arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۱۳۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ : ۱۵ - ۲۹ آبان ۱۳۹۸

فلاحت پیشه: یک سری دسترسی‌های داخلی اینترنت داده شده اما ضعف وجود دارد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد که باید اجازه دسترسی هوشمند به اینترنت برای مردم فراهم شود تا آنها بتواند حداقل برای مباحث اجتماعی و پژوهشی از ارتباطات اینترنت استفاده کنند؛ وظیفه‌ای که زمینه سازی آن بر عهده وزارت ارتباطات است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فلاحت پیشه: یک سری دسترسی‌های داخلی اینترنت داده شده  اما ضعف وجود دارد

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد که باید اجازه دسترسی هوشمند به اینترنت برای مردم فراهم شود تا آنها بتواند حداقل برای مباحث اجتماعی و پژوهشی از ارتباطات اینترنت استفاده کنند؛ وظیفه‌ای که زمینه سازی آن بر عهده وزارت ارتباطات است.

حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره قطعی اینترنت گفت: وقتی کشور با مقتضیات امنیت ملی مواجهه می‌شود طبیعتا باید اقداماتی صورت گیرد که یکی از آن قطعی اینترنت بود، اما لازم است در ادامه راه اجازه دسترسی به مردم برای انجام کارهایشان با اینترنت ملی داده شود؛ البته که یک سری دسترسی‌های داخلی داده شده است اما ضعف وجود دارد.

وی توضیح داد: باید مردم بتواند به صورت هوشمند از اینترنت استفاده کنند که این موضوع منوط به ایجاد شرایط و امکانات و ظرفیت‌های است که آنها کارهای اقتصادی مربوطه و مناسبات خاص با داخل و خارج انجام دهند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی یادآور شد:  بعد از آشوب‌های یک سال و نیم پیش یک سری کارها صورت گرفت تا مدیریت در حوزه اینترنت صورت گیرد؛ با این اقدامات حداقل اثرگذاری منفی روی مولفه‌های امنیتی کشور ایجاد شود، ولی باز هم خلاءهایی وجود دارد که باید حل شود. مهمتر از همه دسترسی مردم به اینترنت با رعایت مقتضیات امنیتی است. مردم باید بتوانند دسترسی‌های خاص خود را داشته باشند.

وی با تاکید بر این که باید اجازه دسترسی هوشمند مردم به اینترنت داده شود افزود: باید مردم بتوانند از اینترنت برای کارهای اقتصادی و پژوهشی و آموزشی استفاده کنند. زمینه‌سازی این کار بر عهده وزارت ارتباطات است که می‌تواند ظرفیت ملی را از لحاظ فناوری فراهم کند.

فلاحت پیشه با بیان این که قطع کامل اینترنت رفتار بهینه مدیریتی نیست گفت: باید ضمن دیدن محتویات امنیتی امکان دسترسی مردم به اینترنت را فراهم کرد. این موضوع در کشورهایی همچون چین و روسیه انجام می‌شود و در ایران هم قابل انجام است. مشخصا در کشور چین درباره اپلیکشین وی چت این اقدام را انجام دادند و آن قدر در شبکه ملی ارتباطات برای کاربران امکان کارهای اقتصادی و روزمره را فراهم کردند که دیگر  مردم خود را نیازمند به دسترسی بیگانه و خارجی ندانستند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اعتراضات به گرانی بنزین گفت: بخشی از اعتراضات مردم به حق است؛ آنها دغدغه‌های اقتصادی دارند بنده اعتقادم همواره این بوده که نظام سیاسی کشور مثل پدر خوب عمل کند که وقتی بچه‌اش را تنبیه می‌کند نتیجه نهایی باعث سرخوردگی فرزند نشود. همین روند را سعی کردم در دوران ریاستم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دنبال کنم و اکنون هم به هیات رئیسه جدید کمیسیون توصیه کردم که اقدامات به گونه‌ای باشد که مردم ما را پناه خود بدانند.

وی افزود: براین اساس در مواجهه با اعتراضات نباید همه را به چوب آشوب‌گر و اغتشاش‌گر راند که این کار به معنای نبود تحلیل مدیریتی است؛ البته که دشمنان ما از این فضا استفاده کرده و سوار بر موج می‌شوند؛ چندش‌آور است که پمپئو و ترامپ در حالی از مردم ما دفاع می‌کنند که خود باید به عنوان جنایتکار علیه مردم ایران محاکمه شوند

نظرات بینندگان