arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۷۵۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۰ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹

کدام میوه‌ها پروتئین بالایی دارند؟ (قسمت سوم)

از آنجا که میوه بسیار شیرین است، احتمالاً هرگز فکر نکرده اید که حاوی مقداری پروتئین است و گرچه پروتئین موجود در میوه به طور قطع منبع کاملی از پروتئین نیست، اما این بدان معنا نیست که نباید در وعده‌های غذایی و میان وعده‌های شما نقش اصلی را داشته باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

از آنجا که میوه بسیار شیرین است، احتمالاً هرگز فکر نکرده اید که حاوی مقداری پروتئین است و گرچه پروتئین موجود در میوه به طور قطع منبع کاملی از پروتئین نیست، اما این بدان معنا نیست که نباید در وعده‌های غذایی و میان وعده‌های شما نقش اصلی را داشته باشد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، همه غذا‌های گیاهی مقداری پروتئین دارند. اما شاید بسیاری از ما ندانیم کدام خوراکی‌ها این خواص را دارند.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی
در هر ۱ فنجان: ۱.۵۸ گرم پروتئین
گوجه فرنگی نمونه دیگری از میوه‌هایی است که احتمالاً فکر می‌کنید فقط یک گیاه است، اما وقت آن است که این اشتباه را کنار بگذاریم. گوجه فرنگی در واقع یک میوه است. گوجه فرنگی بیش از ۱.۵ گرم در هر وعده فنجان پروتئین دارد و درواقع منبع مناسبی از پروتئین است.

گریپ فروت

گریپ فروت
در هر ۱ فنجان: ۱.۷۷ گرم پروتئین
گریپ فروت به طور شگفت انگیزی یکی از میوه‌های غنی از پروتئین است که تقریباً ۲ گرم در هر وعده فنجان پروتئین دارد. بسیاری از افرادی که به دنبال لاغری هستند، گریپ فروت را انتخاب می‌کنند، زیرا قند این میوه نسبتاً کم است. همچنین حاوی ویتامین C. و بیوتین است و آن را به گزینه‌ای مناسب برای حمایت از سلامت پوست تبدیل می‌کند.

کیوی

کیوی
در هر ۱ فنجان (قطعه قطعه شده): ۲.۰۵ گرم پروتئین
کیوی فقط در یک فنجان بیش از ۲ گرم پروتئین ذخیره می‌کند و این امر میوه مذکور را به یکی از پنج انتخاب اصلی پروتئین در میوه‌ها تبدیل می‌کند.

آلو

آلو خشک
در هر ۱/۲ فنجان: ۴۴/۲ گرم پروتئین
ممکن است شما آلو خشک را به عنوان تنقلات مورد علاقه مادربزرگ خود تصور کنید، اما آلو خشگ تقریباً ۲.۵ گرم پروتئین در هر ۱/۲ فنجان ذخیره می‌کند.

برچسب ها: خواندنی ها ، پروتئین
نظرات بینندگان