يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ | Sunday, 17 January 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ | Sunday, 17 January 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / ماسک‌ها نجات دهنده جان انسان؛ بلای جان حیات وحش

ویدیو / ماسک‌ها نجات دهنده جان انسان؛ بلای جان حیات وحش

ویدیو / اوضاع پایتخت آمریکا در آستانه مراسم تحلیف بایدن

ویدیو / اوضاع پایتخت آمریکا در آستانه مراسم تحلیف بایدن

ویدیو / تمرین هدف قرار دادن ناو دشمن فرضی در رزمایش موشکی سپاه

ویدیو / تمرین هدف قرار دادن ناو دشمن فرضی در رزمایش موشکی سپاه

تماشا کنید: چرا دلار ریزش کرد؟ / علت کاهش قیمت ارز و انتظار بازار برای ادامه این روند چیست؟

تماشا کنید: چرا دلار ریزش کرد؟ / علت کاهش قیمت ارز و انتظار بازار برای ادامه این روند چیست؟

ویدیو / بزرگترین بحران‌های بایدن در خاک آمریکا + زیرنویس فارسی

ویدیو / بزرگترین بحران‌های بایدن در خاک آمریکا + زیرنویس فارسی

ویدیو /  آخرین دیدار حاج ‌قاسم با سید حسن نصرالله دو روز پیش از شهادت

ویدیو / آخرین دیدار حاج ‌قاسم با سید حسن نصرالله دو روز پیش از شهادت

کد خبر: ۵۸۸۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۷ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات پوری حسینی / نماینده دادستان: سازمان خصوصی سازی، شرکت "ایریتک" که جزو ۱۰۰ شرکت برتر ایران است را به شرکت "ایستا توان تک" با سابقه‌ای کمتر از ۳۰ روز و بدون تمکن مالی واگذار کرد

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات رئیس اسبق سازمان خصوصی سازی امروز (شنبه) در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی جواهری برگزار شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات پوری حسینی / نماینده دادستان: سازمان خصوصی سازی، شرکت

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، قاضی جواهری در ابتدای جلسه دادگاه ضمن اعلام رسمیت جلسه از نماینده دادستان خواست تا برای ادامه قرائت کیفرخواست صادره درجایگاه قرار گیرد.

نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و اظهار داشت: سازمان خصوصی سازی در ادامه واگذاری‌های مشکل دار، نسبت به واگذاری شرکت ایریتک که جزو ۱۰۰ شرکت برتر ایران است به شرکت ایستا توان تک با سابقه‌ای کمتر از ۳۰ روز و بدون تمکن مالی اقدام کرد.

بلالی افزود: گرداندگان شرکت ایستاتک همزمان در مدیریت شرکت ایریتک نیز دخیل بودند بنابراین در فرایند واگذاری شرکت ایریتک از رانت اطلاعاتی برخوردار بودند؛ به عبارت دیگر از میزان دارایی‌ها و توانایی‌های شرکت ایریتک آگاه بودند و بر همین اساس پیشنهاد اولیه خود برای خرید را یک و نیم برابر قیمت پایه فروش سهام شرکت ایریتک اعلام کردند.

وی ادامه داد: شرکت مزبور به سبب در اختیار داشتن ۲۳ شعبه، پنج ترمینال و ناوگان گسترده ملکی و مجموعه امکانات و تجهیزات مجهز به عنوان یکی از شرکت های توانمند حمل ونقل و لجستیک شناخته می شود.

نماینده دادستان با اشاره به واگذاری برمبنای صورت های مالی قبلی ناشی از عدم تجدید ارزیابی، به صورت های مالی شرکت برای ورود به بورس پرداخت و افزود: ورود به بورس بدون رعایت قانون تجارت و ارزیابی صورت های مالی شرکت انجام گرفته است.

وی اضافه کرد: در جریان جلسه هیئت واگذاری در سوم آبان سال ۱۳۹۳ که با حضور وزیر وقت اقتصاد و پوری حسینی رییس وقت سازمان خصوصی سازی و سایر مسئولان در خصوص تعیین قیمت پایه فروش ۸۷ درصد سهام شرکت حمل ونقل خلیج فارس برگزار شد، متهم پوری حسینی گفت که ایراد دستگاه های نظارتی مبنی بر قیمت پایه  ۴۴میلیاردی شرکت مزبور به سبب عدم تجدید ارزیابی دارایی های آن از آنجایی که قرار است این شرکت در بورس عرضه شود، بلاوجه است.

نماینده دادستان گفت: مدیرعامل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران در نامه‌ای خطاب به متهم پوری حسینی رییس وقت سازمان خصوصی سازی تصریح کرد که قیمت واگذاری سهام شرکت حمل ونقل خلیج فارس در هیئت عالی واگذاری در شرایطی تعیین شده که شرکت مزبور بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال زیان انباشته داشته لذا ضروری است در فرایند قیمت گذاری و شناسایی سهام شرکت حمل ونقل خلیج فارس گزارش تجدید ارزیابی دارایی های شرکت لحاظ شود.

نماینده دادستان گفت: اموال و دارایی های این شرکت هرگز مورد ارزیابی منصفانه قرار نگرفته است و با مقایسه لیست اموال و دارایی ها در سال ۹۴ و ارزیابی های انجام شده در سال ۸۵ باید به این نکات توجه کرد که اموال و دارایی های مربوط به بعد از سال ۸۵ مورد تجدید ارزیابی قرار نگرفته اند و در گزارش مذکور صرفاً دارایی های ثابت اصطحلاک پذیر در نظر گرفته شده است و به دارایی های اصطحلاک ناپذیر که بخش عمده ای از دارایی های شرکت را تشکیل می دهند اشاره ای نشده است.

نماینده دادستان گفت: از آنجایی که عرضه شرکت حمل و نقل خلیج فارس در بورس بر اساس تجدید ارزیابی سال ۸۵ و صورت مالی سال ۸۸ انجام شده و نظارت بر تجدید ارزیابی دارایی های شرکت مزبور از سوی سازمان خصوصی سازی صورت نگرفته لذا فرایند موصوف منجر به واگذاری بنگاه به ثمن بخس و تضییع حقوق بیت المال شده است.

نماینده دادستان اظهار داشت: اتهام دوم متهم آقای پوری حسینی مربوط است به تضییع وجوه اموال دولتی در جریان اهمال و تفریط در فرایند واگذاری گروه ماشین سازی تبریز به مبلغ ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد و ۱۱ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۹۷ ریال و مصرف وجوه دولتی در صورتی که در قانون اعتباری برای آن منظور نشده از طریق هزینه کرد در گروه ماشین سازی تبریز به مبلغ ۲۷۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال که نهایتاً منجر به عدم تسویه تنخواه دریافتی موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد جمعاً به مبلغ ۶ هزار و ۳۹۱ میلیارد و ۹۱۱ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۹۷ ریال گردیده است.

بلالی افزود: درباره سهام ذوب آهن صرفاً تا سقف خاصی برای تسویه تنخواه اختصاص داده شده و مازاد آن معلق به خزانه نه برای تسویه تنخواه خواهد بود و صرف در اختیار بودن سهام دلیل تسویه تنخواه نیست.

نماینده دادستان گفت: متهم با برداشت وجوه از خزانه داری کل و از محل فروش سهام شرکت ها مرتکب بزه مصرف وجوه دولتی شده است.

وی ادامه داد: وجوه حاصل از فروش متعلق به دولت بوده است و اقدام متهم در انعقاد توافقنامه اصلاحی و الحاقی به توافقنامه با موضوع تعلق مازاد فروش به موسسه مذبور در واقع اقدامی برای سرپوش گذاشتن اقدامات خلاف قانون ایشان بوده است.

نماینده دادستان اظهار داشت: متهم پوری حسینی پیرامون علت برداشت از خزانه از محل اصل فروش سهام پتروشیم ی جم از شرکت های صندوق فولاد جهت هزینه کرد در گروه ماشین سازی تبریز دلیل روشنی ارائه نکرده است.

نماینده دادستان افزود: اقدام متهم در پرداخت ۱۷ میلیارد ریال به تاریخ ۳ مهر ۹۵ به گروه ماشین سازی تبریز قبل از مصوبه هیئت عامل صندوق فولاد و بدون مجوز صورت گرفته است.

نماینده دادستان گفت: همچنین اقدام متهم در خصوص پرداخت ۲۵ میلیارد ریال به حساب تأمین اجتماعی در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۶ بابت بیمه کارکنان ماشین سازی، بدون مجوز بوده است.

قاضی با اعلام ختم سومین جلسه رسیدگی به این پرونده گفت: جلسه بعدی متعاقبا اعلام می‌شود.

به گزارش ایرنا، نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات «میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی» روز دهم آذر ماه ودومین جلسه دوازدهم آذر ماه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی جواهری برگزار شد.

نماینده دادستان در جلسه نخست دادگاه درباره اتهامات «میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی» اظهارداشت: پوری حسینی رییس سازمان خصوصی متهم است به اخلال عمومی در نظام تولیدی کشور از طریق واگذاری بنگاه‌های کلان دولتی بدون رعایت تشریفات قانونی و بدون توجه به اجرای سیاست‌های کلان اصل ۴۴ و مقررات مربوطه و کارشناسی غیرمعتبر.

نماینده دادستان خاطرنشان کرد: عدم رعایت تشریفات قانونی منجر به عدم تحقق اهداف مجموعه خصوصی سازی از جمله بهبود کارآیی و افزایش رقابت پذیری شد. همچنین موجب کاهش سطح تولید و به تعطیلی کشاندن خطوط برخی از کالاهای تولیدی و بستر ساز اعتراضات کارگری شده است.

بلالی گفت: عدم رعایت مقررات مربوط در واگذاری‌های بنگاه‌های تولیدی و برخی از بنگاه‌های کلان تولیدی منجر به اخلال در نظام تولیدی کشور شده است.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
1
وب گردی
 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

برندگان جوایز میلیاردی همراه اول معرفی شدند!

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: پیست موتورکراس سرخه

تصاویر: پیست موتورکراس سرخه

۲/۴
تصاویر: انتقال تنها دلفین برج میلاد به کیش

تصاویر: انتقال تنها دلفین برج میلاد به کیش

۳/۴
تصاویر: خسارات زلزله شدید ۶.۲ ریشتری در اندونزی

تصاویر: خسارات زلزله شدید ۶.۲ ریشتری در اندونزی

۴/۴
تصاویر: زلزله بندرلنگه

تصاویر: زلزله بندرلنگه

ببینید!

ویدیو / پرتاب دست حیرت انگیز نادر محمدی، بازيكن پيكان

ویدیو / لحظه آغاز موشک‌باران پایگاه آمریکایی عین الاسد از اتاق عملیات

ویدیو / ربات Bot Handy، زندگی در خانه را آسان‌تر می‌کند

ویدیو / ریشه‌کنی فقر در چین با گاو! + زیرنویس فارسی

تماشا کنید: اختیار جدید شورای نگهبان / مصوبه مجلس درباره بررسی برنامه های نامزدهای ریاست جمهوری در شورای نگهبان چه معنایی دارد؟

ویدیو / شلیک موشک «نصر» و پرتاب اژدر در روز دوم رزمایش اقتدار دریایی ارتش

ویدیو / چین؛ ربات نمونه‌گیر برای تست کرونا هم رسید

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

قیمت دلار، امروز ۲۷ دی ۹۹ / قیمت خرید دلار به کانال ۲۲ هزار تومان بازگشت

در اداره سوم ارتش اسرائیل مشهور به دایره ایران چه می گذرد؟

قیمت طلا و سکه، امروز ۲۷ دی ۹۹ / سکه ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان شد

واتس‌اپ عقب‌نشینی کرد

سفر سیداحمد خاتمی به کیش

ارزش سهام عدالت، امروز ۲۷ دی ۹۹

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 27 دی

آرمین لاشت، جانشین آنگلا مرکل شد

زنی که همراه قاضی منصوری بوده، کیست؟

مدیرعامل فرودگاه آبادان بازداشت شد

قیمت دلار، امروز ۲۷ دی ۹۹ / قیمت خرید دلار به کانال ۲۲ هزار تومان بازگشت

قیمت گوشی های سامسونگ امروز 22 دی

۳ برنامه احتمالی بایدن درمورد ایران

دو سناریو درمورد ایران، در روزهای پایانی ترامپ

قیمت دلار، امروز ۲۳ دی ۹۹

هشدار رییس بانک مرکزی درباره شوک گرانی جدید بعد از مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق مجلس

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خداحافظی تلفن‌های هوشمند قدیمی با واتس اپ از ۱۲ دی ماه

سحنگوی قوه قضاییه: شیرین نجفی دستگیر شده است

۶ پیام فرستاده نخست وزیر عراق برای ایران

چرا ترامپ همچنان ممکن است در آخرین لحظات ریاست جمهوری اش، جنگی با ایران به راه اندازد؟

ویدیو / خودکشی دختر نوجوان از‌ بالای پل زیرگذر گچساران (کهگیلویه و بویراحمد)

وزیر خارجه کره جنوبی: توقیف نفتکش ما به خاطر توقیف دارایی‌های ایران در کره جنوبی؟ اولویت اول ما بررسی واقعیت‌ها و اطمینان از امنیت خدمه کشتی است

زنی که همراه قاضی منصوری بوده، کیست؟

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

تراژدی غرق شدن خانواده ۵ نفره ایرانی در راه پناهنده شدن به انگلیس / کانال مانش کجاست و چرا مهاجران آنجا را برای رسیدن به انگلیس انتخاب می‌کنند؟ / آمارهایی از مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور

خواندنی ها
آیا بیماری‌های قلبی ژنتیکی است؟

آیا بیماری‌های قلبی ژنتیکی است؟

گوشی «گلکسی M۶۲» با باتری ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در راه است

گوشی «گلکسی M۶۲» با باتری ۷۰۰۰ میلی آمپر ساعتی در راه است

اطلاعاتی جدید از گوشی «آیفون ۱۳» منتشر شد

اطلاعاتی جدید از گوشی «آیفون ۱۳» منتشر شد

گوشی‌های «اکسپریا ۱» و «اکسپریا ۵» به روزرسانی شدند

گوشی‌های «اکسپریا ۱» و «اکسپریا ۵» به روزرسانی شدند

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: پیست موتورکراس سرخه

تصاویر: انتقال تنها دلفین برج میلاد به کیش

تصاویر: خسارات زلزله شدید ۶.۲ ریشتری در اندونزی

تصاویر: زلزله بندرلنگه

یادداشت‌های محمدعلی فروغی، یکشنبه ۲۷ دی ۱۲۹۸؛ صورت تلگرافی راجع به عمل آذربایجان برای طهران نوشتیم

خاطرات آیت‌الله هاشمی؛ ۲۷ دی ۱۳۷۶: مصطفی پورمحمدى گزارش فنـى اطلاعاتى سلاح‌های ویژه و پیگیـرى آمریکـا و روسـیه را داد

نماینده مجلس: ۳.۵ میلیون دانش‌آموز به دلیل کرونا در آستانه ترک تحصیل هستند

جدول زمانی مدرسه تلویزیونی یکشنبه ۲۸ دی

۲۵ نماینده آمریکا تصمیم دولت ترامپ در تحریم انصارالله یمن را محکوم کردند

سخنگوی ستاد کرونا: دوشنبه درباره محدودیت های شدیدتر تصمیم گیری خواهد شد

خطیب زاده: هرگونه تحولی در خصوص کشتی کره‌ای منوط به نظر مقامات قضائی است / اظهارات افراد غیر مسئول در این زمینه فاقد وجاهت است

سی‌ان‌ان: پلیس واشنگتن فردی با یک سلاح پر و ۵۰۰ گلوله را دستگیر کرد / این شخص کارت جعلی حضور در مراسم تحلیف بایدن را داشته

رئیس انستیتو پاستور: واکسن مشترک ایران و کوبا بهمن ماه وارد فاز نهایی می شود

روزنامه الرای: ۱۰ ایرانی در کویت بازداشت شدند

فاکس نیوز: موشک بالستیک ایرانی در ۱۰۰ مایلی ناو نیمیتز فرود آمده است

گزینه‌های بایدن برای پست‌های کلیدی وزارت خارجه آمریکا

تحقیقات چندساعته دادستانی منهتن از وکیل سابق ترامپ / آسوشیتد پرس: این تحقیق بر ارتباط رئیس جمهور با دویچه بانک آلمان متمرکز بود

سازمان انرژی اتمی در پاسخ به بیانیه تروييكاى اروپايى: تولید سوخت پیشرفته و کارخانه تولید اورانیوم فلزی دو موضوع کاملاً متفاوت است / برنامه تولید سوخت پیشرفته دوسال پیش به آژانس ارائه شده

سخنگوی وزارت خارجه: پیام هشدار آمیز رسمی ایران به آمریکا؛ اقدامات غیرقانونی تان علیه دیپلمات های ایرانی را متوقف نکنید، به دیوان بین المللی دادگستری شکایت خواهیم کرد

رییس اتاق ایران و کره‌جنوبی: احتمالا مشکلات توقیف کشتی کره‌ای تا دو هفته دیگر رفع می شود

حساب‌های ترامپ در فیسبوک و اینستاگرام مجددا فعال شد

استاندار گیلان: ورود مسافران به این استان ممنوع است

پولیتیکو: ترامپ قبل از تحلیف جو بایدن عفو جدید اعلام می کند / «استیو بنن» استراتژیست سابق رئیس جمهور در این لیست قرار دارد

ظرفیت هتل‌های کیش تکمیل شد

جو بایدن، وندی شرمن را به عنوان معاون وزیر خارجه انتخاب کرد

امریکا، امارات و بحرین را 'شرکای امنیتی استراتژیک کلیدی' خود اعلام کرد

بعد از ۱۰ روز، بالاخره هوای "قابل قبول" نصیب تهرانی ها شد!

تروئیکای اروپایی: توجیه معتبری برای استفاده از اورانیوم فلزی توسط ایران وجود ندارد

رضا نصری: اگر نگرش ویلیام برنز غالب شود، چه بسا ایران با سهولت بیش‌تری بتواند «طرح صلح هرمز» را به عنوان جایگزین «مذاکرات تکمیلی» روی میز قرار دهد

قاچاق تخم مرغ ایران به افغانستان و عراق

مرتضی نبوی، عضو مجمع: اینکه می گویند چین و روسیه اعلام کرده اند در صورت عدم تصویب FATF، نمی توانیم با ایران همکاری کنیم، معلوم نیست چقدر واقعیت دارد

اتحادیه طلا و جواهر: احتمال بازگشت سکه به کانال ۹ میلیونی/فروشنده بیشتر از خریدار است

ارزش سهام عدالت، امروز ۲۷ دی ۹۹

۷ نکته مهم از جدیدترین رزمایش موشکی پیامبر اعظم(ص) / تمرین MRSI سپاه با نمایش ذوالفقار و دزفول هایپرسونیک +عکس

شاخص کل بورس، امروز ۲۷ دی ۹۹

ادعای آسوشیتدپرس: پهپادهای رزمایش سپاه مشابه پهپادهایی است که تاسیسات نفتی عربستان حمله کردند

محسن هاشمی: ۱۴۰۰ دو راهی رفاه یا ونزوئلا شدن است

آرشیو
وبگردی

جسد زنانه در پشت بام چه رازی داشت؟ / در کرج برملا شد

عکس خاص از سحر قریشی در کوه

تجاوز به زن تهرانی در جاده لواسان / ملیحه فقط التماس می کرد ! + عکس

مرد بی غیرت برای تجاوز جنسی به زنش 8 مرد اجیر کرد

مرد تهرانی برای ازدواج پنهانی با یک دختر جوان زنش را کشت + عکس

ضامن یک زندانی در آبادان کشته شد / دایی به زندان باز نمی گشت + عکس

عکس زیرخاکی بازیگر «بانوی عمارت»

انتقاد خانم بازیگر از لاکچری‌بازی در سریال‌ها

دلفینارویوم برج میلاد برای همیشه تعطیل شد

ماجرای جالب دروازه‌بان سابق پرسپولیس و اینستاگرام

طارمی قاتل شد!

قتل مادر به خاطر ازدواج مجدد / 2 پسر خراسانی جنازه را هم سوزاندند

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۸۸۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ : ۱۷ - ۱۵ آذر ۱۳۹۹
سیاست >> سیاست داخلی
پ

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات پوری حسینی / نماینده دادستان: سازمان خصوصی سازی، شرکت "ایریتک" که جزو ۱۰۰ شرکت برتر ایران است را به شرکت "ایستا توان تک" با سابقه‌ای کمتر از ۳۰ روز و بدون تمکن مالی واگذار کرد

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات رئیس اسبق سازمان خصوصی سازی امروز (شنبه) در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی جواهری برگزار شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات پوری حسینی / نماینده دادستان: سازمان خصوصی سازی، شرکت

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، قاضی جواهری در ابتدای جلسه دادگاه ضمن اعلام رسمیت جلسه از نماینده دادستان خواست تا برای ادامه قرائت کیفرخواست صادره درجایگاه قرار گیرد.

نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و اظهار داشت: سازمان خصوصی سازی در ادامه واگذاری‌های مشکل دار، نسبت به واگذاری شرکت ایریتک که جزو ۱۰۰ شرکت برتر ایران است به شرکت ایستا توان تک با سابقه‌ای کمتر از ۳۰ روز و بدون تمکن مالی اقدام کرد.

بلالی افزود: گرداندگان شرکت ایستاتک همزمان در مدیریت شرکت ایریتک نیز دخیل بودند بنابراین در فرایند واگذاری شرکت ایریتک از رانت اطلاعاتی برخوردار بودند؛ به عبارت دیگر از میزان دارایی‌ها و توانایی‌های شرکت ایریتک آگاه بودند و بر همین اساس پیشنهاد اولیه خود برای خرید را یک و نیم برابر قیمت پایه فروش سهام شرکت ایریتک اعلام کردند.

وی ادامه داد: شرکت مزبور به سبب در اختیار داشتن ۲۳ شعبه، پنج ترمینال و ناوگان گسترده ملکی و مجموعه امکانات و تجهیزات مجهز به عنوان یکی از شرکت های توانمند حمل ونقل و لجستیک شناخته می شود.

نماینده دادستان با اشاره به واگذاری برمبنای صورت های مالی قبلی ناشی از عدم تجدید ارزیابی، به صورت های مالی شرکت برای ورود به بورس پرداخت و افزود: ورود به بورس بدون رعایت قانون تجارت و ارزیابی صورت های مالی شرکت انجام گرفته است.

وی اضافه کرد: در جریان جلسه هیئت واگذاری در سوم آبان سال ۱۳۹۳ که با حضور وزیر وقت اقتصاد و پوری حسینی رییس وقت سازمان خصوصی سازی و سایر مسئولان در خصوص تعیین قیمت پایه فروش ۸۷ درصد سهام شرکت حمل ونقل خلیج فارس برگزار شد، متهم پوری حسینی گفت که ایراد دستگاه های نظارتی مبنی بر قیمت پایه  ۴۴میلیاردی شرکت مزبور به سبب عدم تجدید ارزیابی دارایی های آن از آنجایی که قرار است این شرکت در بورس عرضه شود، بلاوجه است.

نماینده دادستان گفت: مدیرعامل شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران در نامه‌ای خطاب به متهم پوری حسینی رییس وقت سازمان خصوصی سازی تصریح کرد که قیمت واگذاری سهام شرکت حمل ونقل خلیج فارس در هیئت عالی واگذاری در شرایطی تعیین شده که شرکت مزبور بالغ بر ۹۰ میلیارد ریال زیان انباشته داشته لذا ضروری است در فرایند قیمت گذاری و شناسایی سهام شرکت حمل ونقل خلیج فارس گزارش تجدید ارزیابی دارایی های شرکت لحاظ شود.

نماینده دادستان گفت: اموال و دارایی های این شرکت هرگز مورد ارزیابی منصفانه قرار نگرفته است و با مقایسه لیست اموال و دارایی ها در سال ۹۴ و ارزیابی های انجام شده در سال ۸۵ باید به این نکات توجه کرد که اموال و دارایی های مربوط به بعد از سال ۸۵ مورد تجدید ارزیابی قرار نگرفته اند و در گزارش مذکور صرفاً دارایی های ثابت اصطحلاک پذیر در نظر گرفته شده است و به دارایی های اصطحلاک ناپذیر که بخش عمده ای از دارایی های شرکت را تشکیل می دهند اشاره ای نشده است.

نماینده دادستان گفت: از آنجایی که عرضه شرکت حمل و نقل خلیج فارس در بورس بر اساس تجدید ارزیابی سال ۸۵ و صورت مالی سال ۸۸ انجام شده و نظارت بر تجدید ارزیابی دارایی های شرکت مزبور از سوی سازمان خصوصی سازی صورت نگرفته لذا فرایند موصوف منجر به واگذاری بنگاه به ثمن بخس و تضییع حقوق بیت المال شده است.

نماینده دادستان اظهار داشت: اتهام دوم متهم آقای پوری حسینی مربوط است به تضییع وجوه اموال دولتی در جریان اهمال و تفریط در فرایند واگذاری گروه ماشین سازی تبریز به مبلغ ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد و ۱۱ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۹۷ ریال و مصرف وجوه دولتی در صورتی که در قانون اعتباری برای آن منظور نشده از طریق هزینه کرد در گروه ماشین سازی تبریز به مبلغ ۲۷۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال که نهایتاً منجر به عدم تسویه تنخواه دریافتی موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد جمعاً به مبلغ ۶ هزار و ۳۹۱ میلیارد و ۹۱۱ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۹۷ ریال گردیده است.

بلالی افزود: درباره سهام ذوب آهن صرفاً تا سقف خاصی برای تسویه تنخواه اختصاص داده شده و مازاد آن معلق به خزانه نه برای تسویه تنخواه خواهد بود و صرف در اختیار بودن سهام دلیل تسویه تنخواه نیست.

نماینده دادستان گفت: متهم با برداشت وجوه از خزانه داری کل و از محل فروش سهام شرکت ها مرتکب بزه مصرف وجوه دولتی شده است.

وی ادامه داد: وجوه حاصل از فروش متعلق به دولت بوده است و اقدام متهم در انعقاد توافقنامه اصلاحی و الحاقی به توافقنامه با موضوع تعلق مازاد فروش به موسسه مذبور در واقع اقدامی برای سرپوش گذاشتن اقدامات خلاف قانون ایشان بوده است.

نماینده دادستان اظهار داشت: متهم پوری حسینی پیرامون علت برداشت از خزانه از محل اصل فروش سهام پتروشیم ی جم از شرکت های صندوق فولاد جهت هزینه کرد در گروه ماشین سازی تبریز دلیل روشنی ارائه نکرده است.

نماینده دادستان افزود: اقدام متهم در پرداخت ۱۷ میلیارد ریال به تاریخ ۳ مهر ۹۵ به گروه ماشین سازی تبریز قبل از مصوبه هیئت عامل صندوق فولاد و بدون مجوز صورت گرفته است.

نماینده دادستان گفت: همچنین اقدام متهم در خصوص پرداخت ۲۵ میلیارد ریال به حساب تأمین اجتماعی در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۶ بابت بیمه کارکنان ماشین سازی، بدون مجوز بوده است.

قاضی با اعلام ختم سومین جلسه رسیدگی به این پرونده گفت: جلسه بعدی متعاقبا اعلام می‌شود.

به گزارش ایرنا، نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات «میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی» روز دهم آذر ماه ودومین جلسه دوازدهم آذر ماه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی جواهری برگزار شد.

نماینده دادستان در جلسه نخست دادگاه درباره اتهامات «میر علی اشرف عبدالله پوری حسینی» اظهارداشت: پوری حسینی رییس سازمان خصوصی متهم است به اخلال عمومی در نظام تولیدی کشور از طریق واگذاری بنگاه‌های کلان دولتی بدون رعایت تشریفات قانونی و بدون توجه به اجرای سیاست‌های کلان اصل ۴۴ و مقررات مربوطه و کارشناسی غیرمعتبر.

نماینده دادستان خاطرنشان کرد: عدم رعایت تشریفات قانونی منجر به عدم تحقق اهداف مجموعه خصوصی سازی از جمله بهبود کارآیی و افزایش رقابت پذیری شد. همچنین موجب کاهش سطح تولید و به تعطیلی کشاندن خطوط برخی از کالاهای تولیدی و بستر ساز اعتراضات کارگری شده است.

بلالی گفت: عدم رعایت مقررات مربوط در واگذاری‌های بنگاه‌های تولیدی و برخی از بنگاه‌های کلان تولیدی منجر به اخلال در نظام تولیدی کشور شده است.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"