arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۳ - ۰۷ بهمن ۱۳۸۹

مالك گرانقيمت‌ترين دفتر كار دنيا کیست؟

بيل گيتس، بنيانگذار مايكروسافت كه در سال‌هاي 1995 تا 2007 ميلادي ثروتمندترين مرد دنيا شناخته مي‌شد و پس از آن در سال 2008 نام او در رتبه سوم فهرست رتبه‌بندي ثروتمندترين مردان دنيا قرار گرفت، مالك گرانقيمت‌ترين دفتر كار دنيا است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بيل گيتس، بنيانگذار مايكروسافت كه در سال‌هاي 1995 تا 2007 ميلادي ثروتمندترين مرد دنيا شناخته مي‌شد و پس از آن در سال 2008 نام او در رتبه سوم فهرست رتبه‌بندي ثروتمندترين مردان دنيا قرار گرفت، مالك گرانقيمت‌ترين دفتر كار دنيا است. اگر نگاهي به عكس‌هاي دفتر كار بيل گيتس بياندازيد بيش از هر چيزي آكواريوم دفتر كار كه بخشي از ديوار محل كار او را تشكيل مي‌دهد توجه شما را به خود جلب خواهد كرد كه مجموعه‌اي از ماهي‌ها‌، كوسه ماهي‌ها و نهنگ‌هاي بزرگ در آن در حال حركت هستند.

به نوشته «جام جم» به نقل از office.microsoft، بيل گيتس از جمله افرادي است كه علاقه زيادي به طبيعت و بخصوص دريا دارد و از اين‌رو در قسمتي از محل كارش نيز فضايي را به اين علاقه شخصي‌اش اختصاص داده است. اما يكي از ديگر ويژگي‌هايي كه در محل كار بيل گيتس به چشم مي‌خورد اين است كه شما در دفتر كار او نشاني از كاغذ و خودكار نخواهيد يافت چرا كه او بر اين باور است كه ما انسان‌ها امروزه در دنيايي زندگي مي‌كنيم كه مجموعه‌اي از ابزارهاي ديجيتالي مي‌توانند پاسخگوي نيازهاي ما باشند و بنابراين بايد با كاغذ و خودكار كه نمادي از دوران پيش از آغاز عصر ديجيتال هستند براي هميشه خداحافظي كنيم.

او در محل كار خود براي انجام همه كارهايي كه مسووليت انجام آنها را به عهده دارد تنها از 3 نمايشگر استفاده مي‌كند.

شايد برايتان جالب باشد بدانيد كه در مجموعه مايكروسافت ارسال ايميل، جايگزين تماس‌هاي تلفني يا حتي برگزاري جلسات حضوري شده‌اند. بيل گيتس همه ساله يك هفته در سال را براي بررسي مقالات ارائه شده توسط كاركنان مايكروسافت اختصاص مي‌دهد و جالب اين كه او همه اين كارها را نيز بدون استفاده از هيچ‌گونه كاغذ و خودكاري انجام مي‌دهد. همه كارمندان مقالات خود را به صورت الكترونيك به دفتر بيل گيتس ارسال مي‌كنند.

اين مقالات در يك پوشه مخصوص جمع‌آوري مي‌شود و در مدت اين هفته كه او خودش آن را هفته تفكر نامگذاري كرده است همه مقالات ارائه شده را مي‌خواند و نظرات خود را درباره اين مقالات به صورت الكترونيك ارسال مي‌كند و جالب است بدانيد كه در مقايسه با گذشته اين كار با دقت و سرعت بيشتري انجام خواهد شد و اظهارنظر بيل گيتس به صورت الكترونيك و همزمان براي فردي كه نويسنده مقاله است ارسال خواهد شد. دنياي ديجيتال حتي روند برگزاري جلسات ميان مديران بخش‌هاي مختلف مايكروسافت را نيز تحت تاثير خود قرار داده است به گونه‌اي كه در اين سازمان ارتباط ميان كارمندان و بخش مديريت از طريق وب‌سايتي انجام مي‌شود كه حتي امكان بحث و تبادل‌نظر ميان افراد را نيز فراهم مي‌كند.

بيش از 50 هزار كارمند در شركت مايكروسافت مشغول به كار هستند و جالب‌تر اين كه ارتباط بين همه اين افراد و همچنين انجام كارهاي مختلف كه هر يك از كارمندان انجام قسمتي از آنها را برعهده دارند به صورت ديجيتالي و از طريق فناوري‌هاي نوين ارتباطي انجام خواهد شد.
برچسب ها: بیل گیتس ، دفتر کار
نظرات بینندگان