چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | Wednesday, 03 March 2021
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | Wednesday, 03 March 2021
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / حریرچی: برنامه‌ریزی جدی برای مسافرت نکنید

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا /  وزیر گردشگری توضیح می دهد

ویدیو / ممنوعیت و محدودیت‌های سفرهای نوروزی در دوران کرونا / وزیر گردشگری توضیح می دهد

ویدیو / فوران خاکسترهای آتشفشان در اندونزی

ویدیو / فوران خاکسترهای آتشفشان در اندونزی

تماشا کنید: بازیگرانِ بد / بازی پشت پرده تروئیکای اروپایی در قبال برجام؛ چرا مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا راه حل عبور از بحران است؟

تماشا کنید: بازیگرانِ بد / بازی پشت پرده تروئیکای اروپایی در قبال برجام؛ چرا مذاکرات دو جانبه ایران و آمریکا راه حل عبور از بحران است؟

ویدیو / بهترین و بدترین خاطرات زلاتکو کرانچار در ایران

ویدیو / بهترین و بدترین خاطرات زلاتکو کرانچار در ایران

ویدیو / ماجرای تیراندازی پلیس البرز به پای یک فرد قمه به دست در کرج

ویدیو / ماجرای تیراندازی پلیس البرز به پای یک فرد قمه به دست در کرج

کد خبر: ۵۹۸۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
اجتماع >> حوادث
پ

رئیس سازمان نوسازی مدارس: برای ایمنی ۴ هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم / کانکسی که در دزفول دچار حادثه شد، مدرسه نبود؛ محل اسکان معلمان بود؛ علت آن هم صاعقه نبود / هیچ حادثه‌ای به دلیل صاعقه برای مدارس کانکسی اتفاق نیفتاده

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به آغاز ساخت مدرسه در روستای دزفول که کانکس معلمان آتش گرفت، گفت: بابت ایمنی ۴ هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به آغاز ساخت مدرسه در روستای دزفول که کانکس معلمان آتش گرفت، گفت: بابت ایمنی ۴ هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم!

مهراله رخشانی مهر در گفت‌وگو با تسنیم درباره اینکه کدام مقررات و دستورالعمل‌های ایمنی برای استقرار 4 هزار مدرسه کانکسی اعمال می‌شود، اظهار کرد: در مقررات ملی ساختمان هیچ ضابطه‌ای برای مدارس کانکسی وجود ندارد.

وی درباره اینکه در مقررات ملی ساختمان در بحث تاسیسات الکتریکی برای بحث صاعقه مواردی مطرح شده و دستورالعمل اختصاصی آن در سال 95 تهیه و ابلاغ شده است آیا سازمان نوسازی مدارس آن را ابلاغ کرده است، گفت: بله اما آن چیزی که ابلاغ می‌شود را الزاما نباید سازمان نوسازی مدارس هم ابلاغ کند؛ وقتی یک دستورالعمل توسط دفتر مقررات ملی ساختمان استخراج می‌شود برای همه دستگاه‌های اجرایی، جامعه مهندسین و نظام مهندسی الزام‌آور است اگرچه ما حتماً ابلاغ کردیم و اگر لازم باشد مجدد ابلاغ می‌کنیم همچنین برای یادآوری به مهندسانی که کارهای طراحی انجام می‌دهند توجه به اجرای مقررات ملی ساختمان را الزام می‌کنیم.

مدارس کانکسی استانداردهای ایمنی را دارند!

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پاسخ به این پرسش که آیا ساختمان‌های مدارس و به ویژه کانکس‌ها در برابر صاعقه مقاوم هستند، متذکر شد: کانکس‌هایی که کاربری آنها آموزشی است و توسط سازمان نوسازی مدارس تهیه و در اختیار قرار می‌گیرد حتماً استانداردهای ایمنی، عایق صوتی و حرارتی در آنها رعایت می‌شود.

تمام مدارس کانکسی را نوسازی مدارس تامین نمی‌کند

وی ادامه داد: در مناطق عشایری به‌خصوص عشایر کوچ‌رو علاوه بر اینکه ما کانکس تهیه می‌کنیم، اداره کل عشایری هم کانکس تهیه می‌کند و در بعضی مواقع خیرین هم ورود می‌کنند اما کانکس‌هایی که سازمان نوسازی مدارس تهیه می‌کند مطابق با استانداردهای آموزشی است، همه جوانب از جمله ابعاد مورد نیاز در آموزش و وضعیت سیستم گرمایشی را مدنظر قرار می‌دهیم، در گذشته برای سیستم گرمایشی بخاری تابشی استفاده می‌شد که هم‌اکنون در بسیاری از مناطق جمع‌آوری شده و به جای آن رادیاتور روغنی استفاده می‌شود.

رخشانی‌مهر متذکر شد: ممکن است بعضی کانکس‌ها توسط ما تهیه نشده و با اطلاع ما مستقر نشده باشد بلکه اداره عشایری استان آن را تهیه و مستقر کرده است که ما از آن مطلع نیستیم اگر مطلع باشیم حتماً راجع به آن گزارش می‌گیریم.

وی افزود: الزاما همه جابه‌جایی‌ کانکس‌ها و چادرهای عشایری با هماهنگی سازمان نوسازی مدارس نیست و کانکس سردشت دزفول، طبق گزارشی که مدیر بحران استانداری ارائه کرده براساس صاعقه آتش نگرفته است.

مدارس کانکسی به صاعقه‌گیر مجهز است، از کانکس دزفول اطلاعی ندارم

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان‌های صاعقه‌خیز، مدارس کانکسی مجهز به صاعقه‌گیر هستند ولی نمی‌دانم کانکس معلمان دزفول صاعقه‌گیر داشته است یا خیر! اما مدیرکل نوسازی استان را ملزم کردم بازدیدی از منطقه انجام دهد، آتش‌نشانی و کارشناسان نیز بازدید کردند تا علل حادثه مشخص شود.

درباره اتفاقی که نیفتاده صحبت می‌کنیم!

وی با اشاره به اینکه درباره چیزی صحبت می‌کنیم که وجود خارجی نداشته است، گفت: تا الان برای کدام مدرسه کانکسی در کشور براثر صاعقه حادثه به وجود آمده است؟ چرا راجع به چیزی که اتفاق نیفتاده صحبت می‌کنیم ضمن‌ اینکه تامین امنیت محل اسکان معلمان با نوسازی مدارس نیست و معاونت پشتیبانی و آموزش و پرورش وظیفه دارند.

هیچ حادثه‌ای به دلیل صاعقه برای مدارس کانکسی اتفاق نیفتاده است

رخشانی مهر عنوان کرد: بنده ادعا می‌کنم تمام کانکس‌هایی که نوسازی مدارس تهیه کرده، صاعقه‌گیر دارند، شاید بپرسید دلیل بیاور و در پاسخ می‌گویم دلیل این است، در این مدت که از کانکس در مناطق عشایری استفاده می‌کنیم هیچ حادثه‌ای ناشی از صاعقه برای مدارس پیش نیامده است و حادثه مدرسه سردشت دزفول نیز طبق نظر کارشناس براثر صاعقه نبوده است.

نظر آتش‌نشانی درباره آتش‌سوزی کانکس معلمان

وی ادامه داد: سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول آقای معظم‌فر نامه‌ای به معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول زده و در نامه آمده است: "به استحضار می‌رساند با توجه به نامه ارسالی مورخ 5 بهمن 99 درباره علت حادثه کانکس معلمان روستای کنگرستان بخش سردشت در مورخ 3 بهمن 99، از محل فوق بازدید به‌عمل آمده و نتیجه کارشناسی به شرح زیر است "با توجه به شواهد و نوع آسیب‌دیدگی کانکس و نبود آثار صاعقه زدگی علت نشت گاز LPG (سلیندر گاز) در کانکس و انفجار آن بوده است."

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متذکر شد: این کانکس مدرسه نبوده و محل اسکان معلمان است و روز اول ادعا شد علت حادثه صاعقه بوده اما الان شخص شد که صاعقه نبوده است.

وی با اشاره به اینکه در مناطقی که نمی‌توان کانکس را جمع آوری کرد در گذشته دانش‌‌آموزان یا در مدارس سنگچین درس می‌خواندند یا در چادرها گفت: استانداردها را عوض کردیم یعنی مدارس را از چادر و سنگ‌های دست چین به کانکس تبدیل کردیم،کانکس برای مناطق صعب العبور است، چه استانداردی می‌توانیم برای جمع آوری آن داشته باشیم؟ از سوی دیگر اصلا امکان حمل مصالح به مناطق صعب‌العبور وجود ندارد.

رخشانی مهر بیان کرد: انواع کانکس‌ها را داریم؛ کانکس‌های تاشو که می‌تواند جمع شود و حمل آن آسان‌تر است برخی کانکس‌ها، چرخ‌دار است و پشت تراکتور بسته شده و جابه‌جا می‌شود و برخی کانکس‌ها ثابت است و باید در محل مستقر شود.

ساخت کانکس آموزشی را سفارش می‌دهیم

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ساخت کانکس را سفارش می‌دهید یا سازه‌های فلزی به عنوان کانکس خریداری و برای مصارف آموزشی استفاده می‌شود، بیان کرد: سازمان نوسازی مدارس ساخت کانکس را سفارش می‌‌دهد تا با استانداردهای آموزشی تهیه شود ابعاد کانکس‌های آموزشی با ابعاد کانکس‌های محل اسکان متفاوت است مثلا در زلزله سرپل ذهاب مردم به صورت موقت در کانکس ساکن شدند که اینها کانکس معمولی بود و با کانکس‌های آموزشی متفاوت است.

وی ادامه داد: کانکس آموزشی باید عایق صوت، عایق حرارت و حداقل‌های ایمنی را بر اساس مقررات ملی ساختمان داشته باشد و در برابر صاعقه مقاومت کند، سیستم گرمایشی از نوع رادیاتور برقی روغنی باشد یا اگر برق نداشته باشد از بخاری‌های نفتی استاندارد استفاده شود که ما سفارش ویژه ساخت کانکس آموزشی می‌دهیم.

مدارس کانکسی در چه شرایطی استفاده می‌شود؟

رخشانی مهر با اشاره به اینکه 4 هزار کلاس کانکسی در کشور داریم که بیشترین آن در مناطق عشایری مانند مناطقی از خوزستان، چهار محال و بختیاری، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و استان فارس است، تصریح کرد: این مناطق عشایر کوچ‌رو دارند، کانکس‌ها فقط برای آموزش ابتدایی و مدارس با جمعیت دانش آموزی بین سه تا 10 نفر استفاده می‌شود و برای آموزش متوسطه اول و دوم دانش‌آموزان از مدارس شبانه‌روزی استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره آتش‌سوزی کانکس منطقه سردشت دزفول گفت: در آن منطقه بیشتر خانه‌ها با سنگ ساخته شده است چون امکان بردن مصالح وجود ندارد، تصور می‌کنید برای جانمایی کانکس می‌توان بلدوزر برد و منطقه را صاف کرد و بعد از آن کانکس را مستقر کرد؟ بعضی مواقع به خاطر سیل ناچاریم کانکس را در جای مرتفع قرار دهیم یعنی امکان انتخاب هم وجود ندارد.

به دلیل سیل کانکس را در ارتفاع قرار می‌دهیم

رخشانی مهر عنوان کرد: اگر کانکس‌ها در بلندی باشد ممکن است صاعقه بزند به همین دلیل برای آن آنتن می‌گذارند ولی علت اینکه کانکس را روی بلندی مستقر می‌کنند برای این است که سیل آن را نبرد همچنین کانکس باید جایی قرار بگیرد که دسترسی دانش آموزان هم آسان باشد.

برای ایمنی 4 هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم!

وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت ایمنی 4 هزار مدرسه کانکسی چگونه است، تصریح کرد: از بابت ایمنی 4 هزار کلاس کانکسی نگرانی نداریم و از بابت کانکس دزفول نیز نگرانی نداشتیم چون علت حادثه صاعقه نبوده و پیک‌نیک آتش گرفته است و این اتفاق ممکن است همین جا نیز رخ دهد، سه نوجوان نیز برای کمک به خاموش کردن آتش رفته بودند که دچار سوختگی می‌شوند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: بابت ایمنی 4 هزار کانکس حتی آنهایی که نوسازی مستقر نمی‌کند، نگرانی نداریم مگر اینکه مسائل ایمنی را رعایت نکنند یعنی اینکه داخل کانکس پیک‌نیک روشن باشد و منفجر شود، در ماجرای سردشت دزفول، مدیریت بحران گفته است روزانه سه وعده غذای گرم ارسال می‌کردیم و چرا آنجا پیکنیک بوده است!

ساخت مدرسه در کنگرستان دزفول

رخشانی‌مهر درباره ساخت مدرسه به جای کانکس ادامه داد: ما مشکل تامین منابع نداریم و اگر بشود در این مناطق مدرسه ساخت که می‌سازیم اما جایی که با هلی‌کوپتر، کانکس را می بریم و معلوم نیست دو یا سه سال دیگر جمعیتی وجود داشته باشد منطقی نیست مدرسه ساخت و افرادی که دنبال بهانه هستند تا از صاعقه وجود نداشته و مدرسه نبوده نقد کنند بازهم نقد خواهند کرد که چرا در این مناطق مدرسه ساختید؛ در این ماجرا اصرار داشتند بگویند علت حادثه صاعقه است در حالی که اینگونه نبود.

وی با اشاره به اینکه در روستای کنگرستان دزفول ساخت یک مدرسه را آغاز کردیم، درباره اینکه آموزش و پرورش سردشت دزفول و فرماندار آن منطقه حتی خود معلمان گفتند صاعقه باعث انفجار پیک‌نیک شد، گفت: آنها در اظهارنظر عجله کردند از سوی دیگر دائم می‌گفتند مدرسه بود در حالیکه این کانکس مدرسه نبود و محل اسکان معلمان بود اگرچه از آتش گرفتن آن هم بسیار متاسف هستیم و نباید این اتفاق می‌افتاد اما اگر بگویند مدرسه، بیشتر احساسات مردم جریحه‌دار می‌شود!

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

 تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

تصاویر حیرت‌انگیز ناسا از «مریخ»

 نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

نکات جالبی که درباره مغز نمی‌دانید

 گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

گریم جالب طناز طباطبایی در فیلمی که هشت سال توقیف بود

 قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

قدیمی‌ترین عکس هوایی تهران!

 ۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

۸ عادت سمی که شما را از شادی محروم می کنند

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: رستاخیز طبیعت

تصاویر: رستاخیز طبیعت

۲/۴
تصاویر: لیگ برتر اسلالوم و روئینگ زنان

تصاویر: لیگ برتر اسلالوم و روئینگ زنان

۳/۴
تصاویر: هجوم خفاش‌های قرمز به استرالیا

تصاویر: هجوم خفاش‌های قرمز به استرالیا

۴/۴
تصاویر: مانور عملیاتی آتش نشانی منطقه شمال تهران

تصاویر: مانور عملیاتی آتش نشانی منطقه شمال تهران

ببینید!

ویدیو / فیلم منتشر شده توسط سنتکام درباره حمله موشکی ایران به عین‌الاسد

تماشا کنید: تاخیر کشنده / کاهش محسوس مرگ و میر در دنیا با کلید خوردن واکسیناسیون؛ ایران همچنان در انتظار پیک چهارم کرونا!

ویدیو / ۱۰ نکته در مورد پوتین + زیرنویس فارسی

ویدیو / حریرچی: در برخی استان ها مراسم عزاداری هزار نفری برگزار می شود؛ نمیدانیم صاحب عزا را دستگیر کنیم یا نه

تماشا کنید: آزادی دلارهای محبوس / گزارشی از پروسه آزادسازی پول های ایران؛ آیا روند احیا برجام تسریع می شود؟

ویدیو / شکسته شدن صفحه یخی به مساحت لندن در قطب جنوب

ویدیو / امام جمعه موقت دزفول: سه بار کرونا گرفتم و با مصرف داروی امام کاظم و داروی جامع امام رضا شفا یافتم

آرشیو
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

ساسی مانکن، سمیه نرو و باقی ماجرا

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی به خانوارهای دهک ۱ تا ۳

ورود سامانه جوی جدید و ۳ روز بارش در کشور/ وزش باد با سرعت ۱۱۰ کیلومتر و هشدار به ۵ استان

امکان دریافت وام بانکی برای همه صاحبان سهام عدالت فراهم شد

وزیر کشور: وضعیت خوزستان از امروز «ویژه» اعلام شد/ دستگاه‌ها امکانات خود را به این استان سرازیر کنند

حمله مسلحانه گروهک تروریستی جیش الظلم به خودروی سپاه در سراوان

ارزش سهام عدالت، امروز ۱۲ اسفند ۹۹

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۲ اسفند ۹۹

ساسی مانکن، سمیه نرو و باقی ماجرا

پرداخت وام ۱۵۰ میلیونی به خانوارهای دهک ۱ تا ۳

ابطال گواهی فوت ۹ خدمه سانچی

علم الهدی: متاسفانه زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند / تفاهم دولتمردان ما با آژانس خلاف قانون است؛ شما که گفتید ما حقوقدان هستیم و سرهنگ نیستیم

بایدن: پیام حمله هوایی برای ایران این بود که اعمال‌تان بی پاسخ نخواهد ماند

خطوط قرمز بایدن درباره ایران کدام است؟ / چرا واکنش بایدن به حمله اربیل، به کلی متفاوت از ترامپ بود؟

نشانه هایی که می گویند بایدن «شیفته» ایران است و در حال دوری از عربستان!

سهمیه بنزین وانت‌ بارها تغییر کرد

بازار خودرو سکته کرد / پژو ۲۰۶ تا ۵۲ میلیون، سمند ۱۴ میلیون، پژو ۴۰۵ تا ۱۵ میلیون و تیبا ۲۶ میلیون ارزان شد / پراید ۹۰ میلیونی هم خریدار ندارد

جو بایدن پیروز انتخابات معرفی شد / فاکس نیوز، آسوشیتدپرس، سی ان ان و ان بی سی این خبر را اعلام کرده اند / بیانیه ترامپ: نتیجه انتخابات هنوز قطعی نشده / پیشنهاد داماد ترامپ به او برای پذیرش شکست

استفتاء مهم ایت الله سیستانی در باره مراسم عزاداری امام حسین (ع)

ترامپ: ایران اگر کرم بریزد بلایی سرش می آوریم که تا حالا سابقه نداشته!

دانش‌آموز ممتاز تهرانی بعد از کنکور خودکشی کرد

جدول غیررسمی افزایش حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری / افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی حقوق ها

مدیرعامل سایپا: خیال همه را از پراید راحت کردیم

ویدیو/ کتک زدن یک زن افغانستانی توسط مامور نیروی انتظامی

خواندنی ها
بازگشایی همه فروشگاه‌های اپل در ایالات متحده پس از ۱ سال

بازگشایی همه فروشگاه‌های اپل در ایالات متحده پس از ۱ سال

پیشگیری از نارسایی قلبی با یک فنجان قهوه

پیشگیری از نارسایی قلبی با یک فنجان قهوه

برای لاغری سریع گیاهخواری بهتر است یا رژیم مدیترانه ای؟

برای لاغری سریع گیاهخواری بهتر است یا رژیم مدیترانه ای؟

چرا نباید تلفن هوشمندتان را در داشبورد خودرو بگذارید؟

چرا نباید تلفن هوشمندتان را در داشبورد خودرو بگذارید؟

آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

المیادین: یک نظامی آمریکایی در حمله راکتی به عین الاسد کشته شد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۱۳ استفند ۹۹

انتقاد علی جنتی از اظهارات رئیس پژوهشکده زن و خانواده: پس از سخنان گهربار آقای علم الهدی در مورد صداکردن همسران با اسم کوچک، همفکران ایشان نیز افاضات جدیدی دارند

وام ۷۰ میلیونی ازدواج برای زوج‌هایی که از سال ۹۷ وام ازدواج نگرفته‌اند

شنبه؛ اعلام آخرین رنگ‌بندی شهرها و تصمیم‌گیری برای سفرهای نوروز

اکبر عبدی به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد / المیرا عبدی: پدرم چون عمل قلب کرده بود بستری شد؛ امروز مرخص می‌شود

معاون وزیر بهداشت: بنا بود قرص های سقط جنین در دسترس نباشد اما یک ساعته به دست فرد می رسد

واعظی: قطعنامه شورای حکام آژانس غیر سازنده و غیردوستانه است؛ روی مذاکرات ما در برجام اثر منفی می‌گذارد

ایسنا: مرتضی بانک از سمتش استعفا داد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۳ اسفند ۹۹

قیمت دلار و یورو در بازار آزاد، امروز ۱۳ استفند ۹۹

وام ۷۰ میلیونی ازدواج برای زوج‌هایی که از سال ۹۷ وام ازدواج نگرفته‌اند

شنبه؛ اعلام آخرین رنگ‌بندی شهرها و تصمیم‌گیری برای سفرهای نوروز

اکبر عبدی به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شد / المیرا عبدی: پدرم چون عمل قلب کرده بود بستری شد؛ امروز مرخص می‌شود

واعظی: قطعنامه شورای حکام آژانس غیر سازنده و غیردوستانه است؛ روی مذاکرات ما در برجام اثر منفی می‌گذارد

بدهی ۸۰۰ میلیون دلاری عراق به شرکت‌های مهندسی ایرانی/ عراق به خاطر تحریم ها، پول مهندسان ایرانی را نمی‌دهد

تسنیم: تشکیل جلسه مهم در دولت با حضور جهانگیری، ظریف و صالحی

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۱۳ اسفند ۹۹ / تردد روان در جاده‌های شمال

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۳ اسفند ۹۹ / ورود سامانه بارشی به کشور از فردا

روحانی: تصویب FATF برای زندگی مردم بسیار مهم است؛ با جیب تک تک آدم ها ارتباط دارد / تصویب FATF هر روز و هفته ای که به تاخیر بیفتد به نفع ما نیست

روحانی: آن‌هایی که می‌گفتند صنعت هسته‌ای از بین رفت، دیدند وقتی اراده کنیم در عرض یک هفته چه کاری انجام می‌دهیم

سود همه صاحبان سهام عدالت از طریق سجام واریز می‌شود

نتانیاهو در دیدار با سفیر امارات: چهره خاورمیانه و جهان را تغییر می‌دهیم

ریاست حداد عادل بر فرهنگستان زبان چهار سال دیگر تمدید شد / تمدید حکم روسای فرهنگستان های علوم پزشکی، علوم و زبان و ادب فارسی

جهانپور: فاصله تزریق دو دوز واکسن کرونا «اسپوتنیک وی» روسی از ۲۱ به ۲۸ روز افزایش یافت

آمریکا ۱۴ شرکت روسی را تحریم کرد

نتیجه فاز اول واکسن کووبرکت ۱۶ اسفند به سازمان غذا و دارو ارایه می‌شود

کمیته اطلاعات سنا صلاحيت برنز برای ریاست سیا را تائيد کرد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: آماده دیدار با ایران برای مذاکره درباره بازگشت دوجانبه به برجام هستیم / برنامه داریم که در تماس نزدیک با ۱+۵ باشیم

مشاور سابق بن زاید خطاب به بایدن: آقای رئیس جمهور! متحد خود را مجازات می کنید و دشمنتان را تقویت؛ این چه هوش سیاسی است؟

نماینده مجلس: لوایح چهارگانه FATF مصداق قاعده نفی سبیل در قرآن است

فرانسه: قطعنامه‌ای انتقادی علیه ایران در آژانس انرژی اتمی ارائه خواهد شد

گفتگوی تلفنی وزیرخارجه قطر و آنتونی بلینکن درباره ایران

جزئیات حمله تروریستی جیش ‎الظلم به خودروی سپاه در سراوان / ۱ زخمی و ۱ مفقودی

مصوبه مجلس: جریمه‌های رانندگی از طریق پیامک به مالکان خودروها اعلام شود؛ هزینه پیامک‌ها نیز از آنها دریافت شود

افزایش نرخ کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس برای سال آینده

استخدام ۲ هزار فرزند شهید و جانباز بالای ۷۰ درصد در شهرداری‌های کشور

ادعای بلینکن: انصارالله با استفاده از تسلیحات و حمایت های ایران حملات خود را به پیش می برد / دخالتهای تهران باعث تشدید تنش ها در یمن شده

آرشیو
وبگردی

چُرت آل پاچینو در گلدن گلوب سوژه شد

استوری شادمهر در حمایت از علی کریمی

محمود بصیری: به احمدی نژاد نگفتم به خاطر او بیکار شدم

ساسی مانکن، سمیه نرو و یک مهمان ناخوانده

کلاس فاسد معلم خصوصی با ۲ دانش آموز + عکس

نگین صدق گویا با تیپی جنجالی + عکس

شبنم قلی خانی در سالن بدنسازی +عکس

حجاب کامل خانم بازیگر ایرانی بعد از کشف حجاب کامل + بیوگرافی

تیپ پسرانه خانم مجرد سینما بعد جنجال کشف حجاب / عکس

جدیدترین واکنش علی کریمی پس از انتخابات فدراسیون فوتبال/عکس

واکنش سارا خوئینی‌ها به حواشیِ یک استوری

قتل هولناک در حمایت از برادر

  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۵۹۸۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
اجتماع >> حوادث
پ

رئیس سازمان نوسازی مدارس: برای ایمنی ۴ هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم / کانکسی که در دزفول دچار حادثه شد، مدرسه نبود؛ محل اسکان معلمان بود؛ علت آن هم صاعقه نبود / هیچ حادثه‌ای به دلیل صاعقه برای مدارس کانکسی اتفاق نیفتاده

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به آغاز ساخت مدرسه در روستای دزفول که کانکس معلمان آتش گرفت، گفت: بابت ایمنی ۴ هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به آغاز ساخت مدرسه در روستای دزفول که کانکس معلمان آتش گرفت، گفت: بابت ایمنی ۴ هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم!

مهراله رخشانی مهر در گفت‌وگو با تسنیم درباره اینکه کدام مقررات و دستورالعمل‌های ایمنی برای استقرار 4 هزار مدرسه کانکسی اعمال می‌شود، اظهار کرد: در مقررات ملی ساختمان هیچ ضابطه‌ای برای مدارس کانکسی وجود ندارد.

وی درباره اینکه در مقررات ملی ساختمان در بحث تاسیسات الکتریکی برای بحث صاعقه مواردی مطرح شده و دستورالعمل اختصاصی آن در سال 95 تهیه و ابلاغ شده است آیا سازمان نوسازی مدارس آن را ابلاغ کرده است، گفت: بله اما آن چیزی که ابلاغ می‌شود را الزاما نباید سازمان نوسازی مدارس هم ابلاغ کند؛ وقتی یک دستورالعمل توسط دفتر مقررات ملی ساختمان استخراج می‌شود برای همه دستگاه‌های اجرایی، جامعه مهندسین و نظام مهندسی الزام‌آور است اگرچه ما حتماً ابلاغ کردیم و اگر لازم باشد مجدد ابلاغ می‌کنیم همچنین برای یادآوری به مهندسانی که کارهای طراحی انجام می‌دهند توجه به اجرای مقررات ملی ساختمان را الزام می‌کنیم.

مدارس کانکسی استانداردهای ایمنی را دارند!

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پاسخ به این پرسش که آیا ساختمان‌های مدارس و به ویژه کانکس‌ها در برابر صاعقه مقاوم هستند، متذکر شد: کانکس‌هایی که کاربری آنها آموزشی است و توسط سازمان نوسازی مدارس تهیه و در اختیار قرار می‌گیرد حتماً استانداردهای ایمنی، عایق صوتی و حرارتی در آنها رعایت می‌شود.

تمام مدارس کانکسی را نوسازی مدارس تامین نمی‌کند

وی ادامه داد: در مناطق عشایری به‌خصوص عشایر کوچ‌رو علاوه بر اینکه ما کانکس تهیه می‌کنیم، اداره کل عشایری هم کانکس تهیه می‌کند و در بعضی مواقع خیرین هم ورود می‌کنند اما کانکس‌هایی که سازمان نوسازی مدارس تهیه می‌کند مطابق با استانداردهای آموزشی است، همه جوانب از جمله ابعاد مورد نیاز در آموزش و وضعیت سیستم گرمایشی را مدنظر قرار می‌دهیم، در گذشته برای سیستم گرمایشی بخاری تابشی استفاده می‌شد که هم‌اکنون در بسیاری از مناطق جمع‌آوری شده و به جای آن رادیاتور روغنی استفاده می‌شود.

رخشانی‌مهر متذکر شد: ممکن است بعضی کانکس‌ها توسط ما تهیه نشده و با اطلاع ما مستقر نشده باشد بلکه اداره عشایری استان آن را تهیه و مستقر کرده است که ما از آن مطلع نیستیم اگر مطلع باشیم حتماً راجع به آن گزارش می‌گیریم.

وی افزود: الزاما همه جابه‌جایی‌ کانکس‌ها و چادرهای عشایری با هماهنگی سازمان نوسازی مدارس نیست و کانکس سردشت دزفول، طبق گزارشی که مدیر بحران استانداری ارائه کرده براساس صاعقه آتش نگرفته است.

مدارس کانکسی به صاعقه‌گیر مجهز است، از کانکس دزفول اطلاعی ندارم

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان‌های صاعقه‌خیز، مدارس کانکسی مجهز به صاعقه‌گیر هستند ولی نمی‌دانم کانکس معلمان دزفول صاعقه‌گیر داشته است یا خیر! اما مدیرکل نوسازی استان را ملزم کردم بازدیدی از منطقه انجام دهد، آتش‌نشانی و کارشناسان نیز بازدید کردند تا علل حادثه مشخص شود.

درباره اتفاقی که نیفتاده صحبت می‌کنیم!

وی با اشاره به اینکه درباره چیزی صحبت می‌کنیم که وجود خارجی نداشته است، گفت: تا الان برای کدام مدرسه کانکسی در کشور براثر صاعقه حادثه به وجود آمده است؟ چرا راجع به چیزی که اتفاق نیفتاده صحبت می‌کنیم ضمن‌ اینکه تامین امنیت محل اسکان معلمان با نوسازی مدارس نیست و معاونت پشتیبانی و آموزش و پرورش وظیفه دارند.

هیچ حادثه‌ای به دلیل صاعقه برای مدارس کانکسی اتفاق نیفتاده است

رخشانی مهر عنوان کرد: بنده ادعا می‌کنم تمام کانکس‌هایی که نوسازی مدارس تهیه کرده، صاعقه‌گیر دارند، شاید بپرسید دلیل بیاور و در پاسخ می‌گویم دلیل این است، در این مدت که از کانکس در مناطق عشایری استفاده می‌کنیم هیچ حادثه‌ای ناشی از صاعقه برای مدارس پیش نیامده است و حادثه مدرسه سردشت دزفول نیز طبق نظر کارشناس براثر صاعقه نبوده است.

نظر آتش‌نشانی درباره آتش‌سوزی کانکس معلمان

وی ادامه داد: سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول آقای معظم‌فر نامه‌ای به معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول زده و در نامه آمده است: "به استحضار می‌رساند با توجه به نامه ارسالی مورخ 5 بهمن 99 درباره علت حادثه کانکس معلمان روستای کنگرستان بخش سردشت در مورخ 3 بهمن 99، از محل فوق بازدید به‌عمل آمده و نتیجه کارشناسی به شرح زیر است "با توجه به شواهد و نوع آسیب‌دیدگی کانکس و نبود آثار صاعقه زدگی علت نشت گاز LPG (سلیندر گاز) در کانکس و انفجار آن بوده است."

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متذکر شد: این کانکس مدرسه نبوده و محل اسکان معلمان است و روز اول ادعا شد علت حادثه صاعقه بوده اما الان شخص شد که صاعقه نبوده است.

وی با اشاره به اینکه در مناطقی که نمی‌توان کانکس را جمع آوری کرد در گذشته دانش‌‌آموزان یا در مدارس سنگچین درس می‌خواندند یا در چادرها گفت: استانداردها را عوض کردیم یعنی مدارس را از چادر و سنگ‌های دست چین به کانکس تبدیل کردیم،کانکس برای مناطق صعب العبور است، چه استانداردی می‌توانیم برای جمع آوری آن داشته باشیم؟ از سوی دیگر اصلا امکان حمل مصالح به مناطق صعب‌العبور وجود ندارد.

رخشانی مهر بیان کرد: انواع کانکس‌ها را داریم؛ کانکس‌های تاشو که می‌تواند جمع شود و حمل آن آسان‌تر است برخی کانکس‌ها، چرخ‌دار است و پشت تراکتور بسته شده و جابه‌جا می‌شود و برخی کانکس‌ها ثابت است و باید در محل مستقر شود.

ساخت کانکس آموزشی را سفارش می‌دهیم

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ساخت کانکس را سفارش می‌دهید یا سازه‌های فلزی به عنوان کانکس خریداری و برای مصارف آموزشی استفاده می‌شود، بیان کرد: سازمان نوسازی مدارس ساخت کانکس را سفارش می‌‌دهد تا با استانداردهای آموزشی تهیه شود ابعاد کانکس‌های آموزشی با ابعاد کانکس‌های محل اسکان متفاوت است مثلا در زلزله سرپل ذهاب مردم به صورت موقت در کانکس ساکن شدند که اینها کانکس معمولی بود و با کانکس‌های آموزشی متفاوت است.

وی ادامه داد: کانکس آموزشی باید عایق صوت، عایق حرارت و حداقل‌های ایمنی را بر اساس مقررات ملی ساختمان داشته باشد و در برابر صاعقه مقاومت کند، سیستم گرمایشی از نوع رادیاتور برقی روغنی باشد یا اگر برق نداشته باشد از بخاری‌های نفتی استاندارد استفاده شود که ما سفارش ویژه ساخت کانکس آموزشی می‌دهیم.

مدارس کانکسی در چه شرایطی استفاده می‌شود؟

رخشانی مهر با اشاره به اینکه 4 هزار کلاس کانکسی در کشور داریم که بیشترین آن در مناطق عشایری مانند مناطقی از خوزستان، چهار محال و بختیاری، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و استان فارس است، تصریح کرد: این مناطق عشایر کوچ‌رو دارند، کانکس‌ها فقط برای آموزش ابتدایی و مدارس با جمعیت دانش آموزی بین سه تا 10 نفر استفاده می‌شود و برای آموزش متوسطه اول و دوم دانش‌آموزان از مدارس شبانه‌روزی استفاده می‌کنند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره آتش‌سوزی کانکس منطقه سردشت دزفول گفت: در آن منطقه بیشتر خانه‌ها با سنگ ساخته شده است چون امکان بردن مصالح وجود ندارد، تصور می‌کنید برای جانمایی کانکس می‌توان بلدوزر برد و منطقه را صاف کرد و بعد از آن کانکس را مستقر کرد؟ بعضی مواقع به خاطر سیل ناچاریم کانکس را در جای مرتفع قرار دهیم یعنی امکان انتخاب هم وجود ندارد.

به دلیل سیل کانکس را در ارتفاع قرار می‌دهیم

رخشانی مهر عنوان کرد: اگر کانکس‌ها در بلندی باشد ممکن است صاعقه بزند به همین دلیل برای آن آنتن می‌گذارند ولی علت اینکه کانکس را روی بلندی مستقر می‌کنند برای این است که سیل آن را نبرد همچنین کانکس باید جایی قرار بگیرد که دسترسی دانش آموزان هم آسان باشد.

برای ایمنی 4 هزار مدرسه کانکسی نگران نیستیم!

وی در پاسخ به این پرسش که وضعیت ایمنی 4 هزار مدرسه کانکسی چگونه است، تصریح کرد: از بابت ایمنی 4 هزار کلاس کانکسی نگرانی نداریم و از بابت کانکس دزفول نیز نگرانی نداشتیم چون علت حادثه صاعقه نبوده و پیک‌نیک آتش گرفته است و این اتفاق ممکن است همین جا نیز رخ دهد، سه نوجوان نیز برای کمک به خاموش کردن آتش رفته بودند که دچار سوختگی می‌شوند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: بابت ایمنی 4 هزار کانکس حتی آنهایی که نوسازی مستقر نمی‌کند، نگرانی نداریم مگر اینکه مسائل ایمنی را رعایت نکنند یعنی اینکه داخل کانکس پیک‌نیک روشن باشد و منفجر شود، در ماجرای سردشت دزفول، مدیریت بحران گفته است روزانه سه وعده غذای گرم ارسال می‌کردیم و چرا آنجا پیکنیک بوده است!

ساخت مدرسه در کنگرستان دزفول

رخشانی‌مهر درباره ساخت مدرسه به جای کانکس ادامه داد: ما مشکل تامین منابع نداریم و اگر بشود در این مناطق مدرسه ساخت که می‌سازیم اما جایی که با هلی‌کوپتر، کانکس را می بریم و معلوم نیست دو یا سه سال دیگر جمعیتی وجود داشته باشد منطقی نیست مدرسه ساخت و افرادی که دنبال بهانه هستند تا از صاعقه وجود نداشته و مدرسه نبوده نقد کنند بازهم نقد خواهند کرد که چرا در این مناطق مدرسه ساختید؛ در این ماجرا اصرار داشتند بگویند علت حادثه صاعقه است در حالی که اینگونه نبود.

وی با اشاره به اینکه در روستای کنگرستان دزفول ساخت یک مدرسه را آغاز کردیم، درباره اینکه آموزش و پرورش سردشت دزفول و فرماندار آن منطقه حتی خود معلمان گفتند صاعقه باعث انفجار پیک‌نیک شد، گفت: آنها در اظهارنظر عجله کردند از سوی دیگر دائم می‌گفتند مدرسه بود در حالیکه این کانکس مدرسه نبود و محل اسکان معلمان بود اگرچه از آتش گرفتن آن هم بسیار متاسف هستیم و نباید این اتفاق می‌افتاد اما اگر بگویند مدرسه، بیشتر احساسات مردم جریحه‌دار می‌شود!

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • اخبار انتخابات ۱۴۰۰
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • آی تی و فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"