arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۸۵۷۶۰
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۹ - ۰۹ دی ۱۳۹۶
واکنش مدیرمسئول کیهان به اعتراضات اخیر:

از شعارها بوی فتنه می آید / فتنه جدید ایجاد نارضایتی در مردم به وسیله معیشت است

مدیرمسئول روزنامه کیهان، فتنه 88 را خطرناک تر از جنگ احزاب دانست و گفت: فتنه گران پیاده نظام دشمن برای براندازی نظام بودند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

از شعارها بوی فتنه می آید / فتنه جدید ایجاد نارضایتی در مردم به وسیله معیشت است

مدیرمسئول روزنامه کیهان، فتنه 88 را خطرناک تر از جنگ احزاب دانست و گفت: فتنه گران پیاده نظام دشمن برای براندازی نظام بودند.

به گزارش «انتخاب»، حسین شریعتمداری شامگاه گذشته در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی که در مهدیه رشت برگزار شد، فتنه 88 را توطئه آمریکایی، اسرائیلی و انگلیسی دانست و اظهار کرد: در جنگ احزاب که در صدر اسلام اتفاق افتاد همه دشمنان اختلاف را کنار گذاشتند تا به حکومت اسلامی ضربه وارد کنند.

وی با بیان این که نخست وزیر اسرائیل از سران فتنه حمایت آشکار داشت، افزود: دشمنان اسلام و انقلاب از جنبش سبز فتنه گران حمایت می کردند، اما سران فتنه هیچ واکنشی نسبت به عدم همراهی خود با دشمنان نشان نمی دادند.

به نوشته ایسنا، مدیرمسئول روزنامه کیهان، با بیان اینکه فتنه 88 از سال 2008 در آمریکا با پروژه «تقلب» کلید خورده بود، عنوان کرد: 13 ماه قبل از انتخابات سال 88 موضوع پیش بینی نتیجه انتخابات و احتمال تقلب طراحی شده بود تا در صورت عدم پیروزی کاندیدای مورد نظر در کشور تنش ایجاد کنند.

شریعتمداری، با اشاره به موفقیت پروژه «انقلاب رنگین» در چند کشور به وسیله آمریکا، تصریح کرد: سازمان سیا یک روز قبل از انتخابات 88 اعلام کرده بود که انقلاب رنگین در ایران همانند اوکراین و گرجستان اتفاق خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه در روزنامه کیهان در پیش بودن فتنه بعد از انتخابات را پیش بینی کرده بودیم، گفت: فتنه 88 از جنگ احزاب نیز خطرناک تر بود، زیرا فتنه گران در زمین دشمن بازی می کردند، اما با حماسه آفرینی ملت ایران در 9 دی سال 88 فتنه شکست خورد.

مدیرمسئول روزنامه کیهان، با اشاره به پافشاری فتنه گران بر مواضع نادرست خود، اظهار کرد: فتنه گران پیاده نظام دشمن برای براندازی نظام بودند و هنوز باید مراقب آنان باشیم.

وی اقتصاد را میدان جنگ نرم دشمن دانست و عنوان کرد: دشمن در جنگ نرم نقاط ضعف را پیدا می کند و امروز روی اقتصاد متمرکز شده است، زیرا می داند در حوزه نظامی شانسی ندارد.

شریعتمداری، ایجاد نارضایتی در مردم به وسیله معیشت را فتنه جدید فتنه گران دانست و یادآور شد: در روزهای اخیر جریانات اعتراضی در برخی شهرها شکل گرفته که شعارهای آنان بوی فتنه می دهد.

مدیرمسئول روزنامه کیهان، مذاکرات ایران و 1+5 را در جهت منافع ملی ندانست و بیان کرد: برای رسیدن به رونق اقتصادی نباید دست و روی دست بگذاریم و منتظر بیگانگان باشیم.

برچسب ها: شریعتمداری ، اعتراض
نظرات بینندگان