کد خبر: ۴۶۶۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۱۲ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۸

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور/ ترافیک سنگین و انسداد برخی محورها / بارش برف و باران در جاده‌های نیمی از استان‌های کشور

محور‌های هراز، شاهرود - آزادشهر؛ آق قلا - گرگان ؛ قدیم خرم آباد-پل دختر مسدود بوده و محور آزادراه تهران-کرج-قزوین ؛آزادراه قزوین-رشت محدوده های منجیل، رودبار و امام زاده هاشم؛ محور کرج-چالوس حدفاصل پل زنگوله تا مرزن آباد (رفت و برگشت) در اکثر مقاطع؛ محور قائمشهر-فیروزکوه محدوده های شیرگاه، جوارم، زیراب و پل سفید؛ محور تهران-قائمشهر محدوده های گیلاوند و پل سفید؛ محور کناره واقع در استان مازندران در اکثر مقاطع از محور‌های دارای ترافیک سنگین هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور/ ترافیک سنگین و انسداد برخی محورها

محور‌های هراز، شاهرود - آزادشهر؛ آق قلا - گرگان ؛ قدیم خرم آباد-پل دختر مسدود بوده و محور آزادراه تهران-کرج-قزوین ؛آزادراه قزوین-رشت محدوده های منجیل، رودبار و امام زاده هاشم؛ محور کرج-چالوس حدفاصل پل زنگوله تا مرزن آباد (رفت و برگشت) در اکثر مقاطع؛ محور قائمشهر-فیروزکوه محدوده های شیرگاه، جوارم، زیراب و پل سفید؛ محور تهران-قائمشهر محدوده های گیلاوند و پل سفید؛ محور کناره واقع در استان مازندران در اکثر مقاطع از محور‌های دارای ترافیک سنگین هستند.

به گزارش «انتخاب»؛ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را در تاریخ پنجم فروردین ماه ۹۸ مشاهده می‌کنید.

محورهای دارای ترافیک سنگین:
١)آزادراه تهران-کرج-قزوین حدفاصل گرمدره تا پایانه شهید کلانتری و محدوده های نظرآباد و آبیک
٢)آزادراه قزوین-رشت محدوده های منجیل، رودبار و امام زاده هاشم
٣)محور کرج-چالوس حدفاصل پل زنگوله تا مرزن آباد (رفت و برگشت) در اکثر مقاطع
٤)محور قائمشهر-فیروزکوه محدوده های شیرگاه، جوارم، زیراب و پل سفید
٥)محور تهران-قائمشهر محدوده های گیلاوند و پل سفید
٦)محور کناره واقع در استان مازندران در اکثر مقاطع

محورهای دارای ترافیک نیمه سنگین:
١)آزادراه قم-تهران در برخی از مقاطع
٢)محور کمربندی اکبرآباد-رکن آباد واقع در استان فارس

آخرین وضعیت جوی:
-بارش برف و باران در استان های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، تهران، زنجان، فارس، قزوین، لرستان، مرکزی، مازندران، همدان، چهارمحال و بختیاری و کردستان
-بارش باران در استان های خوزستان، سمنان، قم، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، گیلان و یزد

محورهاي مسدود شریانی:
١) هراز
٢) شاهرود - آزادشهر
٣) آق قلا - گرگان
٤) قدیم خرم آباد-پل دختر

بارش برف و باران در جاده‌های نیمی از استان‌های کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از بارش برف و باران در جاده‌های بیش از نیمی از استان‌های کشور خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت وگو با ایسنا درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور تا ساعت یک بامداد روز سه شنبه، ششم فروردین ماه گفت: گزارش‌های دریافتی حاکی از آن است که در حال حاضر در اکثر محورهای استان آذربایجان شرقی، محور تکاب-دندی در استان آذربایجان غربی و محورهای محورهای سیاهکل-دیلمان، آستارا-اردبیل و شفت در استان گیلان بارش برف گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا افزود: در محور اسالم-خلخال در استان‌های گیلان و اردبیل و محور زنجان-طارم در استان زنجان نیز تردد تنها با زنجیر چرخ امکان پذیر است و مأموران پلیس از تردد وسایل نقلیه بدون زنجیر چرخ جلوگیری خواهند کرد.

وی ادامه داد: همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که در اکثر محورهای استان‌های بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، کرمان، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، اصفهان، مازندران، خراسان شمالی و گلستان باران در حال باریدن است.

رحمانی با بیان اینکه در محورهای شرق استان تهران نیز بارش باران گزارش شده است، گفت: درمحور فردوس-بشرویه در استان خراسان جنوبی، محور قائمیه-بوشهر در استان فارس و محورهای قیدار-ابهر و ابهر-تاکستان در استان زنجان نیز بارش باران گزارش شده است.

به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا در محورهای واقع در ارتفاعات استان مازندران نیز مه گرفتگی و کاهش دید گزارش شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور روان است، گفت: اما توصیه پلیس این است که شهروندان تا روز چهارشنبه از انجام سفر خودداری کرده و اگر قصد بازگشت به منازل و شهرهای خود را نیز دارند تا این روز بازگشت خود را به تأخیر بیاندازند چرا که احتمال بارش باران و جاری شدن سیلاب در جاده‌ها وجود دارد.

نظرات بینندگان