arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۱۸۶۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ : ۱۰ - ۲۲ تير ۱۳۹۷

تنها 2 دهه دیگر تا قدرت نمایی کامل ربات ها باقیست / 56 درصد کارگران آسیایی در معرض خطر اخراج قرار دارند

نتایج یک پژوهش نشان می دهد شیوع استفاده از ربات ها در مشاغل انسانی، طی 2 دهه آینده مخاطراتی جدی مثل افزایش قاچاق نیروی کار را در پی خواهد داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نتایج یک پژوهش نشان می دهد شیوع استفاده از ربات ها در مشاغل انسانی، طی 2 دهه آینده مخاطراتی جدی مثل افزایش قاچاق نیروی کار را در پی خواهد داشت.

به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از سی نت، گزارش هایی تکان دهنده، حکایت از آن دارند که قاچاق انسان ها و بردگی آن ها در سایه رشد استفاده از ربات ها دور از ذهن نیست.

در طول 20 سال آینده ده ها میلیون کارگر کار خود را به سبب اتوماتیک و رباتیک شدن مشاغل از دست می دهند. این موضوع به طور ویژه در منطقه جنوب شرقی آسیا،مشاهده خواهد شد.

بر اساس آمارهای موجود، کارگران  حوزه پوشاک در میان افرادی قرار دارند که بیشترین مشاغل را از دست می دهند، چرا که در این نوع مشاغل مهارت خاصی مورد نیاز نیست.

افزایش تولید ربات ها به طور قابل توجهی  بازار کار در جنوب شرقی آسیا را تغییر خواهد داد و همین موضوع نیز می تواند منجر به  افزایش قاچاق انسان، برده داری و سایر سوء استفاده ها از کارگران شود.

بر اساس گزارش های سازمان حقوق بشر که بخشی از سناریوهای پیش بینی سازمان ملل متحد را نیز در بر می گیرد،  56 درصد از کارگران در کامبوج، اندونزی، تایلند، فیلیپین و ویتنام طی 2 دهه آتی شغل خود را به گزینه های اتوماتیک واگذار خواهند کرد. 

این گزارش تاکید دارد که کشورهای مذکور، به طور خاص در معرض افزایش برده داری و قاچاق انسان به علت "کمبود تعداد کار در برابر ازدیاد نیروی کار" خواهد بود."کارگران بیجاشده بدون مهارتهای انطباق و یا حمایت از امنیت اجتماعی، باید برای تامین کمتری از کارهای کم هزینه و کم کارآمدی در محیطی که احتمالا یک محیط فزاینده استثمارگرانه است رقابت کنند"، الکساندرا چانر، مشاور رئیس جمهور انسان حقوق، در یک بیانیه گفت.

 

"بدون اقدامات خاصی از سوی دولت ها برای انطباق و آموزش نسل های آینده برای عملکرد در کنار ماشین ها، این می تواند برای بسیاری از کارگران رقابت کند."

این گزارش بر این باور است که ویتنام به عنوان خطرناک ترین کشور در میان پنج کشور مذکور قرار می گیرد چرا که پیش بینی های موجود انتظار دارد حداقل 36 میلیون کارگر، کار خود را به طور خودکار از دست بدهند.

افزون بر این، بر اساس گزارش مذکور، صنایع پوشاک، صنعت نساجی و کفش نیز به طور ویژه در معرض خطر  قرار دارند.

برچسب ها: روبات ، هوشمند
نظرات بینندگان