arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۰۱۸۲۲
تاریخ انتشار: ۵۴ : ۱۸ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

صدها حساب جعلی فیس بوک در اوکراین و عراق مسدود شد

فیس بوک روز دوشنبه اعلام کرد که صدها حساب جعلی ، گروه و صفحاتی که از اوکراین و عراق سرچشمه گرفته اند را حذف کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فیس بوک روز دوشنبه اعلام کرد که صدها حساب جعلی ، گروه و صفحاتی که از اوکراین و عراق سرچشمه گرفته اند را حذف کرده است.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب، فیس بوک 244 حساب ، 269 صفحه ، 80 گروه و هفت اکانت اینستاگرام را حذف کرد که این اقدام در جریان دو عملیات جداگانه رخ داد.

شاید برای شما سوال باشد که فیس بوک چرا این اقدام را انجام داده است. فیس بوک در جریان تحقیقات خود دریافت که عملیات ضد اوکراین با یک آژانس روابط عمومی به نام Pragmatico در ارتباط است. به گفته این شرکت، افرادی که در پشت این گروه ها قرار دارند 6/16 میلیون دلار در تبلیغات فیس بوک و اینستاگرام هزینه می کنند.

بر همین اساس نیز فیس بوک روز دوشنبه اعلام کرد که صدها حساب جعلی ، گروه و صفحاتی که از اوکراین و عراق سرچشمه گرفته اند را حذف کرده است. فیس بوک در بیانیه ای گفت: "ما دائماً در تلاش هستیم تا این نوع فعالیت ها را تشخیص داده و متوقف کنیم زیرا نمی خواهیم خدمات ما برای سوء استفاده مردم استفاده شود. ما این صفحات ، گروه ها و حساب ها را بر اساس رفتار آنها  و نه به محتویات ارسال شده ، بررسی کردیم. در هر یک از این موارد ، افراد در پشت این فعالیت با یکدیگر هماهنگ بودند و از حساب های جعلی برای اظهارات نادرست خود استفاده می کردند و این پایه و اساس عمل ما بود. ما اطلاعات مربوط به تجزیه و تحلیل خود را با شرکای صنعت خود به اشتراک گذاشته ایم. "

به گفته این گزارش ، برخی از این پست ها از نظر شخصیت های عمومی بسیار مهم بودند. در جریان تحقیقات خود ، فیس بوک این فعالیت را به یک شرکت روابط عمومی اوکراینی به نام Pragmatico مرتبط کرد. همچنین مشخص شد افرادی که مسئولیت این گروه ها را بر عهده داشته اند، در تبلیغات فیسبوک و اینستاگرام خود 6/1 میلیون دلار هزینه کرده اند.

حساب ها و گروه های جعلی عراقی برای ارسال مطالب در مورد مسائل سیاسی داخلی و سیاسی و شخصیت های عمومی مانند صدام حسین استفاده می شد. بر اساس ارزیابی ها حدود 1600 دلار آمریكا توسط این گروه ها برای تبلیغات روی سیستم عامل هزینه شده است.

برچسب ها: فناوری
نظرات بینندگان