arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۴۷۹۴۹
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۲۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
نشریه People:

چرا با وجود رعایت هشدار «در خانه بمانید» باز هم کرونا ریشه کن نشده است؟

ماههاست که بسیاری از شهر‌های جهان درگیر قرنطینه شده اند و مردم تلاش دارند تا حد امکان از خانه‌های خود خارج نشوند. با این وجود هنوز هم با گذشت روز‌های متمادی، کرونا در سراسر جهان به حیات خود ادامه می‌دهد و قربانی می‌گیرد. اکنون یک پرسش مهم مطرح است: چرا؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ماههاست که بسیاری از شهر‌های جهان درگیر قرنطینه شده اند و مردم تلاش دارند تا حد امکان از خانه‌های خود خارج نشوند. با این وجود هنوز هم با گذشت روز‌های متمادی، کرونا در سراسر جهان به حیات خود ادامه می‌دهد و قربانی می‌گیرد. اکنون یک پرسش مهم مطرح است: چرا؟


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، در شرایطی که کرونا ریشه کن نشده است، بسیاری از کشور‌ها آهسته آهسته روند بازگشت به شرایط عادی را طی می‌کنند. برخلاف هفته‌های گذشته که به مردم اکیدا توصیه می‌شد در خانه بمانند و شهر‌ها قرنطینه بودند، اکنون فروشگاه‌ها بازگشایی شده اند و قرنطینه نیز از میان رفته است. در همین حال، تعداد موارد جدید COVID-۱۹ در ایالات متحده هر روز تقریباً ۲ تا ۴ درصد افزایش می‌یابد.


برخی می‌گویند بخش بزرگی از موضوع عدم تاثیرگذاری در خانه ماندن به عدم رعایت صد در صد قرنطینه باز می‌گردد. برای مثال افرادی مثل پیک‌های غذا یا کارمندان بخش‌های خدماتی همچنان مشغول کار بوده اند. فضا‌هایی مثل خانه‌های سالمندان با شیوع گسترده ویروس سر و کار دارند. حداقل ۱۰، ۰۰۰ کشته در ایالات متحده با خانه‌های سالمندان ارتباط داشته است، جایی که ساکنان مسن نسبت به COVID-۱۹ بسیار مستعد هستند، و کارمندان خانه‌های سالمندان نیز غالباً توسط بیماران تحت محاصره قرار می‌گیرند.


کارخانه‌های تولید مواد غذایی نیز از جمله مراکزی بوده اند که در طول همه گیری کرونا کماکان با توجه به نیاز جامعه به مواد غذایی به کار خود ادامه داده اند. علاوه بر این، بسیاری از این کارمندان روزمزد یا پیمانی هستند و نمی‌توانند مشاغل خود را ترک کنند. جی لوئیس نونز گالگوس، معاون پزشکی در یک مرکز درمانی در واشنگتن در این خصوص می‌گوید: «بسیاری از افراد نگران از دست دادن شغل خود هستند. آن‌ها مضطرب هستند که کارفرمایان آن‌ها به قرنطینه احترام نگذارند. افزون بر این به نظر می‌رسد که این دو هفته بسیار طولانی است و افراد برای همیشه پس انداز ندارند که بتتوانند روز‌های متوالی در قرنطینه بمانند.»


بنابراین از آنجا که این کارگران. کارمندان به کار خود ادامه می‌دهند، آن‌ها همچنین در این خطر قرار دارند که COVID-۱۹ را به خانواده‌های خود منتقل کرده و ویروس را بیشتر گسترش دهند. با همه این‌ها نمی‌توان گفت که کند شدن روند انتقال ویروس به بی اثر بوده است چرا که کاهش موارد ابتلا، کمک می‌کند که کارکنان بیمارستان با قدرت بیشتری به کنترل بیماری بپردازند و البته آن‌ها را قادر می‌سازد که به اندازه کافی تخت بیمارستان، ماسک و تجهیزات برای درمان صحیح بیماران COVID-۱۹ داشته باشند.

برچسب ها: خواندنی ها ، کرونا
نظرات بینندگان