پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، این درخواست در حالی مطرح شد که شمار مرگ و میر ناشی از این بیماری در ایتالیا به ۶۳۱ نفر و تعداد مبتلایان از ۱۰ هزار نفر فراتر رفته است.
دولت ایتالیا در حال حاضر محدودیت هایی را در شهر میلان اعمال کرده به طوری که بوتیک های معروف در این شهر مغازه هایشان را بسته اند.
رئیس منطقه لمباردی گفت: چنانچه سرعت شیوع در این حد ادامه یابد، این سیستم توان دوام آوردن نخواهد داشت، به طوری که ما اکنون به محدودیت های حداکثری رسیده ایم. وی تاکید کرد که اوضاع به لحظه های خطرناک نزدیک می شود.
دولت ایتالیا با قرنطینه ۵۰ هزار نفر در ۱۱ روستای به شدت مبتلا به کرونا، نسبت به گسترش این بیماری واکنش نشان داده است.
این تمهیدات شامل محدودیت مسافرت و تجمعات عمومی در منطقه لمباردی و مناطق اطراف همچون ونیز نیز شده است.
همچنین خیابان های مرکزی شهر رم روز چهارشنبه بسیار خلوت بود و اتوبوس های همیشه شلوغ، تقریبا خالی تردد می کردند.
گردشگران تقریبا در ایتالیا ناپدید شده اند و میدان سنت پیتر واتیکان نیز به روی همه به جز افرادی که خواستار ورود به کلسیا برای عبادت هستند، بسته شده است.
به مردم ایتالیا توصیه شده با یکدیگر دست ندهند و حداقل یک متر از هم فاصله داشته باشند.
تمام رستوران های سراسر ایتالیا ملزم به تعطیلی شده اند و فقط می توانند سفارش های منازل را قبول کنند.
با این حال، فونتانا این تمهیدات را کافی ندانست و با تاکید بر جلوگیری از حمل و نقل عمومی، آن را راه اصلی مقابله با کرونا اعلام کرد.
قرار است دولت ایتالیا در رم امروز (چهارشنبه) درخواست فونتانا را مورد بررسی قرار دهد.
در همین حال، «جوزپه کونته» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که این کشور مبلغ ۲۵ میلیارد یورو (۲۸.۳ میلیارد دلار) برای جلوگیری از گسترش بیماری اختصاص داده است.
هفته گذشته، کابینه ایتالیا مبلغ مورد نیاز برای مقابله با کرونا را ۷.۵ میلیارد یورو اعلام کرد، اما از آن زمان به بعد بحران شدت یافته و سراسر این کشور تحت قرنطینه قرار گرفته است.