درحالیکه روز گذشته «انتخاب» از استعفای شفاهی جهانگیری معاون اول رییس جمهور در روزهای گذشته خبر داده و از تلاش برخی نزدیکان دفتر برای اقناع رییس جمهور در این مورد نوشت، یک منبع مطلع در گفت و گو با «انتخاب» ، از مقاومت رییس جمهور در این مورد، تدبیری نو و ماموریتی جدید به جهانگیری خبر داد.
طبق اطلاعات واصله به «انتخاب»، جهانگیری که معقتد است هیچکاره است و عموم اختیارات در دستان واعظی رییس دفتر رییس جمهور است، در جلسه ای با حضور روحانی و برخی مقامات دولتی، مجدداً آمادگی خود را برای استعفا قبول کرده ؛ اما این بار برخلاف دفعات پیشین، رییس جمهور مخالفی نکرده و با سکوت خود، از سخنان معاون اول گذر کرده است! با این حال، اکنون هجمه کم سابقه تیم نوبخت به جهانگیری چند سوال اساسی را به ذهن متبادر می کند: آیا آنچنان که رسانه های وابسته به نوبخت می گویند، سهم خواهی کارگزاران از روحانی در حال نتیجه دادن است و آنها سهم بیشتری در تغییرات آتی کابینه دریافت خواهند کرد؟ چه کسانی در کارگزاران، در حال سهم خواهی هستند و هم توانسته اند نیروهای خود را در رده های مختلف دولت جای دهند؟ آیا انتشار اخباری در مورد برکناری جهانگیری، واکنشی است به تلاش جهانگیری برای تغییر تیم اقتصادی دولت که نوبخت در مرکز ثقل آن قرار دارد؟
به گزارش «انتخاب» ، پس از حملات رسانه های متعلق به سخنگوی دولت به جهانگیری برای اصرار بر استعفا و حتی خروج از کابینه بدون رضایت رییس جمهور، اخبار رسیده به «انتخاب» حکایت از آن دارد که روحاني برای از بین بردن اختلافات و تزریق نیرو و روحيه اي جدید به جهانگیری، با ماموریت ویژه به معاون اول خود موافقت كرده است.
اين ماموريت، انتصاب ويژه جهانگيري به رياست ستاد ويژه اقتصادي با اختيارات ويژه و منحصر بفرديست كه در برابر جنگ اقتصادي غرب عليه كشورمان ايجاد خواهد شد.
طبق اطلاعات رسيده، اعضاي ديگر اين ستاد، وزراي اقتصادي و ديگر دستگاهها و سازمانهاي حاكميتي هستند.
با این انتصاب، به نظر می رسد تلاش برخی افراد برای حذف یا به حاشیه راندن جهانگیری به سنگ خورده است. این اقدام و موافقت رییس جمهور، مخالفتی آشکار با برخوردهای رسانه ای برخی مقامات ارشد دولت با معاون اول خود است و تاکیدیست بر حفظ اتحاد در شرایط ویژه فعلی کشور.