پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : 
سخنگوی وزارت خارجه درباره برگزاری جام جهانی فوتبال در قطر گفت: از قبل با دولت قطر گفتوگوهای داشتیم. مناطق آزاد ما و کیش و قشم تدارکاتی را دیدند که میزبان برخی از هوادارن فوتبال باشند و امکانات خود را در اختیار بازیکنان قرار دهند.
به گزارش «انتخاب»، سید ابراهیم رئیسی یکشنبه شب در پاسخ به تماس تلفنی «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر با ابراز خرسندی از برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر و آرزوی موفقیت برای این کشور در برگزاری این رویداد ورزشی مهم، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در جهت برگزاری هرچه بهتر و باشکوهتر بازیهای جام جهانی، در جزیره کیش و سایر جزایر نزدیک به قطر هرگونه مساعدت و کمک مورد نیاز را ارائه کند و اطمینان داریم با برنامهریزیهایی که انجام شده، جهانیان شاهد بازیهای خاطرهانگیزی خواهند بود.
«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر نیز با اظهار خرسندی از راهیابی تیم ملی فوتبال ایران به مسابقات جام جهانی، گفت: در این مسابقات بخوبی از برادران خود استقبال خواهیم کرد و گروهی که تیم ایران در آن قرار گرفته گروهی حماسی است و مطمئناً شاهد بازیهای جذابی خواهیم بود.
امیر قطر خاطرنشان کرد: در خصوص همکاری دو کشور در برگزاری مسابقات نیز بزودی وزیر راه قطر در جزیره کیش با همتای خود درباره نحوه همکاریها ملاقات و مذاکره خواهد داشت.