تماشا کنید: مهاجران داخلی / آمار و ارقامی از شهروندانی که ترجیح میدهند در شهر دیگری زندگی کنند
نتایج نظرسنجی ایسپا نشان می دهد، ۳۷.۲ درصد از شهروندان برای زندگی ترجیح می دهند، به شهر دیگری مهاجرت کنند. ۶.۳ درصد ترجیح می دهند به روستای دیگر بروند و ۵۶.۱ درصد نیز ترجیح می دهند، در محل سکونت فعلی به زندگی خود ادامه دهند. ۰.۴ درصد نیز از پاسخ امتناع کردند.
به گزارش انتخاب، نتایج نظرسنجی ایسپا نشان می دهد، ۳۷.۲ درصد از شهروندان برای زندگی ترجیح می دهند، به شهر دیگری مهاجرت کنند. ۶.۳ درصد ترجیح می دهند به روستای دیگر بروند و ۵۶.۱ درصد نیز ترجیح می دهند، در محل سکونت فعلی به زندگی خود ادامه دهند. ۰.۴ درصد نیز از پاسخ امتناع کردند.
روزنامه اطلاعات در روز دوم خرداد 60 گزارشی از ازایش مهاجرت روستاییان به تهران منتشر کرده. نجفی، معاون استاندار تهران گفته که اسلامشهر که پیشتر روستایی در نزدیکی تهران بود، 350 هزار مهاجر را در خود جای داده. بر اساس این گزارش، کمیته ای در استانداری با عنوان «کمیته مراجعت روستاییان به ده» تشکیل شده بود. با این حال، بازگرداندن مهاجران غیرعملی به نظر می رسید؛ بیش از همه به خاطر «جاذبه کار و درآمد»
نتایج به تفکیک گروه های مختلف نشان می دهد، بین زنان و مردان از حیث تمایل به مهاجرت تفاوت معناداری وجود ندارد. هر اندازه سن بالاتر می رود، تمایل به مهاجرت شهری کمتر می شود. افراد با تحصیلات دانشگاهی نسبت به افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند، بیشتر تمایل دارند به شهر دیگری مهاجرت کنند. همچنین افراد ساکن در شهرهای غیر از مرکز استان با ۴۱.۶% بیشتر از سایر گروه ها، تمایل دارند به شهرهای دیگر مهاجرت کنند.