چهارشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ | Wednesday, 25 May 2022
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
چهارشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ | Wednesday, 25 May 2022
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / وقتی همایون شجریان حریف تمرینی اش را ناک اوت کرد!

ویدیو / وقتی همایون شجریان حریف تمرینی اش را ناک اوت کرد!

ویدیو / اولین‌ تصاویر از فردی که پس از ۳۰ ساعت از زیر آوار متروپل بیرون کشیده شد

ویدیو / اولین‌ تصاویر از فردی که پس از ۳۰ ساعت از زیر آوار متروپل بیرون کشیده شد

ویدیو / آواربرداری با قابلمه در حادثه ریزش متروپل برای نجات جان عزیزان

ویدیو / آواربرداری با قابلمه در حادثه ریزش متروپل برای نجات جان عزیزان

ویدیو / آینده یعنی برق بادی فراساحلی؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / آینده یعنی برق بادی فراساحلی؟ + زیرنویس فارسی

ویدیو / ادعای رئیس صدا و سیما: ایرج طهماسب قرار بود عید امسال برنامه داشته باشد اما بین خودشان مشکلی پیش آمد

ویدیو / ادعای رئیس صدا و سیما: ایرج طهماسب قرار بود عید امسال برنامه داشته باشد اما بین خودشان مشکلی پیش آمد

ویدیو / استفاده کلاهبرداران کریپتو از دیپ فیک ایلان ماسک برای فریب کاربران

ویدیو / استفاده کلاهبرداران کریپتو از دیپ فیک ایلان ماسک برای فریب کاربران

کد خبر: ۶۴۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۲۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰
سیاست >> سیاست داخلی
پ
تنش و جدال لفظی در کمیسیون مشترک طرح صیانت؛

نوری: صدای مخالفین طرح را هم بشنوید / باید به مخالفان حق بدهیم؛ این طرح، در ابتدا که به صحن آمد یک ورژن و روز رأی‌گیری، ورژن دیگری داشت / تقی پور: ساکت شوید؛ حرف‌های شما را در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری می‌کنم، باید پاسخگو باشید

در جلسه عصر امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی غلامرضا نوری در سخنانی خطاب به نماینده مرکز ملی فضای مجازی، گفت: ما بیشتر مایل هستیم که نظر مرکز را در آن قسمتی که این طرح وارد شده و ترکیب کمیسیون شما را تغییر داده، وظایف شما را تغییر داده و در اختیارات شما دخل و تصرف شده است، بدانیم. خوب بود که درباره این موارد هم مرکز ملی فضای مجازی اظهارنظر می‌کرد، چون برای ما مهم بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هشتمین جلسه کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی عصر امروز برگزار شد.

به گزارش «انتخاب»؛ در جلسه عصر امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی غلامرضا نوری در سخنانی خطاب به نماینده مرکز ملی فضای مجازی، گفت: ما بیشتر مایل هستیم که نظر مرکز را در آن قسمتی که این طرح وارد شده و ترکیب کمیسیون شما را تغییر داده، وظایف شما را تغییر داده و در اختیارات شما دخل و تصرف شده است، بدانیم. خوب بود که درباره این موارد هم مرکز ملی فضای مجازی اظهارنظر می‌کرد، چون برای ما مهم بود.

به نوشته ایلنا، وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه ما اگر از موضع دفاعی خارج شویم و آن طور که رهبری معظم فرمودند یک مقدار هم با قدرت وارد این فضا بشویم، آیا هنوز همین شرایط داخلی موجود را شما برای آن موقعیت کافی می دانید یا تعامل با پلتفرم های بین‌المللی و خارجی هم کماکان لازم است و باید ادامه داشته باشد؟

نماینده مردم بستا‌ن‌آباد در ادامه بیان کرد: اما در بحث تذکر آیین نامه‌ای من حقیقتا قصد ورود نداشتم و خیلی دوست داریم که فضای جلسه با یک فضای فضای مثبتی پیش برود، اما دوستان یک کوچک‌ترین حرفی که بوی مخالفت از صحبت‌ها می‌آید سریع در مقابل آن موضع گیری می‌شود و گارد می‌گیرند. ما در ماده ۴ آیین نامه تصویب کرده بودیم که رسانه ملی و خانه ملت که انجام می‌دهد و تشکر می‌کنیم جلسات را پخش مستقیم نمایند، من از صداوسیما جویا شدم گفتند کسی از ما نخواسته و کسی به ما اطلاع نداده است. قرار بود همه خبرنگارانی که مجاز هستند به مجلس بیایند در جلسه حضور داشته باشند؛ امروز پیگیری کردیم همه خبرنگاران غیر از خانه ملت گفتند که ما نمی‌توانیم بیاییم و اجازه ندادند. فی‌البداهه یک هماهنگی شد و کپی آیین‌نامه را دادیم به اداره اخبار که چند نفر توانستند حضور پیدا کنند. این شفافیتی که دوستان مدنظرشان است اینگونه پیش می‌رود.

نوری همچنین بیان کرد: البته اساس این کار حتی در آن کمیسیون فرهنگی هم که ما دنبال این طرح بودیم می‌گفتند آقا محرمانه است و باشد بعد از انتخابات ریاست جمهوری، از نماینده که طرح محرمانه نیست. بعد که به صحن آمد در مرحله اولیه یک ورژن دیگری گذاشته شد، روز رأی‌گیری یک ورژن دیگری گذاشته شد و واقعا باید حق بدهیم به منتقدین و افکار عمومی که یک مقدار با شک و تردید به این موضوع نگریسته شود.

در اینجا تقی‌پور رئیس کمیسیون وارد صحبت شد و گفت: شما دارید خارج از دستور صحبت می‌کنید، شما دارید به اسم تذکر کاملا شبهه درست می‌کنید. به من تذکر دادید اجازه بدهید جواب بدهم.

در ادامه نوری قصد بیان تذکر در ماده ۱۴ داشت که تقی‌پور با صدای بلند خطاب به او گفت: شما دارید شبهه درست می‌کنید و وقتی من حرف می‌زنم می گویید چرا تقی‌پور حرف زد. ساکت بشوید تا پاسخ‌تان را بدهم، تذکر دادید ساکت باشید، پاسخ را بشنوید.

تقی پور در ادامه خطاب درباره تذکر نوری، اظهار داشت: باید مشخص کنید چه کسی اجازه نداده خبرنگار بیاید، این دیگر خیلی بی‌انصافی است که این همه دوربین[اینجاست]، پخش مستقیم دارد می‌شود، چطور قابل توجیه است که ما بگوییم خبرنگار نیاید. کاملا مشخص است این یک خط دیگر است آقای نوری، خواهش من این است که بی انصافی نکنید. شما شفافیت را دارید از بین می‌برید.

وی اضافه کرد: وقتی دارد پخش مستقیم می‌شود خبرنگار ۵۰ تا بیاید و بنشیند اصلا این حرف شما کذب است به نظر من، حتما ما این را پیگیری می‌کنیم، من متاسفم از اینکه یک نماینده بیاید به هیات رئیسه همچین کذبی را نسبت بدهد، من حتما این را پیگیری می‌کنم، از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری میکنم، ۱۰۰درصد باید پاسخگو باشید.

نوری در اینجا تلاش داشت تذکر بعدی خود را در ماده ۱۴ بیان کند که تقی پور میکروفون او را بست و خطاب به او گفت: شما باید اجازه بگیرید و صحبت کنید. شما به اسم تذکر شش شبهه پشت سر هم مطرح کردید، تا پاسخ این ها را نشنوید طبیعی است که نباید صحبت کنید.

در ادامه جلسه محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه که تلاش داشت فضای جلسه را آرام کند خطاب به رئیس کمیسیون، گفت: آقای دکتر تقی پور عزیز بالاخره فرمایشات آقای نوری و هرکس دیگری که صحبت می‌کند این حق را در مجلس هم دارد که حرف خود را بزند.

تقی پور در اینجا خطاب به او گفت: در مجلس که میکروفون‌ها باز نیست که اینجوری هر موقع خواستند حرف بزنند.

زنگنه ادامه داد: بارها یک برادری میکروفون را باز کرده و علیه آقای قالیباف هزارتا مطلب گفته است. اولا مخاطب حرف های ایشان که جنابعالی نیستید هیات رئیسه و کمیسیون و همه ما هستیم، وقتی فرمایش ایشان تمام شد شما میکروفون را روشن می‌کنید و پاسخ بدهید که ما به همه خبرنگاران گفتیم و اگر که قسمت خبر مجلس کوتاهی کرده است، پیگیری می کنیم.

وی افزود: ما در این مباحث ریز که ورود بکنیم از این مسائل زیاد است، من خواهش می‌کنم که حضرتعالی هم با یک سعه صدری مساله را پیش ببریم و آقای نوری هم با یک سعه صدر مسائل خود را مطرح کنند و در یک فضای خوبی جلسه پیش برود. لذا من خواهش می کنم ایشان اگر نکته‌ای دارند بفرمایند و شما هم پاسخ بدهید.

در ادامه نوری در تذکر دوم خود، گفت: ان‌شاءالله که با سعه صدر و حوصله در کارها، جلسات پیش برود، درخصوص تذکر قبلی من در پیشنهاد هم این ملاحظات را لحاظ کرده بودم که در آیین نامه آمده است که خبرنگارانی که مجاز به ورود به مجلس هستند به کمیسیون بیایند. اما درخصوص تذکر دوم من، تذکر ماده ۱۴ آیین نامه داخلی است، در این ماده آمده است «قبل از رأی‌گیری برای کلیات طرح نظرات نماینده بخش خصوصی و مرکز پژوهش‌ها شنیده می‌شود و در صورت موافقت رئیس کمیسیون یا درخواست سه نفر از اعضاء، نظرات سایر ذی‌نفعان هم استماع می گردد».

نماینده بستان‌آباد در ادامه با نشان دادن یک نامه، اظهار داشت: ما در این راستا به اتفاق سه نفر دیگر از همکاران دو یا سه روز قبل خطاب به رئیس محترم کمیسیون از یک اندیشکده‌ای که صحبت کردیم و خود آقای تقی پور هم می شناختند و در زمان وزارت هم مشاور ایشان بودند، دعوت کردیم. یک مجموعه به نام اندیشکده علمی «طیف» بود، آقای دکتر کشوری قرار بود از آنجا بیاید و توضیحاتی را ارائه کند. صرفا به خاطر اینکه ایشان در تلویزیون مخالفت کرده بود با این طرح، دعوت نشد، هرچه هم ما اصرار کردیم که اجازه بدهید نظرات مخالف هم شنیده شود. اگر دعوت کردید بگویید که دعوت کردید و یا اینکه چرا دعوت نکردید را بگویید.

تقی پور در اینجا و در پاسخ به تذکر نوری، گفت: ببینید آقای نوری، من متاسفم واقعا، این ها حتما قابل پیگیری است من نمی‌دانم این حرف‌ها از کجا می‌آید، آنجا که فرموددید اتهام نزدید، زدید؛ گفتید خبرنگاران را راه ندادند شما باید ثابت کنید چه کسی راه نداده است تا من بروم و یقه او را بگیرم، همینجا پشت میکروفون اسم را بگویید که چه کسی خبرنگارها را راه نداده است. پس اتهام و شبهه درست نکنید.

نوری در پاسخ به وی گفت: شما باید آیین‌نامه را به مراجع ذی‌ربط ابلاغ می‌کردید.

رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی در ادامه خطاب به نوری، ابراز داشتن: فرمودید ماده ۱۴ که گفته است نماینده بخش خصوصی، آقایان! جلسه قبل نماینده بخش خصوصی حاضر بود، صحبت کرد یا نکرد؟ آمده است «با درخواست سه نفر از اعضاء نظرات سایر ذی‌نفعان» آقای نوری یک شرکت خاصی را معرفی کردند و گفتند که این‌ها را هم دعوت کنید من در هیات رئیسه مطرح کردم، موافقت نکردند آقایان، دلیلش هم این است که اگر قرار باشد ما تک تک شرکت‌ها را دعوت کنیم که باید ۱۵۰۰ شرکت را دعوت کنیم، فردا من جواب آن ۱۴۹۹ شرکت را چه بدهم؟

وی ادامه داد: غیر از این من معذورم از این که بگویم خودم شخصا با خیلی از شرکت ها جلسه گذاشتنم منتها نه جلسه رسمی، چون می دانستم همین اشکال وارد است، نظراتشان را گرفتم. بعد خواهش کردند که اسم‌هایشان را نگوییم ما هم اصلا نگفتیم ولی کاملا حرف ها را شنیدیم. امروز هم نمایندگان بخش خصوصی آقای رضا الفت نسب از اتحادیه کسب و کارهای مجازی و آقای کلاهی رئیس کمیسیون دانش بنیان از اتاق بازرگانی تشریف دارند و داریم نوبت می دهیم که اگر وقت اجازه بدهد صحبت بفرمایند.

لینک کوتاه
بیشتر بخوانید

مذاکرات ششمین جلسه کمیسیون طرح صیانت / تقی پور رئیس کمیسیون: محدود کردن پهنای باند، تکنولوژی نمی‌خواهد / اینکه پلتفرم‌ها بر اساس نیاز و قوانین ما خدمت ارائه کنند قابل اجرا است

جلسه کمیسیون بررسی طرح صیانت؛ محسنیان نماینده: رویکرد ما در این طرح ایجاد ظرفیت‌هایی همچون موتور جستجوگر بومی است / طرح صیانت تلفینی از مدل چین، روسیه و اروپاست

ویدیو / جدل امیرآبادی و تقی پور بر سر اداره جلسات کمیسیون ویژه طرح صیانت کاربران فضای مجازی

ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

در ماجرای حذف گروه «دست خدا» از «عصر جدید» چه گذشت؟

در ماجرای حذف گروه «دست خدا» از «عصر جدید» چه گذشت؟

راز شادی گل طارمی با پیراهن شماره ۱۰ و اسم ناشناس/عکس

راز شادی گل طارمی با پیراهن شماره ۱۰ و اسم ناشناس/عکس

دزد مدال پیدا شد!

دزد مدال پیدا شد!

پیدا شدن نوزاد پسر با بندناف در کیسه زباله؛ نوزاد زنده است/ عکس

پیدا شدن نوزاد پسر با بندناف در کیسه زباله؛ نوزاد زنده است/ عکس

انتقاد تند کارگردان «عنکبوت» از کارگردان «عنکبوت مقدس»: همه‌جا از من تقلید کردی

انتقاد تند کارگردان «عنکبوت» از کارگردان «عنکبوت مقدس»: همه‌جا از من تقلید کردی

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: دومین روز آوار برداری ساختمان متروپل - آبادان

تصاویر: دومین روز آوار برداری ساختمان متروپل - آبادان

۲/۴
تصاویر: آخرین روز سال تحصیلی

تصاویر: آخرین روز سال تحصیلی

۳/۴
تصاویر: آب تنی در ساحل خلیج فارس

تصاویر: آب تنی در ساحل خلیج فارس

۴/۴
تصاویر: تشییع پیکر شهید صیاد خدایی

تصاویر: تشییع پیکر شهید صیاد خدایی

رپورتاژ / تریبون 2
ببینید!

ویدیو / اعلام هشدار برای شروع عملیات اصلی در اطراف ساختمان متروپل

ویدیو / وقتی دوست سابق جانی دپ به دادش رسید

ویدیو / دختر آبادانی در حادثه متروپل خودش را اینگونه از طبقات بالا ساختمان تخریب شده نجات می دهد

ویدیو / اینجا زیباترین اتاق خواب جهان است!

ویدیو / تصاویری از اتومبیل‌های زیر آوار مانده پس از ریزش ساختمان متروپل آبادان

ویدیو / تصاویر هوایی از محل حادثه ریزش ساختمان «متروپل» در آبادان

تماشا کنید: جنگ پنهان / انتخابات هیات رئیسه مجلس، فتیله اختلافات اصولگرایان را روشن می کند؟

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

تایید هویت جسد مالک برج متروپل آبادان

دادستان اهواز: حسین عبدالباقی، مالک و پیمانکار اصلی ساختمان «متروپل» آبادان در حادثه ریزش ساختمان فوت کرده است

شاخص آلودگی هوا در ۶ منطقه تهران روی عدد ۵۰۰ / ساعت کاری امروز ادارات پایتخت تا ۱۲ / لعو طرح ترافیک از ساعت ۱۲ / بازی پرسپولیس - شهرخودرو لغو شد / صدور هشدار نارنجی در ۲۲ استان / هواشناسی: شدت آلاینده‌ها در اکثر نقاط کشور از روز چهارشنبه کمتر می‌شود / بهبود کیفیت هوای تهران از روز پنجشنبه

تصاویر: ریزش ساختمان ۱۰ طبقه متروپل - آبادان

جبلی، رئیس صداوسیما: همه فکر می کنند با امضای طلایی من مشکل فردوسی پور حل می شود، نخیر! اینطور نیست / فردی که با ما کار می کند، باید قواعد بازی را بپذیرد + ویدیو

توضیحات پلیس تهران در مورد شنیده شدن صدای تیراندازی در میدان هفت تیر

رئیس اداره عملیات زمینی سپاه: ۴‎ هزار فرزند مسئولان در آمریکا، اروپا و کانادا زندگی می‌کنند

محسن رضایی: امسال هم شرایط سختی خواهیم داشت / باید با مردم صحبت شود که دولت برنامه دارد

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

المیرا شریفی‌مقدم به آنتن تلویزیون برگشت

تصاویر: گروگانگیری در ایلام

تایید هویت جسد مالک برج متروپل آبادان

انتشار اسامی افراد غیر روانشناس فاقد مجوز از سوی سازمان نظام روانشناسی / نام محمود انوشه، فرهنگ هلاکویی، ایمان سرورپور و علیرضا شیری در این لیست ۵۰ نفره

ویدیو / دوتار نوازی عثمان محمدپرست و آواز شجریان

بازگشت مرتضی عقیلی به سینمای ایران پس از ۴ دهه

خداحافظی سحر قریشی از سینما / اعلام رسمی ازدواج با امیر تتلو

هتل شهر با دستور دادستان تهران تخلیه شد

روز‌های پر استرسی که همچنان ادامه دارد/ اردیبهشت ۱۴۰۱ با فیش‌های ۱۴۰۰ مستمری تامین اجتماعی!

تصاویری از شهید حسن صیاد خدایاری بعد از ترور در خیابان مجاهدین اسلام تهران

فرمانده سپاه: قطعاً خداوند و امام زمان (عج) بر سرود سلام فرمانده نظر داشته است / این سرود در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد

منابع اسرائیلی: برای اولین بار در حملات هوایی تل آویو علیه سوریه، سامانه روسیه به سوی جنگنده‌های اسرائیلی شلیک کردند

تمامی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران فردا تعطیل شد

معیار دهک بندی‌ها؛ از درآمد فرزندان گرفته تا خودرو، سود‌های بانکی و گردش مالی

زمان بازی های تیم ملی فوتبال ایران در مقدماتی جام جهانی

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

تماشا کنید: خداحافظی ایران با ارس؟ / پروژه «داپ» ترکیه چگونه در سکوت منابع آبی ایران را خشک می کند؟

سیلی «ویل اسمیت» به صورت مجری اسکار به خاطر شوخی با همسرش / تصویر واکنش حاضران در سالن / گریه و عذرخواهی اسمیت پس از دریافت جایزه: عشق موجب می‌شود کارهای دیوانه‌واری انجام دهیم؛ وقتی در اوج هستی، شیطان دقیقا همان موقع سراغت می‌آید +عکس و ویدیو

درگذشت ناگهانی بازیگر مشهور سینمای ایران/ علت فوت به روایت خبرگزاری قوه قضاییه: خودکشی

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

رپورتاژ / تریبون 2
خواندنی ها
با امباپه تا ۲۰۲۵؛ چگونه سیاست‌مداران و وعده‌های مالی قطر، ستاره فرانسوی را در پاریس ماندنی کردند

با امباپه تا ۲۰۲۵؛ چگونه سیاست‌مداران و وعده‌های مالی قطر، ستاره فرانسوی را در پاریس ماندنی کردند

دعوای دانشگاه و وارث یک کشیش بر سر لباس چهارخانه میلیون دلاری / چه کسی صاحب لباس جادوگر شهر اوز است؟

دعوای دانشگاه و وارث یک کشیش بر سر لباس چهارخانه میلیون دلاری / چه کسی صاحب لباس جادوگر شهر اوز است؟

ناسا به مریخ فضانورد می‌فرستد؛ فراخوان دریافت‌ایده‌ها برای سفر سی روزه

ناسا به مریخ فضانورد می‌فرستد؛ فراخوان دریافت‌ایده‌ها برای سفر سی روزه

حمله کارگردانان «عنکبوت» و «عنکبوت مقدس» بالا گرفت / ایرج زاد: دروغ نگو؛ همه جا پاتو روی ردپای من گذاشتید / می‌خواستی با دلار قانون را دور بزنی!

حمله کارگردانان «عنکبوت» و «عنکبوت مقدس» بالا گرفت / ایرج زاد: دروغ نگو؛ همه جا پاتو روی ردپای من گذاشتید / می‌خواستی با دلار قانون را دور بزنی!

رپورتاژ / تریبون 2
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

کشته شدن ۱۵ نفر در تیراندازی در دبستانی در ایالت تگزاس

تصاویر: دومین روز آوار برداری ساختمان متروپل - آبادان

تصاویر: آخرین روز سال تحصیلی

تصاویر: آب تنی در ساحل خلیج فارس

تصاویر: تشییع پیکر شهید صیاد خدایی

همه چیز درباره آبله میمونی؛ بیماری جدید که دنیا را ترسانده است

خاطرات حسن روحانی، شماره ۴۵: رسم بر این بود که مراجع برای یکدیگر لقب «آیت الله» را به کار نمی‌بردند

یادداشت‌های علم، دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۴۶: اوضاع خاورمیانه وحشت آور شده

ادارات قم فردا به دلیل تداوم آلودگی هوا تعطیل شد

سند تحول شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید / کنکور اصلاح می‌شود

دادستان اهواز: شایعات زنده بودن مالک متروپل تکذیب می‌شود

رایزنی‌های امیرعبداللهیان با وزرای خارجه منطقه درباره مدیریت معضل گرد و غبار / اعزام هیات فنی ایرانی به عراق و سوریه

شناسایی اولین مورد ابتلا به «آبله میمون» در همسایه جنوبی ایران

رئیس اداره عملیات زمینی سپاه: ۴‎ هزار فرزند مسئولان در آمریکا، اروپا و کانادا زندگی می‌کنند

وزیر خارجه عربستان: پیشرفت در مذاکرات با ایران حاصل شده، اما کافی نیست

جبلی: شبکه خبر را برای «متروپل» به خط کردیم، گفتند بس است

بخشی از سازه متروپل فرو ریخت / مصدومیت سه امدادگر

علم‌الهدی: در کشور ما، خدمت به دین مستلزم خدمت به انقلاب است / مسئله بی‌حجابی یک ابرچالش فرهنگی است / در سال ۱۳۹۰، حاضر بودم ثواب همه مستحبات خود در ماه مبارک رمضان را بدهم، در عوض در اجر سازندگان سریال «سقوط یک فرشته» شریک باشم

فرماندار آبادان: شنیدن صدای برخی افراد در زیر آوار ساختمان متروپل و درخواست کمک صحت ندارد

دبیر شورای امنیت روسیه: دونباس دیگر به اوکراین بازنخواهد گشت

چرا گزارش های یارانه ای صداوسیما موجب انتقاد افکار عمومی شده؟ / بیژن نفیسی، روزنامه نگار پیشکسوت پاسخ می دهد

تداوم خیزش گرد و خاک در تهران تا پنجشنبه

آخرین آمار کرونا در ایران، ۳خرداد ۱۴۰۱: فوت ۷ نفر در شبانه روز گذشته / شناسایی ۲۶۸ بیمار جدید کرونایی

وزارت صنعت: ممنوعیت واردات گوشی‌ تلفن همراه صحت ندارد

قیمت طلا و سکه، امروز ۳ خرداد ۱۴۰۱

قیمت دلار در صرافی‌های بانکی، امروز ۳ خرداد ۱۴۰۱

قیمت سکه پارسیان، امروز ۳ خرداد ۱۴۰۱

رییس‌جمهور آذربایجان: با ارمنستان در مورد کریدور زنگزور به توافق رسیدیم

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۳ خرداد ۱۴۰۱ / وزش باد و گردوخاک در جاده‌های ۹ استان

وضعیت آب و هوا، امروز ۳ خرداد ۱۴۰۱ / سه استان در معرض خطر برخورد صاعقه/ بهبود کیفیت هوای تهران از روز پنجشنبه / کاهش شدت آلاینده‌ها از چهارشنبه در اکثر نقاط کشور

رییس هلال‌احمر: امدادگران سرعت عملیات در ساختمان متروپل آبادان را بیشتر کرده‌اند تا سریعتر به زیرزمین برسیم / ساختمان مجاور نیز شرایط پایداری ندارد؛ ممکن است هر لحظه مخاطراتی برای ما ایجاد کند / تاکنون ۳۲ مصدوم نجات پیدا کرده‌اند / ۷ نفر نیز توسط دستگاه‌های زنده‌یاب و سگ‌ها نجات یافته اند

سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی اف ۷ در انارک اصفهان / دو خلبان جان باختند

رئیس نظام مهندسی خوزستان: روال قانونی در صدور پروانه ساختمان متروپل آبادان طی نشده بود

دستگیری ۱۰ نفر از عوامل دخیل در حادثه متروپل / شهردار فعلی و دو شهردار قبلی آبادان هم بازداشت شد

توضیحات پلیس تهران در مورد شنیده شدن صدای تیراندازی در میدان هفت تیر

معاون دانشگاه تهران: پوشیدن شلوار پاره مناسب محیط دانشگاه نیست / سابقا پوشش شلوار پاره را برای فقرا می دیدیم اما امروزه گویا برخی اغنیا نیز نیازمند کمک هستند / قوانین پوشش و حجاب سال هاست که تدوین شده؛ تغییری در این قوانین ایجاد نشده

فرماندار ویژه آبادان: شرایط "متروپل"بسیار ناپایدار است؛ امکان ریزش کامل سازه وجود دارد

آرشیو
رپورتاژ / تریبون 2
وبگردی

بیرانوند با پرسپولیس 3 ساله بسته ولی اعلام نمی‌کند!

دست رد بیرانوند به سه پیشنهاد نجومی

انتقاد تند کارگردان «عنکبوت» از کارگردان «عنکبوت مقدس»: همه‌جا از من تقلید کردی

پیدا شدن نوزاد پسر با بندناف در کیسه زباله؛ نوزاد زنده است/ عکس

دزد مدال پیدا شد!

شکست سنگین جواد عزتی و امیر جدیدی در گیشه سینما

در ماجرای حذف گروه «دست خدا» از «عصر جدید» چه گذشت؟

دلسردی گل‌محمدی از مهاجم جوان پرسپولیس

راز شادی گل طارمی با پیراهن شماره ۱۰ و اسم ناشناس/عکس

یزدانی: جوایزی که از دست مردم می‌گیرم برایم ارزش بیشتری دارد

تکذیب خبر توقف ساخت سریال «موسی(ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا

مرگ‌بارترین سرطان در ایران کدام است؟

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۶۴۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۲۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۰
سیاست >> سیاست داخلی
پ
تنش و جدال لفظی در کمیسیون مشترک طرح صیانت؛

نوری: صدای مخالفین طرح را هم بشنوید / باید به مخالفان حق بدهیم؛ این طرح، در ابتدا که به صحن آمد یک ورژن و روز رأی‌گیری، ورژن دیگری داشت / تقی پور: ساکت شوید؛ حرف‌های شما را در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری می‌کنم، باید پاسخگو باشید

در جلسه عصر امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی غلامرضا نوری در سخنانی خطاب به نماینده مرکز ملی فضای مجازی، گفت: ما بیشتر مایل هستیم که نظر مرکز را در آن قسمتی که این طرح وارد شده و ترکیب کمیسیون شما را تغییر داده، وظایف شما را تغییر داده و در اختیارات شما دخل و تصرف شده است، بدانیم. خوب بود که درباره این موارد هم مرکز ملی فضای مجازی اظهارنظر می‌کرد، چون برای ما مهم بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

هشتمین جلسه کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی عصر امروز برگزار شد.

به گزارش «انتخاب»؛ در جلسه عصر امروز کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی غلامرضا نوری در سخنانی خطاب به نماینده مرکز ملی فضای مجازی، گفت: ما بیشتر مایل هستیم که نظر مرکز را در آن قسمتی که این طرح وارد شده و ترکیب کمیسیون شما را تغییر داده، وظایف شما را تغییر داده و در اختیارات شما دخل و تصرف شده است، بدانیم. خوب بود که درباره این موارد هم مرکز ملی فضای مجازی اظهارنظر می‌کرد، چون برای ما مهم بود.

به نوشته ایلنا، وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه ما اگر از موضع دفاعی خارج شویم و آن طور که رهبری معظم فرمودند یک مقدار هم با قدرت وارد این فضا بشویم، آیا هنوز همین شرایط داخلی موجود را شما برای آن موقعیت کافی می دانید یا تعامل با پلتفرم های بین‌المللی و خارجی هم کماکان لازم است و باید ادامه داشته باشد؟

نماینده مردم بستا‌ن‌آباد در ادامه بیان کرد: اما در بحث تذکر آیین نامه‌ای من حقیقتا قصد ورود نداشتم و خیلی دوست داریم که فضای جلسه با یک فضای فضای مثبتی پیش برود، اما دوستان یک کوچک‌ترین حرفی که بوی مخالفت از صحبت‌ها می‌آید سریع در مقابل آن موضع گیری می‌شود و گارد می‌گیرند. ما در ماده ۴ آیین نامه تصویب کرده بودیم که رسانه ملی و خانه ملت که انجام می‌دهد و تشکر می‌کنیم جلسات را پخش مستقیم نمایند، من از صداوسیما جویا شدم گفتند کسی از ما نخواسته و کسی به ما اطلاع نداده است. قرار بود همه خبرنگارانی که مجاز هستند به مجلس بیایند در جلسه حضور داشته باشند؛ امروز پیگیری کردیم همه خبرنگاران غیر از خانه ملت گفتند که ما نمی‌توانیم بیاییم و اجازه ندادند. فی‌البداهه یک هماهنگی شد و کپی آیین‌نامه را دادیم به اداره اخبار که چند نفر توانستند حضور پیدا کنند. این شفافیتی که دوستان مدنظرشان است اینگونه پیش می‌رود.

نوری همچنین بیان کرد: البته اساس این کار حتی در آن کمیسیون فرهنگی هم که ما دنبال این طرح بودیم می‌گفتند آقا محرمانه است و باشد بعد از انتخابات ریاست جمهوری، از نماینده که طرح محرمانه نیست. بعد که به صحن آمد در مرحله اولیه یک ورژن دیگری گذاشته شد، روز رأی‌گیری یک ورژن دیگری گذاشته شد و واقعا باید حق بدهیم به منتقدین و افکار عمومی که یک مقدار با شک و تردید به این موضوع نگریسته شود.

در اینجا تقی‌پور رئیس کمیسیون وارد صحبت شد و گفت: شما دارید خارج از دستور صحبت می‌کنید، شما دارید به اسم تذکر کاملا شبهه درست می‌کنید. به من تذکر دادید اجازه بدهید جواب بدهم.

در ادامه نوری قصد بیان تذکر در ماده ۱۴ داشت که تقی‌پور با صدای بلند خطاب به او گفت: شما دارید شبهه درست می‌کنید و وقتی من حرف می‌زنم می گویید چرا تقی‌پور حرف زد. ساکت بشوید تا پاسخ‌تان را بدهم، تذکر دادید ساکت باشید، پاسخ را بشنوید.

تقی پور در ادامه خطاب درباره تذکر نوری، اظهار داشت: باید مشخص کنید چه کسی اجازه نداده خبرنگار بیاید، این دیگر خیلی بی‌انصافی است که این همه دوربین[اینجاست]، پخش مستقیم دارد می‌شود، چطور قابل توجیه است که ما بگوییم خبرنگار نیاید. کاملا مشخص است این یک خط دیگر است آقای نوری، خواهش من این است که بی انصافی نکنید. شما شفافیت را دارید از بین می‌برید.

وی اضافه کرد: وقتی دارد پخش مستقیم می‌شود خبرنگار ۵۰ تا بیاید و بنشیند اصلا این حرف شما کذب است به نظر من، حتما ما این را پیگیری می‌کنیم، من متاسفم از اینکه یک نماینده بیاید به هیات رئیسه همچین کذبی را نسبت بدهد، من حتما این را پیگیری می‌کنم، از هیات نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری میکنم، ۱۰۰درصد باید پاسخگو باشید.

نوری در اینجا تلاش داشت تذکر بعدی خود را در ماده ۱۴ بیان کند که تقی پور میکروفون او را بست و خطاب به او گفت: شما باید اجازه بگیرید و صحبت کنید. شما به اسم تذکر شش شبهه پشت سر هم مطرح کردید، تا پاسخ این ها را نشنوید طبیعی است که نباید صحبت کنید.

در ادامه جلسه محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه که تلاش داشت فضای جلسه را آرام کند خطاب به رئیس کمیسیون، گفت: آقای دکتر تقی پور عزیز بالاخره فرمایشات آقای نوری و هرکس دیگری که صحبت می‌کند این حق را در مجلس هم دارد که حرف خود را بزند.

تقی پور در اینجا خطاب به او گفت: در مجلس که میکروفون‌ها باز نیست که اینجوری هر موقع خواستند حرف بزنند.

زنگنه ادامه داد: بارها یک برادری میکروفون را باز کرده و علیه آقای قالیباف هزارتا مطلب گفته است. اولا مخاطب حرف های ایشان که جنابعالی نیستید هیات رئیسه و کمیسیون و همه ما هستیم، وقتی فرمایش ایشان تمام شد شما میکروفون را روشن می‌کنید و پاسخ بدهید که ما به همه خبرنگاران گفتیم و اگر که قسمت خبر مجلس کوتاهی کرده است، پیگیری می کنیم.

وی افزود: ما در این مباحث ریز که ورود بکنیم از این مسائل زیاد است، من خواهش می‌کنم که حضرتعالی هم با یک سعه صدری مساله را پیش ببریم و آقای نوری هم با یک سعه صدر مسائل خود را مطرح کنند و در یک فضای خوبی جلسه پیش برود. لذا من خواهش می کنم ایشان اگر نکته‌ای دارند بفرمایند و شما هم پاسخ بدهید.

در ادامه نوری در تذکر دوم خود، گفت: ان‌شاءالله که با سعه صدر و حوصله در کارها، جلسات پیش برود، درخصوص تذکر قبلی من در پیشنهاد هم این ملاحظات را لحاظ کرده بودم که در آیین نامه آمده است که خبرنگارانی که مجاز به ورود به مجلس هستند به کمیسیون بیایند. اما درخصوص تذکر دوم من، تذکر ماده ۱۴ آیین نامه داخلی است، در این ماده آمده است «قبل از رأی‌گیری برای کلیات طرح نظرات نماینده بخش خصوصی و مرکز پژوهش‌ها شنیده می‌شود و در صورت موافقت رئیس کمیسیون یا درخواست سه نفر از اعضاء، نظرات سایر ذی‌نفعان هم استماع می گردد».

نماینده بستان‌آباد در ادامه با نشان دادن یک نامه، اظهار داشت: ما در این راستا به اتفاق سه نفر دیگر از همکاران دو یا سه روز قبل خطاب به رئیس محترم کمیسیون از یک اندیشکده‌ای که صحبت کردیم و خود آقای تقی پور هم می شناختند و در زمان وزارت هم مشاور ایشان بودند، دعوت کردیم. یک مجموعه به نام اندیشکده علمی «طیف» بود، آقای دکتر کشوری قرار بود از آنجا بیاید و توضیحاتی را ارائه کند. صرفا به خاطر اینکه ایشان در تلویزیون مخالفت کرده بود با این طرح، دعوت نشد، هرچه هم ما اصرار کردیم که اجازه بدهید نظرات مخالف هم شنیده شود. اگر دعوت کردید بگویید که دعوت کردید و یا اینکه چرا دعوت نکردید را بگویید.

تقی پور در اینجا و در پاسخ به تذکر نوری، گفت: ببینید آقای نوری، من متاسفم واقعا، این ها حتما قابل پیگیری است من نمی‌دانم این حرف‌ها از کجا می‌آید، آنجا که فرموددید اتهام نزدید، زدید؛ گفتید خبرنگاران را راه ندادند شما باید ثابت کنید چه کسی راه نداده است تا من بروم و یقه او را بگیرم، همینجا پشت میکروفون اسم را بگویید که چه کسی خبرنگارها را راه نداده است. پس اتهام و شبهه درست نکنید.

نوری در پاسخ به وی گفت: شما باید آیین‌نامه را به مراجع ذی‌ربط ابلاغ می‌کردید.

رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت از فضای مجازی در ادامه خطاب به نوری، ابراز داشتن: فرمودید ماده ۱۴ که گفته است نماینده بخش خصوصی، آقایان! جلسه قبل نماینده بخش خصوصی حاضر بود، صحبت کرد یا نکرد؟ آمده است «با درخواست سه نفر از اعضاء نظرات سایر ذی‌نفعان» آقای نوری یک شرکت خاصی را معرفی کردند و گفتند که این‌ها را هم دعوت کنید من در هیات رئیسه مطرح کردم، موافقت نکردند آقایان، دلیلش هم این است که اگر قرار باشد ما تک تک شرکت‌ها را دعوت کنیم که باید ۱۵۰۰ شرکت را دعوت کنیم، فردا من جواب آن ۱۴۹۹ شرکت را چه بدهم؟

وی ادامه داد: غیر از این من معذورم از این که بگویم خودم شخصا با خیلی از شرکت ها جلسه گذاشتنم منتها نه جلسه رسمی، چون می دانستم همین اشکال وارد است، نظراتشان را گرفتم. بعد خواهش کردند که اسم‌هایشان را نگوییم ما هم اصلا نگفتیم ولی کاملا حرف ها را شنیدیم. امروز هم نمایندگان بخش خصوصی آقای رضا الفت نسب از اتحادیه کسب و کارهای مجازی و آقای کلاهی رئیس کمیسیون دانش بنیان از اتاق بازرگانی تشریف دارند و داریم نوبت می دهیم که اگر وقت اجازه بدهد صحبت بفرمایند.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"