arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۲۰۸۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۰ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۷
ضمن استقبال از تغییر رئیس بانک مرکزی

روزنامه جمهوری اسلامی: آقای رییس جمهور! در وزارتخانه‌های اقتصادی، کشور، سازمان برنامه و بودجه و سخنگوی دولت تجدیدنظر کنید/پیشنهاد تغییر برخی استانداران و مديريت سياسي استانها

تصمیم دیروز هیأت دولت که رئیس کل جدید بانک مرکزی را انتخاب کرد، شروع خوبی برای تقویت دولت است، اما کافی نیست. تغییر رئیس کل بانک مرکزی به معنای نادیده گرفتن خدمات آقای سیف نیست، بلکه به این معناست که جمع بندی دولت این است که در شرایط کنونی بهتر است ایشان جای خود را به نیروی جدید و تازه نفسی بدهد تا تحولاتی در این بخش از نظام اقتصادی کشور پدید آید. همه قبول دارند که این تغییر لازم بود و به همین دلیل همه انتظار دارند آقای دکتر همتی با ایجاد تحولی بنیادین در مجموعه بانک مرکزی، شیوه جدیدی را بنیان‌گذاری کند تا موفق به حل مشکلات مرتبط با سیستم بانکی و آنچه به بانک مرکزی مربوط می‌شود گردد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه جمهوری اسلامی: آقای رییس جمهور! در وزارتخانه‌های اقتصادی، کشور، سازمان برنامه و بودجه و سخنگوی دولت تجدیدنظر کنید/پیشنهاد تغییر برخی استانداران و مديريت سياسي استانها

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: شروع خوبی است، اما تصمیم دیروز هیأت دولت که رئیس کل جدید بانک مرکزی را انتخاب کرد، شروع خوبی برای تقویت دولت است، اما کافی نیست.

تغییر رئیس کل بانک مرکزی به معنای نادیده گرفتن خدمات آقای سیف نیست، بلکه به این معناست که جمع بندی دولت این است که در شرایط کنونی بهتر است ایشان جای خود را به نیروی جدید و تازه نفسی بدهد تا تحولاتی در این بخش از نظام اقتصادی کشور پدید آید. همه قبول دارند که این تغییر لازم بود و به همین دلیل همه انتظار دارند آقای دکتر همتی با ایجاد تحولی بنیادین در مجموعه بانک مرکزی، شیوه جدیدی را بنیان‌گذاری کند تا موفق به حل مشکلات مرتبط با سیستم بانکی و آنچه به بانک مرکزی مربوط می‌شود گردد.

تغییر رئیس کل بانک مرکزی را باید اولین گام دولت در ایجاد تحول در دولت دانست. این تحول باید در بخش وسیعی از دستگاه‌های اقتصادی دولت پدید آید و علاوه بر آن باید شامل بخش مدیریتی به ویژه مدیریت سیاسی مرتبط با استان‌ها نیز بشود.

اکنون کشور از ضعف تصمیم گیری‌های اقتصادی، برنامه ریزی و مدیریت سیاسی رنج می‌برد. رئیس‌جمهور روحانی اگر می‌خواهد این ضعف‌ها برطرف شوند باید در تغییر مدیران ارشد این بخش‌ها قاطعیت و سرعت عمل نشان دهد. افکار عمومی انتظار دارد در روز‌های آینده شاهد به وجود آمدن تغییرات اساسی در بخش‌های مورد اشاره باشد. علاوه بر بخش اقتصاد، بخش برنامه ریزی و در مواردی مدیریت استان‌ها دچار ضعف شدید هستند.
آقای رئیس‌جمهور باید در گام بعدی، مدیران اقتصادی، برنامه ریزی و مدیریت کلان سیاسی را تغییر دهد تا بتواند بر بحران موجود غلبه نماید.

علاوه بر وزارتخانه‌های اقتصادی، کشور و سازمان برنامه و بودجه، درباره سخنگوی دولت نیز آقای رئیس‌جمهور باید تجدیدنظر نمایند. با اینکه دولت آقای روحانی از یک نظام اطلاع رسانی قوی محروم است، متأسفانه سخنگوی دولت، که باید جبران‌کننده این نقص باشد، به دلیل ماندگاری زیاد و عدم برخورداری از بیان شفاف و روان، این قدرت را ندارد. نقش سخنگوی دولت در تبیین مسائل را نباید نادیده گرفت. از توانائی‌های افراد می‌توان در مسئولیت‌های دیگر استفاده کرد و به جای آن‌ها افراد جدیدی را آورد که بتوانند از عهده امور محوله برآیند.

نظرات بینندگان