آرتروز، یکی از بیماری های گسترده جهانی محسوب می گردد که به نام های دیگر همچون ساییدگی مفاصل، آماس مفصل، ورم مفصل ها یا استخوان ها شناخته شده است. این نوع بیماری ممکن است اغلب غضروف های مفاصل را درگیر نماید، اما از شایع ترین مفصل هایی که غضروف آن ها به این نوع بیماری مبتلا می گردند میتوان به پا، ستون فقرات، دست، زانو و ران اشاره نمود. همچنین جالب است بدانید میزان مبتلا شدن بانوان به بیماری آرتروز، بیشتر از آقایان است که محققان علمی تاکنون به دلیل قاطعی در این زمینه دست نیافته اند. اکنون قصد داریم با انتشار این مقاله، اطلاعاتی در زمینه ی معرفی بیماری آرتروز و روش های درمان آن، در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم. پس جهت کسب اطلاعات در این زمینه، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید:
بیماری آرتروز از علائم بارزی همچون محدودیت در حرکت، درد مفاصل، صدای ترق تروق مفصل، التهاب مفصل ها و... برخوردار است. امروزه تقریبا نیمی از افراد به دلیل عدم تحرک، استفاده از برنامه غذایی نامناسب، عدم نوشیدن آب کافی و.... مبتلا به این نوع بیماری هستند. البته لازم به ذکر است از مهمترین دلایل شکل گرفتن بیماری آرتروز میتوان به کهولت سن، افزایش وزن، آسیب دیدگی مفصل و تغذیه نامناسب اشاره نمود.
برای بهبود و کاهش روند بیماری های مفاصلی همچون آرتروز، مواد مقوی فراوانی موثر واقع شده اند که مهمترین آن ها عبارتند از:
ارده، یکی دیگر از محصولات دانه های مغذی کنجد محسوب می شود که از خواص مشابه ای با روغن کنجد برخوردار است و میتوان برای بهبود درد های بیماری مفاصلی همچون آرتروز، مورد مصرف قرار داد.(جهت خرید آنلاین ارده کلیک کنید)
شیره انگور:
چند راهکار موثر جهت پیشگیری از آرتروز:
جالب است بدانید پزشکان و محققان علمی، چند راهکار موثر برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های آرتروز را در نظر گرفته اند که عبارتند از:
نکته طلایی:
آرتروز، نوعی بیماری جدی محسوب می گردد که در صورت عدم توجه به آن، ممکن است باعث زمین گیر شدن فرد می گردد. پس بهتر است ابتدا پیش از مبتلا شدن به این بیماری، با استفاده از راهکارهایی همچون ورزش، تغذیه مناسب و... تا حد ممکن از شکل گرفتن آن در بدن پیشگیری نمائید. اما در صورتی که مبتلا به این نوع بیماری شدید، از توجه نکردن به آن اجتناب نموده و برای بهبود و کاهش روند آن، اقدام نمائید. استفاده از ماده های مغذی همچون کنجد و محصولات کنجدی، شیره های میوه ای مثل شیره انگور و از این قبیل عصاره های طبیعی، باعث پیشگیری و کاهش روند این گونه بیماری ها می گردند؛ زیرا ماده های معدنی موجود در آن ها، نقش موثری در زمینه ی تقویت و حفظ استحکام مفاصل ها دارد.