کد خبر: ۴۳۳۸۴۵
تاریخ انتشار: ۵۸ : ۱۶ - ۱۶ مهر ۱۳۹۷

سخنگوی فراکسیون ورزش: رؤسای فدراسیون‌های ورزشی مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شوند

سیدفرید موسوی رئیس فراکسیون جوانان مجلس گفت: تاکنون بسیاری از افراد بازنشسته با استفاده از استثنا‌های موجود در قانون قبل توانسته بودند مجوز حضور در مجامع عمومی را گرفته و در ارکان فدراسیون‌ها حضور داشته باشند اکنون با قانون اخیر باید از پست خود استعفا دهند.
سخنگوی فراکسیون ورزش: رؤسای فدراسیون‌های ورزشی مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شوند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

سیدفرید موسوی گفت: رؤسای فدراسیون‌های ورزشی با هر اساسنامه‌ای شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شوند.

سیدفرید موسوی رئیس فرکسیون جوانان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، گفت: تاکنون بسیاری از افراد بازنشسته با استفاده از استثنا‌های موجود در قانون قبل توانسته بودند مجوز حضور در مجامع عمومی را گرفته و در ارکان فدراسیون‌ها حضور داشته باشند اکنون با قانون اخیر باید از پست خود استعفا دهند.

وی افزود: اکنون خبر‌هایی به گوش می‌رسد که وزارت ورزش و جوانان تلاش دارد با تغییر اساسنامه‌های فدراسیون‌های ورزشی زمینه ادامه کار بازنشستگان را فراهم کرده و به نوعی قانون را دور بزنند.

«با توجه به اینکه فدراسیون‌های ورزشی از بودجه دولتی استفاده می‌کنند تحت هر شرایطی و با هر اساسنامه‌ای شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شوند و با توجه به جدیتی که از دستگاه‌های نظارتی در اجرای بلامنازع قانون سراغ داریم جلوی هرگونه تخلفی گرفته خواهد شد و حتی در صورت لزوم مجلس با تثبیت اساسنامه‌ها جلوی تخطی از قانون را خواهد گرفت. خارج کردن روسای فدراسیون از شمولیت شغل، قطعا جایگاه ریاست فدراسیون‌ها را متزلزل خواهد کرد و اتفاقا هرگونه اقدام در تثبیت این جایگاه می‌تواند موجبات ارتقا ورزشی کشور را به همراه داشته باشد.»

نماینده مردم تهران در مجلس در همین زمینه گفت: به طور کلی سیستم مدیریتی کشور امروز دچار فرسودگی شده است و بسیاری از بحران‌های امروز ما از همین فرسودگی نشات می‌گیرد، جوانگرایی امروز یک امر ضروری و لازم در سیستم مدیریتی کشور است که این ضرورت و حساسیت در وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌ها چندین برابر می‌شود چرا که مخاطبان اصلی این مجموعه‌ها جوانان هستند و امروز وقت آن رسیده است که سیاست گذاری، برنامه ریزی و تصمیم گیری در این حوزه را به خود جوانان واگذار کنیم. البته بی شک باید از تجارب ارزنده نسل قبل در پیشبرد شایسته امور بهترین استفاده را ببریم.

سید فرید موسوی در پایان اظهار داشت: توصیه می‌کنم وزارت ورزش و فدراسیون‌های تابعه آن به جای فرار از اجرای قانون به آن احترام بگذراند و از فرصت باقی مانده با احترام به جسم و روح قانون برای انتخاب نیرو‌های جوان برای جایگزینی نیرو‌های مشمول استفاده کنند.

نظرات بینندگان
captcha