arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۴۳۹۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۲ - ۱۰ آذر ۱۳۹۷

«سهند» پیشرفته‌ترین ناوشکن بومی خاورمیانه، به ناوگان نیروی دریایی ارتش پیوست

پیشرفته‌ترین ناوشکن بومی خاورمیانه با نام «سهند» با قابلیت تهاجمی و دفاعی دو برابری نسبت به ناوشکن جماران، به ناوگان نیروی دریایی الحاق شد.سازه اصلی سهند با ساختاری متفاوت نسبت به جماران با قابلیت رادارگریزی، در بلوک‌های مجزا طراحی و ساخته شده است و در حوض خشک شناور به هم متصل و بعد به آب انداخته می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

پیشرفته‌ترین ناوشکن بومی خاورمیانه با نام «سهند» با قابلیت تهاجمی و دفاعی دو برابری نسبت به ناوشکن جماران، به ناوگان نیروی دریایی الحاق شد.

‎به گزارش فارس، صبح امروز و با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی، فرمانده نیروی دریایی و جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ناوشکن «سهند» به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق شد.

پیشرفته‌ترین ناوشکن بومی خاورمیانه با نام سهند توسط متخصصان جوان نیروی دریایی طراحی و ساخته شده است.

در ساخت این ناوشکن که دارای قابلیت‌های فیزیکی و عملیاتی بیشتری نسبت به ناوشکن «جماران» است، به دانش فنی داخلی نیروی دریایی اتکاء شده است.

سازه اصلی سهند با ساختاری متفاوت نسبت به جماران با قابلیت رادارگریزی، در بلوک‌های مجزا طراحی و ساخته شده است و در حوض خشک شناور به هم متصل و بعد به آب انداخته می‌شود.

قابلیت تهاجمی و تدافعی ناوشکن سهند حدود دو برابر جماران است و به‌روز رسانی‌های زیادی در ساخت آن انجام شده است.

به‌روزرسانی پرتاب‌گرهای اژدر، انواع توپ های ضدهوایی و ضدسطحی، سامانه موشکی سطح به سطح و سطح به هوا، سامانه دفاع نقطه‌ای، سامانه ضددریایی، قابلیت رادارگریزی، افزایش برد عملیاتی و قابلیت مانورپذیری بالا از جمله ویژگی‌های این ناوشکن است.

مزیت دیگر ناوشکن سهند نسبت به جماران، افزایش تعداد موتورهاست و با دارا بودن چهار موتور پرقدرت، در انجام مانورهای حرکتی از جماران پیشی گرفته است.

پیشرفته ترین ناوشکن بومی خاورمیانه با داشتن سازه بسیار قوی و رادارگریزی و افزایش سطح عرشه پرواز، ضمن این‌که کمتر در تیررس رادارهای دشمن قرار می‌گیرد، قادر است ۱۵۰ روز به همراه شناور پشتیبان در اقیانوس‌های دوردست و آب‌های متلاطم دریانوردی کند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
0
0
ساختید خوب ساختید دستتان درد نکه
نظرات بینندگان