arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۶۲۹۸۲
تاریخ انتشار: ۴۱ : ۱۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰

نامه دبیر ستاد امر به معروف به وزیر ارشاد: باید «سینمای انقلابی» واقعیت مسائل را به تصویر بکشد / نباید عرصه هایی که به نام و هزینه انقلاب انجام می‌شود جولانگاه بعضی سلبریتی‌های بی‌فرهنگ شود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با ارسال نامه ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تذکر نکاتی پیرامون چهلمین جشنواره فیلم فجر، خواستار سینمایی انقلابی شد تا مشکلات فرهنگی و اجتماعی مردم را هنرمندانه به تصویر بکشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با ارسال نامه ای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تذکر نکاتی پیرامون چهلمین جشنواره فیلم فجر، خواستار سینمایی انقلابی شد تا مشکلات فرهنگی و اجتماعی مردم را هنرمندانه به تصویر بکشد.

به گزارش انتخاب به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور، سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی قائم مقام رئیس و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور طی نامه‌ای به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص جشنواره فیلم فجر در طراز انقلاب اسلامی، درخواست خود را به شرح ذیل مطرح کرد:

جشنواره فیلم فجر از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی است که رسالت بزرگداشت سینمای انقلابی و فرهنگ سازی اسلامی در حوزه هنر هفتم و به ویژه تولید محصولات سینمایی بر اساس ارزش‌های انقلاب اسلامی را عهده‌دار گردیده است، متاسفانه در سنوات گذشته به دلیل حاکمیت تفکر غربی، جشنواره از مسیر آرمانی خود منحرف گشته و در مواردی رنگ و بوی جشن هنر رژیم طاغوت را در اذهان متجلی ساخته و با القاء عناصر سینمایی و مدیران غربگرا هر سال در برگزاری این جشنواره مولفه‌های بیشتری از ابتذال فرهنگی را شاهد بوده‌ایم.

در ارزیابی کلان چهلمین جشنواره فیلم فجر سال ۱۴۰۰ که به همت مدیران دغدغه‌مند در عرصه فیلم و سینمای دولت سیزدهم برگزار شد هرچند برخی تفاوت‌های مثبت و قوت‌های بیشتری ملاحظه گردید اما کماکان رگه‌هایی از رفتارهای نابهنجار و به دور از جایگاه هنرمند طراز انقلاب اسلامی و تولیداتی متفاوت با سینمای اجتماعی و انقلابی دیده شد و نشان داد نیازمند عزم جدی‌تر برای رسیدن به جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی هستیم.

با وجود آنکه تایید فیلمنامه‌ها و ساخت آنها متاثر از رویکردهای دولت قبل بوده است و تمرکززدایی و گسترش جشنواره به استان‌ها عمل مناسبی بود اما در عین حال توجه به چند نکته در خصوص این رویداد فرهنگی شایسته تذکر است یکی اینکه برای چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۱ دیگر امکان تحمیل برنامه‌های دولت گذشته وجود ندارد لذا ضروری است متفاوت از گذشته و متناسب با سینمای انقلاب اسلامی برنامه‌ریزی شود و سال آینده شاهد تحول در این رویداد فرهنگی باشیم.

باید سینمای انقلابی واقعیت مسائل و مشکلات مردم را هنرمندانه و بدون جهت‌گیری و سیاه نمایی به تصویر بکشد و دولت را در حل مسائل فرهنگی و اجتماعی یاری دهد، لازم است در این مسیر مراقب نفوذ ابتذال به عرصه هنر به ویژه سینمای کشور بود و فیلم‌های تولیدی ارزش‌های اسلامی و انقلابی را احیا و تعویض کرد، نباید عرصه هایی که به نام و هزینه انقلاب انجام می‌شود جولانگاه بعضی از سلبریتی‌های بی‌فرهنگ واداده فرهنگ ابتذال غربی گردد و مسائل حاشیه‌ای جای هنر فاخر را بگیرد.

ضروری است عوامل سینمایی متعهد در همه سطوح حمایت شود تا خلاءهای موجود در فرآیند ساخت فیلم‌های تعالی بخش و مروج فرهنگ اسلامی انقلابی با حضور جوانان هنرمند انقلابی و متعهد پر شود. ستاد امر به معروف و نهی از منکر به جد پیگیر مطالبه‌گری دغدغه‌مندان انقلاب در خصوص آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب فارغ از هر دولت است. ان شاءالله به همت مدیران تحول گرا و با تدبیر در سال‌های آتی شاهد آن باشیم که جشنواره فیلم فجر واقعاً جشنواره فجر انقلاب باشد.

نظرات بینندگان