پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در پی اعلام اتهاماتی علیه کره شمالی مبنی بر دخالت این کشور در حمله سایبری به سیستم سلامت انگلیس، اپیونگ یانگ اعلام کرد: بهتر است ترزا می سرش به کار خودش باشد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی با بیان اینکه اتهامات وارده مبنی بر دست داشتن پیونگ یانگ در ماجرای باجافزار "واناکرای هک" گفت: این مساله هیچ اهمیتی ندارد.
به نوشته این خبرگزاری، آمریکا و متحدانش از جمله انگلیس بهتر است به جای انجام اقدامات تحریک آمیر علیه کشورهای دیگر سرشان به کار خودشان باشد.
سال گذشته میلادی انگلیس با یک حمله سایبری مواجه شد که این حمله سایبری از ارتباط صدها هزار کامپیوتر با سیستم بهداشت و درمان ملی عمومی این کشور جلوگیری کرده و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۱۹ هزار بیمار را غیرممکن کرد.
باجافزار واناکرای (WannaCry) که یک حمله سایبری جهانی بود که ابزاری برای اجرای حملات باجافزاری است. در ماه مه سال ۲۰۱۷ میلادی، حمله سایبری عظیمی با استفاده از این باجافزار آغاز شد که بیش از ۲۳۰ هزار رایانه را در ١٥٠ کشور جهان را آلوده کرده به ۲۸ زبان از قربانیان باج طلب میکرد.
در آن زمان کارشناسان اعلام کردند که نشانههایی از دخالت کره شمالی در این حمله سایبری پیدا کردند و کد استفاده شده در این حمله سایبری همانند دیگر حملات سایبری بوده که توسط پیونگ یانگ انجام شده است.
برهمین اساس مقامات انگلیس، پیونگ یانگ را متهم و اعلام کردند که دولت مطمئن است کره شمالی در پشت پرده این پرونده قرار داشته است.
خبرگزاری رسمی کره شمالی در واکنش به این اتهامات اعلام کرد که اولویت اول این کشور زندگی و سلامت مردم است و چنین اتهاماتی هیچ اهمیتی برای کره شمالی ندارد و به طور رسمی به طرف انگلیسی اعلام کرده که اقدامات یک جانبه و مقصر اعلام کردن کره شمالی بدون هیچگونه شواهدی تنها اقدامی برای مخدوش کردن چهره پیونگ یانگ است.
سپس این خبرگزاری با مورد هدف قرار دادن آمریکا، گفت: این کشور به دنبال انحراف افکار عمومی است و ارتباط کیم جونگ اون با حملات سایبری و خرابکاریها هیچ مبنا و اساسی ندارد و هر زمان که یک حمله سایبری در سراسر جهان انجام میگیرد آمریکا و دیگر نیروهای خصمانه برای انحراف افکار عمومی بدون هیچ دلیلی به کره شمالی ارتباط میدهند. این در حالی است که پادشاه جرائم سایبری، آمریکاست و واشنگتن به حملات سایبری به عنوان یک ابزار مهم برای پیشبرد اهداف سیاست خارجیاش مینگرد.