arrow-right-square Created with Sketch Beta.
کد خبر: ۶۸۴۰۳۸
تاریخ انتشار: ۵۷ : ۱۵ - ۱۲ تير ۱۴۰۱

مدیر شبکه نسیم: "کتاب باز" و "سروش صحت" ممنوع نیستند

مدیر شبکه نسیم به سؤالی درباره ممنوع‌الکاری سروش صحت واکنش نشان داد و گفت: بازپخش سریال‌های او از تلویزیون این نکته را ثابت می‌کند که سروش صحت ممنوع‌الکار نیست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: مدیر شبکه نسیم به سؤالی درباره ممنوع‌الکاری سروش صحت واکنش نشان داد و گفت: بازپخش سریال‌های او از تلویزیون این نکته را ثابت می‌کند که سروش صحت ممنوع‌الکار نیست.

 سیدمحمدرضا امجدی مدیر پخش، مرتضی جاسبی مدیر گروه تولید، احسان محمدنژاد مدیر تولید و فنی شبکه و امیرعباس اشرف به عنوان مدیر تأمین، سیدمحمدرضا خوشرو مدیر شبکه نسیم را در نشست خبری امروز همراهی کردند. 

خوشرو بعد از پاسخگویی به تماس مخاطبان در سامانه 162، گفت: برای خودم جالب بود که مخاطبان برنامه را با شناسنامه اثر می‌شناختند؛ واقعاً تعامل با مخاطب، تجربه خوبی است. در عصر رسانه‌های تعاملی‌تر این مهم را باید جدّی گرفت و ظرفیت و دیدگاه مخاطبین را دریافت کرد. 

جاسبی مدیرگروه تولید این شبکه تلویزیونی خاطرنشان کرد: از ابتدا مشخص بود، نسیم شبکه تأمینی است اما با برنامه‌ریزی که صورت گرفت و مسیری که دنبال شد ابتدا با برنامه‌های کوتاه و بعد دنباله‌دار همچون «خندوانه»، برنامه‌هایی از این دست تولید شد.

وی افزود: هدف ما از ایجاد برندها، این است که آن برند حفظ شود. سِیر شبکه نسیم را ملاحظه کنید می‌بینید برنامه‌ها در فصولِ متعدد پیگیری شدند که در هر دوره آسیب‌شناسی شده‌اند و الان هم اگر برنامه‌ای مورد استقبال قرار بگیرد آن برنامه ادامه پیدا می‌کند. 

امیرعباس اشرف مدیر گروه تأمین شبکه نسیم صحبت‌ها را این‌گونه ادامه داد: شبکه نسیم به دنبال مأموریتی که سازمان صداوسیما درنظر گرفته، شبکه نشاط و سرگرمی است. ما به میراث و آرشیو سازمان دسترسی داریم و سعی می‌کنیم کنداکتور پویایی را در معرضِ نگاه مخاطب قرار دهیم. البته این برنامه‌ریزی و کنداکتور متناسب با ایام و مناسبت‌های تقویمی، نگاه و سویهِ ویژه‌تری به خود می‌گیرد. 

امجدی مدیر پخش شبکه نسیم افزود: ما همیشه در چیدمانِ پخش تلاش کرده‌ایم شادی و نشاط حفظ شود. مشکلاتی را در زمان‌های خاص، این چینش و ترکیب پخش دچار بحران می‌شود. چون ما صاحبِ کنداکتوری هستیم که برنامه زنده ندارد. مجری باید باشد که به کنداکتور فرصت دهد؛ خیلی سخت است مخصوصاً در مناسبت‌های ملی و مذهبی. 

وی خاطرنشان کرد: معمولاً کنداکتور شبکه نسیم پرریتم است و سعی کردیم در هر زمان که مخاطب بیننده شبکه ما می‌شود نکته‌ای دستگیرش شود که مخاطب پروپاقرصِ شبکه ما باشد. مخاطبینی که امروز با آنها صحبت کردم و تماس داشتند تکرارها را دوست داشتند و از پخشِ به موقع مقرر برنامه و بازپخش آن راضی بودند. 

محمدنژاد مدیر تولید و فنی شبکه نشاط و سرگرمی در ادامه به فضایِ فرمی برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: شبکه نسیم علاوه بر توجه به حوزه محتوایی سعی کرده در حوزه فرم قدم‌های بلند و مهمی بردارد. همواره در تلاش بوده همپای محتوا جلو برود. اواسط سال 1397 بود که به لطف دوستان در مرکز توسعه و فناوری رسانه ملّی جزو اولین شبکه‌هایی بودیم که در حوزه پخش دیجیتال و هم سیگنال‌رسانی، HD شدیم. 

طرح تحولی صداوسیما در شبکه نسیم به کجا می‌رسد؟

خوشرو در پاسخ به سؤالی درباره طرح تحولی رسانه ملّی و تحول در شبکه نسیم گفت: ما باید محتوای قابل اعتنایی را برای مخاطب عرضه کنیم. در حوزه سرگرمی چندین برند را در ذهن داریم؛ در حوزه طراحی برندهای جدید این راهبرد مد نظر است که با رویکرد محتوایی تر به برنامه‌ها بپردازیم ما قائل به سرگرمی فقط برای سرگرمی نیستیم. بلکه سرگرمی باید محتوایی هم عرضه کند.

وی ادامه داد: ما چندین برند را در دستور کار قرار دادیم که به مرور یک به یک را روی آنتن می‌بینیم. از جمله برنامه‌هایی که زودتر روی آنتن می‌روند «طنزستان» است که با کمک استان‌ها شکل گرفته است.

مدیر شبکه نسیم تصریح کرد: آیتم‌های طنز نمایشی هم داریم، «جواهر سرخ» به زودی به آنتن می‌رسد. مسابقه‌های محتوایی داریم که بازطراحی برای برخی مسابقه‌ها انجام می‌شود.

پخش فصل جدید «کودک‌شو» از فصل پاییز

مرتضی جاسبی مدیر گروه تولید شبکه در ادامه از ساخت فصل جدید «کودک شو» خبر داد و اعلام کرد که اگر شرایط به خوبی پیش برود، ان‌شاءالله در فصل پاییز فصل جدید این برنامه تلویزیونی را روی آنتن شبکه نسیم خواهیم داشت. 

توقف «کتاب باز»!

خوشرو مدیر شبکه نسیم در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره توقف برنامه «کتاب باز» گفت: «کتاب باز» یکی از سرمایه‌های سازمان است و حتماً حفظ می‌شود. برخی از رسانه‌ها کمی عجله دارند. هر برنامه‌ای چالش‌هایی دارد. چالش‌هایی پیش روی برنامه‌ای مثل "تهمتن" هم وجود دارد که علاوه بر اینکه برنامه خوب و جذاب است اما چالش هم دارد. آن برنامه هم همینطور است چند نکته دارد که تاکنون 250 قسمت از آن پخش شده و خستگی زیاد داشته است، برخی از عوامل هم سر کار دیگری‌اند. ما هم نکاتی داریم، باید نگاه‌هایی به آن در فرم و محتوا اضافه شود و سازمان هم درگیر تحولات است.

وی اضافه کرد: قبول داریم این فاصله بیش از یک سال شده است اما برنامه‌های دیگر مثل "خندوانه" هم به وقفه‌های طولانی خورده‌اند. اما نمی‌خواهیم برنامه آسیب ببیند، خیلی پیگیریم که به جمع بندی قاطع برسیم، در این حوزه برنامه‌های دیگری هم داریم.

ممنوع‌الکاری سروش صحت صحت دارد؟

خوشرو در پاسخ به سؤال دیگری از خبرنگار تسنیم درباره اینکه، وقفه و توقف برنامه «کتاب‌باز» را بسیاری به ممنوع‌الکاری سروش صحت ربط دادند چنین نکته‌ای وجود دارد یا نه؟ توضیح داد: ایشان که ممنوع الکار نیستند در فضای رسانه‌ای کار می‌کنند، در شبکه تماشا اسفندماه سریال "پژمان" از او را پخش کردیم. اما بحث خود برنامه است که چطور می‌تواند اهداف را محقق کند.

مدیر شبکه نسیم در ادامه به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم درباره تعیین تکلیف ادامه «تهمتن» و اینکه آیا تجهیزات مسابقه به لوکیشن دیگری انتقال پیدا خواهد کرد، توضیح داد: قرارداد این برنامه تمام شده است. مالک آن لوکیشن هم می‌خواهد کار دیگری داشته باشد قراردادهایی را با نمایشگاه‌ها بسته‌اند و هنوز نتوانسته‌ایم برای فصل دوم برنامه قرارداد ببندیم. البته پیچیدگی‌های سازه برنامه کار را سخت کرده اما در صورت یافتن فضا برای برقراری سازه، «تهمتن» راه می‌افتد که پیگیریم. 

برنامه‌های محرم شبکه نسیم

جاسبی در ادامه درباره دیگر برنامه‌ها تصریح کرد: بعد از دهه اول محرم برنامه‌های جدیدی را داریم از جمله برنامه «آب و آتش» که در دهه سوم مرداد می‌توانیم روی آنتن ببینیم. سری جدید مسابقه «هوش برتر» هم به آنتن می‌رسد. سعی داریم در این باره زمانی 20 مرداد تا پایان شهریور در عین اینکه فضای ماه صفر حفظ شود برنامه‌هایی را هم روی آنتن داشته باشیم.

امیرعباس اشرف مدیر تامین برنامه شبکه نسیم در ادامه درباره پرهیز از موازی کاری با دیگر شبکه‌ها عنوان کرد: بازخوردی که از مخاطب گرفته می‌شود، شبکه و کنداکتور ما خیلی فشرده است و فقط می‌توانیم گزیده‌ها و بخش‌هایی از یک فیلم و سریال را پخش کنیم که خاطره انگیز باشد.

خوشرو درباره مدیریت فضای مجازی گفت: بخشی از این فضای وایرالی به جذابیت آثار مربوط می‌شود. از منظر حاکمیت، فضای مجازی پروتکل‌ها و محدودیت‌های خود را دارد که ما هم به آنها می‌پردازیم. نظارتی هست، کنترل می‌شود و اگر خطایی باشد تذکر داده می‌شود و این‌ها به این دلیل است که برنامه‌های شبکه عمدتاً توسط افراد خارج از سازمان مدیریت می‌شوند.

مدیر شبکه نسیم در ادامه درباره گران قیمت بودن برخی برنامه‌ها یادآور شد: برخی از برنامه‌های ما این چنین است که با حامیان مالی پیش می‌رود که به دلیل وجود برخی برندها امکاناتی را فراهم کرده‌اند. ما از آنها به نوعی حمایت می‌کنیم چون از تولیدکنندگان داخلی حمایت می‌کنند. با آنها همراهی صورت می‌گیرد و بخشی از هزینه‌ها را هم به عهده می‌گیرند. اما شبکه بنابر عرف و قرارداد سازمان پیش می‌رود و رقم غیر عرف نمی‌دهد.

وی در پایان درباره ساخت برخی برنامه‌های موازی در شبکه‌ها عنوان کرد: برنامه‌هایی که گل می‌کنند و موفق هستند تکرار می‌شوند ما هم در شبکه نسیم این کار را انجام می‌دهیم و از موفقیت‌ها استفاده می‌کنیم دیگران هم طبیعتاً این کار را انجام می‌دهند.

نظرات بینندگان