arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۴۵۶۴۴
تاریخ انتشار: ۳۶ : ۲۱ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰

ارزش رمز ارز بازی مرکب به صفر رسید / کلاهبرداری ۳.۳۸ میلیون دلاری با توکن اسکوئید گیم

توکن SQUID الهام گرفته از سریال محبوب «بازی مرکب» که به سرعت توانست به رشد قیمت نجومی دست پیدا کند، به ناگهان ارزش خود را از دست داد و اکنون گفته می‌شود کلاهبرداری ۳.۳۸ میلیون دلاری پشت قضیه بوده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیجیاتو: توکن SQUID الهام گرفته از سریال محبوب «بازی مرکب» که به سرعت توانست به رشد قیمت نجومی دست پیدا کند، به ناگهان ارزش خود را از دست داد و اکنون گفته می‌شود کلاهبرداری ۳.۳۸ میلیون دلاری پشت قضیه بوده است.

هفته گذشته توکن SQUID توجه بسیاری را در بازار رمزارزها به خود جلب کرد. این توکن الهام گرفته از سریال پرمخاطب بازی مرکب (اسکوئید گیم) به سرعت افزایش نجومی قیمت را تجربه کرد و حتی توانست ارزش خود را به بالاتر از ۲۸۰۰ دلار برساند.

کاربران می‌توانستند این توکن را خریداری کنند ولی امکان فروش آن را نداشتند. همین مساله شک و شبهه زیادی را در مورد کلاهبرداری از طریق این رمزارز مطرح کرده بود. روز گذشته ارزش این توکن در عرض چند ساعت به حدود صفر دلار رسید و ریزش ۹۹.۹۹ درصدی را تجربه کرد.

وب‌سایت توکن و شبکه‌های اجتماعی منتسب به آن نیز همزمان با سقوط ناگهانی قیمت آن از دسترس خارج شدند و امکان فروش آن‌ در Pancakeswap هم ملغی شد. اکنون گفته می‌شود کلاهبرداران توسعه‌دهنده این توکن توانسته‌‌اند در این بازه زمانی کوتاه ۳.۳۸ میلیون دلار از کاربران کلاهبرداری کنند.


داده‌های وب سایت CoinMarketCap نشان می‌دهد ارزش این رمزارز با قیمت ۲۸۶۱ دلار، اکنون بسیار ناچیز و نزدیک به ۰.۰۰۳ دلار است. این اتفاق نوعی سرقت محسوب می‌شود و زمانی اتفاق می‌افتد که توسعه‌دهندگان به سرعت رمزارز مربوطه را نقد می‌کنند.

گفته می‌شود کانال تلگرام SQUID منتسب به این توکن نیز توسط کلاهبرداران ناشناس راه‌اندازی شده بوده و اجازه اظهارنظر به کاربران نمی‌داده است. همین وضعیت در حساب کاربری توییتر وجود داشته و کاربران امکان اظهارنظر نداشته‌اند.

یکی از بزرگترین‌ باگ‌های مربوط به این توکن این بوده که خریداران امکان فروش توکن را نیز نداشتند. با این وجود ارزش ان در عرض چند روز ۸۳ هزار درصد افزایش یافته است.

اگرچه این نخستین بار نیست که در بازار رمزارزها چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد و کلاهبرداری‌هایی دیده می‌شود، اما سرمایه‌گذاران باز هم وارد چنین بازارهایی می‌شوند و در پروژه‌هایی که باگ‌های بسیاری دارند، سرمایه‌گذاری می‌کنند.

نظرات بینندگان