پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روانشناس بالینی گفت: تحقیقات نشان داده در همه حالات، افراد سپاسگزار از دیگران شادترند زیرا این عده مغز خود را آموزش میدهند تا به دنبال خوبی در زندگی باشند.
ریحانه عابدینی افزود: برای اینکه بتوانیم در زندگی از افکار بیهوده و پریشان بدور باشیم نیاز است با تمرینهایی که مغز را برای خوشبختی و موفقیت آموزش میدهند بیشتر آشنا شد و با تمرین، قدرت ذهنی خود را تقویت و به مرور به سمت مثبت اندیشی هدایت کرد.وی تصریح کرد: در مواقعی که افکار مشوش و پریشان داشتید تلاش کنید بین وسواس فکری و حل مساله تفاوت قائل شوید به نحوی که به دنبال راهکاری باشید که افکار شما را کمک کند تا قادر باشید در برابر درد، تحمل از خود نشان دهید تا بتوان بر موانع پیش رو غلبه کرد. این روان درمانگر افزود: مواظب افکار خود باشید، چنانچه در راه موفقیت به طور جدی در مورد حل مساله فکر میکنید یا در حال جلوگیری از بروز مشکلات هستید، به پردازش افکار خود ادامه دهید و از طرفی از توجه و حتی فکر و یا پیشبینیهای فاجعهآمیز دوری کنید.
عابدینی گفت: بسیاری از افراد تمایل ندارند که در مورد احساسات خود با دیگران صحبت کنند و یا از نشان دادن احساسات خود بیزار هستند و این مساله موجب می شود که این دسته افراد احساسات خود را نشناسند و نتوانند تشخیص دهند که در هر لحظه چه احساسی دارند بنابراین برای اینکه بتوان احساس خوشبختی کرد هر روز لحظاتی را صرف شناخت احساسات خود کنید زیرا احتمال دارد این افکار بر تصمیمات سازنده شما تأثیر گذارد.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از راههای تقویت خوشبختی و کسب رضایت در زندگی بکارگیری توصیه های خود به عنوان یک فرد قابل اعتماد به دوستان است، اظهار داشت: اگر در مراحل مختلف زندگی مدام دیگران را نصیحت و با مهربانی به دنبال رفع مسایل و مشکلات آنان هستید این امور با افزایش عزت نفس و انگیزه مرتبط است پس تلاش شود با خود هم مهربان باشید و مانند یک دوست با خود صحبت کنید.
عابدینی یادآور شد: برای رسیدن به موفقیت گفت وگو با خود را ادامه دهید زیرا تأثیر عمیقی بر زندگی خواهد گذاشت و مهم است که هر روز ذهن خود را در این مسیر با تمرین و آموزش تقویت کنید.
این روانشناس بالینی گفت: افرادی که منطق و تعادل را سرلوحه احساسات خود قرار می دهند، در هر مرحله از زندگی می توانند بهترین تصمیم را اتخاذ کنند به عنوان نمونه فردی که دچار یک مشکل اقتصادی سختی شده و یا فردی که با یک معضل خانوادگی مواجه است، وقتی میتواند احساسات خود را با منطق متعادل کند، بهترین تصمیم را خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: بهترین راه برای برقراری تعادل بین احساسات و منطق، ایجاد لیستی از جوانب مثبت و منفی انتخابها است به نحوی که این روش میتواند به فرد کمک کند تا در برخی تصمیمات خود تجدید نظر کرده و بهترین انتخاب را انجام دهد.
عابدینی، قدردانی، تشکر و سپاسگزاری را عوامل تاثیرگذار در راه خوشبختی افراد عنوان کرد و افزود: تحقیقات نشان داده در همه حالات افراد سپاسگزار از دیگران شادتر زیرا این عده مغز خود را آموزش میدهند تا به دنبال خوبی در زندگی باشند. این میتواند سادهترین و مؤثرترین راه برای تقویت و آموزش روحیه باشد.
ایرنا