کد خبر: ۵۱۸۶۳۴
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۶ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸

صبحانه خبری / اول صبح این خبر‌ها را از دست ندهید / رمز پویا به تعویق افتاد / رد صلاحیت کاندیداهای مطرح اصلاح‌طلب / علت فوت دو دانشجوی اهوازی چه بود؟

صبحانه خبری / اول صبح این خبر‌ها را از دست ندهید / رمز پویا به تعویق افتاد / رد صلاحیت کاندیداهای مطرح اصلاح‌طلب / علت فوت دو دانشجوی اهوازی چه بود؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در بسته خبری پیش رو، مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را با هم مرور می‌کنیم. این صبحانه خبری مفید و مختصر را بخوانید.

 

رمز پویا به تعویق افتاد

بانک مرکزی اعلام کرد: از ابتدای دی‌ماه اجرای طرح رمز دوم پویا بصورت مرحله‌ای در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری طی چند روز انجام خواهد شد. بدین ترتیب از ابتدای دی‌ماه با اعمال تغییرات لازم در درگاه‌های پرداخت اینترنتی، امکان درخواست رمز دوم پویا و دریافت آن از طریق پیامک به تدریج و طی چند روز برای مشتریان بانک‌های مختلف فراهم خواهد شد.

کاندیداهای مطرح اصلاح‌طلب رد صلاحیت شدند

فارس نوشت: جواد امام دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب، علی شکوری راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران، آذر منصوری عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران و عضو سابق حزب منحله مشارکت از جمله این فعالان سیاسی اصلاح‌طلب هستند که صلاحیت آنها برای هیئت اجرایی احراز نشده است.

پیشنهاد ساخت خانه‌های ۲۵ تا ۴۰ متری

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از پیشنهاد شهرداری برای ساخت خانه‌های ۲۵ تا ۴۰ متری خبر داد. عبدالرضا گلپایگانی گفت: ما در حال برداشتن موانع ساخت خانه‌های ۲۵ تا ۴۰ متر هستیم چرا که این مسئله نیازمند رای کمیسیون ماده ۵ است. گلپایگانی اظهار کرد: در حال حاضر ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار واحد آپارتمان خالی در تهران وجود دارد که تنها سرمایه ملی تلف شده و اگر عدد این ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را در حداقل ۱.۵ میلیارد تومان ضرب کنیم می‌ببینیم که چه سرمایه‌ای از دست رفته است. وی با بیان این که آپارتمان‌های کوچک اندازه تنها برای فقرا و افراد کم درآمد نیست گفت: در بازار تهران صدها هزار نفر کار می‌کنند و آیا نباید برای این افراد مسکن تهیه کنیم؟ یا دانشگاه‌های زیادی در تهران وجود دارد و آیا همه این دانشجویان باید در خوابگاه زندگی کنند؟ و نباید به فکر مسکن آنها باشیم؟

افزایش آلاینده‌های جوی در تهران تا یکشنبه آینده

سازمان هوشناسی از افزایش آلاینده‌های جوی در تهران تا یکشنبه آینده خبر داد و اعلام کرد بارش برف و باران امروز و فردا در ۹ استان ادامه دارد. فردا بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان، کرمان، جنوب یزد، هرمزگان، شمال فارس و جنوب خراسان جنوبی بارش پراکنده گاهی همراه با رعد و برف پیش بینی می‌شود. از فردا تا اواسط هفته آینده در اکثر مناطق کشور جو آرام بوده و به تدریج در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌ها روی می‌دهد.

روحانی: هر دو روز ٣ ایرانی تحصیلکرده در خارج، به کشور باز می گردند

حسن روحانی در مالزی گفت: فضای امروز کشور برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و کارخانه های نوآوری بسیار مناسب است . در حوزه فناوری اطلاعات و آی تی شاهد پیشرفت های بسیار خوبی هستیم و آمار و ارقام بیانگر این است که هر دو روز 3 ایرانی متخصص و تحصیلکرده در خارج از کشور برای کار و فعالیت وارد کشور می شود.

 

توضیحات دادستان اهواز در خصوص فوت ۲ دانشجو

حسینی پویا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستاناظهار کرد: بنا به تحقیقات اولیه پلیس تاکنون هیچ گونه دلیلی مبنی بر جنایت و ارتباط بین دو پرونده فوت دو دانشجوی دانشگاه جندی شاپور اهواز وجود ندارد. وی افزود: طبق تحقیقات اولیه پلیس مصرف دارو علت فوت عنوان شده است که برای اظهارنظر دقیق منتظر نتایج آزمایشات پزشکی قانونی استان هستیم.


استیضاح ترامپ در مجلس نمایندگان رأی می‌آورد

خبرگزاری «آشوشیتدپرس» که نظر اعضای مجلس نمایندگان آمریکا در مورد استیضاح را جویا شده، نوشته است که اکنون مسجل شده که بیش از نیمی از نمایندگان از این طرح حمایت می‌کنند.

نظرات بینندگان
captcha