arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۳۹۴۳۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۰۹ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۶
ادامه عملیات جستجوی لاشه هواپیما بر فراز «دنا»

بالگرد اورژانس در چهار نقطه احتمالی سقوط چیزی نیافت / سازمان فضایی کشور: از اروپا و چین درخواست کرده‌ایم اگر ماهواره‌هایشان لاشه هواپیما را رصد کردند به ما اطلاع دهند / هلال احمر: محل سقوط در ارتفاع بالای 3700 متری است

عملیات شناسایی و جستجوی لاشه هواپیمای مسافربری تهران- یاسوج، در دومین روز از سر گرفته شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ادامه عملیات جستجوی لاشه هواپیما بر فراز «دنا» / سازمان فضایی کشور: از اروپا و چین درخواست کرده‌ایم اگر ماهواره‌هایشان لاشه هواپیما را رصد کردند به ما اطلاع دهند

روز دوم جستجو برای یافتن لاشه هواپیمای سقوط کرده در ارتفاعات دنا کوه آغاز شد.

به گزارش «انتخاب»، پرواز شماره 3704 هواپیمایی آسمان از نوع ای تی آر 72 با 60 مسافر و 6 خدمه ساعت 8 صبح یکشنبه تهران را به مقصد یاسوج ترک کرد اما پس از 55 دقیقه پرواز از صفحه رادار مرکز کنترل خارج شد و در منطقه کوهستانی پادنای سمیرم در جنوب استان اصفهان سقوط کرد. از همان ساعات اولیه جست‌ و جو برای یافتن محل دقیق سقوط هواپیما و جانباختگان این حادثه آغاز شد و با وجود تلاش تمامی دستگاه های اجرایی و امدادی به دلیل بدی شرایط جوی در منطقه، محل سقوط مشخص نشد از این رو تلاش‌ها برای یافتن لاشه هواپیما همچنان ادامه دارد.

کوهنوردان و امدادگران به ارتفاعات اعزام شدند

کوهنوردان و امدادگران از ساعت ۵ صبح امروز به ارتفاعات کوه های دنا اعزام شده‌اند.

بخشی از تیم‌های کوهستان از راه زمینی به ارتفاعات اعزام شده و بخشی دیگر منتظر صدور مجوز پرواز بالگرد هستند تا جستجو را هوایی انجام دهند.

اعزام 2 بالگرد فوریت‌های پزشکی هوایی از یاسوج و گچساران

2 بالگرد فوریت‌های پزشکی هوایی از یاسوج و گچساران ساعت 7 و 10 دقیقه برای جست و جوی اجساد و یافتن لاشه هواپیمای تهران - یاسوج به کوه ‌های پادنا و سی سخت اعزام شد.

اعزام بالگرد ارتش به منطقه

سخنگوی اورژانس کشور گفت: صبح امروز با روشن شدن هوا یک فروند بالگرد اورژانس برای جست و جوی هواپیما یا نشانه ای از مسافران آن در منطقه کوهستانی حادثه به پرواز درآمد اما به علت وضعیت نامناسب جوی و کوهستانی بودن منطقه نتوانست ادامه دهد و قرار است تا دقایقی دیگر بالگرد ارتش برای ادامه جست و جو به منطقه برسد.

حضور50 اکیپ از چهار استان در محل حادثه

به گزارش ایلنا، معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ایلنا گفت: موقعیت کلی سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا مشخص شده است اما محل دقیق آن هنوز مشخص نیست.

عزیز فیلی گفت: 50 اکیپ از چهار استان کشور هم اکنون در محل حادثه حضور دارند.

وی ادامه داد: با هدف تسریع در روند اجرایی عملیات جست‌وجوی لاشه هواپیمای سقوط کرده تهران ـ یاسوج مثلثی را مشخص کرده‌ایم.

تمرکز گروه های نجات بر روی منطقه ای بنام پادنا

وی با بیان اینکه این مثلث با پیش‌بینی سقوط هوایپما در یکی از ضلع‌ها برنامه‌ریزی شد،گفت: هنوز محل دقیق سقوط هواپیمای تهران به یاسوج مشخص نیست.

فیلی گفت: امروز بیشترین تمرکز گروه های نجات بر روی منطقه ای بنام نغول پاندا (پادنا) است.آنجا دره های عمیقی دارد و ممکن است پس از برخورد هواپیما به کوه، به دره سقوط کرده باشد.

رئیس اورژانس کهگیلویه و بویراحمد گفت: نیروهای امدادی با بسیج تمام امکانات، با 80 تکنسین جست و جو برای یافتن لاشه هوایپیمای سقوط کرده تهران -یاسوج را آغاز کرده اند.

وزیر راه و شهرسازی عازم یاسوج شد

عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز جهت بررسی آخرین وضعیت سانحه هواپیمای شرکت آسمان به یاسوج رفت.

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی به همراه مهرداد تقی زاده معاون حمل و نقل این وزارت و رحمت الله مه آبادی مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی عازم فرودگاه یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد شدند.

روابط عمومی اورژانس کشور گفت: پرواز بالگردهای این سازمان بر فراز رشته کوه‌های دنا با روشن شدن هوا آغاز شده، اما توده‌های سنگین و پرفشار در ارتفاعات باعث کاهش دید عمودی و افقی شده است.

حضور خانواده جانباختگان حادثه هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج

رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: دو اکیپ تیم های دی وی آی برای شناسایی اجساد قربانیان به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: تیم‌های کمکی تشخیص هویت پلیس آگاهی ناجا در آماده باش کامل به سر می‌برند.

قرارگاه انتظامی و امدادی پلیس اصفهان نیز اعلام کرد: با توجه به وضع نامناسب هوا و آغاز عملیات امداد و نجات توسط بالگردها و پهپادها و تیم های عملیاتی همچنین حضور گسترده نیروهای امدادی و پلیس در منطقه محدودیت های ترافیکی اعمال شده است.

پرواز پهپادها بر فراز دنا

«شرفی» مقام مسئول سازمان هواپیمایی گفت: از ساعت ۶ امروز با حرکت پهپادها، پرواز هلی‌کوپترها و همچنین جست‌وجوی ۲۰۰ نفر از کوهنوردان در سه نقطه مشخص شده در منطقه، عملیات جست‌وجوی لاشه هواپیمای سانحه دیده آغاز شد.

جستجوگران به ارتفاع 3 هزار متری رسیدند

در حال حاضر جستجوگران به ارتفاع 3 هزار متری رسیده‌اند. احتمال داده می‌شود که هواپیما در ارتفاع بالای 3800 متری سقوط کرده باشد.

سفر هیات هفت نفره فرانسوی به ایران

یک هیات هفت نفره فرانسوی برای بررسی علت سقوط هواپیمای تهران - یاسوج، راهی ایران می‌شوند. هواپیمای ATR ساخت فرانسه و ایتالیا است.

جعفر زاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در خصوص ورود هیات 7 نفره فرانسوی برای بررسی حادثه پرواز تهران - یاسوج گفت: این هفت نفر فرانسوی که 3 نفر آن‌ها از کمیسیون بررسی سوانح و 4 نفر از کارخانه سازنده هستند قرار است به ایران بیایند.

وی خاطر نشان کرد: این سوال پرسیده می‌شود که مگر کارشناسان خودمان نمی‌توانند حادثه را بررسی کنند؟ بله می‌توانند اما طبق مقررات بین المللی هواپیما ساخت هر کشوری باشد کارشناسان آن می‌توانند به بررسی حادثه ورود کنند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور ادامه داد: هیات 7 نفره فرانسوی با سرپرستی سازمان هواپیمایی کشور و وزارت راه و شهر سازی حادثه پروزا تهران - یاسوج را بررسی خواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که جعبه سیاه این پرواز در کشور خودمان بازخوانی می‌شود یا خیر، اظهار داشت: بله بررسی در کشور خودمان صورت می‌گیرد اما اگر کارخانه سازنده هواپیما درخواست کند آن جا خوانده می‌شود.

جعفرزاده درباره آخرین وضعیت محل شناسایی سقوط هواپیما گفت: محدود سقوط هواپیما مشخص شده اما هنوز لاشه دیده نشده است.

بالگرد اورژانس در چهار نقطه احتمالی سقوط چیزی نیافت

رئیس اورژانس کهگیلویه و بویراحمد گفت: بالگرد اورژانس استان چهار نقطه احتمالی را جستجو کرد که در این نقاط چیزی مشاهده نشد.

درخواست از چین و کشورهای اروپایی برای یافتن محل دقیق سقوط

معاون سازمان فضایی کشور گفت: این امکان وجود دارد که محل دقیق سقوط_هواپیما از طریق تصاویر هوایی مشخص شود، به شرطی که ماهواره‌ای از آن منطقه عبور کند.

وی گفت: برای یافتن محل دقیق سقوط هواپیما از کشورهای اروپایی و چین درخواست کرده‌ایم که اگر ماهواره‌هایشان تصویری را رصد کردند سریعاً به ما اطلاع دهند.

جستجوی لاشه هواپیمای آسمان با پهپادهای نظامی

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: سازمان هواپیمایی با بخش‌های عملیاتی مرتبط جهت استفاده از پهپادهای نظامی نیز هماهنگی‌های لازم را انجام داده که به محض صدور مجوز از آن‌ها استفاده خواهیم کرد.

لاشه هواپیما در مناطق احتمالی یافت نشد

حاضران در صحنه می‌گویند لاشه هواپیمای آسمان در مناطق احتمالی سقوط پیدا نشده و نیروهای امدادی همه‌جا را گشته‌اند.

احتمال می‌رود هواپیما اصلا در این مناطق سقوط نکرده باشد.ممکن است باد این هواپیما را به جای دیگری منحرف کرده باشد یا هواپیما با صخره برخورد کرده باشد.

در حال حاضر نیروهای امدادی در حال عزیمت به منطقه‌ای معروف به «بازندپیر» هستند، چون ممکن است لاشه هواپیما در اینجا باشد.

اعزام یک تیم از سگ‌های زنده‌یاب به محل حادثه

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری گفت: صبح امروز دو گروه تخصصی امداد و نجات کوهستان و یک تیم از سگ‌های زنده‌یاب به محل حادثه اعزام شدند، تا پایان امروز هم یک گروه تخصصی امداد و نجات کوهستان نیز به منطقه اعزام خواهد شد.

وی گفت: به دلیل کاهش دید افقی امکان جستجو با بالگرد فراهم نیست و نیروها به صورت پیاده در حال جستجو هستند که تاکنون حادثه‌دیده‌ای را پیدا نکرده‌اند.

فرودگاه یاسوج قابلیت نصب رادار را ندارد

محمدعلی ایلخانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا با بیان اینکه فرودگاه یاسوج اساسا قابلیت نصب رادار اپروچ را ندارد، گفت: به دلیل ارتفاعات اطراف فرودگاه یاسوج امکان نصب رادار در این فرودگاه وجود ندارد.

مدیرعامل اسبق شرکت فرودگاه‌های کشور تاکید کرد: نمی‌توان گفت اگر فرودگاه یاسوج مجهز به رادار بود از این سانحه هوایی روز گذشته جلوگیری می‌کرد.

هلال احمر: محل سقوط هواپیما در ارتفاع بالای 3700 متری است / به خاطر تراکم ابر و باد شدید بالگردها نمی‌توانند در آنجا پرواز کنند / سه پهباد تصویربردار نیز به کندی جستجو را انجام می‌دهند

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: محل مشخص شده سقوط هواپیما در ارتفاع بالای ۳۷۰۰ متری است.

جهانبین در منطقه احتمالی سقوط هواپیمای یاسوج افزود: تیم تخصصی این محل را در محدوده ای به وسعت حدود ۲۰ کیلومتر مشخص کرده است.

وی با بیان اینکه پرواز بالگردها نیز انجام شده است، گفت: متاسفانه به علت اینکه تراکم ابر در ارتفاعات زیاد است و باد شدیدی نیز در منطقه می وزرد، بالگردها نمی توانند در ارتفاع بالایی پرواز کنند.

جهانبین تصریح کرد: سه پهباد تصویربردار نیز در منطقه حضور دارد اما جستجو به کندی انجام می شود.

وی با بیان اینکه پنج گروه یخ نورد در ارتفاعات در حال جستجو هستند، گفت: طبق گفته کارشناسان احتمال سقوط هواپیما در محدوده مشخص شده زیاد است.

جهانبین تصریح کرد: با تلاش گروههای راهداری گردنه برف گیر بیژن نیز باز شده است و اکنون چهار بالگرد نیز در حال پرواز در منطقه هستند.

ابراز تاسف شرکت هواپیماسازی ای تی آر

شرکت هواپیماسازی ایتالیایی-فرانسوی «ای تی آر» با انتشار بیانیه ای از حادثه سقوط هواپیمای 200-72 ای تی آر شرکت هواپیمایی آسمان ابراز تاسف کرد.

بازدیدهوایی وزیرراه ازمحل احتمالی سقوط هواپیما

آخوندی گفت: شخصا درکابین هواپیماهمه شرایط را برفراز کوه دنا دیدم،هیچ چیزی ازلاشه هواپیما مشخص نیست.

دعوت از کوهنوردان فاتح اورست

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: علاوه بر بسیج کردن تمامی نیروهای امدادی هلال احمر، ارتش، سپاه و نیروهای بومی و محلی، از کوهنوردان حرفه ای برای بررسی قله ها دعوت شده است.

 

 

عزیمت استاندار اصفهان به منطقه پادنای سمیرم

مهرعلیزاده به منظور بررسی اقدامات انجام شده و هماهنگی بیشتر نیروهای امدادی سانحه سقوط هواپیمای تهران -یاسوج عازم منطقه شد.

مشاهده لکه سیاه در ارتفاعات روستای بیده پادنا

معاون هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: بالگردهای امدادی در ارتفاعات روستای بیده پادنا یک سیاهی پیدا کرده‌اند که شک داریم لاشه هواپیمای تهران-یاسوج باشد.

وی گفت: هم اکنون عازم ارتفاعات روستای بیده هستیم تا این موضوع را به دقت بررسی کنیم.

هنوز هیچ لاشه‌ای پیدا نشده است

معاون امداد و نجات اصفهان گفت: هنوز هیچ لاشه ای پیدا نشده است و تیم ها همچنانا مشغول جستجو هستند.

وی ادامه داد. بیده ارتفاعات ندارد.

 

 

برچسب ها: دنا ، هواپیما
نظرات بینندگان