داشت: این‌گونه نباشد که صرفاً اخبار منفی علیه قضات منتشر شود بلکه باید قضاتی که از نظر علمی درخشش دارند، به رعایت عدالت شهره هستند و با مردم به کرامت رفتار می‌کنند را در حافظه‌ی تاریخ و ملت ماندگار کرد.

دکتر جعفری دولت آبادی در بیان ارتباط میان سلامت و کارآمدی دستگاه قضا، اظهار داشت: اگر به سلامت دستگاه قضایی توجه شود، کارآمدی آن نیز در پی خواهد آمد و به واقع، کارآمدی آن ناشی از سلامت کارکنانش است.

جریان فتنه هم می‌گفت: حرف شورای نگهبان را قبول نداریم

دادستان تهران با تاکید مجدد بر ضرورت برقراری رابطه قوی‌تر میان سلامت و کارآمدی دستگاه قضا، از قضات خواست امروز که دستگاه قضایی لبه‌ی تیغ حملات عده‌ای قرار گرفته، در مبارزه با مفاسد و در جهت افزایش کارآمدی خود تلاش نمایند و در توضیح افزود: اگر ورود دستگاه قضایی در سال ۸۸ نبود، جریان فتنه به اقدامات خود ادامه می‌داد. آن‌ها هم می‌گفتند حرف شورای نگهبان را قبول نداریم و دشمنان می‌خواستند نظام را ساقط کنند منتها عده‌ای به بهانه تقلب در انتخابات به خیابان ریختند؛ در آن سال‌ها دستگاه قضایی به موقع ورود کرد و امروز هم عده‌ای به بهانه برخی پرونده‌ها دستگاه قضایی را زیر سؤال می‌برند تا چنین وانمود سازند که قوه قضاییه از مسیر اصلی خارج شده است و هم‌صدایی عوامل خارجی و داخلی علیه قوه قضاییه قابل تأمل است.

این که شخصی به خاطر چند متهم سعی در شکستن اقتدار دستگاه قضایی نماید، جای تأسف دارد

دادستان تهران با تصریح به این که اهمیت دستگاه قضایی و جایگاه منحصر به فرد آن به لحاظ ویژگی «استقلال»، موجب شده است این رکن از نظام مورد تهاجم دشمنان هم در داخل و هم در خارج قرار گیرد، در خصوص هجمه‌های داخلی اظهار داشت: هیچ کس منکر برخی مشکلات و نقیصه‌ها در دستگاه قضایی نیست، اما این که شخصی که خود مدتی مسؤولیت داشته، به خاطر چند متهم، سعی در شکستن اقتدار دستگاه قضایی نماید، جای تأمل و تأسف دارد.

۴۵ هزار نوبت ملاقات با زندانی در دادسرای تهران طی سال گذشته

دکتر جعفری دولت آبادی اظهارات این فرد در خصوص وضعیت زندان‌ها را خلاف واقع خواند و در خصوص عملکرد دادستانی تهران در امر زندان‌ها گفت: اخیرا آقایی مدعی شده است که کسی به زندان‌ها سر نمی‌زند این در حالی است که شما معاونان و قضات دادسرا از شدت فشار‌ها برای اجرای برنامه‌های بازدید از زندان و رسیدگی به وضعیت زندانیان از ما گله‌مند شده‌اید. فقط در هفته گذشته و در یک روز ۶۰ نفر از قضات و مقامات دادسرا با ۳۳۰۰ زندانی ملاقات کرده‌اند و در طول سال قبل، ۴۵ هزار نوبت ملاقات توسط قضات با زندانیان انجام شده است و برخی معاونان دادسرا به لحاظ عدم مراجعه به زندان‌ها توبیخ شدند. در تمام زندان‌های استان تهران دایره نظارت راه اندازی شده و در حال حاضر بیس از سی قاضی در دوایر نظارت و صرفا در امر زندانیان خدمت می‌کنند.

کاهش جمعیت زندانیان تهران به رغم افزایش ورودی پرونده‌ها

دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به اختصاص ۱۶ جلسه‌ی شورای معاونان دادستانی تهران در سال گذشته به موضوع زندان‌ها و برگزاری همایش و چندین نشست با همین موضوع در سال جاری، نتیجه‌ی این اقدامات را در آمار اعلامی از سوی سازمان زندان‌ها مستتر دانست که به رغم افزایش ورودی‌های دادسرای تهران، جمعیت زندانیان دادسرای تهران به میزان ۸/۳ درصد کاهش داشته است. وی افزود: ابلاغ دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها توسط قوه قضاییه و هم‌چنین بازدید ریاست قوه قضاییه در خردادماه سال ۹۵ از زندان تهران بزرگ و ملاقات با تعداد زیادی از زندانیان، مؤید توجه بیش از حد قوه قضاییه به مسئله زندان‌ها و مشکلات زندانیان است.

مرز میان انتقاد و جرم: منصفانه بودن و عدم تخریب و توهین

دادستان تهران این سخن که قوه قضاییه با انتقاد نسبت به دستگاه قضایی برخورد می‌کند را ادعای واهی خواند و با طرح این سوال که در کدام پرونده قاضی انتقاد را جرم دانسته است، افزود: جرم در قانون تعریف شده است و تبحر قاضی در حدی هست که میان انتقاد و جرم تفکیک نماید. قانون مطبوعات نیز مرز میان انتقاد و توهین و افترا را با دو شرط مشخص کرده است؛ انتقاد سازنده مشروط به دارا بودن منطق، استدلال و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب آزاد است.

دادستان تهران در پاسخ به ادعا‌های این فرد پیرامون فوت ستار بهشتی اظهار داشت: در موضوع ستار بهشتی بیشترین توضیحات را دادستانی تهران به مراجع رسمی ارایه داد. دادستان تهران در دبیرخانه شورای امنیت ملی و در مجلس شورای اسلامی حضور یافت و حتی به آقای نجار وزیر وقت کشور واقعیت‌های مرتبط با حادثه اعلام شد تا به اشتباه اطلاع‌رسانی نشود، و در همین رابطه پرونده قضایی تشکیل شد؛ مأمور متخلف تحت تعقیب قضایی قرار گرفت و با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد.

دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به تلاش دشمن برای سلب اعتماد مردم نسبت به مسؤولان کشور، تهمت‌ها علیه نظام را هم‌سویی با دشمن دانست و افزود: از راه‌های سلب اعتماد مردمی این است که به مسؤولان نظام نسبت‌های خلاف واقع داده شود و طرح موضوع قدیمی حساب‌های قوه قضاییه در این راستا صورت می‌گیرد.

برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح نمایند

دادستان تهران سکوت قوه قضاییه در مقابل چنین ادعا‌هایی را به منزله‌ی بدون پاسخ بودن آن‌ها ندانست و اظهار داشت: برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح نمایند، اما امروز که به کیان دستگاه قضایی حمله کرده‌اند، تاکید می‌نمایم که دستگاه قضایی در خط مقدم مبارزه با فساد بوده و همواره سعی بر این داشته‌ایم که از خط انصاف خارج نشویم، اما تسلیم فشار‌های وارده از سوی عده‌ای با هدف حمایت از افراد متخلف یا جریان‌های فکری انحرافی، فرقه‌گرایی و جناحی‌گری نخواهیم شد؛ و اگر تصور کرده‌اند که با چنین هجمه‌هایی بر قوه قضاییه، قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند.

جعفری دولت‌آبادی این که شخصی ادعا کرده است هشتاد میلیون نفر نزدیکان وی هستند را نوعی توهم خواند و با اشاره به این که مردم داوران منصفی هستند، افزود: با این اقدامات سخیف، مردم به تدریج درمی‌یابند که چه کسانی همراه انقلاب و پشتیبان کشورند و چه کسانی آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. مردم خدمت‌گزاران خود را به خوبی می‌شناسند و چنین گزافه‌هایی تأثیری بر عزم دستگاه قضایی در مقابله با مفسدان نخواهد داشت.

هوای پاک جزو حقوق عامه است

دادستان تهران با اشاره به تصویب قانون هوای پاک و توضیح برخی مواد این قانون برای قضات حاضر در جلسه، قلمرو این قانون را کشوری خواند و از جمله ضمانت اجرا‌های پیش‌بینی شده در این قانون را، توقف خودرو و جزای نقدی اعلام نمود و افزود: دو نکته مهم این قانون، ضابط خاص و پیش‌بینی شعب خاص است. در ماده ۳۱، یگان حفاظت سازمان محیط زیست به عنوان ضابط خاص پیش‌بینی شده که در کنار نیروی انتظامی مکلف به اقدام بر اساس نظر دادستان شهرستان گردیده‌اند. هم‌چنین طبق این قانون، قوه قضاییه به تشخیص خود در هر حوزه قضایی شعبی را برای رسیدگی به جرایم موضوع این قانون اختصاص خواهد داد.

صدور کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی در دو پرونده اقتصادی

دادستان تهران از صدور کیفرخواست توسط دادسرای پولی - بانکی در پرونده‌ی موضوع اختلاس از یکی از شعب بانک ملت خبر داد و در توضیح اظهار داشت: موضوع این پرونده، جابجایی غیرقانونی ۱۲۰۰ میلیارد تومان از یک شعبه بانک بود؛ که با اقدام به موقع دادستانی وجوه توقیف و به بانک اعاده شده است؛ که در این پرونده هفت نفر تحت تعقیب قرار گرفته و در حال حاضر دو نفر از متهمان در بازداشت بسر می‌برند. هم‌چنین در پرونده دیگر مفتوح در همین ناحیه از دادسرا، مقادیر قابل توجهی وجوه در یکی از شعب خارجی بانک ملت جابه‌جا شده و به بستگان متهم متواری به خارج از کشور انتقال یافته است؛ که در این پرونده نیز عمده وجوه توقیف شده است. در این پرونده که علاوه بر مدیرعامل وقت بانک ملت، چهار نفر دیگر از همدستان وی نیز تحت تعقیب قرار گرفته‌اند، قرار جلب به دادرسی صادر شده است.

لینک کوتاه
بیشتر بخوانید

تایید احکام سه نفر از محکومان افساد فی‌الارض در دیوان عالی کشور

اقدام دادستانی مبنی بر توقیف «کیهان» مطابق قانون بود/«خزعلی» پس از مرخصی از بازگشت به زندان خودداری کرد؛ او مجدداً برای تحمل حبس به زندان معرفی شد / محکومیت یکی از وکلا ارتباطی با پرونده متهمان طیف احمدی‌نژاد ندارد

دادستان تهران: صدور کیفرخواست در پرونده اهانت به رییس جمهور در روز قدس/ پرونده جدید از زنان ایرانی که داعشی شدند

ارسال به تلگرام
برچسب ها: دادستان ، جعفری دولت آبادی
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

نصیریان: از بهروز شعیبی انتظار کارهای خارق‌العاده دارم

نصیریان: از بهروز شعیبی انتظار کارهای خارق‌العاده دارم

سحر دولتشاهی در کنسرت همایون شجریان/ عکس

سحر دولتشاهی در کنسرت همایون شجریان/ عکس

تیراندازی متهم به قلب افسر پلیس در تهران

تیراندازی متهم به قلب افسر پلیس در تهران

خوردن پماد روی آنتن زنده تلویزیون

خوردن پماد روی آنتن زنده تلویزیون

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان

تصاویر: زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان

۲/۴
تصاویر: راند دوم مسابقات اتومبیلرانی سرعت

تصاویر: راند دوم مسابقات اتومبیلرانی سرعت

۳/۴
تصاویر: اردوی تیم ملی سپک تاکرا در کرمانشاه

تصاویر: اردوی تیم ملی سپک تاکرا در کرمانشاه

۴/۴
تصاویر: « بره سر»

تصاویر: « بره سر»

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / عضو هیات مدیره استقلال: فرهاد مجیدی به دلیل مشکل خانوادگی و با انجام توافق توانست جدا شود / هیچ مبلغی بابت این جدایی دریافت نکردیم

ویدیو / پترائوس، رئیس سابق سیا پیش بینی می‌کند؛ چه کسی پیروز میدان جنگ در اوکراین می‌شود؟ + زیرنویس فارسی

تماشا کنید: از جیب مردم / گزارشی از پول‌های میلیاردی که در استقلال و پرسپولیس جابجا می‌شود

ویدیو / علی نصیریان: نوه‌ام مبتلا به اوتیسم است

ویدیو / آزمون: بعد جام جهانی ازدواج می‌کنم

ویدیو / خوردن پماد در برنامه شبکه یک سیما

ویدیو / پسر گوگوش: مصداقی شوهر مادرم من را ساعت ۳ نصف شب از خانه بیرون انداخت

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تصویر جدیدی که از حسین طائب منتشر شد

فرماندار شیراز در واکنش به تجمع نوجوانان: برخی از عوامل تجمع دستگیر شده‌اند / بعضی حرکات و رفتار‌های این برنامه را حتی در زمان پیش از اسلام هم سراغ نداریم

نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد

دادگستری استان فارس: عوامل اصلی برگزاری تجمع هنجار شکن بلوار چمران تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند / شهرداری شیراز: در این گردهمایی مشارکت نداشتیم

ویدیو / توصیف مدیر هتل در ژاپن درباره زنان ایرانی: با مژه زدن پرواز می‌کنند!

تلفات سنگین طالبان در درگیری با تنها فرمانده هزاره تبار خود؛ ۲۰ جنگجوی طالبان کشته و ۳۵ تن دیگر زخمی شدند / طالبان تمام مسیر‌های بلخاب را مسدود کردند

نگرانی از بزرگترین تخریب تاریخ معماری ایران در شیراز

ویدیو / افشاگری پولاد کیمیایی علیه گوگوش

صداوسیما: توقف پخش برنامه طبیب / مجری نتوانست اظهارات غیرعلمی مهمان درمورد نماز را تصحیح کند

وزارت کار: حقوق بازنشستگان در سه دسته جداگانه افزایش می‌یابد

ویدیو / پسر گوگوش: مصداقی شوهر مادرم من را ساعت ۳ نصف شب از خانه بیرون انداخت

سرنوشت بازیگران سریال «آینه عبرت» چه شد؟

شهردار کرج عزل شد

ویدیو / صدایی که همایون شجریان مبهوتش شد

۱۰ فیلم که حداقل یک بار باید در زندگی‌تان تماشا کنید

شهردار: برج خلیج فارس قزوین ظرف یک هفته تخلیه شود

صداوسیما: توقف پخش برنامه طبیب / مجری نتوانست اظهارات غیرعلمی مهمان درمورد نماز را تصحیح کند

روایتی از شلیک یک «مامور گشت ارشاد» به بوکسور سابق تیم ملی

وزارت کار: حقوق بازنشستگان در سه دسته جداگانه افزایش می‌یابد

ویدیو / مراسم خاکسپاری همسر و فرزند حامد سلطانی در بیرجند

ویدیو / پسر گوگوش: مصداقی شوهر مادرم من را ساعت ۳ نصف شب از خانه بیرون انداخت

رییس سازمان امور مالیاتی: فعالان اقتصادی و پزشکان نه خود را به زحمت بیندازند نه مردم را / ما در پایان سال هم حساب‌های تجاری را بررسی می‌کنیم هم پوزها را

حمید جبلی به تلویزیون بازمی‌گردد / فصل هفتم "پایتخت" ساخته می‌شود

سرنوشت بازیگران سریال «آینه عبرت» چه شد؟

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

ویدیو / حمله با چاقو به چند طلبه در حرم امام رضا؛ ضارب دستگیر شد

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
۱۰ سریال برتر سال ۲۰۲۲ تاکنون به انتخاب Reddit؛ از The Staircase تا Severance

۱۰ سریال برتر سال ۲۰۲۲ تاکنون به انتخاب Reddit؛ از The Staircase تا Severance

اعلام جزئیات تازه از سریال «جان اسنو»: کیت هرینگتون طراح اصلی مجموعه است / احتمال ضعیف حضور امیلیلا کلارک / ساخت چهار سریال در جهان «گیم اوف ترونز»

اعلام جزئیات تازه از سریال «جان اسنو»: کیت هرینگتون طراح اصلی مجموعه است / احتمال ضعیف حضور امیلیلا کلارک / ساخت چهار سریال در جهان «گیم اوف ترونز»

خابی لیم چگونه به پرطرفدارترین تیک تاکر جهان مبدل شد؟ / چند نفر حساب این جوان سنگالی را دنبال می کنند؟

خابی لیم چگونه به پرطرفدارترین تیک تاکر جهان مبدل شد؟ / چند نفر حساب این جوان سنگالی را دنبال می کنند؟

تشکیل شفق مصنوعی با پرتاب راکت فالکون ۹ اسپیس اکس به جو زمین

تشکیل شفق مصنوعی با پرتاب راکت فالکون ۹ اسپیس اکس به جو زمین

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: زلزله ۶.۱ ریشتری در افغانستان

تصاویر: راند دوم مسابقات اتومبیلرانی سرعت

تصاویر: اردوی تیم ملی سپک تاکرا در کرمانشاه

تصاویر: « بره سر»

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۳ تیر ۱۳۷۸: ناگفته‌ای از مراسم تشییع سعید امامی

خاطرات حسن روحانی، شماره ۷۴: آقای مکارم به من گفت در شرایط فعلی لازم است در کنار دروس حوزوی به دبیرستان هم بروی

یادداشت‌های علم، پنجشنبه ۸ تیر ۱۳۴۶: روس‌ها شکست خورده اند، می‌خواهند ولو به ظاهر جبران کنند

دادستان خوزستان: رسیدگی و تحقیقات حادثه متروپل در شعبه ویژه با سرعت در حال انجام است

بتن‌ریزی دیواره واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر آغاز می‌شود

امیر قطر وارد مصر شد؛ اولین سفر رسمی پس از قطع روابط

انتشار اخباری مبنی بر تخلف احتمالی در واردات نهاده‌های دامی / دستور رئیسی برای بررسی فوری تخلف

رابرت مالی: متعهد به مسیر دیپلماسی معنادار در قبال ایران هستیم

امیرعبداللهیان به وزیر خارجه طالبان: افغانستان مسئله حق‌آبه ایران را حل کند

سازمان ملل: خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره به ضرب گلوله نیروهای امنیتی اسرائیل کشته شده است

دولت، «سفره‌ی مردم» را به مذاکرات گره زده؟ / حسینی‌کیا، نماینده: نظارت دولت کمرنگ شده

خزعلی، معاون رییس جمهور: تهدید زنان سینماگر برای حضور در جلسه معاونت امور زنان / شکایتی از "آزار جنسی" به دست ما نرسید

تصویر جدیدی که از حسین طائب منتشر شد

آغاز به کار آزمایشی «رمزریال» به جای اسکناس از شهریور

امام جمعه تبریز: در بحث ازدواج، از انتخاب در سر کلاس درس و دانشگاه، پارک‌ها و فضای مجازی پرهیز کنید

بیانیه ستاد امربه معروف و نهی از منکر درمورد تجمع نوجوانان در شیراز: برخی بی بندوباری را جزئی از آزادی و نشانه تمدن و تجدد می دانند

تلفات سنگین طالبان در درگیری با تنها فرمانده هزاره تبار خود؛ ۲۰ جنگجوی طالبان کشته و ۳۵ تن دیگر زخمی شدند / طالبان تمام مسیر‌های بلخاب را مسدود کردند

آخرین آمار کرونا در ایران، ۳ تیر ۱۴۰۱: فوت ۲ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۲۳۲ بیمار جدید

امیرعبداللهیان: رفتار قلدرانه آمریکا مانع اصلی مذاکرات کنونی است / وانگ یی: هیچ حرکت غیرسازنده‌ای را که منجر به تشدید اوضاع شود، تایید نمی‌کنیم

نتایج یک مطالعه: تزریق واکسن کرونا در اولین سال، جان ۲۰ میلیون نفر را نجات داد

کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی مصرف تن ماهی در کشور بعد از افزایش قیمت

شناسایی ۱۳ بیمار مشکوک به وبا در استان کردستان / «این افراد سابقه سفر به اقلیم کردستان عراق دارند»

علیرضاپناهیان: باید کاری کنیم هر کارگردانی فیلم می‌سازد، مسائل را از حوزه بگیرد؛ باید برویم سراغ کارگردانان

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اتهامات لاپید در ترکیه: یک سناریوی از پیش طراحی شده برای تخریب روابط دو کشور مسلمان است / پاسخ ما به ترور رژیم صهیونیستی بدون تهدید امنیت کشور‌های دیگر خواهد بود

عضو کمیته علمی ستاد کرونا: دو استان مازندران و خوزستان با افزایش تعداد مبتلایان روبه‌رو هستند / تهران نیز تغییرات اندکی داشته، اما برای نتیجه‌گیری هنوز زود است

دادگستری استان فارس: عوامل اصلی برگزاری تجمع هنجار شکن بلوار چمران تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند / شهرداری شیراز: در این گردهمایی مشارکت نداشتیم

نماینده مجلس درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی: اتفاقی که می‌افتد متفاوت از چیز‌هایی بود که در ذهن داشتیم / افزایش قیمت منحصر به آن چند قلم کالا نیست؛ تاثیرش بر سایر کالا‌ها فراتر از انتظار بوده / کارت زرد فاطمی‌امین پیام روشنی به دولت بود

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۳ تیر ۱۴۰۱ / ترافیک در محور چالوس سنگین است / تردد روان در محور‌های هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران-شمال

وضعیت آب و هوا، امروز ۳ تیر ۱۴۰۱ / هشدار افزایش دما در برخی استان‌ها و خسارت به محصولات کشاورزی / توده جدید گردوخاک در راه است

سخنگوی جانسون: سرگرم بررسی مکانیسم‌های تسهیل تجارت با ایران هستیم

اولین پرواز رسمی هواپیمایی امارات از دبی به تل آویو

دیلی‌میرور: حمل‌کننده کیف اتمی پوتین ترور شد؛ گلوله به سرش شلیک و به بیمارستان منتقل شده / رسانه‌های روسیه: او قصد خودکشی داشت؛ برادرش او را «غرق در خون» پیدا کرده

بورل: باید آماده باشیم که روسیه در زمستان از گاز به عنوان سلاح استفاده کند / انتقال گاز روسیه به برخی کشورها ۱۰۰ درصد قطع شده؛ به برخی دیگر از کشورها هم تا ۵۰ درصد کاهش یافته

فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی چناران به ضرب گلوله جان باخت / ضارب دستگیر شد

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

سحر دولتشاهی در کنسرت همایون شجریان/ عکس

نصیریان: از بهروز شعیبی انتظار کارهای خارق‌العاده دارم

تیراندازی متهم به قلب افسر پلیس در تهران

همسرکشی در کرج

چرا نوید محمدزاده و فرشته حسینی ممنوع‌الفعالیت شدند؟

راز دلخوری وریا غفوری لو رفت

اتصالی برق، ۹ نفر را به بیمارستان فرستاد

هزینه بازیگر شدن چه‌قدر است؟

خفه کردن همسر20 ساله به دست شوهر21 ساله/ زنم زیاده خواهی می کرد

خوردن پماد روی آنتن زنده تلویزیون

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۳۷۹۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۶ - ۰۵ آذر ۱۳۹۶
سیاست >> سیاست داخلی
پ
دادستان تهران:

اینکه شخصی که خود مدتی مسئولیت داشته، به خاطر چند متهم، اقتدار دستگاه قضایی را بشکند، جای تأسف دارد / برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح کنند/ اگر تصور کرده‌اند قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند / اینکه شخصی ادعا کرده 80 میلیون نفر نزدیکان وی هستند نوعی توهم است/ در موضوع ستار بهشتی، مأمور متخلف با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد

جعفری دولت‌آبادی این که شخصی ادعا کرده است هشتاد میلیون نفر نزدیکان وی هستند را نوعی توهم خواند و گفت: مردم داوران منصفی هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در سال ۸۸ هم جریان فتنه می‌گفت حرف شورای نگهبان را قبول نداریم / اینکه شخصی که خود مدتی مسؤولیت داشته، به خاطر چند متهم، سعی در شکستن اقتدار دستگاه قضایی نماید، جای تأمل و تأسف دارد / برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح کنند/ تسلیم فشار‌های جریان‌های فکری انحرافی نخواهیم شد؛ اگر تصور کرده‌اند قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند / اینکه شخصی ادعا کرده 80 میلیون نفر نزدیکان وی هستند نوعی توهم است/ در موضوع ستار بهشتی مأمور متخلف با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد

نوزدهمین جلسه‌ شورای معاونان دادسرای عمومی و انقلاب تهران روز شنبه چهارم آذرماه سال جاری با حضور معاونان دادستان و سرپرستان نواحی و دوایر نظارت دادسرای تهران و دادیاران تحقیق یکی از نواحی این دادسرا و به ریاست دکتر جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران برگزار شد.

به گزارش «انتخاب»، دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به سلامت و کارآمدی به عنوان دو ویژگی مهم قوه قضاییه، در تبیین اهمیت سلامت اظهار داشت: سلامت دستگاه قضا به عملکرد آن باز می‌گردد؛ به این ترتیب که نیروی انسانی و کارکنان آن از هرگونه خطایی که جرم محسوب می‌شود مصون باشند.

هجمه‌ها علیه دستگاه قضایی ناشی از اهمیت آن است

دادستان تهران هجمه‌های اخیر علیه دستگاه قضا از سوی عوامل خارجی و داخلی را ناشی از اهمیت قوه قضاییه دانست که در قانون اساسی به آن توجه خاص شده و مبنای آن نیز فقه اسلامی است که قاضی را منتسب به ولایت و رهبری می‌داند.

وی با خاطر نشان نمودن بیان امام خمینی (ره) که دستگاه قضایی را ضامن حقوق و آزادی‌های مردم می‌دانستند، در بیان چگونگی تضمین سلامت دستگاه قضا، شاخصه نظارت را مورد توجه قرار داد و افزود: یک سیستم در صورتی سالم می‌ماند که ضمن به روز شدن، به نحو مستمر تحت نظارت باشد و لذا اگر امروز نهاد‌های متعدد نظارتی مانند دادسرای انتظامی قضات، دادستانی کل کشور طبق قانون آیین دادرسی کیفری جدید، دیوان عالی کشور، دادگستری‌های استان در امور نظارت ارزشیابی، هیأت‌های حفظ حقوق شهروندی و حفاظت اطلاعات قوه قضاییه به اقدامات کارکنان دستگاه قضا نظارت دارند، ناشی از اهمیت این قوه است تا سلامت دستگاه قضایی را تداوم بخشد و تضمین نماید.

کارآمدی دستگاه قضایی ناشی از سلامت کارکنانش است

دکتر جعفری دولت آبادی در خصوص اهمیت نظارت مدیران قضایی در کنار نظارت‌های رسمی اظهار داشت: نظارت سرپرستان نواحی به لحاظ مستقیم و مداوم بودن، ضروری است چرا که می‌تواند تمامی جوانب رفتار قاضی را در بر گیرد و به نحوه‌ی تحقیقات قضایی، چگونگی رفتار قاضی با مراجعین، میزان توان‌مندی وی در انجام امور قضایی، میزان تحمل وی در برابر ناملایمات و پایداری در مقابل حوادث نظارت کند و چنین نظارت کاملی تنها در پرتو اختیارات مدیریتی قابل تحقق است.

پیش‌گیری از انحرافات قضات؛ تضمین کننده سلامت دستگاه قضایی است

دادستان تهران پیشگیری از انحرافات قضات و ارتکاب جرایم توسط آنان را راهکار دیگری برای تضمین سلامت دستگاه قضا خواند و با اشاره به بیانات رییس قوه قضاییه در جلسات متعدد و به ویژه جلسه اخیر با مسؤولان نظارتی این قوه در این راستا، اظهار داشت: رئیس قوه قضاییه بار‌ها تاکید کرده‌اند که نگذاریم قاضی به مرحله‌ی ارتکاب جرم برسد و آنگاه دستگیر شود، بلکه باید مراقب بود که اگر در ابتدای مسیر انحراف قرار گرفت، با تذکر و هشدار به مسیر اصلی بازگردد.

دکتر جعفری دولت آبادی هزینه پیشگیری را کم‌تر از درمان دانست و با اشاره به این که پیشگیری طریق بهتری برای رسیدن به هدف است، در تبیین اهمیت تذکر افزود: وجود نهاد‌های نظارتی به این معنا نیست که در برابر تخلفات سکوت کنیم، بلکه قاضی که بر خلاف شؤون در جمعی حاضر می‌شود که اصحاب پرونده در آن حضور دارند یا از موسسه‌ای وام می‌گیرند که ممکن است پرونده‌ای نزد وی داشته باشد، باید مورد تذکر قرار گیرد؛ قضات باید ضمن اجتناب از چنین ورطه‌های، نصیحت‌های مشفقانه را بپذیرند چرا که خداوند هم تذکر را نافع برای مؤمنان می‌داند.

باید قضات خوش‌نام را در حافظه‌ی تاریخ ماندگار کرد

راهکار دیگر برای تضمین سلامت دستگاه قضا، تشویق قضات خوش‌نام و معرفی آنان به مردم بود که دادستان تهران در توضیح این راهکار اظهار داشت: این‌گونه نباشد که صرفاً اخبار منفی علیه قضات منتشر شود بلکه باید قضاتی که از نظر علمی درخشش دارند، به رعایت عدالت شهره هستند و با مردم به کرامت رفتار می‌کنند را در حافظه‌ی تاریخ و ملت ماندگار کرد.

دکتر جعفری دولت آبادی در بیان ارتباط میان سلامت و کارآمدی دستگاه قضا، اظهار داشت: اگر به سلامت دستگاه قضایی توجه شود، کارآمدی آن نیز در پی خواهد آمد و به واقع، کارآمدی آن ناشی از سلامت کارکنانش است.

جریان فتنه هم می‌گفت: حرف شورای نگهبان را قبول نداریم

دادستان تهران با تاکید مجدد بر ضرورت برقراری رابطه قوی‌تر میان سلامت و کارآمدی دستگاه قضا، از قضات خواست امروز که دستگاه قضایی لبه‌ی تیغ حملات عده‌ای قرار گرفته، در مبارزه با مفاسد و در جهت افزایش کارآمدی خود تلاش نمایند و در توضیح افزود: اگر ورود دستگاه قضایی در سال ۸۸ نبود، جریان فتنه به اقدامات خود ادامه می‌داد. آن‌ها هم می‌گفتند حرف شورای نگهبان را قبول نداریم و دشمنان می‌خواستند نظام را ساقط کنند منتها عده‌ای به بهانه تقلب در انتخابات به خیابان ریختند؛ در آن سال‌ها دستگاه قضایی به موقع ورود کرد و امروز هم عده‌ای به بهانه برخی پرونده‌ها دستگاه قضایی را زیر سؤال می‌برند تا چنین وانمود سازند که قوه قضاییه از مسیر اصلی خارج شده است و هم‌صدایی عوامل خارجی و داخلی علیه قوه قضاییه قابل تأمل است.

این که شخصی به خاطر چند متهم سعی در شکستن اقتدار دستگاه قضایی نماید، جای تأسف دارد

دادستان تهران با تصریح به این که اهمیت دستگاه قضایی و جایگاه منحصر به فرد آن به لحاظ ویژگی «استقلال»، موجب شده است این رکن از نظام مورد تهاجم دشمنان هم در داخل و هم در خارج قرار گیرد، در خصوص هجمه‌های داخلی اظهار داشت: هیچ کس منکر برخی مشکلات و نقیصه‌ها در دستگاه قضایی نیست، اما این که شخصی که خود مدتی مسؤولیت داشته، به خاطر چند متهم، سعی در شکستن اقتدار دستگاه قضایی نماید، جای تأمل و تأسف دارد.

۴۵ هزار نوبت ملاقات با زندانی در دادسرای تهران طی سال گذشته

دکتر جعفری دولت آبادی اظهارات این فرد در خصوص وضعیت زندان‌ها را خلاف واقع خواند و در خصوص عملکرد دادستانی تهران در امر زندان‌ها گفت: اخیرا آقایی مدعی شده است که کسی به زندان‌ها سر نمی‌زند این در حالی است که شما معاونان و قضات دادسرا از شدت فشار‌ها برای اجرای برنامه‌های بازدید از زندان و رسیدگی به وضعیت زندانیان از ما گله‌مند شده‌اید. فقط در هفته گذشته و در یک روز ۶۰ نفر از قضات و مقامات دادسرا با ۳۳۰۰ زندانی ملاقات کرده‌اند و در طول سال قبل، ۴۵ هزار نوبت ملاقات توسط قضات با زندانیان انجام شده است و برخی معاونان دادسرا به لحاظ عدم مراجعه به زندان‌ها توبیخ شدند. در تمام زندان‌های استان تهران دایره نظارت راه اندازی شده و در حال حاضر بیس از سی قاضی در دوایر نظارت و صرفا در امر زندانیان خدمت می‌کنند.

کاهش جمعیت زندانیان تهران به رغم افزایش ورودی پرونده‌ها

دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به اختصاص ۱۶ جلسه‌ی شورای معاونان دادستانی تهران در سال گذشته به موضوع زندان‌ها و برگزاری همایش و چندین نشست با همین موضوع در سال جاری، نتیجه‌ی این اقدامات را در آمار اعلامی از سوی سازمان زندان‌ها مستتر دانست که به رغم افزایش ورودی‌های دادسرای تهران، جمعیت زندانیان دادسرای تهران به میزان ۸/۳ درصد کاهش داشته است. وی افزود: ابلاغ دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها توسط قوه قضاییه و هم‌چنین بازدید ریاست قوه قضاییه در خردادماه سال ۹۵ از زندان تهران بزرگ و ملاقات با تعداد زیادی از زندانیان، مؤید توجه بیش از حد قوه قضاییه به مسئله زندان‌ها و مشکلات زندانیان است.

مرز میان انتقاد و جرم: منصفانه بودن و عدم تخریب و توهین

دادستان تهران این سخن که قوه قضاییه با انتقاد نسبت به دستگاه قضایی برخورد می‌کند را ادعای واهی خواند و با طرح این سوال که در کدام پرونده قاضی انتقاد را جرم دانسته است، افزود: جرم در قانون تعریف شده است و تبحر قاضی در حدی هست که میان انتقاد و جرم تفکیک نماید. قانون مطبوعات نیز مرز میان انتقاد و توهین و افترا را با دو شرط مشخص کرده است؛ انتقاد سازنده مشروط به دارا بودن منطق، استدلال و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب آزاد است.

دادستان تهران در پاسخ به ادعا‌های این فرد پیرامون فوت ستار بهشتی اظهار داشت: در موضوع ستار بهشتی بیشترین توضیحات را دادستانی تهران به مراجع رسمی ارایه داد. دادستان تهران در دبیرخانه شورای امنیت ملی و در مجلس شورای اسلامی حضور یافت و حتی به آقای نجار وزیر وقت کشور واقعیت‌های مرتبط با حادثه اعلام شد تا به اشتباه اطلاع‌رسانی نشود، و در همین رابطه پرونده قضایی تشکیل شد؛ مأمور متخلف تحت تعقیب قضایی قرار گرفت و با تحمل محکومیت حبس از زندان آزاد شد.

دکتر جعفری دولت آبادی با اشاره به تلاش دشمن برای سلب اعتماد مردم نسبت به مسؤولان کشور، تهمت‌ها علیه نظام را هم‌سویی با دشمن دانست و افزود: از راه‌های سلب اعتماد مردمی این است که به مسؤولان نظام نسبت‌های خلاف واقع داده شود و طرح موضوع قدیمی حساب‌های قوه قضاییه در این راستا صورت می‌گیرد.

برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح نمایند

دادستان تهران سکوت قوه قضاییه در مقابل چنین ادعا‌هایی را به منزله‌ی بدون پاسخ بودن آن‌ها ندانست و اظهار داشت: برخی دوست دارند به هر طریق که شده خود را مطرح نمایند، اما امروز که به کیان دستگاه قضایی حمله کرده‌اند، تاکید می‌نمایم که دستگاه قضایی در خط مقدم مبارزه با فساد بوده و همواره سعی بر این داشته‌ایم که از خط انصاف خارج نشویم، اما تسلیم فشار‌های وارده از سوی عده‌ای با هدف حمایت از افراد متخلف یا جریان‌های فکری انحرافی، فرقه‌گرایی و جناحی‌گری نخواهیم شد؛ و اگر تصور کرده‌اند که با چنین هجمه‌هایی بر قوه قضاییه، قضات قلم‌ها را زمین می‌گذارند، اشتباه کرده‌اند.

جعفری دولت‌آبادی این که شخصی ادعا کرده است هشتاد میلیون نفر نزدیکان وی هستند را نوعی توهم خواند و با اشاره به این که مردم داوران منصفی هستند، افزود: با این اقدامات سخیف، مردم به تدریج درمی‌یابند که چه کسانی همراه انقلاب و پشتیبان کشورند و چه کسانی آب به آسیاب دشمن می‌ریزند. مردم خدمت‌گزاران خود را به خوبی می‌شناسند و چنین گزافه‌هایی تأثیری بر عزم دستگاه قضایی در مقابله با مفسدان نخواهد داشت.

هوای پاک جزو حقوق عامه است

دادستان تهران با اشاره به تصویب قانون هوای پاک و توضیح برخی مواد این قانون برای قضات حاضر در جلسه، قلمرو این قانون را کشوری خواند و از جمله ضمانت اجرا‌های پیش‌بینی شده در این قانون را، توقف خودرو و جزای نقدی اعلام نمود و افزود: دو نکته مهم این قانون، ضابط خاص و پیش‌بینی شعب خاص است. در ماده ۳۱، یگان حفاظت سازمان محیط زیست به عنوان ضابط خاص پیش‌بینی شده که در کنار نیروی انتظامی مکلف به اقدام بر اساس نظر دادستان شهرستان گردیده‌اند. هم‌چنین طبق این قانون، قوه قضاییه به تشخیص خود در هر حوزه قضایی شعبی را برای رسیدگی به جرایم موضوع این قانون اختصاص خواهد داد.

صدور کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی در دو پرونده اقتصادی

دادستان تهران از صدور کیفرخواست توسط دادسرای پولی - بانکی در پرونده‌ی موضوع اختلاس از یکی از شعب بانک ملت خبر داد و در توضیح اظهار داشت: موضوع این پرونده، جابجایی غیرقانونی ۱۲۰۰ میلیارد تومان از یک شعبه بانک بود؛ که با اقدام به موقع دادستانی وجوه توقیف و به بانک اعاده شده است؛ که در این پرونده هفت نفر تحت تعقیب قرار گرفته و در حال حاضر دو نفر از متهمان در بازداشت بسر می‌برند. هم‌چنین در پرونده دیگر مفتوح در همین ناحیه از دادسرا، مقادیر قابل توجهی وجوه در یکی از شعب خارجی بانک ملت جابه‌جا شده و به بستگان متهم متواری به خارج از کشور انتقال یافته است؛ که در این پرونده نیز عمده وجوه توقیف شده است. در این پرونده که علاوه بر مدیرعامل وقت بانک ملت، چهار نفر دیگر از همدستان وی نیز تحت تعقیب قرار گرفته‌اند، قرار جلب به دادرسی صادر شده است.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
برچسب ها: دادستان ، جعفری دولت آبادی
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"