جمعه ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | Friday, 27 May 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
جمعه ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ | Friday, 27 May 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / از تاریخ جذاب «چای» چه می‌دانیم؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / از تاریخ جذاب «چای» چه می‌دانیم؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / اولین واکنش ترانه علیدوستی به حواشی «شهرزاد» و محمد امامی

ویدیو / اولین واکنش ترانه علیدوستی به حواشی «شهرزاد» و محمد امامی

ویدیو / مردی که مدعی شد ۳۰ ساعت در زیر آوار متروپل بود، عذرخواهی کرد

ویدیو / مردی که مدعی شد ۳۰ ساعت در زیر آوار متروپل بود، عذرخواهی کرد

ویدئو / واکنش جناب خان به حادثه تلخ متروپل آبادان

ویدئو / واکنش جناب خان به حادثه تلخ متروپل آبادان

ویدیو / پیمان معادی: از حضور اصغر فرهادی بین داوران حس خوبی دارم

ویدیو / پیمان معادی: از حضور اصغر فرهادی بین داوران حس خوبی دارم

ویدیو / واکنش جانی دپ به رفتار عجیب روانپزشکی که توسط تیم حقوقی امبرهرد برای شهادت به دادگاه آمد

ویدیو / واکنش جانی دپ به رفتار عجیب روانپزشکی که توسط تیم حقوقی امبرهرد برای شهادت به دادگاه آمد

کد خبر: ۴۴۲۲۷۷
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۲۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷
صفحه نخست >> سیاست
پ

سردار نقدی: مردم روزی کسانی که به مصلحت شان فکر نکنند کنار خواهند زد / در آن روز نخواهند توانست با ترفند "وجود سایه جنگ" مردم را فریب دهند

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: کسانی که نمی‌خواهند بفهمند آمریکا رو به افول رفته و تمام‌ شده است، بدانند که کندذهن هستند و به آمریکایی دل‌خوش کرده‌اند که از خاموش کردن یک آتش‌سوزی در یکی از شهرهای خود عاجز است؛ آن‌وقت کسانی در داخل می‌گویند که سایه جنگ آمریکا بر سر کشور است؛ خُب با همین سایه برود آن آتش‌سوزی را خاموش کند، اگر راست می‌گویند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سردار محمدرضا نقدی عصر امروز در جشنواره جهادگران علم و فناوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، با انتقاد شدید از کسانی که برای حل مشکلات کشور به توان داخلی بی‌اعتنا بوده و چشمشان به ابرقدرت‌هاست، اظهار داشت: کسانی که نمی‌خواهند درک کنند که آمریکا مدت‌هاست تمام شده، خیلی کندذهن هستند.

وی با بیان اینکه جنگ اقتصادی ساده‌ترین مشکل پیش روی انقلاب اسلامی بوده است، افزود: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که تمام ظرفیت‌های اقتصاد مولد از جمله، نیروی انسانی، منابع عظیم نفت و گاز، زمین و خاک فراوان که نیاز غذایی 300 میلیون نفر را می‌شود با آن تأمین کرد، داریم اما متأسفانه مدیریت اقتصادی ناتوان است.

*فروش 50 هزار پراید در 4 دقیقه!

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه مدیریت اقتصادی کشور توان بردن نقدینگی به سمت تولید را ندارد، خاطرنشان کرد: کار به جایی رسیده که آن‌چنان نقدینگی در دست مردم است که در 4 دقیقه 50 هزار دستگاه پراید هرکدام مختص یک کد ملی به فروش می‌رود! یعنی این‌طور نیز نبوده که چند سرمایه‌گذار تمام آن‌ها را خریده باشند و این حجم پول در دست مردم، به‌ جای اینکه به سمت تولید برود، به سمت سودآوری‌های مقطعی سوق داده شده است.

نقدی با اشاره به موفقیت‌های چشم‌گیر با اتکا به توان داخلی در طول 40 سال از گذشت انقلاب اسلامی گفت: ما دفاع مقدسی را پشت سر گذاشتیم که با 180 کشور دنیا با دست‌خالی مقابله کرده و در نهایت پیروز میدان شدیم و یا در اوایل انقلاب با چند جوان انقلابی، یک واحد اطلاعاتی در سپاه راه‌اندازی کردیم که با تشکیلات جاسوسی عظیم دنیای استکبار که حداقل 3 برابر ما سن داشته و کار تشکیلاتی کرده بودند، درافتادیم و بساطشان را برچیدیم و یا امروز هر جا انقلابی عمل کردیم، به اوج پیشرفت رسیدیم؛ بنابراین نباید از تهدید استکبار ترسیده و به توان داخلی پُشت کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: در جنگ تحمیلی، صدام از بغداد با موشک مرکز تهران را نشانه می‌رفت و ما توان پرتاب یک موشک به سمت بغداد را نداشتیم و هر چه به دانشگاه مراجعه می‌کردیم که به ما کمک کنند که ما نیز به این فناوری دست یابیم، از یاری ما عاجز بودند، چراکه در دانشگاه علم و سوادی نبود که بخواهد کمک‌ حال ما باشد و این وضعیت تا پایان دفاع مقدس نیز ادامه داشت اما امروز به فضل خدا، با تکیه‌ بر توان داخلی به پیشرفت‌های بزرگی در این عرصه رسیده‌ایم، به‌طوری‌که موشک‌های ما در حال حاضر اهداف را به‌صورت نقطه‌زنی، هدف قرار می‌دهند.

سردار نقدی تصریح کرد: ما در چنین شرایطی که دستمان خالی بود و 180 کشور دنیا به عراق تسلیحات می‌دادند، در جنگ پیروز شدیم و قطعاً در جنگ اقتصادی هم که بسیار ساده‌تر از این میدان است، پیروز خواهیم شد چراکه تمام منابع پیشرفت و توسعه در کشور وجود دارد.

*دروغ بزرگ

رئیس سابق سازمان مستضعفین کشور با انتقاد از کسانی که مدعی زیاد بودن بودجه دفاعی کشور هستند، افزود: این یک دروغ بزرگ است که برخی‌ها تبلیغ می‌کنند که خرج دفاعی کشور زیاد است، درحالی‌ که کشوری مانند امارات متحده عربی با این وسعت بودجه دفاعی‌اش 4 برابر کشور ما است و یا عربستان 9 برابر بیشتر از ما صرف هزینه دفاعی خود می‌کند.

نقدی با انتقاد مجدد از کسانی که برای حل مشکلات کشور چشمشان به خارج از مرزها است، بیان داشت: امروز علم و فناوری روز دنیا را در کشور داریم، نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده داریم اما چرا صنعت خودروسازی بومی نمی‌شود؟ چرا باید نفت خام را صادر کنیم و از همان کشورهایی که نفت به آن صادر می‌شود، کیفی را بخریم که 200 برابر قیمت نفت خام صادر شده است؟

وی ادامه داد: ما با توجه به منابع خدادادی بهترین اقتصاد را می‌توانیم داشته باشیم اما باید به دنیای استکبار التماس کنیم که برای خدا هم که شده بیایند و نفت ما را بخرند! و آن‌ها نیز با غرور بگویند نه نمی‌خریم! و این برای ما بسیار زشت و ناپسند است.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، علت عقب‌ماندگی‌های کشور را وادادگی برخی‌ها به استکبار دانست و اظهار داشت: رهبر انقلاب 10 سال است که تذکر می‌دهند چشمتان به خارج از کشور نباشد، اما گوش شنوایی نیست.

نقدی افزود: قدرت ایران به حدی است که ما باید آن‌ها را تحریم کنیم نه آنان ما را؛ اما متأسفانه آن‌ها آقا شده و ما گدا شدیم! زیرا چشممان به کمک آن‌ها بوده و توان داخلی را نادیده گرفتیم. آن‌هم توان ملتی که تمام استکبار غرب و شرق عالم را به عقب راند.

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین کشور خطاب به وادادگان به دنیای استکبار گفت: کسانی که نمی‌خواهند بفهمند آمریکا رو به افول رفته و تمام‌ شده است، بدانند که کندذهن هستند و به آمریکایی دل‌خوش کرده‌اند که از خاموش کردن یک آتش‌سوزی در یکی از شهرهای خود عاجز است؛ آن‌وقت کسانی در داخل می‌گویند که سایه جنگ آمریکا بر سر کشور است؛ خُب با همین سایه برود آن آتش‌سوزی را خاموش کند، اگر راست می‌گویند.

وی ادامه داد: برخی نفوذی‌های داخلی که به آمریکا بیگاری می‌دهند که به زحمت نیفتد، این را بدانند که اربابشان مُرده و تمام کرده است.

* مردم روزی به فریب «سایه جنگ» پی می‌برند

معاون فرهنگی سپاه با انتقاد از کسانی که مرتب دَم از سایه جنگ بر کشور می‌زدند، افزود: به کسانی که به شیاطین غرب التماس می‌کنند که نفتمان را بخرید، توصیه می‌کنم که به فرمول پیروزی انقلاب در عرصه‌های دفاع مقدس عمل کنند، دیگر نیازی به التماس نیست و در این راه دیگر مرتب از سایه جنگ بر کشور نگویید که ضعف‌های خود را پوشش دهید.

سردار نقدی خاطرنشان کرد: کسانی که برای خرید نفت ایران به بیگانه التماس می‌کنند، اول بروند جلوی واردات بی‌رویه به کشور را بگیرند؛ آخر ما چه نیاز به واردات اسباب‌بازی، مبلمان و عطر داریم، با وجودی که می‌توان در داخل بهترین آنان را ساخت.

وی با هشدار به کسانی که خود را به خواب غفلت زده‌اند و همچنان به دنبال منافع خود هستند، خاطرنشان کرد: بی‌گمان مردم روزی کسانی را که به مصلحت آنان فکر نکنند، کنار خواهند زد و در آن روز دیگر نمی‌توان با ترفندهایی همچون «وجود سایه جنگ بر کشور» مردم را فریب داد و ترساند، آن‌هم با آمریکایی که امروز با یک قدرت دست سوم نیز توان مقابله ندارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین گفت: کسانی که راه جوانان فعال انقلابی و نیروهای مستعد کشور را سد می‌کنند، بدانند روزی خواهد رسید که این سد شکسته خواهد شد و آب به آنجا که بخواهد برسد، خواهد رسید.

سردار نقدی در تاکید کرد: اگر روزی در این کشور، کسانی مدیر شدند که چشمشان به خارج از کشور نباشد، قطعاً کشور با جهشی بزرگ مواجه خواهد شد، چراکه ظرفیت‌های بسیاری ذخیره‌ شده‌ که متأسفانه از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود و به تعبیر رهبر انقلاب، در استفاده نکردن از ظرفیت‌هایمان، رتبه نخست را در دنیا داریم.

لینک کوتاه
منبع: فارس
ارسال به تلگرام
برچسب ها: سردار نقدی ، سپاه پاسداران
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

اشک‌های جهانبخش سوژه رسانه‌ها شد/عکس

اشک‌های جهانبخش سوژه رسانه‌ها شد/عکس

ترانه علیدوستی با کت و شلوار صورتی در جشنواره فیلم کن

ترانه علیدوستی با کت و شلوار صورتی در جشنواره فیلم کن

واکنش لیندا کیانی به حادثه آبادان/ نتیجه رشوه به شهرداری ساختمان متروپل است

واکنش لیندا کیانی به حادثه آبادان/ نتیجه رشوه به شهرداری ساختمان متروپل است

محمود گبرلو: نوید محمدزاده و فرشته حسینی حجب و حیای ایرانی را زیر پا گذاشتند

محمود گبرلو: نوید محمدزاده و فرشته حسینی حجب و حیای ایرانی را زیر پا گذاشتند

واکنش‌ها به گزارش ساختگی صداوسیما از فردی که ۳۰ ساعت زیر آوار بود

واکنش‌ها به گزارش ساختگی صداوسیما از فردی که ۳۰ ساعت زیر آوار بود

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۳
۱/۳
تصاویر: تشییع پیکر شهدای سانحه سقوط جنگنده در اصفهان

تصاویر: تشییع پیکر شهدای سانحه سقوط جنگنده در اصفهان

۲/۳
تصاویر: سومین روز آوار برداری ساختمان متروپل

تصاویر: سومین روز آوار برداری ساختمان متروپل

۳/۳
تصاویر: انتخابات هیأت رییسه مجلس یازدهم

تصاویر: انتخابات هیأت رییسه مجلس یازدهم

رپورتاژ / تریبون 2
ببینید!

ویدیو / عزاداری در غم عزیزان از دست رفته بر اثر ریزش «متروپل»

ویدیو / مصاحبه‌ی صداوسیما با برادران مالک متروپل آبادان

ویدیویی از لحظه فرو ریختن ساختمان «متروپل»

ویدیو / ورود عوامل فیلم «برادران لیلا» به سالن لویی لومیر برای نمایش اصلی فیلم در کن

ویدیو / ببینید: ستاره‌های «برادران لیلا» روی فرش قرمز در جشنواره کن

ویدیو / ترانه علیدوستی در مراسم فرش قرمز «برادران لیلا» در جشنواره کن

ویدیو / «رد بول» چگونه اینقدر پول در‌ می‌آورد؟ + زیرنویس فارسی

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

علی دایی خبر خرید کارخانه فولاد بردسیر را تکذیب کرد

اسکوچیچ ۲۵ بازیکن را به تیم ملی فراخواند / بازگشت امید ابراهیمی / علی علیپور هم دعوت شد

تصاویر: تشییع پیکر شهدای سانحه سقوط جنگنده در اصفهان

ویدئو / واکنش جناب خان به حادثه تلخ متروپل آبادان

یونان نفت توقیف شده ایران را تحویل آمریکا داد

اطلاعیه وزارت دفاع درباره حادثه پارچین: یک نفر شهید شد، یک نفر مجروح / سانحه‌ مذکور عصر روز چهارشنبه در یکی از واحدهای تحقیقاتی رخ داده / علت، در دست بررسی است

حادثه در پارچین / یک نفر جان باخت و یک نفر مصدوم شد

کانادا دیدار مقابل تیم ملی فوتبال ایران را لغو کرد

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

تایید هویت جسد مالک برج متروپل آبادان

المیرا شریفی‌مقدم به آنتن تلویزیون برگشت

انتشار اسامی افراد غیر روانشناس فاقد مجوز از سوی سازمان نظام روانشناسی / نام محمود انوشه، فرهنگ هلاکویی، ایمان سرورپور و علیرضا شیری در این لیست ۵۰ نفره

بازگشت مرتضی عقیلی به سینمای ایران پس از ۴ دهه

ناسا ساختار درمانند کوچک مریخی را «درِ سگ‌رو» نامگذاری کرد

اطلاعیه سپاه: ترور سرهنگ پاسدار صیاد خدایی توسط عوامل وابسته به استکبار جهانی / تسنیم: تروریست‌ها دو نفر بودند

سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید / کنکور اصلاح می‌شود

خداحافظی سحر قریشی از سینما / اعلام رسمی ازدواج با امیر تتلو

هتل شهر با دستور دادستان تهران تخلیه شد

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

روز‌های پر استرسی که همچنان ادامه دارد/ اردیبهشت ۱۴۰۱ با فیش‌های ۱۴۰۰ مستمری تامین اجتماعی!

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تایید هویت جسد مالک برج متروپل آبادان

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

زمان بازی های تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

رپورتاژ / تریبون 2
خواندنی ها
دموکراسی کلاغی؛ کلاغ‌ها برای مشخص کردن زمان پرواز «رای‌گیری» می‌کنند

دموکراسی کلاغی؛ کلاغ‌ها برای مشخص کردن زمان پرواز «رای‌گیری» می‌کنند

برگزاری مراسم فرش قرمز فیلم «برادران لیلا» سعید روستایی در جشنواره کن+ تصاویر

برگزاری مراسم فرش قرمز فیلم «برادران لیلا» سعید روستایی در جشنواره کن+ تصاویر

بقایای فسیلی «اژدهای مرگ» مربوط به ۸۶ میلیون سال پیش، کشف شد

بقایای فسیلی «اژدهای مرگ» مربوط به ۸۶ میلیون سال پیش، کشف شد

دانشمندان چینی: باید برای نابودی ماهواره‌های استارلینک آماده باشیم

دانشمندان چینی: باید برای نابودی ماهواره‌های استارلینک آماده باشیم

رپورتاژ / تریبون 2
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۵ خرداد ۱۳۷۸: روایت طاهری اصفهانی از شرایط اصفهان پس از بازداشت کرباسچی

یادداشت‌های علم، چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۴۶ / از وضع مان در مقابل عثمانی، روس ها و انگلیس ها طی ۴۰۰ سال اخیر گفتم، دانشجویان گریه کردند

وزیر کشور: در متروپل یک جنایت اتفاق افتاد / فعلا در مرحله رفع خطر هستیم

دسترسی به اینستاگرام مختل شد

جزئیات آتش سوزی گسترده در شرق تهران/ آتش نشانی: مصدومیت و یا تلفات جانی نداشتیم اما خسارات مالی زیادی بر جای مانده

عکس جدید از تنها توله‌یوز زنده‌ مانده‌ی «ایران»

سفر تیم ملی ایران به ترکیه لغو شد؛ پیگیری اردوی تدارکاتی در قطر

رئیسی در جلسه فوق العاده بررسی وضعیت متروپل آبادان: همه باید هوشیار باشند تا در جریان امدادرسانی، حادثه غیرمترقبه‌ای رخ ندهد / رسانه ملی کمک کند تا مردم در جریان اخبار صحیح و دقیق قرار گیرند / با مقصران حادثه به شدت برخورد شود

ویدیو / از تاریخ جذاب «چای» چه می‌دانیم؟ + زیرنویس فارسی

وزیر کشور: در متروپل یک جنایت اتفاق افتاد / فعلا در مرحله رفع خطر هستیم

دسترسی به اینستاگرام مختل شد

وزش باد شدید در شیراز یک فوتی و دو مصدوم برجای گذاشت

نماینده مجلس: ۱۰۰ درصد قطعات خودرو در ایران چینی است

واکنش فدراسیون فوتبال ایران به لغو دیدار با کانادا: هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست / به احتمال فراوان اردوی تیم ملی به جای کانادا در قطر برگزار می‌شود

دادستان مرکز استان خوزستان: آزمایش DNA هویت جسد مالک متروپل آبادان را تایید کرد

عمران خان: اگر دولت پاکستان ظرف ۶ روز انتخابات جدید را برگزار نکند، به همراه ۳ میلیون نفر به طرف اسلام آباد راهپیمایی می‌کنیم

افزایش نجومی قیمت خدمات پستی / کسب و کارهای خانگی و خریدهای اینترنتی در خطر

اعزام فرمانده تیم آتش‌نشانی حادثه «پلاسکو» به آبادان

حذف عوارض صادراتی مرغ، تخم‌مرغ، شیرخشک، خامه و چربی

آخرین آمار کرونا در ایران، ۵ خرداد ۱۴۰۱: ثبت ۳ فوتی و شناسایی ۲۱۷ ابتلای جدید

فرانسه: از تمامی طرف های مذاکرات احیای برجام می‌خواهیم، فورا تصمیمات لازم برای به نتیجه رسیدن این توافق را بگیرند / اینکه فکر کنیم [گزینه احیای برجام] همیشه روی میز خواهد ماند، اشتباهی جدی و خطرناک است

قیمت طلا و سکه، امروز ۵ خرداد ۱۴۰۱

بازداشت ۱۱ متهم در خصوص حادثه متروپل

رییسی: از مردم برای همکاری با دولت تشکر می‌کنم / در حمله سایبری در زمینه بنزین، اگر همراهی نمی‌کردند چه می‌شد؟ دشمن می‌خواست چه شود؟ / در برنامه تحولی دولت ۳۷ موضوع را مورد توجه داده‌ایم؛ این فکر نشات گرفته از سخنان رهبری است

طالبان با چاپ سه میلیون گذرنامه جدید زیر عنوان «جمهوری اسلامی افغانستان» به جای «امارت اسلامی»

قیمت لیر ترکیه، امروز ۵ خرداد ۱۴۰۱

قیمت سکه پارسیان، امروز ۵ خرداد ۱۴۰۱

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۵ خرداد ۱۴۰۱

تعداد جان‌باختگان متروپل به ۱۹ نفر رسید

وضعیت جاده ها و راه ها، امروز ۵ خرداد ۱۴۰۱ / وزش باد و گردو خاک در جاده‌های سیستان و بلوچستان / بارش باران در جاده‌های گیلان و مازندران

وضعیت آب و هوا، امروز ۵ خرداد ۱۴۰۱ / آسمان غبار آلود و کاهش کیفیت هوا در نیمه غربی و جنوبی کشور / افزایش نسبی دما در استان­ های ساحلی خزر و اردبیل / وزش باد شدید در شمال شرق، شرق و دامنه­ های جنوبی البرز

ابوترابی: باید بر دست مردمی که با اصلاح یارانه‌ها همراه شده‌اند بوسه زد

نیوزویک: تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند چین در تدارک برای حمله به تایوان است

تعداد جانباختگان حادثه متروپل آبادان به ۱۸ نفر رسید

نامه ایران به دبیرکل سازمان ملل: ترور شهید صیادخدایی در ادامه ترور‌های سیستماتیک شبکه‌ای علیه ایرانیان بود / محکوم کردن این اقدام توسط سازمان ملل، بخشی از وظایف این سازمان است

علوم پزشکی آبادان: تعدادی از امدادگران در محل آواربرداری متروپل مصدوم شدند / فریادهای یکی از افراد مبنی بر ریزش ساختمان، دلیل ازدحام جمعیت شده بود

جزیره قشم در سیطره گرد و غبار/ ۷۷۱ بیمار راهی بیمارستان شدند

نیویورک تایمز: اسرائیل به آمریکا اطلاع داده که ترور سرهنگ صیاد خدایی در تهران کار تل آویو بود؛ برنامه ریزی این ترور هم به ماه جولای ۲۰۲۱ بر می‌گردد / روزنامه اسرائیلی: تل آویو از این گزارش نیویورک تایمز غافلگیر و خشمگین شده

یارانه جدید برای خانوارهای معترض، واریز و مسدود شد

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
وبگردی

چهره مشهور در فهرست ۱۰ فرد پردرآمد تاریخ

اشک‌های جهانبخش سوژه رسانه‌ها شد/عکس

ترانه علیدوستی با کت و شلوار صورتی در جشنواره فیلم کن

قلعه‌نویی در سیرجان ماندنی شد

خیز ستاره مسلمان برای شکستن دو رکورد درخشان رونالدو

واکنش لیندا کیانی به حادثه آبادان/ نتیجه رشوه به شهرداری ساختمان متروپل است

محمود گبرلو: نوید محمدزاده و فرشته حسینی حجب و حیای ایرانی را زیر پا گذاشتند

واکنش‌ها به گزارش ساختگی صداوسیما از فردی که ۳۰ ساعت زیر آوار بود

تمجید منتقدان از «برادران لیلا» و بازی ترانه علیدوستی در کن

علی دایی ۲۰۰۰ نفر را از بیکاری نجات داد

وقتی رونالدو خودش را حبس کرد!

جانشین بیرانوند از لهستان می‌آید

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۴۴۲۲۷۷
تاریخ انتشار: ۳۴ : ۲۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۷
صفحه نخست >> سیاست
پ

سردار نقدی: مردم روزی کسانی که به مصلحت شان فکر نکنند کنار خواهند زد / در آن روز نخواهند توانست با ترفند "وجود سایه جنگ" مردم را فریب دهند

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: کسانی که نمی‌خواهند بفهمند آمریکا رو به افول رفته و تمام‌ شده است، بدانند که کندذهن هستند و به آمریکایی دل‌خوش کرده‌اند که از خاموش کردن یک آتش‌سوزی در یکی از شهرهای خود عاجز است؛ آن‌وقت کسانی در داخل می‌گویند که سایه جنگ آمریکا بر سر کشور است؛ خُب با همین سایه برود آن آتش‌سوزی را خاموش کند، اگر راست می‌گویند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سردار محمدرضا نقدی عصر امروز در جشنواره جهادگران علم و فناوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، با انتقاد شدید از کسانی که برای حل مشکلات کشور به توان داخلی بی‌اعتنا بوده و چشمشان به ابرقدرت‌هاست، اظهار داشت: کسانی که نمی‌خواهند درک کنند که آمریکا مدت‌هاست تمام شده، خیلی کندذهن هستند.

وی با بیان اینکه جنگ اقتصادی ساده‌ترین مشکل پیش روی انقلاب اسلامی بوده است، افزود: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که تمام ظرفیت‌های اقتصاد مولد از جمله، نیروی انسانی، منابع عظیم نفت و گاز، زمین و خاک فراوان که نیاز غذایی 300 میلیون نفر را می‌شود با آن تأمین کرد، داریم اما متأسفانه مدیریت اقتصادی ناتوان است.

*فروش 50 هزار پراید در 4 دقیقه!

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه مدیریت اقتصادی کشور توان بردن نقدینگی به سمت تولید را ندارد، خاطرنشان کرد: کار به جایی رسیده که آن‌چنان نقدینگی در دست مردم است که در 4 دقیقه 50 هزار دستگاه پراید هرکدام مختص یک کد ملی به فروش می‌رود! یعنی این‌طور نیز نبوده که چند سرمایه‌گذار تمام آن‌ها را خریده باشند و این حجم پول در دست مردم، به‌ جای اینکه به سمت تولید برود، به سمت سودآوری‌های مقطعی سوق داده شده است.

نقدی با اشاره به موفقیت‌های چشم‌گیر با اتکا به توان داخلی در طول 40 سال از گذشت انقلاب اسلامی گفت: ما دفاع مقدسی را پشت سر گذاشتیم که با 180 کشور دنیا با دست‌خالی مقابله کرده و در نهایت پیروز میدان شدیم و یا در اوایل انقلاب با چند جوان انقلابی، یک واحد اطلاعاتی در سپاه راه‌اندازی کردیم که با تشکیلات جاسوسی عظیم دنیای استکبار که حداقل 3 برابر ما سن داشته و کار تشکیلاتی کرده بودند، درافتادیم و بساطشان را برچیدیم و یا امروز هر جا انقلابی عمل کردیم، به اوج پیشرفت رسیدیم؛ بنابراین نباید از تهدید استکبار ترسیده و به توان داخلی پُشت کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: در جنگ تحمیلی، صدام از بغداد با موشک مرکز تهران را نشانه می‌رفت و ما توان پرتاب یک موشک به سمت بغداد را نداشتیم و هر چه به دانشگاه مراجعه می‌کردیم که به ما کمک کنند که ما نیز به این فناوری دست یابیم، از یاری ما عاجز بودند، چراکه در دانشگاه علم و سوادی نبود که بخواهد کمک‌ حال ما باشد و این وضعیت تا پایان دفاع مقدس نیز ادامه داشت اما امروز به فضل خدا، با تکیه‌ بر توان داخلی به پیشرفت‌های بزرگی در این عرصه رسیده‌ایم، به‌طوری‌که موشک‌های ما در حال حاضر اهداف را به‌صورت نقطه‌زنی، هدف قرار می‌دهند.

سردار نقدی تصریح کرد: ما در چنین شرایطی که دستمان خالی بود و 180 کشور دنیا به عراق تسلیحات می‌دادند، در جنگ پیروز شدیم و قطعاً در جنگ اقتصادی هم که بسیار ساده‌تر از این میدان است، پیروز خواهیم شد چراکه تمام منابع پیشرفت و توسعه در کشور وجود دارد.

*دروغ بزرگ

رئیس سابق سازمان مستضعفین کشور با انتقاد از کسانی که مدعی زیاد بودن بودجه دفاعی کشور هستند، افزود: این یک دروغ بزرگ است که برخی‌ها تبلیغ می‌کنند که خرج دفاعی کشور زیاد است، درحالی‌ که کشوری مانند امارات متحده عربی با این وسعت بودجه دفاعی‌اش 4 برابر کشور ما است و یا عربستان 9 برابر بیشتر از ما صرف هزینه دفاعی خود می‌کند.

نقدی با انتقاد مجدد از کسانی که برای حل مشکلات کشور چشمشان به خارج از مرزها است، بیان داشت: امروز علم و فناوری روز دنیا را در کشور داریم، نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده داریم اما چرا صنعت خودروسازی بومی نمی‌شود؟ چرا باید نفت خام را صادر کنیم و از همان کشورهایی که نفت به آن صادر می‌شود، کیفی را بخریم که 200 برابر قیمت نفت خام صادر شده است؟

وی ادامه داد: ما با توجه به منابع خدادادی بهترین اقتصاد را می‌توانیم داشته باشیم اما باید به دنیای استکبار التماس کنیم که برای خدا هم که شده بیایند و نفت ما را بخرند! و آن‌ها نیز با غرور بگویند نه نمی‌خریم! و این برای ما بسیار زشت و ناپسند است.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، علت عقب‌ماندگی‌های کشور را وادادگی برخی‌ها به استکبار دانست و اظهار داشت: رهبر انقلاب 10 سال است که تذکر می‌دهند چشمتان به خارج از کشور نباشد، اما گوش شنوایی نیست.

نقدی افزود: قدرت ایران به حدی است که ما باید آن‌ها را تحریم کنیم نه آنان ما را؛ اما متأسفانه آن‌ها آقا شده و ما گدا شدیم! زیرا چشممان به کمک آن‌ها بوده و توان داخلی را نادیده گرفتیم. آن‌هم توان ملتی که تمام استکبار غرب و شرق عالم را به عقب راند.

رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین کشور خطاب به وادادگان به دنیای استکبار گفت: کسانی که نمی‌خواهند بفهمند آمریکا رو به افول رفته و تمام‌ شده است، بدانند که کندذهن هستند و به آمریکایی دل‌خوش کرده‌اند که از خاموش کردن یک آتش‌سوزی در یکی از شهرهای خود عاجز است؛ آن‌وقت کسانی در داخل می‌گویند که سایه جنگ آمریکا بر سر کشور است؛ خُب با همین سایه برود آن آتش‌سوزی را خاموش کند، اگر راست می‌گویند.

وی ادامه داد: برخی نفوذی‌های داخلی که به آمریکا بیگاری می‌دهند که به زحمت نیفتد، این را بدانند که اربابشان مُرده و تمام کرده است.

* مردم روزی به فریب «سایه جنگ» پی می‌برند

معاون فرهنگی سپاه با انتقاد از کسانی که مرتب دَم از سایه جنگ بر کشور می‌زدند، افزود: به کسانی که به شیاطین غرب التماس می‌کنند که نفتمان را بخرید، توصیه می‌کنم که به فرمول پیروزی انقلاب در عرصه‌های دفاع مقدس عمل کنند، دیگر نیازی به التماس نیست و در این راه دیگر مرتب از سایه جنگ بر کشور نگویید که ضعف‌های خود را پوشش دهید.

سردار نقدی خاطرنشان کرد: کسانی که برای خرید نفت ایران به بیگانه التماس می‌کنند، اول بروند جلوی واردات بی‌رویه به کشور را بگیرند؛ آخر ما چه نیاز به واردات اسباب‌بازی، مبلمان و عطر داریم، با وجودی که می‌توان در داخل بهترین آنان را ساخت.

وی با هشدار به کسانی که خود را به خواب غفلت زده‌اند و همچنان به دنبال منافع خود هستند، خاطرنشان کرد: بی‌گمان مردم روزی کسانی را که به مصلحت آنان فکر نکنند، کنار خواهند زد و در آن روز دیگر نمی‌توان با ترفندهایی همچون «وجود سایه جنگ بر کشور» مردم را فریب داد و ترساند، آن‌هم با آمریکایی که امروز با یک قدرت دست سوم نیز توان مقابله ندارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین گفت: کسانی که راه جوانان فعال انقلابی و نیروهای مستعد کشور را سد می‌کنند، بدانند روزی خواهد رسید که این سد شکسته خواهد شد و آب به آنجا که بخواهد برسد، خواهد رسید.

سردار نقدی در تاکید کرد: اگر روزی در این کشور، کسانی مدیر شدند که چشمشان به خارج از کشور نباشد، قطعاً کشور با جهشی بزرگ مواجه خواهد شد، چراکه ظرفیت‌های بسیاری ذخیره‌ شده‌ که متأسفانه از این ظرفیت‌ها استفاده نمی‌شود و به تعبیر رهبر انقلاب، در استفاده نکردن از ظرفیت‌هایمان، رتبه نخست را در دنیا داریم.

منبع: فارس
قران
ارسال به تلگرام
برچسب ها: سردار نقدی ، سپاه پاسداران
قران
قران
قران
قران
قران
قران
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"