arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۶۸۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ : ۲۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹

۳ اشتباه غذایی که شما را در معرض COVID-۱۹ قرار می‌دهد

همه گیری COVID-۱۹ باعث شده است که همه ما فکر کنیم که چگونه در مورد عادات خود تجدید نظر کنیم تا سلامت بمانیم. بسیاری از این تلاش‌ها معطوف به حضور ما در اجتماع است، اما گاهی می‌توان با تجدید نظر در عادات و آداب غذا خوردن نیز کرونا را مهار کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

همه گیری COVID-۱۹ باعث شده است که همه ما فکر کنیم که چگونه در مورد عادات خود تجدید نظر کنیم تا سلامت بمانیم. بسیاری از این تلاش‌ها معطوف به حضور ما در اجتماع است، اما گاهی می‌توان با تجدید نظر در عادات و آداب غذا خوردن نیز کرونا را مهار کرد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، شما ممکن است حتی با رعایت فاصله مناسب خود با دیگران در فروشگاه‌های مواد غذایی بتوانید سلامتی خود را حفظ کنید؛ بنابراین برای سالم ماندن در طی همه گیری و بعد از آن، از انجام این اشتباهات غذایی خودداری کنید.

۳ اشتباه غذایی که شما را در معرض COVID-۱۹ قرار می‌دهد

پیش از غذا دستتان را نمی‌شویید
یکی از بدترین عادات غذایی بسیاری از افراد این است که بدون شستن دست‌ها غذا می‌خورند. این اتفاق اغلب وقتی میفتد که بسیار گرسنه شده اید یا عجله دارید. اما حتما باید دستان خود را بشویید، به ویژه وقتی از بیرون از خانه وارد شده اید و آماده غذا خوردن هستید.

۳ اشتباه غذایی که شما را در معرض COVID-۱۹ قرار می‌دهد

از وسایل مشترک برای خوردن غذا استفاده می‌کنید
برای تازه عروس و داماد‌ها و حتی گاهی مادر و فرزند‌ها موضوع عجیبی نیست که از قاشق و چنگال، لیوان و بشقاب مشترک استفاده کنند. اما باید در برابر این کار مقاومت کنید و به عبارتی این کار را انجام ندهید. یک کار اشتباه دیگر، لقمه گرفتن برای یکدیگر یا گذاشتن غذا در دهان یکدیگر است. البته والدین که کودک نوپا دارند مجبورند این کار را انجام دهند، اما برای بزرگسالان این روش اصلا توصیه نمی‌شود.

۳ اشتباه غذایی که شما را در معرض COVID-۱۹ قرار می‌دهد

شما مرتب غذا‌های فراوری شده و فست فودی می‌خورید
مصرف غذا‌های فراوری شده و فست فود‌ها نه تنها در دوران همه گیری کرونا بلکه در هر زمانی خطرناک است. خوردن غذا‌های سنگین فرآوری شده می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را با ایجاد واکنش التهابی سرکوب کند. غذا‌های فرآوری شده با دارا بودن قند زیاد، اسید‌های چرب امگا ۶، سدیم اضافی و مواد افزودنی می‌توانند التهاب یجاد کنند و سیستم ایمنی بدن را تخریب کنند.

برچسب ها: خواندنی ها ، کرونا
نظرات بینندگان