کد خبر: ۴۰۱۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۲۱ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۷

ظریف: ظاهرا تأمین بمب،مختصات اهداف و سوخت‌رسانی به جنگنده‌های سعودی کافی نیست/آمریکا حالامیگوید «برنامه‌ریزی» جنگ یمن راهم بر عهده دارد

محمد جواد ظریف در توییتی تاکید کرد: حجم مشارکت آمریکا در بزرگترین فاجعه انسانی جهان باورنکردنی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ظریف: ظاهرا تأمین بمب،مختصات اهداف و سوخت‌رسانی به جنگنده‌های سعودی کافی نیست/آمریکا حالامیگوید «برنامه‌ریزی» جنگ یمن راهم بر عهده داردمحمد جواد ظریف در توییتی تاکید کرد: حجم مشارکت آمریکا در بزرگترین فاجعه انسانی جهان باورنکردنی است.

به گزارش انتخاب، وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز پنچ شنبه با اشاره به حمایت گسترده آمریکا از ریاض در جریان حمله عربستان به یمن در صفحه شخصی توییتر خود نوشت : "ظاهرا تأمین بمب، مختصات اهداف و سوخت‌رسانی به جنگنده‌های سعودی کافی نیست. آمریکا حالا می گوید «برنامه‌ریزی» جنگ یمن را هم بر عهده دارد. اکنون این موضوع رسما اعلام شده است. حجم مشارکت آمریکا در بزرگترین فاجعه انسانی جهان باورنکردنی است!"

ظریف: ظاهرا تأمین بمب،مختصات اهداف و سوخت‌رسانی به جنگنده‌های سعودی کافی نیست/آمریکا حالامیگوید «برنامه‌ریزی» جنگ یمن راهم بر عهده دارد

نظرات بینندگان
captcha