کد خبر: ۹۴۶۱۹۴
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۷ - ۱۱ آبان ۱۴۰۵

روزنامه تایمز آو اسرائیل: دموکرات‌ها اعلام کردند که آیزنکوت را به‌عنوان نامزد نخست‌وزیری معرفی خواهند کرد / انتظار می‌رود هرتزوگ مأموریت تشکیل دولت را به فردی واگذار کند که بیشترین توصیه را از سوی احزاب و نمایندگان برای دریافت این مأموریت کسب کرده باشد

حزب دموکرات‌ها اعلام کرد که گادی آیزنکوت، رئیس حزب «یاشار»، را به‌عنوان نامزد نخست‌وزیری معرفی خواهد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه تایمز آو اسرائیل نوشت: حزب دموکرات‌ها اعلام کرد که گادی آیزنکوت، رئیس حزب «یاشار»، را به‌عنوان نامزد نخست‌وزیری معرفی خواهد کرد.
 
به گزارش «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات‌ها، آخرین رهبر از میان چهار حزب ائتلاف صهیونیستی مخالف دولت است که به‌طور علنی حمایت خود را از آیزنکوت اعلام می‌کند. پیش از او، نفتالی بنت، رئیس حزب «باهم»، روز گذشته حمایت خود را اعلام کرده بود و آویگدور لیبرمن، رئیس حزب «اسرائیل خانه ما»، نیز ساعاتی پیش همین موضع را اعلام کرد.
 
انتظار می‌رود اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهور اسرائیل، مأموریت تشکیل دولت را به فردی واگذار کند که بیشترین توصیه را از سوی احزاب و نمایندگان برای دریافت این مأموریت کسب کرده باشد.
نظرات بینندگان
captcha