arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۰۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۲ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸

سلطانی فر؛ مهره اصلی عدم ورود زنان به استادیوم/ واعظی: تا سلطانی‌فر نتواند فضای سکو‌ها را مناسب کند، ورود زنان به مصلحت نیست

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: وزیر ورزش مامور شد تا با لیدرهای تیم های ورزشی صحبت کند تا فضا از نظر اخلاقی برای حضور زنان فراهم و علاوه بر این جای مناسبی برای ورود خانم‌ها، دستشویی و نشستن آنها آماده شود. اگر فضا در ورزشگاه اخلاقی و درست باشد از نظر ما حضور زنان در ورزشگاه‌ها منعی ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سلطانی فر؛ مهره اصلی عدم ورود زنان به استادیوم/ واعظی: تا سلطانی‌فر نتواند فضای سکو‌ها را مناسب کند، ورود زنان به مصلحت نیست

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: با فضای فعلی که طرفداران تیم‌ها علیه یکدیگر فحش می‌دهند و درگیری وجود دارد حضور زنان در ورزشگاه به مصلحت نیست.

به گزارش مهر، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور در حاشیه نشست هیئت دولت درباره اخراج جان بولتون، اظهار داشت: ما خوشحالیم تحولی که در دهه گذشته در دولت جدید آمریکا اتفاق افتاد، راه به جایی نبرد چراکه این دولت تصور می‌کرد می تواند همه چیز را به عقب بازگرداند و با یک سیاست رادیکال و جنگ‌طلبانه می‌تواند به اهدافش برسد، به همین جهت بولتون را به عنوان دبیر شورای امنیت ملی خود انتخاب کرده بودند اما پس از مدتی مجبور به اخراج وی شدند.

وی ادامه داد: این اتفاق نشان دهنده آن است که حتی دولت تندروی آمریکا هم به این نتیجه رسیده دوران جنگ طلبی و رویکردهای تهدید به سرآمده است و اگر قرار است با دنیا تعامل کند، راهش منطق است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور متذکر شد: جان بولتون از گذشته فردی تند و جنگ طلب بوده و زمانی هم که در شورای امنیت ملی آمریکا منصوب شد به هیچ یک از اهدافش نرسید و اقداماتی که در ارتباط با ونزوئلا، کوبا و افغانستان انجام داد، شکست خورد.

واعظی با اشاره به اینکه سیاست های جان بولتون علیه جمهوری اسلامی ایران هم به شکست منتهی شد، ادامه داد: دشمنی جان بولتون با ایران قابل مقایسه با کشورهای دیگر نبود چرا که وی در دورانی که مسئولیت نداشت حقوق بگیر سازمان منافقین بود و پس از آنکه در شورای امنیت ملی آمریکا منصوب شد، درباره موضوعات مرتبط با ایران با اعضای سازمان منافقین مشورت می‌کرد و از آنها نظر می خواست.

وی بیان کرد: جان بولتون به دنبال آن بود حکومت جمهوری اسلامی ایران دیگر وجود نداشته باشد اما به اهداف خود نرسید و با مقاومت مردم بزرگ ایران شاهدیم مردم و حکومت جمهوری اسلامی ایران با قوت باقی است و کسانی که آرزوی نابودی ایران را داشتند، رفتند.

واعظی گفت: به نظر می‌رسد دنیا هم از رفتن جان بولتون استقبال کرده است به این معنا که قیمت نفت هم روز گذشته کاهش پیدا کرد که نشان می‌دهد کسی که جنگ طلب و تندرو بود دیگر در شورای امنیت ملی آمریکا نیست.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور تاکید کرد: اکثر پیشنهادات جان بولتون به گفته ترامپ مورد قبول قرار نمی‌گرفت و این پیشنهادات صرفا مربوط به ایران نیست بلکه وی سیاست جنگ طلبانه‌ای نسبت به همه کشورها داشت.

وی ادامه داد: دولت ترامپ وارد انتخابات شده است و بر این اساس نیاز دارد که برخی سیاست‌های غلط خود را اصلاح کند تا بتواند علامت مثبتی به مردم آمریکا برای انتخابات سال آینده بدهد. به نظر می‌رسد اخراج بولتون در این راستا باشد.

وی در واکنش به سؤالی مبنی بر اینکه دولت عربستان اخیراً از حماس درخواست کرده که روابطش با ایران را قطع کند، اظهار داشت: طبیعی است که عربستان سعودی باید چنین ژست‌هایی بگیرد چرا که ارتباطات گسترده‌ای با رژیم صهیونیستی چه به صورت پنهان و چه آشکار دارد.

واعظی با بیان اینکه این درخواست مورد تائید حماس و دیگر گروه‌های انقلابی فلسطینی و لبنانی قرار نمی‌گیرد، گفت: بر این اساس، این درخواست عربستان صرفاً تلاش‌هایی است که از سوی آنان صورت می‌گیرد اما قطعاً نتیجه آن معکوس است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور درباره مصوبات امروز هیئت دولت اظهار داشت: در جلسه امروز هیئت دولت، مباحث مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت از جمله آنکه به عظمت عزاداری‌های حسینی اشاره و گزارشی ارائه شد.

وی ادامه داد: مایه افتخار است که امام حسین (ع) نه تنها ملت ایران، بلکه بسیاری از مردم جهان را زیر یک خیمه جمع کرده است و ما دو روز تاریخی را در تاسوعا و عاشورای حسینی پشت سر گذاشتیم.

واعظی با اشاره به اینکه در جلسه امروز هیئت دولت درباره آئین‌نامه به‌کارگیری دهداری‌ها بحث و بررسی شد، تصریح کرد: این مسئله یکی از مطالباتی بود که در زمان برگزاری همایش دهداری‌ها از رئیس‌جمهور شده بود و رئیس‌جمهور قول داده بود که این مشکل حل و فصل شود، بنابراین روی این آئین‌نامه در دولت بحث و بررسی صورت گرفت و امروز به تصویب رسید.

رئیس‌ دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به حمله به عزاداران حسینی در نیجریه گفت: در همه کشورهای دنیا، هر کسی با هر دین باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد، امنیت افراد باید برقرار باشد و باید به اندیشه و اعتقادات یکدیگر احترام بگذاریم.

وی درباره حضور سرپرست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران بیان کرد: گام سوم ایران در کاهش تعهدات برجامی بسیار حائز اهمیت است و عملاً با این تصمیمی که در گام سوم گرفتیم، همه راه‌هایی که بازه زمانی آنها مربوط به سال‌های آینده بود، منع آن اقدامات را برداشتیم و این اقدامات از همین حالا آغاز می‌شود.

واعظی افزود: در مجموع سرپرست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران آمد، بررسی کرد که تا چه حد اقدامات ایران در کاهش تعهداتش در برجام مهم است و وی در مصاحبه‌های خود در ایران و خارج از کشور تأکید کرد که پیشرفت‌های ایران در زمینه فنی بسیار مهم است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در واکنش به سؤالی مبنی بر اینکه برخی افراد در عزاداری‌های حسینی، انتقادهایی را به دولت و برجام کرده‌اند، تصریح کرد: بنده بسیار متأسفم که مجالس مذهبی را تبدیل به محلی برای تسویه‌حساب‌های سیاسی و جناحی کنیم.

وی ادامه داد: مجالس عزاداری ما به ویژه در ایام محرم و صفر، باید مجالس وحدت میان مسلمانان باشد و عظمت و اقتدار شیعه و ایران اسلامی را به جهانیان نشان دهد اما متأسفانه گروه اندکی به مسائل انتقادی می‌پردازند که نتیجه‌ای جز تفرقه به دنبال نخواهد داشت.

واعظی تأکید کرد: تفرقه در همه شرایط به ضرر کشور است و این مسئله در شرایط فعلی حادتر است چرا که آمریکا و دیگر دشمنان جمهوری اسلامی به دنبال آن هستند که از هر فرصتی در راستای منافع خود استفاده کنند و کسانی که این مسائل را مطرح می‌کنند، ناآگاهانه در خدمت سیاست‌های دشمنان نظام هستند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی پیرامون خودسوزی اخیر یک دختر گفت: خانم ابتکار گروهی را به بیمارستان برای عیادت این فرد فرستاد و با خانواده این فرد صحبت کردند، خانواده ایشان گفتند که وی مشکلاتی داشته است لذا ما از یک طرف با خانواده‌ وی ابراز همدردی می‌کنیم و از سوی دیگر به هیچ وجه اقدام به خودسوزی را تائید نکرده و نمی‌پسندیم.

وی اظهار داشت: حقوق خانم‌ها باید اجرایی شود، آقای رئیس‌جمهور گفتند که انتخابات مجلس و ریاست جمهوری بهترین فرصت است تا بتوانیم خواسته های خود را بیشتر مطرح کنیم.

وی اظهار داشت: در دولت چند ماه قبل در این خصوص صحبت کردیم، اعتقاد ما این است که اگر فضای ورزشگاه‌ها مناسب حضور خانم‌ها باشد از نظر ما منعی ندارد، اما با فضای فعلی که طرفداران تیم‌ها علیه یکدیگر فحش می‌دهند و درگیری وجود دارد حضور زنان در ورزشگاه به مصلحت نیست.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: وزیر ورزش مامور شد تا با لیدرهای تیم های ورزشی صحبت کند تا فضا از نظر اخلاقی برای حضور زنان فراهم و علاوه بر این جای مناسبی برای ورود خانم‌ها، دستشویی و نشستن آنها آماده شود. اگر فضا در ورزشگاه اخلاقی و درست باشد از نظر ما حضور زنان در ورزشگاه‌ها منعی ندارد.

نظرات بینندگان