arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۵۹۰۶۵
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۳ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

مارک زاکربرگ سریع ترین ابر کامپیوتر جهان را می سازد

مارک زاکربرگ اعلام کرد که امپراتوری شبکه‌های اجتماعی او در حال ساختن چیزی است که وی ادعا می‌کند سریع‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی جهان به عنوان بخشی از برنامه‌های ساخت یک متاور مجازی است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مارک زاکربرگ اعلام کرد که امپراتوری شبکه‌های اجتماعی او در حال ساختن چیزی است که وی ادعا می‌کند سریع‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی جهان به عنوان بخشی از برنامه‌های ساخت یک متاور مجازی است.

به گزارش سرویس آی تی و فناوری انتخاب به نقل از نیویورک پست،  بنیانگذار فیس بوک در یک پست وبلاگی گفت که متاورس، مفهومی که دنیای فیزیکی و دیجیتال را از طریق واقعیت مجازی و واقعیت افزوده ترکیب می کند، به قدرت محاسباتی "عظیم" نیاز دارد.

به گفته این شرکت، ابررایانه هوش مصنوعی، که توسط کسب و کار متای زاکربرگ، AI Research SuperCluster (RSC) نامیده می شود، در حال حاضر پنجمین رایانه سریع در جهان است.

هوش مصنوعی معماری زیربنایی مغز را به شکل کامپیوتری تقلید می کند و قادر به پردازش و شناسایی الگوها در حجم وسیعی از داده ها است. متا که مالک فیس بوک، اینستاگرام و سرویس پیام رسان واتس اپ است، حجم قابل توجهی داده را از 2.8 میلیارد کاربر روزانه خود تولید می کند.

مارک زاکربرگ سریع ترین ابر کامپیوتر جهان را می سازد

در پی رسوایی کمبریج آنالیتیکا ، این شرکت به دلیل نقض حریم خصوصی 5 میلیارد دلار جریمه شد و فرانسیس هاگن، کارمند سابق فیس بوک و افشاگر این شرکت نیز، هشدار داده است که این شرکت در حال تمرکز بر توسعه در حوزه های جدید است.

محققان متا گفتند RSC که از هزاران پردازنده  در مکانی نامشخص ساخته شده است و به شناسایی محتوای مضر در پلتفرم‌های آن کمک می‌کند. با این حال، متاورس، که متا اذعان می‌کند هنوز سال‌ها با مفهومی کامل فاصله دارد، بخش مهمی از برنامه‌های این شرکت برای رایانه است. در این وبلاگ، محققان، کوین لی، مدیر برنامه فنی متا، و شوبو سنگوپتا، مهندس نرم افزار، گفتند که انتظار دارند این ابررایانه فورا مکالمات بین گیمرهای کشورهای مختلف را ترجمه کند.

کارمندان متا گفتند که می‌تواند به گروه‌های بزرگی از مردم در سراسر جهان اجازه دهد تا یک بازی مبتنی بر واقعیت افزوده را انجام دهند، جایی که یک لایه دیجیتال، معمولا از طریق تلفن همراه کاربر، روی واقعیت قرار می‌گیرد.

محققان افزودند که داده‌های کاربران قبل از وارد شدن به RSC رمزگذاری شده است. قبل از اینکه داده‌ها به RSC وارد شوند، باید فرآیند بررسی حریم خصوصی را طی کنند تا تأیید شود که به درستی ناشناس شده اند. سپس داده‌ها قبل از استفاده برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی رمزگذاری می‌شوند.

 

نظرات بینندگان