پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
روزنامه دولتی ایران نوشت: یکی از حواشی که پیرامون انتصابات دولت سیزدهم مطرح میشود آن است که دولت سرعت لازم برای جابهجایی و انتصاب مدیران جدید را نداشته و تنها ۶۰ درصد مدیران طی ۱۰۰ روز گذشته که دولت جدید کار را آغاز کرده است منصوب شدند!
این گزاره در حالی از سوی برخی رسانهها مطرح میشود که قصد دولت سیزدهم شناسایی دقیق توانمندیها و ظرفیتهای افرادی است که قرار است در زمره مدیران ارشد دولت در سمتهای مهم منصوب شوند. طبیعتاً انتخاب دقیق و بررسی شایستگی افراد زمان مناسبی را طلب میکند و چهبسا وزرا در روند این بررسیها برخی مدیران قبلی را واجد شایستگیهای لازم بدانند و با ادامه مسئولیتپذیری آنان در دولت جدید نیز موافقت کنند. اتفاقاً تأمل کارشناسانه در انتصاب مدیران به جای جابهجاییهای اتوبوسی از ویژگیهای مثبت دولتی به حساب میآید که یکی از شعارهای اساسی رئیس آن، بهرهگیری از ظرفیت نخبگان و مدیران با نگاه فراجناحی است.
البته در چنین گزارشهایی، عدم انتخاب وزیر آموزش و پرورش و به تبع آن عدم انتخاب معاونین وزیر و... نیز جزو آمار کمکاری دولت در جابهجایی مدیران محاسبه میشود، در حالی که عزم دولت انتصاب وزیر آموزش و پرورش بوده است و این مجلس بوده که در دو نوبت با گزینه پیشنهادی دولت برای این وزارتخانه مخالفت کرده و منطقاً عدم انتصاب وزیر و معاونینش نباید به پای دولت نوشته شود.
فارغ از این حواشی، جهتگیری دولت و عملکرد کلی آن طی سه ماه گذشته گواه آن است که دولت تمرکز خود را روی رفع مشکلات مردم گذاشته است، در این بین، هر چند بازیهای رسانهای نمیتواند دولت را سرگرم حواشی کند با این حال میتواند برای مردم ایجاد مسأله کند و بهزعم برخی رسانهها، در حس اعتماد مردم به دولت تأثیر سوء بگذارد. البته عموم مردم فارغ از هیاهوهای رسانهای و تبلیغاتی به مدیرانی که در تلاش برای بهبود شرایط هستند اعتماد دارند و تحت تأثیر این جوسازیها قرار نمیگیرند.