پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
این روزها بسیاری از افراد در سراسر جهان متاثر از همه گیری کرونا در تلاشند نکاتی مانند فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک یا شستشوی مداوم دستها را رعایت کنند. اما این دوران را شاید بتوان سالها بعد مانند آنفولانزای سال ۱۹۱۸ از قاب تصاویر دید. با این تفاوت که برخلاف محدودیتهای عکاسی در آن دوران، اکنون ما به گوشیهای هوشمند مجهزیم. بر همین اساس نیز شاید شرکت در یک رویداد فیلمسازی در دوران همه گیری کرونا بتواند به خاطرهای به یادماندنی تبدیل شود.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب به نقل از روابط عمومی برج میلاد، جشنواره بین المللی فیلم کوتاه موبایلی با موضوع «یک دقیقه قرنطینه» راه اندازی شده است تا شهروندان از قاب دوربینهای خود، تجربههای شیرین، تلخ، دلتنگی، بیکاری، شادی و امید و حتی مرگ را به تصویر بکشند.
در متن فراخوان این جشنواره آمده است: «در تاریخ معاصر هیچ گاه بشر این چنین تجربه فراگیری را لمس نکرده بود که ترسهای مشترکی را، محبوس در خانه هایشان تجربه کنند.
بی شک این تجربه نقطه آغازین دیگری برای همه انسان هاست برای ادامه زندگی. به همین دلیل بر آن شدیم تا با ترتیب دادن جشنواره بین المللی فیلم کوتاه موبایلی تحت عنوان یک دقیقه قرنطینه، بتوانیم خلاقیت عمومی را درکمبود امکانات و عدم دسترسی به ابزار و تجهیزات حرفه ای، محک زده و از کمترین، بهترین بسازیم»
جشنواره فیلمهای موبایلی یک دقیقه قرنطینه در موضوعات مختلفی تعریف شده است که شامل:
قرنطینه/ زندگی/ عشق/ دین.
قرنطینه/ خانواده/ کودکان/ کمک به فقرا/ کمک به دیگران.
قرنطینه/ روان/ خشونت خانگی/ تجربه تنهایی/ خودپیدایی.
قرنطینه / بیماریهای خاص/ سالمندان.
بخش ویژه/ بی قرنطینه ها.
علاقه مندان میتوانند آثار خود را در دو بخش حرفهای و آماتور در دو بخش داخلی و خارجی به دبیرخانه جشنواره به نشانی: http://miladtower.tehran.ir و یا به پیج اینستاگرام اختصاص یافته این جشنواره به آدرس @One_minute_Quarantine و کانال تلگرامی https://t.me/One_minute_Qurantine ارسال کنند.
آثار رسیده از سوی حسین شوندی، ثریا تیموری و مریم ادیبی بازبینی و سپس توسط هیات داوران شامل رضا بنفشه خواه، سعید سلطانی، وحید موساییان، غلامحسین شاه علی، سیروس کهوری نژاد، آزیتاموگویی، ساغر خواجه امیری مورد قضاوت نهایی قرار میگیرد.
علاقه مندان میتوانند آثار خود را از تاریخ۲۰ اردیبهشت الی ۲۰ خرداد ماه به دبیرخانه جشنواره مستقر در برج میلاد تهران ارسال کنند.
جوائز:
بخش آماتور: سه نفر اول هر کدام هشت میلیون ریال- سه نفر دوم هر کدام شش میلیون ریال-سه نفر سوم هر کدام پنج میلیون ریال.
بخش حرفهای: سه نفر اول هر کدام بیست میلیون ریال- سه نفر دوم هر کدام ده میلیون ریال- سه نفر سوم هر کدام هفت میلیون ریال.
بخش بین الملل: دو نفر اول هر کدام چهارصد دلار- دو نفر دوم هر کدام سیصد دلار- دو نفر سوم هر کدام دویست و پنجاه دلار.