arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۴۷۳۷
تاریخ انتشار: ۳۸ : ۱۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۹

۵ توصیه برای جلوگیری از سرقت گوشی تلفن همراه از داخل خودرو

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آریو نیازی، کارشناس امنیت و دفاع شخصی: امروز باز در مورد سرقت های تلفن همراه می گویم، البته سرقت های که از ماشین ها انجام می شود، رانندگان محترم وهمچنین سرنشین ها عزیز، بیشتر سرقت ها یعنی حدودا نود درصد آنها بدون هیچ گونه در گیری است، سارقین به راحتی در کمین اند و و از غفلت های راننده وسر نشین ها به راحتی استفاده می کنند و تلفن های همراه و کیف های آنها را به سرقت می برند.

توصیه های زیر می تواند مفید باشد:

۱- تلفن های تان را به نمایش نگذارید. دیده می شود که مردم روی صندلی و داشبورد و تمامی جاهای که در معرض دید عموم مردم باشد، تلفن های همراه شان را می گذارند.

۲- شیشه ها کاملا بالا و در ها باز نباشد

۳-اگر قرار شد شیشه پایین بیاید، ابتدا تلفن و وسایل مانند کیف را به جای امنی در ماشین انتقال دهید؛ به طور مثال اگر شیشه سمت راست را پایین می آورید وسایل های تان را درسمت چپ قرار دهید؛ البته که گزارش شده بعضی از ساقین خود را از ماشین آویزان می کنند و تا کمر داخل ماشین می شوند.

۳- اگر خواستید باشخصی صحبت کنید فقط به اندازه که صدایتان به شخص مقابل برسد کافی است، بهتر است شیشه مخالف تان باشد

۴- اگر شیشه تا نصف یا حتی پایین تر بیاید ممکن است تا شوید که در را باز کنید یا ضربه ای به صورتتان بخورد.

۵-اگر به شخص و اشخاص مورد نظر مشکوک شدید، هیچ وقت حتی دره ای هم شیشه ها را پایین نیاورید و همان طور درها را بسته نگه دارید و از آن مکان خارج شوید و اگر نمی توانید با پلیس تماس بگیرید، ولی بیشتر سارقین تلفن همراه را در ماشین ها می بینند در زمانی که شیشه پایین است به سرعت دست خود را داخل ماشین می کنند و آن را به سرقت می برند، و گاهی هم از دست مال باخته به سرعت می گیرند احتمالا یک ضربه هم روی دست بزنند که دست شل بشود که راحت تر تلفن را سرقت کنند.

بعضی از مردم تلفن ها را زیر پاها (ران ها) خود قرار می دهند اگر باز تلفن دیده شود سارق آن را مورد هدف قرار می دهد، زیرا وقتی در اتومبیل هستید جا برای حرکت های اضافی ندارد پاهای شان جمع است و محدود باز می شود؛ از طرفی حواستان نیست و آماده هم نیستید و بیشتر وقت ها کمر بند ایمنی هم بدن را بسته است، ولی سارق با دست و پای کامل باز به راحتی حمله می کند و تلفن و یا کیف را می قا‌پد و به سرعت می دود و مردم تا بیایند در ماشین را باز کنند، سارق به همراه دوست و یا شریکش از دیدگان همه محو شده. معمولا آنها اکثر با موتور هستند و یک طرفه خیابان ها را می روند و کسی نمی توانند آنها را تعقیب کنند مگر آنکه موتوری دیگر در آن محدوده باشد و مثل سارقین ماهر در موتور سواری باشد و یا اینکه پلیس صحنه را ببیند و پلیس موتوری در آن زمان داشته باشد، و یا با فیلم های که بدست می آورد بتواند سارقین را دستگیر کند، ولی مال باخته زمانی ندارد، در بعضی افراد تلفن تمام کارشان است، قرار های کاری تلفن مشتریان، رمز ها، عکس ها، فیلم ها، خانواده ها برای مدتی نمی توانند از این مال باختن با خبر بشوند، و خیلی چیز های دیگر نسبت به شخصیت های مختلف. در آن صورت تازه باید سیم کارت جدید بگیرد، سیم کارت قبلی را نامعتبر کند و باید به دنبال خرید گوشی جدید هم باشد و شکایت هم باید انجام بدهد. در نتیجه یک روز کاری هم هدر می رود. کدام راه بهتر است؟

نظرات بینندگان