arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۳۲۷۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۲۲ - ۱۰ مهر ۱۳۹۷

همه چیز درباره سوراخ کردن گوش

یک متخصص گوش، حلق و بینی از راهکار‌هایی ساده برای جلوگیری از عفونت گوش پس از سوراخ کردن آن خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش انتخاب، محمد پورحاجی‌غلامی متخصص گوش، حلق و بینی درباره سوراخ کردن گوش گفت: برای سوراخ کردن گوش باید قسمت نرمه یا لوبول آن سوراخ شود و در صورت سوراخ شدن غضروف، احتمال ابتلا به عفونت به وجود خواهد آمد.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از عفونت گوش در هنگام سوراخ کردن، رعایت اصول بهداشتی ضروری است؛ برای این کار نخست باید محل مورد نظر با الکل یا بتادین ضدعفونی کنید و پس از ایجاد سوراخ، نخ ابریشمی را از گوش عبور داد و پس از اینکه موضع مورد نظر به خوبی ترمیم شد، با خارج کردن نخ، گوشواره را جایگزین کرد، همچنین می‌توان از همان ابتدا گوشواره را داخل گوش قرار داد.

این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: برای جلوگیری از عفونت گوش کودکان پس از سوراخ کردن باید از پماد‌های آنتی‌بیوتیک چشمی استفاده کرد، همچنین مصرف پماد‌های آنتی‌بیوتیک چشمی یا جلدی مانند تتراسایکلین یا جنتامایسین نیز در این مواقع برای بزرگسالان ضروری است.

سن مناسب برای سوراخ کردن گوش

پورحاجی‌غلامی درباره سن مناسب برای سوراخ کردن گوش تأکید کرد: محدودیت سنی خاصی برای سوراخ کردن گوش وجود ندارد بنابراین می‌توان گوش نوزادان را چند ماه پس از تولد سوراخ کرد.

وی یادآوری کرد: جنس برخی گوشواره‌ها طوری است که گروهی از افراد نسبت به آنها حساسیت نشان می‌دهند، از این رو اشخاص برای اینکه کمتر دچار حساسیت شوند باید از گوشواره‌های طلا استفاده کنند.

نظرات بینندگان