arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۴۶۳۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۱۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷

راهکار حذف دلالان و نجات صنعت مرغداری

در این راستا از هفته های گذشته، تصمیم گرفته شد که تامین و توزیع خوراک دام از بدو واردات با اطلاع و نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان و بر اساس ظرفیت و نیاز مرغداری های هر استان،صرفا از طریق تعاونی ها، اتحادیه ها و تشکل های مورد تایید، صورت گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت ایجاد زنجیره تولید توسط تعاونی ها برای حذف دلالان و حل مشکلات مرغداران تاکید کرد.

به گزارش انتخاب، همزمان با سفر رئیس جمهوری به استان گیلان، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در نشستی صمیمی با جمعی از فعالان بخش کشاورزی از جمله مرغداران، نوغانداران، گلخانه داران و صنوبرکاران در شهرستان صومعه سرا، تصریح کرد:برای نجات صنعت مرغداری و حل مشکلات مرغداران باید دست دلالان در تامین، توزیع و عرضه خوراک دام و سایر نهاده ها قطع شود و تعاونی ها، اتحادیه ها و انجمن ها و صنف خود در درون خانواده و از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید با هم همکاری کنند و برای تامین و توزیع نهاده ها راسا وارد عمل شوند.

وی خاطرنشان کرد:در این راستا از هفته های گذشته، تصمیم گرفته شد که تامین و توزیع خوراک دام از بدو واردات با اطلاع و نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان و بر اساس ظرفیت و نیاز مرغداری های هر استان،صرفا از طریق تعاونی ها، اتحادیه ها و تشکل های مورد تایید، صورت گیرد.

توسعه زراعت چوب و صنوبرکاری از برنامه های وزارت جهاد کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه این نشست با بیان این که توسعه زراعت چوب و صنوبرکاری در کنار سیاست کلی حفظ عرصه های جنگلی، از جمله برنامه های مورد تایید این وزارت است،افزود: سازمان جنگل ها و مراتع آمادگی دارد علیرغم برخی موانع و مشکلات با متقاضیان و فعالان طرح های زراعت چوب همکاری کند.

حجتی تصریح کرد:به سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان دستور داده شده تا با همکاری شرکت شهرک های کشاورزی و سایر دستگاه های ذی ربط  مشکلات گلخانه های منطقه را بررسی و حل کنند.

وی با اشاره به این که صنعت ابریشم و نوغانداری از جمله فعالیت هایی است که بالا رفتن قیمت ارز به رونق فعالیت آنها کمک کرده است،گفت که فعالان این صنعت می توانند در شرایط جدید وضعیت تولید و صادرات محصولات خود را ارتقا دهند.

وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: با پیگیری ها انجام شده برخی موانع و مشکلات شرکت کرم ابریشم در آستانه حل شدن است اما توسعه و احیای نوغانداری در گیلان و سراسر کشور متضمن توجه جدی به همه حلقه های زنجیره تولید از توتستان و نوغان تا فراوری ابریشم، ریسندگی و بافندگی محصولات ابریشمی و هدف گذاری برای صادرات است.
نظرات بینندگان