شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | Saturday, 23 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
شنبه ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | Saturday, 23 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / مناظره جنجالی زیباکلام و خسرو معتضد درمورد رضاشاه

ویدیو / مناظره جنجالی زیباکلام و خسرو معتضد درمورد رضاشاه

ویدیو / آموزش دموکراسی در سوئیس با برگزاری انتخابات در مهد کودک

ویدیو / آموزش دموکراسی در سوئیس با برگزاری انتخابات در مهد کودک

ویدیو / حادثه خطرناک در پیست دربندسر!

ویدیو / حادثه خطرناک در پیست دربندسر!

ویدیو / تئوری‌های توطئه از کجا می‌آیند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / تئوری‌های توطئه از کجا می‌آیند؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / قاچاق گوسفند در چراغ‌های جلو خودرو در ترکیه!

ویدیو / قاچاق گوسفند در چراغ‌های جلو خودرو در ترکیه!

ویدیو / لحظه ی وحشتناک انفجار امروز بغداد

ویدیو / لحظه ی وحشتناک انفجار امروز بغداد

کد خبر: ۵۸۷۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۴ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

جواد لاریجانی: از برجام خیری ندیدیم / اگر برجام، کامل عملی می‌شد مانند ژاپن می‌شدیم؛ به مرور زیر نظارت سنگین سازمان ملل فعالیت‌های هسته‌ای را ادامه می‌دادیم / روحانی غل و زنجیر برجام بر دست و پای دانشمندان مملکت را باز کند

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: روحانی باید باقیات الصالحاتی را بگذارد و این غل و زنجیری که به اسم برجام بر دست و پای محققان و دانشمندان هسته‌ای ما گذشته شده است را باز کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تاکید کرد: روحانی باید باقیات الصالحاتی را بگذارد و این غل و زنجیری که به اسم برجام بر دست و پای محققان و دانشمندان هسته‌ای ما گذشته شده است را باز کند.

 

محمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی شب گذشته با حضور در برنامه «نگاه یک» شبکه یک سیما ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید دکتر فخری‌زاده ، جامعه علمی و فنی کشور و ملت ایران و جهان اسلام اظهار داشت: ایشان برای جهان اسلام ثروتی بود و چیزی را می‌توانست به جوان‌های جهان اسلام یاد دهد که بقیه دنیا حاضر به آن نبودند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران داغدار است و دل‌های مردم ما مملو از خشم و تقاضا برای انتقام است و این حق مسلم ملت ماست.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: مطمئن هستم که برادران بزرگوار ما این کار را به خوبی انجام می‌دهند، اما انتقام ما عال‏ِم کُشی نیست و این خصلت در مرام ما ایرانی‌ها نیست بلکه این ویژگی، بربریتی است که توحش مُدرن به رهبری آمریکا، رژیم صهیونیستی و غرب وحشی به راه انداخته اند.

 

وی افزود: در تاریخ ما به قلم «هرودوت» نوشته شده است که در زمان کوروش، حدود ۲۵ هزار عالِم یونانی از کشورشان فرار کردند و به ایران پناهنده شدند و به راحتی زندگی می‌کردند بنابراین ما عالم کش نیستیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با تاکید بر اینکه پاسخ ما بسیار فراتر و اساسی‌تر از این حرف‌هاست گفت: سیلی که ایران به رژیم صهیونیستی و آمریکا می‌زند خیلی قوی‌تر است.

 

وی افزود: آن‌ها ادعا می‌کنند که هر شخصی را که خطرناک دیدند، حذف می‌کنند در حالی که این خطای راهبردی آن‌هاست.

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: رئیس جمهور بزرگوار در پیامشان یک نکته بسیار داهیانه و حکیمانه‌ای را اشاره کرد که پاسخگویی ما متناسب و حساب شده باشد و در دام رژیم صهیونیستی نیفتیم.

 

وی با بیان اینکه این حرف درست و متین است، ادامه داد: پاسخ ما باید حساب شده و داهیانه باشد، اما یک پاسخ حساب شده‌ای وجود دارد که در دستان رئیس جمهور عزیزمان است و آن این است که او لطف کند و در این ماه‌های آخر قدرت و مسئولیتش که انشاءالله به سلامتی تحویل می‌دهد، این غل و زنجیری که ۸ سال به نام برجام بر دست و پای جوان‌های مملکت مان در این حوزه گذاشته شده است را باز کند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: این محدودیت‌هایی که گذاشته شده واقعا دست و بال بچه‌های ما را بسته است و اگر این غل و زنجیر برجامی باز شود، جوان‌ها، دانشمندان و تحصیل کرده‌های کشورمان غوغا می‌کنند، زیرا بین آن‌ها استعداد‌های بزرگی وجود دارد.

 

وی ادامه داد: در این صورت, ”نتانیاهو“ پشیمان می‌شود و هر قطره خونی که از شهید فخری‌زاده‌ها، شهریاری‌ها و دیگر شهدای هسته‌ای بر روی زمین ریخت هر کدامش ۱۰ عالم دیگر را رشد و ظهور می‌دهد و این داهیانه‌ترین پاسخی است که رئیس جمهورمان می‌تواند انجام دهد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: در زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی پس از اینکه معلوم شد کشور‌های اروپایی سر ما را در مذاکرات هسته‌ای آن زمان کلاه گذشته اند، زیرا ما همه فعالیت‌ها را تعلیق کرده بودیم، اما کار خوبی که آقای خاتمی انجام داد این بود که ماه‌های آخر ریاست جمهوری خود، همه آن فعالیت‌ها را از حالت تعلیق خارج و باز کرد، زیرا معلوم شد آن‌ها روی حرف‌های خود نیستند.

 

لاریجانی ادامه داد: آقای روحانی هم باید باقیات صالحاتی را بگذارد و این غل و زنجیری که به اسم برجام بر دست و پای محققان و دانشمندان هسته‌ای ما گذشته شده است را باز کند.

 

وی افزود: اکنون دانشجو‌ها می‌ترسند در حوزه اتمی فعالیت کنند، زیرا می‌ترسند رشته‌های این حوزه تعطیل شود و همچنین نظارت‌ها، عجیب و غریب است از جمله این که اگر در مقاله‌ای نام «اورانیوم» وجود داشته باشد باید گزارش دهیم و اگر در آزمایشگاه‌ها به اندازه سر سوزن ”اورانیوم“ پیدا شود ۲ هزار تا باید گزارش داده شود و گزارشگر‌های آژانش بین المللی انرژی اتمی هم یک روز در میان به دانشگاه‌ها سرک می‌کشند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: این‌ها گزارشگر نیستند بلکه جاسوس‌های پدرسوخته امپرالیسم، آمریکا و اسرائیل هستند و ما آن‌ها را می‌شناسیم و‌هالو نیستیم.

 

لاریجانی گفت: این غل و زنجیرها، بسیار بزرگ است و سبب شده است نسل جوشان و خروشان ما در علوم و فنون هسته ای، این بازار را کساد ببیند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: اقدام‌های آن‌ها بسیار مهم است و به شهادت رساندن دانشمندان ما خلاصه نمی‌شود و بحث‌های بسیار جدی پشت آن است.

 

وی گفت: هدف دشمنان این است که ایران از توانمندی هسته‌ای محروم باشد.

 

لاریجانی با اشاره به اینکه ادعای آن‌ها مبنی بر فعالیت شهید فخری‌زاده در بخش سلاح هسته ای، دروغ آشکار است افزود: ادعا می‌کنند که این دانشمند بر روی کلاهک یا مواد انفجاری آن کار می‌کرده است.

 

وی با بیان اینکه حوزه علوم و معارف هسته ای، سفره بسیار با برکتی است ادامه داد: بیش از ۱۱۰ رشته از علوم و متون به علوم هسته‌ای متصل است و آن‌ها نمی‌خواهند این علوم در کشور ما رشد کند.

 

لاریجانی افزود: اتفاقا تنوع وسیعی در فعالیت‌های شهید فخری‌زاده وجود داشت و مدیر خوبی هم بود و اتهامی که به او وارد می‌کنند مانند اتهامی است که به شهید شهریاری وارد می‌کردند و هدف آن‌ها مشخص و آن این است که ملت ما باید از توانمندی هسته‌ای محروم باشد.

 

وی اضافه کرد: آن‌ها در محاسبات خود اشتباه می‌کنند، زیرا این توانمندی در کشورمان، فردی نیست بلکه عقبه دارد.

 

لاریجانی گفت: شهادت فرد مهمی مانند آقای فخری‌زاده ضربه بسیار مهمی است و کسی طاقت آن را ندارد، اما این موضوع، آن‌ها را به هدفشان نمی‌رساند و ان شاءالله از برکت خون این شهیدان، راه آن‌ها ادامه می‌یابد.

 

وی ادامه داد: زمانی که غل و زنجیر‌های مربوط به برجام را برداریم، پیام اصلی ملت‌ها به آن‌ها می‌رسد که آن‌ها نمی‌توانند ملت ایران را محدود کنند و هیچ حدی برای دست یابی به علوم و فنون، قائل نیستیم.

 

لاریجانی اضافه کرد: علت این که روی شهید فخری‌زاده زوم کرده بودند نقش عملیاتی، مهندسی و کارآمد ایشان در هدایت و مدیریت بوده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از کار‌های قابل توجه او در حوزه دفاع لیزری بود، گفت: لیزر یکی از برکات الهی است که کاربرد‌های مختلفی دارد و دفاع مبتنی بر لیزر، بحث خیلی جدی در توانمندی‌های دفاعی است.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: تز آن‌ها برای سلطه بر جهان، این است که در بسیاری از کشور‌های دنیا باید حوزه‌ی ممنوعه علم، تعریف شود و یکی از مشکلات " ان پی تی " نیز همین است.

 

لاریجانی افزود: این توحش جدید سیاستمداران غربی است که پایه نخست آن این است که عده‌ای از ملت‌ها فقط باید در حوزه محدودی از علوم کار کنند و فعالیت آن‌ها در بقیه علوم، ممنوع است و اگر در این علوم جدید پیشرفت کردند باید حذف شوند.

 

وی با ذکر روایتی از پیامبر اکرم (ص) گفت: اگر علم در ستاره ثریا باشد مردمی از فارس (ایران) حتماً به آن دست می‌یابند. اگر نتانیاهو، ترامپ و یایدن و امثال آن‌ها، این موضوع را بفهمند باید دل آن‌ها از ترس، پاره شود.

 

لاریجانی افزود: این راهبرد توحش آمیز آمریکا، رژیم صهیونیستی و غربی‌ها محکوم به شکست است.

 

وی ادامه داد: کاری که ما در ایران انجام می‌دهیم نه تنها عظمت ملت ایران بلکه خدمت به کل بشریت است، زیرا راه علم را برای آن‌ها باز می‌کنیم.

 

لاریجانی با اشاره به اینکه همزمانی شهادت شهید فخری‌زاده با سالگرد شهادت شهید شهریاری، مسلماً برنامه ریزی شده بود، گفت: آن‌ها می‌خواهند ملت ما را بترسانند. آن‌ها می‌گویند ملت ایران برای زندگی و نان خوردن باید تسلیم ما باشد و الگوی آن‌ها برای منطقه این است که یا باید گاو شیری باشید یا نابود شوید.

 

وی ادامه داد: متاسفانه مذاکرات برجام، بدفهمی‌هایی را القاء کرد که یکی از آن‌ها این است که اگر فشار بیاوریم ایران حتماً تسلیم می‌شود در حالی که ۱۰۰ درصد اشتباه است.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تاکید کرد: پیام روشن اقدامات تروریستی برنامه ریزی شده آن‌ها، ارعاب ملت ماست.

 

لاریجانی با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ هستیم، گفت: این انتخابات، تجربه بسیار ارزشمندی برای کشور ماست.

 

وی با اشاره به انتخابات اخیر آمریکا افزود: مدعیان دموکراسی فضاحت زیادی به بار آوردند و رئیس جمهور آن‌ها انتخابات را مفتضح‌ترین انتخابات می‌داند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ادامه داد:، اما انتخابات در کشورمان دستاورد بزرگ انقلاب ما و یکی از افتخار آمیزترین تجریبات کشور ماست.

 

وی افزود: آن‌ها در فتنه ۸۸, جرزنی راه انداختند و آن کودتای تمام عیار بود و متوجه شدند ایران می‌تواند این را خوب علاج کند و توانمندی‌های ساختاری ایران می‌تواند آن را مهار کند.

 

لاریجانی اضافه کرد: تئوری این بار آن‌ها این است که نباید بگذاریم انتخابات در ایران برگزار شود، زیرا اگر برگزار شود به خوبی برگزار می‌شود و جلوی آفت‌ها گرفته می‌شود.

 

وی افزود: توطئه آن‌ها بسیار مهم است که جو ارعاب، ترس، نبود استقلال و شاید تحرکات تروریستی دیگری را هم راه‌اندازی و کاری کنند که به نحوی در دل مردم ما ارعابی باشد و اهمیت انتخابات را پایین بیاورند و به نارضایتی دامن زنند.

 

لاریجانی با بیان اینکه بخش دیگری از کار‌های آن‌ها به سیاست‌های آن‌ها در منطقه، مربوط است، اضافه کرد:گناه بزرگ جمهوری اسلامی ایران این است که به ملت‌های منطقه کمک کرد و گروه‌های تروریستی وحشی داعش محصول آمریکا، انگلیس و فرانسه و رژیم صهیونیستی را شکست داد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: این دستاورد پس از جنگ تحمیلی، یکی از بزرگترین دستاورد‌های ایران در صحنه منطقه بود و با این کار، نا امنی بزرگی را به حاشیه راندیم.

 

لاریجانی افزود: با این کار، موقعیت عظیمی را بدست آوردیم و این موقعیت برای آن‌ها تهدید بسیار مهمی است بنابراین آن‌ها می‌گویند هر که منافع ما را تهدید کند آن را برمی‌داریم.

 

وی خطاب به آن‌ها گفت: منافع شما نامشروع است، اما منافع ما مقدس‌ترین منافع است، زیرا می‌گوئیم مردم منطقه باید در برابر استکبار بایستند و خودشان تصمیم بگیرند و نباید زن و فرزند و امکانات شان توسط گروه‌های تروریستی وحشی، تکه پاره شود.

 

لاریجانی افزود: باوجود همه این توطئه‌ها، غرب، اکنون مرعوب ظهور یک ایران قدرتمند با رویکرد حق مدارانه است.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: اینکه رژیم صهیونیستی در پی ترور شهید فخری‌زاده بود، مسلم است و این که آقای ترامپ ادعا‌های روزنامه‌های عبری را درباره این ترور و نقش رژیم صهیونیستی در این باره توئیت می‌کند به معنای بودن و حمایت آن‌ها در این موضوع است.

 

لاریجانی افزود: سازماندهی منظم تروریست‌ها نشان می‌دهد رهبری آن‌ها با رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها بوده است و بعید نیست که افرادی را در منطقه هم به کار گرفته باشند. آن‌ها منافقین را در آخور کشور‌های مختلف مانند فرانسه بسته اند که به موقع از آن‌ها کار بکشند و آن‌ها طبیعتاً میدان دار و عمله آن‌ها بودند و این ترکیب کاملا روش است.

 

وی اضافه کرد: آن‌ها مسئولیت این ترور را نپذیرفتند، چون فضاحت بار است و آثار دارد، زیرا اگر بنا باشد که افراد موثر کشورمان این گونه توسط تروریست‌ها ترور شوند آن‌ها می‌دانند که توانمندی ما بسیار بالاست و این حق برای ایران مسلم شده است که ما هم هر کسی را که علیه ما توطئه کند می‌توانیم حذف کنیم و دنیا هم این حق را به ایران خواهد داد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با اشاره به اینکه کشور‌های مرتجع منطقه از تحولات کنونی داخل آمریکا ترسیده اند، گفت: این گاوه‌های شیری به علت نقض حقوق بشر از جمله قتل خاشقچی از طرف دموکرات‌ها مورد تهاجم بودند.

 

لاریجانی افزود: گروهی از شاهزاده‌های عربستان مورد حمایت دموکرات‌ها و گروهی هم مورد حمایت جمهوری خواهان بودند بنابراین ملاقات‌های اخیر پمپئو و آن‌ها برای رفع وحشت آن‌ها از تحولات آینده است.

 

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: شهسید فخری‌زاده تفاوت‌های مبنایی با دیگر همکارانمان داشت، زیرا او مدیر ایده پرداز و آینده نگر بود و در نوع مدیریت مبنایی‌اش، آینده را ترسیم می‌کرد.

 

امیر سرتیپ عبدی افزود: او ایده پرداز ناب، متخصص و نخبه بود و همیشه او را در وزارت دفاع به عنوان صاحب نظر و اندیشمند می‌نگریستیم.

 

وی اضافه کرد: ویژگی دیگر او این بود که از همه استعداد‌های علاقمند به ایران اسلامی و اعتلای کشور باید استفاده کرد و او هیچ ظرفیتی را بی استفاده نمی‌گذاشت.

 

امیر سرتیپ عبدی با اشاره به اینکه شهید فخری‌زاده علاقه و عشق خاصی به مطالعه، تحقیق و پژوهش داشت، گفت: او مطالعات عمیق خود را همیشه پس از نماز صبح آغاز می‌کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه شهید فخری‌زاده یکی از دانشمندان هسته‌ای و دفاعی برتر و شناخته شده بخش دفاعی کشور بود، افزود: او مقالات علمی چاپ شده در دنیا را با دقت مطالعه می‌کرد و هیچ وقت به علم و دانش خود بسنده نمی‌کرد.

 

امیر سرتیپ عبدی اضافه کرد: دستگاه‌های ایکس ری ساخت داخل در گمرکات ما برای مبارزه با قاچاق کالا، محصول تفکر ایده‌پردازی شهید دکتر فخری‌زاده بود.

 

وی ادامه داد: او در حوزه علوم شناختی و در حوزه مباحث سامانه‌های زیستی از جمله پدافند زیستی و هسته ای، صاحب نظر و برتر بود.

 

امیر سرتیپ عبدی با بیان اینکه او در حوزه پدافند هسته‌ای تلاش می‌کرد، گفت: هر کشوری برای قوی‌تر کردن خود برای مقابله با حملات شیمیایی و میکروبی باید به دانش پدافند هسته‌ای مجهز شود و او در این زمینه صاحب نظر بود.

 

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع با بیان اینکه در چند سال اخیر علم و دانش شهید فخری‌زاده به نقطه عطف خود رسید گفت: او در همان روز‌های نخست درگیری کشورمان با ویروس منحوس کرونا، با قدرت و تفکر انقلابی و جهادی گزارش داد که به فناوری ساخت کیت تشخیص کرونا دست یافتیم.

 

امیر سرتیپ عبدی افزود: او این کار را انجام داد، زیرا به مبانی انقلاب اسلامی، باور عمیق داشت.

 

وی اضافه کرد: شهید فخری‌زاده وقتی احساس کرد کشور به واکسن کرونا نیاز دارد، متخصصان سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع دست به کار شدند و شبانه روز در این باره فعالیت کردند تا به کمک کشور بیایند و ساخت این واکسن به مراحل بسیار خوبی دست پیدا کرده است.

 

امیرسرتیپ عبدی افزود: او یک شخصیت عارف، اهل سلوک و تقوا و زهد بود و در مکتب انقلاب اسلامی، ذوب شده و نماد یک مدیر در تراز انقلاب اسلامی بود.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: به طور قطع، جمهوری اسلامی ایران به ترور شهید محسن فخری‌زاده پاسخ‌های حساب شده خواهد داد.

 

لاریجانی افزود: ترور آسان است و فناوری نمی‌خواهد و همه می‌توانند آن را انجام دهند.

 

وی با بیان این که ترور شهید فخری‌زاده اشتباه بزرگ آنهاست گفت: هر نظام اطلاعاتی، قابل عبور کردن است و ملت‌های زیادی می‌توانند ترور را انجام دهند، اما این باب بسیار خطرناکی است که باز شد.

 

لاریجانی با اشاره به اظهارات دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر خویشتن داری افزود: طرح این بحث؛ مضحک است و مانند زمان جنگ می‌ماند که رژیم صدام به ما حمله می‌کرد و سازمان ملل پیام می‌داد خویشتن داری کنید.

 

وی گفت: پاسخ‌های ما عالم کشی نیست بلکه فراتر از آن عمل می‌کنیم و خواهند دید این کار انجام می‌شود.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: پاسخ‌های جمهوری اسلامی ایران پاسخ‌های دندان شکنی است و فراتر از حد صورت سازی است.

 

لاریجانی گفت: شهادت محسن فخری‌زاده برای ملت ما مصیبت بزرگی است، اما این اقدام تروریستی نمی‌تواند توانمندی ایران را در بخش‌های مختلف تحت تأثیر قرار دهد، زیرا توانمندی ما بسیار ریشه‌دار است.

 

وی افزود: اگر آقای روحانی غل و زنجیر‌ها را از دست و پای بچه‌های ما باز کند آن وقت خواهند دید چه توانمندی‌هایی وجود دارد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: ما که از برجام خیری ندیدیم و راه افتادن اقتصاد ما بر اساس آن پیش کش، اما غل و زنجیر‌ها را بردارید.

 

وی با بیان این که رژیم صهیونیستی ۷۰ سال با وحشت زندگی کرده است و این ترور نمادین برای این است که بگویند ما هنوز توانمندیم و از ما بترسید افزود: این خطای راهبردی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌هاست.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با بیان این که سازمان ملل پس از جنگ جهانی دوم در اختیار برخی کشور‌ها برای حکومت بر دنیا قرار گرفته است گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران این است که باید برای روشن کردن ذهن ملت‌های دنیا که سازمان ملل برای ماست تلاش کنیم.

 

لاریجانی گفت: اکنون این نهاد بین المللی؛ بی خاصیت است و باید در مجامع بین المللی حضور داشته باشیم و حرف حق را بلند بگوییم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: همه قدرت ما از حقانیت حرف ماست، زیرا ما طرفدار مظلوم هستیم و دکترین مقاومت؛ بسیار حساب شده و دارای ریشه‌های قوی فکری است.

 

وی گفت: راهبرد ارعاب که با ترور آغاز شده به علت شکست‌های بزرگ دشمنان ما در جبهه‌هایی است که در آنجا احساس قدرت می‌کردند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: فرانسه ۳ هزار نفر از شهروندان خود را در قالب داعش به سوریه فرستاد، آمریکا علنی وارد این کشور شد، صهیونیست‌ها از داعش حمایت کردند و گاو‌های شیری منطقه به تروریست‌های سوریه علنی پول می‌دادند و مفتی‌های آن‌ها بر اساس توبره‌ای که داشتند، حرف‌هایی را می‌زدند، اما شکست بزرگی خوردند و ترور شهید فخری‌زاده به علت شکست‌های بزرگ آنهاست.

 

لاریجانی گفت: سیلی را باید جایی بزنیم که آن‌ها شکست خوردند.

 

وی با بیان این که اگر برجام، کامل عملی می‌شد به مرور زیر نظارت سنگین سازمان ملل فعالیت‌های هسته‌ای را ادامه می‌دادیم و مانند ژاپن می‌شدیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: اکنون ژاپن در یک ماه یا دو ماه و آلمان در ۱۵ روز می‌توانند بمب اتم بسازند.

 

وی افزود: غرب نمی‌خواهد این توانمندی را داشته باشیم و می‌خواهند فناوری را از ما بگیرند و نباید فریب حرف‌های آمریکایی‌ها را بخوریم و منتظر آن‌ها باشیم.

 

لاریجانی تصریح کرد: برخی مسئولان کشور گفته اند اگر بایدن تصمیم بگیرد مسائل ایران و آمریکا برطرف می‌شود، اما مسائل بین دو کشور به علت سیاست‌های آمریکا رفع نخواهد شد، زیرا آن‌ها می‌خواهند ما گاو شیری شویم.

 

وی گفت: تا زمانی که مستقل هستیم، روی پای خود قرار داریم، در منطقه حضور داریم و شعار مقاومت در برابر سلطه می‌دهیم برای آمریکایی‌ها مسأله هستیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: براساس سیاست خود باید توانمندی هسته‌ای را به حد نهایی آن برسانیم و این کار خواهد شد.

 

وی گفت: این که آقای روحانی می‌گوید اگر آمریکا به برجام بازگردد ما هم به تعهدات قبلی خود بر می‌گردیم یعنی ما کاری نکرده ایم، زیرا اگر کار جدی انجام شده بود مگر دیوانه هستیم که بازگردیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: باید از محدودیت‌ها رها شویم، زیرا آن‌ها برجام را رها کرده اند و دست و پای دانشمندان جوان کشور را باز کنیم و بگذاریم آن‌ها بخروشند که با این خروش، دشمن می‌لرزد و دست از شیطنت بر می‌دارد.

لاریجانی گفت: نباید از سوراخی که چند بار گزیده شده ایم، گزیده شویم و آمریکا غلط می‌کند برای بازگشت به برجام پیش شرط می‌گذارد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: اشتباه است که بگوییم می‌توانیم با دولت بایدن برای بازگشت به برجام مذاکره کنیم، چون این مذاکره نمی‌خواهد، مگر آن‌ها که از برجام بیرون رفتند با ما مذاکره کردند.

 

وی گفت: برجام چفت و بند ندارد و هر کس خواست وارد آن و هر کس خواست از آن خارج می‌شود.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تصریح کرد: خسارت‌هایی که از برجام به ما وارد شده است؛ خسارت‌های کمی نیست و این ترور‌ها نیز دنباله همین خسارت‌هاست.

 

لاریجانی افزود: نباید این ترور‌ها موجب شود آن‌ها برجام‌های دیگری بر ما تحمیل کنند و ما باید این جاده را بخشکانیم.

 

وی گفت: بایدن اگر می‌خواهد وارد برجام شود، به تعهدات خود عمل کند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با بیان این که اروپایی‌ها دروغگو، غیرقابل اعتماد، نژادپرست، زورگو، متوحش و بسیار بدعهد هستند، افزود: بربریت جدیدی که آن‌ها برای مدرنیته مطرح می‌کنند؛ فاجعه بشری است.

 

وی گفت: چطور سیاستمدار مدرن می‌تواند بگوید، چون فلانی خطرناک بود دستور دادم آن را بکشند، وحوش هم همین طور هستند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: کسانی که قهر آمریکا با ما را به علت کمک ایران به سوریه و لبنان می‌دانند، مشکل ادراکی دارند.

 

لاریجانی گفت: پیش از انقلاب اسلامی چه کرده بودیم که آمریکایی‌ها در ایران کودتا کردند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز آن‌ها در دشمنی با ما کم نگذاشتند.

 

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب گفتیم نمی‌خواهیم آمریکا بر ما حکومت کند و می‌خواهیم مستقل باشیم، اما آمریکا، انگلیس و فرانسه هر دشمنی که توانستند بر ضد ما انجام دادند.

 

لاریجانی با بیان این که دشمنی غرب به ویژه آمریکایی‌ها با ما بسیار ریشه دار است گفت: دکترین مقاومت؛ دکترین حق مدارانه، دفاع از مستضعفان و ایستادگی است.

 

منبع: تسنیم

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: طبیعت زمستانی دریاچه ارومیه

تصاویر: طبیعت زمستانی دریاچه ارومیه

۲/۴
تصاویر: بارش برف زمستانی در بجنورد

تصاویر: بارش برف زمستانی در بجنورد

۳/۴
تصاویر:‌ مسابقات چندجانبه اتومبیلرانی - کرمانشاه

تصاویر:‌ مسابقات چندجانبه اتومبیلرانی - کرمانشاه

۴/۴
تصاویر:‌ دیدار تیم‌های بسکتبال نارسینا تهران و نامی‌نو اصفهان

تصاویر:‌ دیدار تیم‌های بسکتبال نارسینا تهران و نامی‌نو اصفهان

ببینید!

ویدیو / توهین کارشناس صداوسیما به رئیس جمهور

ویدیو / کارشناس هواشناسی: دوشنبه و سه‌شنبه آلودگی هوا به تهران برمی‌گردد

ویدیو / از فایزر و آکسفورد تا اسپوتنیک روسیه و سینوواک چین؛ تفاوت این واکسن های کرونا با یکدیگر چیست؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / سرمای منفی ۵۶ درجه قزاقستان و ایستاده یخ زدن حیوانات!

تماشا کنید: ترامپ رفت! / در این ۴ سال بین ترامپ و ایران چه گذشت؟

ویدیو / تصاویری از کنگره آمریکا قبل از آغاز مراسم تحلیف

ویدیو / حضور جو بایدن و کامالا هریس در «کلیسای متیو» پیش از آغاز مراسم تحلیف

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

واکنش وزیر بهداشت به اظهارات امام جمعه قم: قرار است فرماندهانی که یکسال غصه خوردند و شهید دادند به درخواست پروتکل شکنان تادیب شوند

انتقاد شدید چهره‌های ضدایرانی از انتصاب «رابرت مالی» به عنوان نماینده ویژه بایدن در امور ایران / تام کاتن: تهران نمی‌داند چه شانسی نصیبش شده؛ مالی سابقه‌ی طولانی در دشمنی با اسرائیل دارد

نماینده جمهوری‌خواه طرح استیضاح بایدن را یک روز پس از ورود او به کاخ سفید ارائه داد

این هم ۲ هزار میلیارد تومان پول، این هم تولید فرهنگی!

واکنش ضرغامی به خبر احضار وزیر ارتباطات به دلیل عدم فیلتر اینستاگرام: بگذارید مردم زندگی کنند

ابراهیم اثباتی، آهنگساز تئاتر و همسر نسیم ادبی درگذشت

علی انصاریان به بخش مراقبت ‌های ویژه منتقل شد

آشنا: انتخاب رابرت مالی حامل پیامی روشن برای حل سریع مناقشه ایران و امریکاست

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس: دولت، موظف به استخدام رسمی فرزندان ایثارگران بدون الزام به داشتن شرط سنی، تحصیل و آزمون شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱ بهمن ۹۹

قیمت دلار، امروز ۲۸ دی ۹۹ / عقبگرد نرخ ادامه دارد؛ قیمت در صرافی بانک‌ها در کانال ۲۲ هزار تومانی

قیمت گوشی های سامسونگ امروز ۲۸ دی ماه

قیمت دلار، امروز ۲۷ دی ۹۹ / قیمت خرید دلار به کانال ۲۲ هزار تومان بازگشت

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خداحافظی تلفن‌های هوشمند قدیمی با واتس اپ از ۱۲ دی ماه

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ هزار تومان کاهش یافت

فرمان اجرایی بایدن: لغو ممنوعیت مسافرتی و مهاجرتی ایرانیان

قیمت دلار، امروز ۱ بهمن ۹۹

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
چگونه از اندوه فاصله بگیریم؟

چگونه از اندوه فاصله بگیریم؟

چگونه بدون نوشیدن آب خالص بدن را هیدارته کنیم؟

چگونه بدون نوشیدن آب خالص بدن را هیدارته کنیم؟

برند کاویار از نسخه‌های لاکچری گوشی «گلکسی اس ۲۱ اولترا» رونمایی کرد+تصاویر

برند کاویار از نسخه‌های لاکچری گوشی «گلکسی اس ۲۱ اولترا» رونمایی کرد+تصاویر

سری «گلکسی اس ۱۰» سامسونگ به روزرسانی شد

سری «گلکسی اس ۱۰» سامسونگ به روزرسانی شد

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: طبیعت زمستانی دریاچه ارومیه

تصاویر: بارش برف زمستانی در بجنورد

تصاویر:‌ مسابقات چندجانبه اتومبیلرانی - کرمانشاه

تصاویر:‌ دیدار تیم‌های بسکتبال نارسینا تهران و نامی‌نو اصفهان

ویدیو / مناظره جنجالی زیباکلام و خسرو معتضد درمورد رضاشاه

خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ ۳ بهمن ۱۳۷۶

یک زن مسلمان، معاون شورای اقتصاد ملی آمریکا می شود

جدول زمانی مدرسه تلویزیونی شنبه ۴ بهمن

۷۸ سال حبس برای متهمان کامیون مرگ مهاجران ویتنامی در بریتانیا

نخستین مخمصه بن سلمان پس از روی کار آمدن بایدن / احتمال انتشار گزارش اطلاعاتی آمریکا درمورد قتل خاشقچی

گانتس: به نتانیاهو اجازه نمیدهم ما را از مذاکره با دولت جدید آمریکا در خصوص ایران کنار بگذارد

پزشک معالج میناوند: او نسبت به روز گذشته شرایط بهتری دارد

روسیه: موضع دولت جدید آمریکا نسبت به برجام واقع بینانه به نظر می رسد / قبل از هر تغییری این توافق را باید با مشارکت ایران بطور کامل احیا کرد

نمکی در واکنش به انتقادها از اظهارات رئیسی: همکارانم حق دارند نگران خیز جدید کرونا باشند / اخیرا علاوه بر سفرها، شاهد برگزاری مراسم‌هایی بودیم که با پروتکل‌ها هم‌خوانی نداشت

سنا صلاحیت وزیر دفاع پیشنهادی بایدن را تأیید کرد

خبرنگار وال‌استریت ژورنال: وزیران اروپایی دوشنبه درباره برجام رایزنی می‌کنند

رهبر اکثریت سنا: طرح استیضاح ترامپ دوشنبه تحویل مجلس سنا می‌شود

ایران؛ از محورهای اولین تماس مشاور امنیت ملی بایدن و شرکای اروپایی

وزیر خارجه عربستان: دست ما برای صلح دراز است، ولی ایران به توافقات خود پایبند نیست

معاون قضایی دادستان کل: گوشی با قیمت بالای ۳۰۰ یورو لوکس و غیرقانونی است

علی انصاریان به بخش مراقبت ‌های ویژه منتقل شد

جزئیات انفجار مهیب در پتروشیمی بجنورد / قطع و وصل مکرر گاز؛ عامل این اتفاق

واکنش وزیر بهداشت به اظهارات امام جمعه قم: قرار است فرماندهانی که یکسال غصه خوردند و شهید دادند به درخواست پروتکل شکنان تادیب شوند

واکنش ضرغامی به خبر احضار وزیر ارتباطات به دلیل عدم فیلتر اینستاگرام: بگذارید مردم زندگی کنند

فلاحت پیشه: در شرایطی که کشورها به دنبال تقویت دیپلمات‌های خود هستند، ما مسیر معکوس را در پیش گرفته‌ایم / موضع گیری اخیر مجلس در قبال ظریف، تقویت دیپلماسی نیست

رئیس سازمان بازرسی: واردات کالاهایی که در حد نیاز در داخل تولید می‌شود ممنوع است / با متخلفان برخورد می کنیم

توقف سفر بدون ویزای ایرانی‌ها به مالزی به دلیل شرایط کرونایی

دولت ژاپن: لغو المپیک توکیو صحت ندارد

فرماندار کل کانادا در پی اتهام‌های زورگویی به کارکنانش استعفا کرد

جهانپور: فاز یک مطالعه انسانی واکسن ایرانی نوترکیب کرونا در جمعیت ۱۸ تا ۵۵ ساله انجام می‌شود / این واکسن را موسسه رازی تولید کرده

سایت اسرائیلی: نتانیاهو احتمالا بین ۲۱ تا ۲۳ بهمن به امارات و بحرین می‌رود

واعظی: عارف در انتخابات ۹۲ شانسی برای رقابت نداشت

پزشک معالج میناوند: او هوشیار، اما ریه‌هایش درگیر است / حال او نسبت به صبح روز قبل بهتر شده / آثار بهبودی در روز های آتی پدیدار خواهد شد

وزیر خارجه عربستان: سفارتمان در دوحه ظرف چند روز بازگشایی می شود / روابط ما با دولت بایدن عالی خواهد بود

دانشگاه علوم پزشکی: شناسایی دو مورد مشکوک به کرونای جهش یافته در هرمزگان کذب است

وضعیت آب و هوا، امروز ۳ بهمن ۹۹ / احتمال وقوع بهمن در دامنه‌های البرز / افزایش غلظت آلاینده‌ها در برخی شهر‌ها از فردا

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۳ بهمن ۹۹ / ممنوعیت عبور و مرور در ۱۶ جاده تا اطلاع ثانوی

رهبر جمهوریخواهان سنا: عجله‌ای برای استیضاح ترامپ نیست

دستور بایدن: ادامه ساخت دیوار در مرز مکزیک متوقف شود

آرشیو
وبگردی

سگ‌های گله یک قلاده پلنگ را در اطراف مشهد کشتند/ عکس

لیست و عکس 7 خانم بازیگر ایرانی که کشف حجاب کردند / فیلم هایی که توقیف شد

قتل زن همسایه روی پشت بام / در کرج رخ داد

آمادگی تتلو برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰!

پرونده قاتل سریالی کودکان پاکدشت روی میز «نردبان»

وقتی مهمان مشهور برنامه زنده تلویزیون را ترک کرد!

ماجرای لباس‌ بنفش خانم‌ها در تحلیف بایدن چه بود؟

بازداشت جوانی که تفریحش آبروریزی دختران کرمان بود

راز ثروت همسر شاهرخ استخری چیست؟

شهاب حسینی در مقابل مهران مدیری و رامبد جوان کم آورد؟

بازیگرانی که از رفتن ترامپ خوشحال شدند

بازیگران زن ایرانی که با گذشت زمان جذاب تر شدند + عکس ها

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۸۷۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۴ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

جواد لاریجانی: از برجام خیری ندیدیم / اگر برجام، کامل عملی می‌شد مانند ژاپن می‌شدیم؛ به مرور زیر نظارت سنگین سازمان ملل فعالیت‌های هسته‌ای را ادامه می‌دادیم / روحانی غل و زنجیر برجام بر دست و پای دانشمندان مملکت را باز کند

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: روحانی باید باقیات الصالحاتی را بگذارد و این غل و زنجیری که به اسم برجام بر دست و پای محققان و دانشمندان هسته‌ای ما گذشته شده است را باز کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تاکید کرد: روحانی باید باقیات الصالحاتی را بگذارد و این غل و زنجیری که به اسم برجام بر دست و پای محققان و دانشمندان هسته‌ای ما گذشته شده است را باز کند.

 

محمدجواد لاریجانی رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی شب گذشته با حضور در برنامه «نگاه یک» شبکه یک سیما ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید دکتر فخری‌زاده ، جامعه علمی و فنی کشور و ملت ایران و جهان اسلام اظهار داشت: ایشان برای جهان اسلام ثروتی بود و چیزی را می‌توانست به جوان‌های جهان اسلام یاد دهد که بقیه دنیا حاضر به آن نبودند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران داغدار است و دل‌های مردم ما مملو از خشم و تقاضا برای انتقام است و این حق مسلم ملت ماست.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: مطمئن هستم که برادران بزرگوار ما این کار را به خوبی انجام می‌دهند، اما انتقام ما عال‏ِم کُشی نیست و این خصلت در مرام ما ایرانی‌ها نیست بلکه این ویژگی، بربریتی است که توحش مُدرن به رهبری آمریکا، رژیم صهیونیستی و غرب وحشی به راه انداخته اند.

 

وی افزود: در تاریخ ما به قلم «هرودوت» نوشته شده است که در زمان کوروش، حدود ۲۵ هزار عالِم یونانی از کشورشان فرار کردند و به ایران پناهنده شدند و به راحتی زندگی می‌کردند بنابراین ما عالم کش نیستیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با تاکید بر اینکه پاسخ ما بسیار فراتر و اساسی‌تر از این حرف‌هاست گفت: سیلی که ایران به رژیم صهیونیستی و آمریکا می‌زند خیلی قوی‌تر است.

 

وی افزود: آن‌ها ادعا می‌کنند که هر شخصی را که خطرناک دیدند، حذف می‌کنند در حالی که این خطای راهبردی آن‌هاست.

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: رئیس جمهور بزرگوار در پیامشان یک نکته بسیار داهیانه و حکیمانه‌ای را اشاره کرد که پاسخگویی ما متناسب و حساب شده باشد و در دام رژیم صهیونیستی نیفتیم.

 

وی با بیان اینکه این حرف درست و متین است، ادامه داد: پاسخ ما باید حساب شده و داهیانه باشد، اما یک پاسخ حساب شده‌ای وجود دارد که در دستان رئیس جمهور عزیزمان است و آن این است که او لطف کند و در این ماه‌های آخر قدرت و مسئولیتش که انشاءالله به سلامتی تحویل می‌دهد، این غل و زنجیری که ۸ سال به نام برجام بر دست و پای جوان‌های مملکت مان در این حوزه گذاشته شده است را باز کند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: این محدودیت‌هایی که گذاشته شده واقعا دست و بال بچه‌های ما را بسته است و اگر این غل و زنجیر برجامی باز شود، جوان‌ها، دانشمندان و تحصیل کرده‌های کشورمان غوغا می‌کنند، زیرا بین آن‌ها استعداد‌های بزرگی وجود دارد.

 

وی ادامه داد: در این صورت, ”نتانیاهو“ پشیمان می‌شود و هر قطره خونی که از شهید فخری‌زاده‌ها، شهریاری‌ها و دیگر شهدای هسته‌ای بر روی زمین ریخت هر کدامش ۱۰ عالم دیگر را رشد و ظهور می‌دهد و این داهیانه‌ترین پاسخی است که رئیس جمهورمان می‌تواند انجام دهد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: در زمان ریاست جمهوری آقای خاتمی پس از اینکه معلوم شد کشور‌های اروپایی سر ما را در مذاکرات هسته‌ای آن زمان کلاه گذشته اند، زیرا ما همه فعالیت‌ها را تعلیق کرده بودیم، اما کار خوبی که آقای خاتمی انجام داد این بود که ماه‌های آخر ریاست جمهوری خود، همه آن فعالیت‌ها را از حالت تعلیق خارج و باز کرد، زیرا معلوم شد آن‌ها روی حرف‌های خود نیستند.

 

لاریجانی ادامه داد: آقای روحانی هم باید باقیات صالحاتی را بگذارد و این غل و زنجیری که به اسم برجام بر دست و پای محققان و دانشمندان هسته‌ای ما گذشته شده است را باز کند.

 

وی افزود: اکنون دانشجو‌ها می‌ترسند در حوزه اتمی فعالیت کنند، زیرا می‌ترسند رشته‌های این حوزه تعطیل شود و همچنین نظارت‌ها، عجیب و غریب است از جمله این که اگر در مقاله‌ای نام «اورانیوم» وجود داشته باشد باید گزارش دهیم و اگر در آزمایشگاه‌ها به اندازه سر سوزن ”اورانیوم“ پیدا شود ۲ هزار تا باید گزارش داده شود و گزارشگر‌های آژانش بین المللی انرژی اتمی هم یک روز در میان به دانشگاه‌ها سرک می‌کشند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: این‌ها گزارشگر نیستند بلکه جاسوس‌های پدرسوخته امپرالیسم، آمریکا و اسرائیل هستند و ما آن‌ها را می‌شناسیم و‌هالو نیستیم.

 

لاریجانی گفت: این غل و زنجیرها، بسیار بزرگ است و سبب شده است نسل جوشان و خروشان ما در علوم و فنون هسته ای، این بازار را کساد ببیند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: اقدام‌های آن‌ها بسیار مهم است و به شهادت رساندن دانشمندان ما خلاصه نمی‌شود و بحث‌های بسیار جدی پشت آن است.

 

وی گفت: هدف دشمنان این است که ایران از توانمندی هسته‌ای محروم باشد.

 

لاریجانی با اشاره به اینکه ادعای آن‌ها مبنی بر فعالیت شهید فخری‌زاده در بخش سلاح هسته ای، دروغ آشکار است افزود: ادعا می‌کنند که این دانشمند بر روی کلاهک یا مواد انفجاری آن کار می‌کرده است.

 

وی با بیان اینکه حوزه علوم و معارف هسته ای، سفره بسیار با برکتی است ادامه داد: بیش از ۱۱۰ رشته از علوم و متون به علوم هسته‌ای متصل است و آن‌ها نمی‌خواهند این علوم در کشور ما رشد کند.

 

لاریجانی افزود: اتفاقا تنوع وسیعی در فعالیت‌های شهید فخری‌زاده وجود داشت و مدیر خوبی هم بود و اتهامی که به او وارد می‌کنند مانند اتهامی است که به شهید شهریاری وارد می‌کردند و هدف آن‌ها مشخص و آن این است که ملت ما باید از توانمندی هسته‌ای محروم باشد.

 

وی اضافه کرد: آن‌ها در محاسبات خود اشتباه می‌کنند، زیرا این توانمندی در کشورمان، فردی نیست بلکه عقبه دارد.

 

لاریجانی گفت: شهادت فرد مهمی مانند آقای فخری‌زاده ضربه بسیار مهمی است و کسی طاقت آن را ندارد، اما این موضوع، آن‌ها را به هدفشان نمی‌رساند و ان شاءالله از برکت خون این شهیدان، راه آن‌ها ادامه می‌یابد.

 

وی ادامه داد: زمانی که غل و زنجیر‌های مربوط به برجام را برداریم، پیام اصلی ملت‌ها به آن‌ها می‌رسد که آن‌ها نمی‌توانند ملت ایران را محدود کنند و هیچ حدی برای دست یابی به علوم و فنون، قائل نیستیم.

 

لاریجانی اضافه کرد: علت این که روی شهید فخری‌زاده زوم کرده بودند نقش عملیاتی، مهندسی و کارآمد ایشان در هدایت و مدیریت بوده است.

 

وی با بیان اینکه یکی از کار‌های قابل توجه او در حوزه دفاع لیزری بود، گفت: لیزر یکی از برکات الهی است که کاربرد‌های مختلفی دارد و دفاع مبتنی بر لیزر، بحث خیلی جدی در توانمندی‌های دفاعی است.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: تز آن‌ها برای سلطه بر جهان، این است که در بسیاری از کشور‌های دنیا باید حوزه‌ی ممنوعه علم، تعریف شود و یکی از مشکلات " ان پی تی " نیز همین است.

 

لاریجانی افزود: این توحش جدید سیاستمداران غربی است که پایه نخست آن این است که عده‌ای از ملت‌ها فقط باید در حوزه محدودی از علوم کار کنند و فعالیت آن‌ها در بقیه علوم، ممنوع است و اگر در این علوم جدید پیشرفت کردند باید حذف شوند.

 

وی با ذکر روایتی از پیامبر اکرم (ص) گفت: اگر علم در ستاره ثریا باشد مردمی از فارس (ایران) حتماً به آن دست می‌یابند. اگر نتانیاهو، ترامپ و یایدن و امثال آن‌ها، این موضوع را بفهمند باید دل آن‌ها از ترس، پاره شود.

 

لاریجانی افزود: این راهبرد توحش آمیز آمریکا، رژیم صهیونیستی و غربی‌ها محکوم به شکست است.

 

وی ادامه داد: کاری که ما در ایران انجام می‌دهیم نه تنها عظمت ملت ایران بلکه خدمت به کل بشریت است، زیرا راه علم را برای آن‌ها باز می‌کنیم.

 

لاریجانی با اشاره به اینکه همزمانی شهادت شهید فخری‌زاده با سالگرد شهادت شهید شهریاری، مسلماً برنامه ریزی شده بود، گفت: آن‌ها می‌خواهند ملت ما را بترسانند. آن‌ها می‌گویند ملت ایران برای زندگی و نان خوردن باید تسلیم ما باشد و الگوی آن‌ها برای منطقه این است که یا باید گاو شیری باشید یا نابود شوید.

 

وی ادامه داد: متاسفانه مذاکرات برجام، بدفهمی‌هایی را القاء کرد که یکی از آن‌ها این است که اگر فشار بیاوریم ایران حتماً تسلیم می‌شود در حالی که ۱۰۰ درصد اشتباه است.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تاکید کرد: پیام روشن اقدامات تروریستی برنامه ریزی شده آن‌ها، ارعاب ملت ماست.

 

لاریجانی با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ هستیم، گفت: این انتخابات، تجربه بسیار ارزشمندی برای کشور ماست.

 

وی با اشاره به انتخابات اخیر آمریکا افزود: مدعیان دموکراسی فضاحت زیادی به بار آوردند و رئیس جمهور آن‌ها انتخابات را مفتضح‌ترین انتخابات می‌داند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ادامه داد:، اما انتخابات در کشورمان دستاورد بزرگ انقلاب ما و یکی از افتخار آمیزترین تجریبات کشور ماست.

 

وی افزود: آن‌ها در فتنه ۸۸, جرزنی راه انداختند و آن کودتای تمام عیار بود و متوجه شدند ایران می‌تواند این را خوب علاج کند و توانمندی‌های ساختاری ایران می‌تواند آن را مهار کند.

 

لاریجانی اضافه کرد: تئوری این بار آن‌ها این است که نباید بگذاریم انتخابات در ایران برگزار شود، زیرا اگر برگزار شود به خوبی برگزار می‌شود و جلوی آفت‌ها گرفته می‌شود.

 

وی افزود: توطئه آن‌ها بسیار مهم است که جو ارعاب، ترس، نبود استقلال و شاید تحرکات تروریستی دیگری را هم راه‌اندازی و کاری کنند که به نحوی در دل مردم ما ارعابی باشد و اهمیت انتخابات را پایین بیاورند و به نارضایتی دامن زنند.

 

لاریجانی با بیان اینکه بخش دیگری از کار‌های آن‌ها به سیاست‌های آن‌ها در منطقه، مربوط است، اضافه کرد:گناه بزرگ جمهوری اسلامی ایران این است که به ملت‌های منطقه کمک کرد و گروه‌های تروریستی وحشی داعش محصول آمریکا، انگلیس و فرانسه و رژیم صهیونیستی را شکست داد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: این دستاورد پس از جنگ تحمیلی، یکی از بزرگترین دستاورد‌های ایران در صحنه منطقه بود و با این کار، نا امنی بزرگی را به حاشیه راندیم.

 

لاریجانی افزود: با این کار، موقعیت عظیمی را بدست آوردیم و این موقعیت برای آن‌ها تهدید بسیار مهمی است بنابراین آن‌ها می‌گویند هر که منافع ما را تهدید کند آن را برمی‌داریم.

 

وی خطاب به آن‌ها گفت: منافع شما نامشروع است، اما منافع ما مقدس‌ترین منافع است، زیرا می‌گوئیم مردم منطقه باید در برابر استکبار بایستند و خودشان تصمیم بگیرند و نباید زن و فرزند و امکانات شان توسط گروه‌های تروریستی وحشی، تکه پاره شود.

 

لاریجانی افزود: باوجود همه این توطئه‌ها، غرب، اکنون مرعوب ظهور یک ایران قدرتمند با رویکرد حق مدارانه است.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: اینکه رژیم صهیونیستی در پی ترور شهید فخری‌زاده بود، مسلم است و این که آقای ترامپ ادعا‌های روزنامه‌های عبری را درباره این ترور و نقش رژیم صهیونیستی در این باره توئیت می‌کند به معنای بودن و حمایت آن‌ها در این موضوع است.

 

لاریجانی افزود: سازماندهی منظم تروریست‌ها نشان می‌دهد رهبری آن‌ها با رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها بوده است و بعید نیست که افرادی را در منطقه هم به کار گرفته باشند. آن‌ها منافقین را در آخور کشور‌های مختلف مانند فرانسه بسته اند که به موقع از آن‌ها کار بکشند و آن‌ها طبیعتاً میدان دار و عمله آن‌ها بودند و این ترکیب کاملا روش است.

 

وی اضافه کرد: آن‌ها مسئولیت این ترور را نپذیرفتند، چون فضاحت بار است و آثار دارد، زیرا اگر بنا باشد که افراد موثر کشورمان این گونه توسط تروریست‌ها ترور شوند آن‌ها می‌دانند که توانمندی ما بسیار بالاست و این حق برای ایران مسلم شده است که ما هم هر کسی را که علیه ما توطئه کند می‌توانیم حذف کنیم و دنیا هم این حق را به ایران خواهد داد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با اشاره به اینکه کشور‌های مرتجع منطقه از تحولات کنونی داخل آمریکا ترسیده اند، گفت: این گاوه‌های شیری به علت نقض حقوق بشر از جمله قتل خاشقچی از طرف دموکرات‌ها مورد تهاجم بودند.

 

لاریجانی افزود: گروهی از شاهزاده‌های عربستان مورد حمایت دموکرات‌ها و گروهی هم مورد حمایت جمهوری خواهان بودند بنابراین ملاقات‌های اخیر پمپئو و آن‌ها برای رفع وحشت آن‌ها از تحولات آینده است.

 

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: شهسید فخری‌زاده تفاوت‌های مبنایی با دیگر همکارانمان داشت، زیرا او مدیر ایده پرداز و آینده نگر بود و در نوع مدیریت مبنایی‌اش، آینده را ترسیم می‌کرد.

 

امیر سرتیپ عبدی افزود: او ایده پرداز ناب، متخصص و نخبه بود و همیشه او را در وزارت دفاع به عنوان صاحب نظر و اندیشمند می‌نگریستیم.

 

وی اضافه کرد: ویژگی دیگر او این بود که از همه استعداد‌های علاقمند به ایران اسلامی و اعتلای کشور باید استفاده کرد و او هیچ ظرفیتی را بی استفاده نمی‌گذاشت.

 

امیر سرتیپ عبدی با اشاره به اینکه شهید فخری‌زاده علاقه و عشق خاصی به مطالعه، تحقیق و پژوهش داشت، گفت: او مطالعات عمیق خود را همیشه پس از نماز صبح آغاز می‌کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه شهید فخری‌زاده یکی از دانشمندان هسته‌ای و دفاعی برتر و شناخته شده بخش دفاعی کشور بود، افزود: او مقالات علمی چاپ شده در دنیا را با دقت مطالعه می‌کرد و هیچ وقت به علم و دانش خود بسنده نمی‌کرد.

 

امیر سرتیپ عبدی اضافه کرد: دستگاه‌های ایکس ری ساخت داخل در گمرکات ما برای مبارزه با قاچاق کالا، محصول تفکر ایده‌پردازی شهید دکتر فخری‌زاده بود.

 

وی ادامه داد: او در حوزه علوم شناختی و در حوزه مباحث سامانه‌های زیستی از جمله پدافند زیستی و هسته ای، صاحب نظر و برتر بود.

 

امیر سرتیپ عبدی با بیان اینکه او در حوزه پدافند هسته‌ای تلاش می‌کرد، گفت: هر کشوری برای قوی‌تر کردن خود برای مقابله با حملات شیمیایی و میکروبی باید به دانش پدافند هسته‌ای مجهز شود و او در این زمینه صاحب نظر بود.

 

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع با بیان اینکه در چند سال اخیر علم و دانش شهید فخری‌زاده به نقطه عطف خود رسید گفت: او در همان روز‌های نخست درگیری کشورمان با ویروس منحوس کرونا، با قدرت و تفکر انقلابی و جهادی گزارش داد که به فناوری ساخت کیت تشخیص کرونا دست یافتیم.

 

امیر سرتیپ عبدی افزود: او این کار را انجام داد، زیرا به مبانی انقلاب اسلامی، باور عمیق داشت.

 

وی اضافه کرد: شهید فخری‌زاده وقتی احساس کرد کشور به واکسن کرونا نیاز دارد، متخصصان سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وزارت دفاع دست به کار شدند و شبانه روز در این باره فعالیت کردند تا به کمک کشور بیایند و ساخت این واکسن به مراحل بسیار خوبی دست پیدا کرده است.

 

امیرسرتیپ عبدی افزود: او یک شخصیت عارف، اهل سلوک و تقوا و زهد بود و در مکتب انقلاب اسلامی، ذوب شده و نماد یک مدیر در تراز انقلاب اسلامی بود.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: به طور قطع، جمهوری اسلامی ایران به ترور شهید محسن فخری‌زاده پاسخ‌های حساب شده خواهد داد.

 

لاریجانی افزود: ترور آسان است و فناوری نمی‌خواهد و همه می‌توانند آن را انجام دهند.

 

وی با بیان این که ترور شهید فخری‌زاده اشتباه بزرگ آنهاست گفت: هر نظام اطلاعاتی، قابل عبور کردن است و ملت‌های زیادی می‌توانند ترور را انجام دهند، اما این باب بسیار خطرناکی است که باز شد.

 

لاریجانی با اشاره به اظهارات دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر خویشتن داری افزود: طرح این بحث؛ مضحک است و مانند زمان جنگ می‌ماند که رژیم صدام به ما حمله می‌کرد و سازمان ملل پیام می‌داد خویشتن داری کنید.

 

وی گفت: پاسخ‌های ما عالم کشی نیست بلکه فراتر از آن عمل می‌کنیم و خواهند دید این کار انجام می‌شود.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: پاسخ‌های جمهوری اسلامی ایران پاسخ‌های دندان شکنی است و فراتر از حد صورت سازی است.

 

لاریجانی گفت: شهادت محسن فخری‌زاده برای ملت ما مصیبت بزرگی است، اما این اقدام تروریستی نمی‌تواند توانمندی ایران را در بخش‌های مختلف تحت تأثیر قرار دهد، زیرا توانمندی ما بسیار ریشه‌دار است.

 

وی افزود: اگر آقای روحانی غل و زنجیر‌ها را از دست و پای بچه‌های ما باز کند آن وقت خواهند دید چه توانمندی‌هایی وجود دارد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: ما که از برجام خیری ندیدیم و راه افتادن اقتصاد ما بر اساس آن پیش کش، اما غل و زنجیر‌ها را بردارید.

 

وی با بیان این که رژیم صهیونیستی ۷۰ سال با وحشت زندگی کرده است و این ترور نمادین برای این است که بگویند ما هنوز توانمندیم و از ما بترسید افزود: این خطای راهبردی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌هاست.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با بیان این که سازمان ملل پس از جنگ جهانی دوم در اختیار برخی کشور‌ها برای حکومت بر دنیا قرار گرفته است گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران این است که باید برای روشن کردن ذهن ملت‌های دنیا که سازمان ملل برای ماست تلاش کنیم.

 

لاریجانی گفت: اکنون این نهاد بین المللی؛ بی خاصیت است و باید در مجامع بین المللی حضور داشته باشیم و حرف حق را بلند بگوییم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: همه قدرت ما از حقانیت حرف ماست، زیرا ما طرفدار مظلوم هستیم و دکترین مقاومت؛ بسیار حساب شده و دارای ریشه‌های قوی فکری است.

 

وی گفت: راهبرد ارعاب که با ترور آغاز شده به علت شکست‌های بزرگ دشمنان ما در جبهه‌هایی است که در آنجا احساس قدرت می‌کردند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: فرانسه ۳ هزار نفر از شهروندان خود را در قالب داعش به سوریه فرستاد، آمریکا علنی وارد این کشور شد، صهیونیست‌ها از داعش حمایت کردند و گاو‌های شیری منطقه به تروریست‌های سوریه علنی پول می‌دادند و مفتی‌های آن‌ها بر اساس توبره‌ای که داشتند، حرف‌هایی را می‌زدند، اما شکست بزرگی خوردند و ترور شهید فخری‌زاده به علت شکست‌های بزرگ آنهاست.

 

لاریجانی گفت: سیلی را باید جایی بزنیم که آن‌ها شکست خوردند.

 

وی با بیان این که اگر برجام، کامل عملی می‌شد به مرور زیر نظارت سنگین سازمان ملل فعالیت‌های هسته‌ای را ادامه می‌دادیم و مانند ژاپن می‌شدیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: اکنون ژاپن در یک ماه یا دو ماه و آلمان در ۱۵ روز می‌توانند بمب اتم بسازند.

 

وی افزود: غرب نمی‌خواهد این توانمندی را داشته باشیم و می‌خواهند فناوری را از ما بگیرند و نباید فریب حرف‌های آمریکایی‌ها را بخوریم و منتظر آن‌ها باشیم.

 

لاریجانی تصریح کرد: برخی مسئولان کشور گفته اند اگر بایدن تصمیم بگیرد مسائل ایران و آمریکا برطرف می‌شود، اما مسائل بین دو کشور به علت سیاست‌های آمریکا رفع نخواهد شد، زیرا آن‌ها می‌خواهند ما گاو شیری شویم.

 

وی گفت: تا زمانی که مستقل هستیم، روی پای خود قرار داریم، در منطقه حضور داریم و شعار مقاومت در برابر سلطه می‌دهیم برای آمریکایی‌ها مسأله هستیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: براساس سیاست خود باید توانمندی هسته‌ای را به حد نهایی آن برسانیم و این کار خواهد شد.

 

وی گفت: این که آقای روحانی می‌گوید اگر آمریکا به برجام بازگردد ما هم به تعهدات قبلی خود بر می‌گردیم یعنی ما کاری نکرده ایم، زیرا اگر کار جدی انجام شده بود مگر دیوانه هستیم که بازگردیم.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: باید از محدودیت‌ها رها شویم، زیرا آن‌ها برجام را رها کرده اند و دست و پای دانشمندان جوان کشور را باز کنیم و بگذاریم آن‌ها بخروشند که با این خروش، دشمن می‌لرزد و دست از شیطنت بر می‌دارد.

لاریجانی گفت: نباید از سوراخی که چند بار گزیده شده ایم، گزیده شویم و آمریکا غلط می‌کند برای بازگشت به برجام پیش شرط می‌گذارد.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی افزود: اشتباه است که بگوییم می‌توانیم با دولت بایدن برای بازگشت به برجام مذاکره کنیم، چون این مذاکره نمی‌خواهد، مگر آن‌ها که از برجام بیرون رفتند با ما مذاکره کردند.

 

وی گفت: برجام چفت و بند ندارد و هر کس خواست وارد آن و هر کس خواست از آن خارج می‌شود.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی تصریح کرد: خسارت‌هایی که از برجام به ما وارد شده است؛ خسارت‌های کمی نیست و این ترور‌ها نیز دنباله همین خسارت‌هاست.

 

لاریجانی افزود: نباید این ترور‌ها موجب شود آن‌ها برجام‌های دیگری بر ما تحمیل کنند و ما باید این جاده را بخشکانیم.

 

وی گفت: بایدن اگر می‌خواهد وارد برجام شود، به تعهدات خود عمل کند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با بیان این که اروپایی‌ها دروغگو، غیرقابل اعتماد، نژادپرست، زورگو، متوحش و بسیار بدعهد هستند، افزود: بربریت جدیدی که آن‌ها برای مدرنیته مطرح می‌کنند؛ فاجعه بشری است.

 

وی گفت: چطور سیاستمدار مدرن می‌تواند بگوید، چون فلانی خطرناک بود دستور دادم آن را بکشند، وحوش هم همین طور هستند.

 

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی اضافه کرد: کسانی که قهر آمریکا با ما را به علت کمک ایران به سوریه و لبنان می‌دانند، مشکل ادراکی دارند.

 

لاریجانی گفت: پیش از انقلاب اسلامی چه کرده بودیم که آمریکایی‌ها در ایران کودتا کردند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز آن‌ها در دشمنی با ما کم نگذاشتند.

 

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب گفتیم نمی‌خواهیم آمریکا بر ما حکومت کند و می‌خواهیم مستقل باشیم، اما آمریکا، انگلیس و فرانسه هر دشمنی که توانستند بر ضد ما انجام دادند.

 

لاریجانی با بیان این که دشمنی غرب به ویژه آمریکایی‌ها با ما بسیار ریشه دار است گفت: دکترین مقاومت؛ دکترین حق مدارانه، دفاع از مستضعفان و ایستادگی است.

 

منبع: تسنیم

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"