arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۵۸۰۰۷۲
تاریخ انتشار: ۳۵ : ۲۱ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹

واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای قاچاق دارو به عراق: توانایی شناسایی منابع قاچاق دارو را داریم / در صورت مشخص شدن منابع این اقدام، برخورد شدیدی با متخلفان صورت می گیرد

سید حیدر محمدی مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو درباره اخبار منتشر شده با عنوان قاچاق داروهای ایرانی به کشور عراق توضیح داد: دارو توسط سازمان غذا و دارو از داروخانه به شرکت پخش و از شرکت های پخش به داروخانه ارسال می‌شود که تمام مراحل آن در سامانه تیتک ثبت می‌شود. محمدی با بیان اینکه تمام داروهای داخلی برچسب‌گذاری می شوند، گفت: ما پس از بررسی برچسب‌ها می‌توانیم اعلام کنیم که دارو از داروخانه به کدام شرکت پخش ارسال شده و از آنجا به دست کدام‌داروخانه رسیده است و از آنجا خارج شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو در واکنش به ماجرای قاچاق دارو از ایران به کشور عراق گفت: با استفاده از سامانه تیتک توانایی شناسایی منابع قاچاق دارو را داریم.

سید حیدر محمدی مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو در گفت و گو با فارس درباره اخبار منتشر شده با عنوان قاچاق داروهای ایرانی به کشور عراق توضیح داد: دارو توسط سازمان غذا و دارو از داروخانه به شرکت پخش و از شرکت های پخش به داروخانه ارسال می‌شود که تمام مراحل آن در سامانه تیتک ثبت می‌شود.

وی با بیان اینکه قاچاق دارو به کشورهای همسایه باید توسط سیستم‌های نظامی و امنیتی ما بررسی شود و نمونه‌های این داروها به دست سازمان غذا و دارو برسد، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با بررسی نمونه‌های این داروها می تواند ریشه قاچاق آن را کشف کند و ما با استفاده از سامانه نظارتی تیتک می‌توانیم اعلام کنیم که این دارو از داروخانه یا از کارخانه به کشورهای همسایه قاچاق شده است.

محمدی با بیان اینکه تمام داروهای داخلی برچسب‌گذاری می شوند، گفت: ما پس از بررسی برچسب‌ها می‌توانیم اعلام کنیم که دارو از داروخانه به کدام شرکت پخش ارسال شده و از آنجا به دست کدام‌داروخانه رسیده است و از آنجا خارج شده است.

وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو از سیستم های امنیتی درخواست می‌کند تا با همکاری نهادهای امنیتی کشور عراق این داروها را به وزارت بهداشت تحویل دهند تا ما بتوانیم بررسی‌های بیشتر را در این زمینه انجام دهیم.

وی تأکید کرد: سامانه تیتک توانایی را دارد که مشخص کند که این داروها از داروخانه شرکت پخش و یا کارخانه داروسازی به دست قاچاقچیان افتاده و قاچاق شده‌اند.

محمدی تصریح کرد: در صورتی که این داروها ساخت کارخانه‌های تولید داخل باشد و برچسب گذاری نشده باشند می‌توان گفت که این داروها از کارخانه به کشور همسایه قاچاق شدند.

مدیرکل اداره دارویی سازمان غذا و دارو گفت در صورت مشخص شدن منابع قاچاق این دارو، برخورد شدیدی با متخلفان صورت خواهد گرفت.

 

نظرات بینندگان