arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۶۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۲۱ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹

آیا ویروس کرونا باعث افزایش کیفیت رژیم‌های غذایی شده است؟

رژیم‌های غذایی بسیاری از افراد به دلیل همه گیری کرونا ویروس تغییر کرده است. اکنون پرسشی که مطرح شده این است که آیا این موضوع مثبت است یا خیر.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رژیم‌های غذایی بسیاری از افراد به دلیل همه گیری کرونا ویروس تغییر کرده است. اکنون پرسشی که مطرح شده این است که آیا این موضوع مثبت است یا خیر.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، دکتر والتر ویلت، استاد اپیدمیولوژی و تغذیه در دانشگاه هاروارد می‌گوید: «قبل از شیوع COVID-۱۹، به طور فزاینده‌ای مشخص شد که کیفیت رژیم غذایی و وضعیت غذایی آمریکایی‌ها وحشتناک است، اما اکنون شرایط بهتر شده است.»


بر اساس اطلاعات دانشکده بهداشت عمومی بیش از ۴۰ ٪ بزرگسالان ایالات متحده چاق هستند. پس از سال‌ها تلاش برای کاهش نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی، این نرخ اکنون دوباره در حال افزایش است. همچنین میزان سرطان‌های مرتبط با چاقی در بین افراد جوانان فزایش یافته است. براساس مطالعه سال ۲۰۱۸ منتشر شده در JAMA، رژیم‌های غذایی ضعیف یکی از دلایل عدم سلامتی در ایالات متحده است.

آیا ویروس کرونا باعث افزایش کیفیت رژیم‌های غذایی شده است؟
اکنون که آمریکایی‌ها بیشتر وعده‌های غذایی را در خانه می‌خورند و به نظر می‌رسد رژیم‌های غذایی بهبود یافته است. محققان به تازگی شروع به بررسی چگونگی تغذیه افراد در طی همه گیری‌ها کرده اند، و در حالی که هنوز داده‌های محکمی در دست نیست، این تغییرات واضح است. دکتر داریوش مظفریان، متخصص قلب و عروق و معاون دانشکده علوم تغذیه Tufts Friedman می‌گوید: «مردم تقریباً هر وعده غذایی در خانه را می‌خورند که این یک تغییر بزرگ است.»


درواقع به نظر می‌رسد بنا بر به ضرورت، آمریکایی‌ها بیشتر آشپزی می‌کنند. ترافیک وب سایت‌های آشپزی و دانلود دستور العمل در حال افزایش است در یک نظرسنجی در ماه آوریل در مورد ۱۰۰۰ بزرگسال آمریکایی، توسط شرکت ارتباطات مواد غذایی و آشامیدنی HUNTER، حدود نیمی از آزمودنی‌ها گفتند که آن‌ها بیشتر از قبل از همه گیری در حال پخت و پز در خانه هستند و ۳۸ ٪ آن‌ها کمتر از گذشته خوراکی سفارش داده اند.


این امکان وجود دارد که تغییر در این روند، در صورت تداوم، در نهایت منجر به کاهش در بیماری‌های مزمن وابسته به رژیم غذایی، مانند بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، فشار خون بالا و چاقی شود.

برچسب ها: خواندنی ها ، کرونا
نظرات بینندگان