پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | Thursday, 09 February 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | Thursday, 09 February 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / نجات كودك تركيه‌اى پس از ۶۰ ساعت از زیر آوار توسط امدادگران هلال احمر ایران

ویدیو / نجات كودك تركيه‌اى پس از ۶۰ ساعت از زیر آوار توسط امدادگران هلال احمر ایران

ویدیو / بارش ۱.۵ متری برف در محور مریوان-سقز

ویدیو / بارش ۱.۵ متری برف در محور مریوان-سقز

ویدیو / کنایه نماینده مجلس به رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قالیباف دوستان را از سازمان زیباسازی و بهشت زهرا آورده / با کدام سابقه و توانایی مولد سازی را به آقای قربانزاده سپرده‌ایم؟

ویدیو / کنایه نماینده مجلس به رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قالیباف دوستان را از سازمان زیباسازی و بهشت زهرا آورده / با کدام سابقه و توانایی مولد سازی را به آقای قربانزاده سپرده‌ایم؟

ویدیو / واکنش مادر به نجات فرزندش پس از ۵۶ ساعت از زیر آوار در ترکیه

ویدیو / واکنش مادر به نجات فرزندش پس از ۵۶ ساعت از زیر آوار در ترکیه

ویدیو / لحظه آزادی احسان پیربرناش و اولین ملاقات او با پسرش

ویدیو / لحظه آزادی احسان پیربرناش و اولین ملاقات او با پسرش

ویدیو / رییس سازمان خصوصی سازی برنامه مناظره زنده درباره مولدسازی را ترک کرد

ویدیو / رییس سازمان خصوصی سازی برنامه مناظره زنده درباره مولدسازی را ترک کرد

کد خبر: ۶۹۶۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

نبویان: آشوب طلبان به دنبال فحشاء و هوسرانی هستند؛ برخی از آنان می‌خواهند روش رضاخان را زنده کنند

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اغتشاشگران، آدم‌هایی هوس باز و به دنبال فحشاء و هوس رانی در جامعه هستند که جلوی آنان گرفته خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: سران اصلاحات مردم را تحریک کردند و آنان مدافعان اصلی آشوبگران و اغتشاشگران هستند.

حجت الاسلام سید محمود نبویان با اشاره به ماهیت آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، گفت: این روزها شاهد آشوب‌هایی جزئی در مملکت هستیم که مانند کف روی آب است. لازم است ریشه این آشوب‌ها تبیین شود.

ماهیت آشوب‌ها ضد شیعی است

وی بیان کرد: زمانی که به ماهیت این آشوب‌ها نگاه می‌کنیم، نشان می‌دهد که اغتشاشگران با اصل شیعه، تدین و ائمه اطهار (ع) مخالف هستند. اغتشاشگران پرچم‌های عزای سیدالشهدا (ع) را به آتش کشیدند و این آشوب‌ها ماهیت ضدشیعی دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علاوه بر این، این آشوب‌ها ماهیت ضد اسلامی هم دارد، چرا که اغتشاشگران، قرآن و مساجد را هم آتش زدند. این اغتشاشگران داعیه‌دار مسائل ضدشیعی و ضد اسلام هستند. این افراد مدافع ایران هم نیستند، چرا که پرچم ایران را هم آتش زدند. آشوب‌طلبانی که به میدان آمدند، ضد شیعه، ضد اسلام و ضد ایران هستند.

آشوب‌گران مشکلات اقتصادی ندارند

نبویان ادامه داد: مردم ما مشکلات اقتصادی زیادی دارند اما می‌بینیم که در این اغتشاشات به هیچ وجه بحث‌های اقتصادی مطرح نشد. این مسئله نشان می‌دهد آشوب طلبان افرادی هستند که مشکلات اقتصادی ندارند، زندگی آنان تأمین است و اکثریت آنان و به ویژه سران این آشوب طلبان در رفاه کامل اقتصادی هستند. در این آشوب‌ها حرفی از مشکلات اقتصادی مطرح نمی‌شود.

وی افزود: آشوب طلبان به دنبال فحشاء و هوسرانی هستند و دوست دارد هر غلطی می‌خواهند، انجام دهند و فساد، هوسرانی و فحشاء کنند. برخی از آنان می‌خواهند روش رضاخان را زنده کنند. رضاخان برای ترویج فحشاء، چادر را به زور از سر زنان ایرانی می‌کشید و آشوب طلبان فعلی هم این کار را انجام دادند و چادر را از سر زنان درآوردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: آشوب طلبان در برخی از شهرها با جمع‌های محدود هزار تا دو هزار نفری حضور یافتند. بسیاری از آنان نوجوانان و جوانان هستند که در اوج احساسات هستند. آشوب طلبان آدم کُشتند و بسیاری از نیروهای بسیجی ما را به شهادت رساندند، اموال عمومی را تخریب کردند، وحشی‌گری کردند و نیروهای امنیتی را زخمی کردند. باید مشخص شود که چه کسانی از این آشوب گران حمایت می‌کنند. حمایتگران خارجی آنان مشخص است. رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان سعودی به صورت جدی از این آشوب گران حمایت می‌کنند.

سران اصلاحات باید پاسخگو باشند

نبویان بیان کرد: سران اصلاحات مانند محمد خاتمی، عباس عبدی، شکوری راد، صادقی، حسن خمینی، حسن روحانی و کسانی که بیانیه دادند، توئیت زدند و مردم را تحریک کردند. آنان اجازه ندادند مشخص شود ماجرای مهسا امینی چه بوده است و چگونه فوت کرد و قبل از آنکه این موضوع مشخص شود، سران اصلاحات مردم را تحریک کردند. سران اصلاحات مدافعان اصلی آشوبگران و اغتشاشگران و مدافع افرادی هستند که ضد اسلام، ضد شیعه و ضد ایران هستند، روش رضاخانی دارند و قتل و جنایت می‌کنند. سران اصلاحات باید به مردم ایران پاسخگو باشند.

وی افزود: ممکن است فردی بگوید سران اصلاحات نمی‌دانستند که این ماجرا به اینجا کشیده می‌شود که اگر واقعاً این گونه است و آنان نمی‌دانستند عواقب اظهاراتشان این گونه می‌شود، الان باید به صورت دسته جمعی بیانیه دهند و بگویند اشتباه کرده‌اند و باید از اغتشاشگران اعلام برائت کنند. اغتشاشگران جز قتل، جنایت و حمله به دین و منافع ملی کار دیگری انجام نمی‌دهند.

سلبریتی‌ها افرادی بی ارزش هستند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از سلبریتی‌ها که افرادی بی مقدار هستند و فقط اسم درکرده‌اند، این روزها مباحث نادرستی را مطرح می‌کنند. مهم نیست که این سلبریتی‌ها چقدر طرفدار و یا فالوور دارند. برخی از سلبریتی‌ها افرادی بی مقدار و بی ارزش هستند. آنان باید پاسخ دهند که به چه حقی قبل از آنکه ماجرای مهسا امینی مشخص شود، یکسری اقدامات انجام دادند و حرف‌های نامربوطی زدند؟

نبویان اظهار داشت: سران اصلاحات باید پاسخ دهند و قوه قضائیه باید با این افراد برخورد و آنان را محاکمه کند. تقاضای ما این است که رودربایستی‌ها و مصلحت اندیشی‌ها کنار برود. به چه حقی یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس می‌گوید که ما مردم را زنده می‌گیریم و مُرده تحویل می‌دهیم؟ این افراد باید محاکمه شوند. اگر مدرک دارند، باید رو کنند و اگر مدرک ندارند، باید پاسخ دهند که چرا مردم را تحریک کردند و روی این آتش، بنزین ریختند. مدافعان این داعشی‌ها که قتل و جنایت انجام دادند، سران اصلاحات و سلبریتی‌ها هستند که باید پاسخگو باشند.

وی با اشاره به اهداف ایجاد اغتشاش در کشور، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران پیروزی‌های گوناگونی در منطقه و جهان دارد. نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه به گونه‌ای است که غربی‌ها نمی‌توانند آن را تحمل کنند و به همین دلیل به دنبال آن هستند که در کشور ما آشوب به پا شود. اصلاح طلبان داخلی هم سربازان و سرمایه‌های اصلی رژیم صهیونیستی در داخل کشورمان هستند. آنان با این کارهای خود به دنبال آن هستند که در مقابل پیروزی‌های ایران ضربه‌ای به ما بزنند اما راه به جایی نمی‌برند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امسال ۲۱ میلیون مسلمان در راهپیمایی اربعین حضور پیدا کردند. اربعین مانور قدرت شیعه است. غربی‌ها و دشمنان اسلام به دنبال آن بودند که این موضوع را تحت الشعاع قرار دهند و به همین دلیل این آشوب طلبی‌ها را ایجاد کردند. از رئیس جمهور تشکر می‌کنیم که در سازمان ملل متحد، آمریکا را محاکمه کرد و دشمنان به دنبال آن بودند که سفر رئیس جمهور کشورمان به نیویورک را هم تحت الشعاع قرار دهند و نمی‌خواستند این موضوع جلوه پیدا کند.

اغتشاشگران ربطی به ملت ایران ندارند

نبویان افزود: الان بحث توافق هسته‌ای مطرح است و آنان می‌خواهند فشارهایی به ایران وارد کنند. آنها کف‌های روی آب هستند که ملت ما پاسخ محکمی به آنان دادند. آشوب گران که علم سیدالشهدا (ع) را به آتش می‌کشند، بدانند ملت ایران در برابر آنان می‌ایستند. مردم ما عاشق اسلام و انقلاب هستند و اغتشاشگران افرادی رضاخان مَشرب، داعشی و فاسد هستند و ربطی به ملت ایران ندارند. این افراد کف روی آب هستند و نجاساتی هستند که ملت ما با حضور خود در صحنه این نجاسات را از دامن نظام طرد می‌کنند.

وی گفت: از ملت ایران بابت حضور خود در راهپیمایی و ایستادگی در مقابل اغتشاشگران تقدیر و تشکر می‌کنیم. باید از نیروی انتظامی بابت زحماتی که می‌کشند، تقدیر و تشکر کنیم. زمانی که بحث کوی دانشگاه و فتنه ۷۸ مطرح شد، به این بهانه سران اصلاحات آمدند و با فشار گفتند که نیروی انتظامی حق دفاع از خودش را ندارد. به همین دلیل در حال حاضر تیر به سمت کارکنان نیروی انتظامی شلیک می‌شود، اما نیروی انتظامی نباید حق شلیک داشته باشد.

سران اصلاحات نیروی انتظامی را خلع سلاح کردند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی متذکر شد: سران اصلاحات نیروی انتظامی را خلع سلاح کردند و به نظر بنده نیروی انتظامی طبق قانون باید بتواند از خودش دفاع کند. اگر نیروی انتظامی اقتدار نداشته باشد، ناموس و زندگی مردم چه می‌شود؟ زمانی که یک دزد به مردم حمله می‌کند، نیروی انتظامی باید بتواند در مقابل آنان بایستد و از خودش دفاع کند. زمانی که فردی به دنبال ایجاد ناامنی در جامعه است، نیروی انتظامی باید بتواند به وی پاسخ دهد نه آنکه فقط تماشاگر صحنه باشد.

نبویان اظهار داشت: در دنیا نیروی انتظامی زمانی می‌تواند امنیت ایجاد کند که اقتدار داشته باشد و کسانی که به دنبال آن هستند که دست نیروی انتظامی را خالی کنند، به دنبال ناامنی در جامعه هستند و مدافع دزدی، ناامنی، قتل و جنایت در جامعه هستند. نیروی انتظامی باید مقتدر باشد و باید بتواند از خودش با هر وسیله‌ای دفاع کند.

وی تأکید کرد: اگر نیروی انتظامی اسلحه دارد باید با اسلحه بتواند از خودش دفاع کند. باید نیروی انتظامی امنیت مردم را با هر وسیله‌ای حفظ کند و ابایی هم نداشته باشد. امنیت در جامعه وجود دارد و مردم ایران به دنبال آن هستند که امنیت در جامعه بیشتر شود و امنیتی که داریم به برکت تلاش‌های غیورمردان نیروی انتظامی است.

کسانی که به دنبال ناامنی هستند، باید از نیروی انتظامی بترسند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ملت ایران به دنبال امنیت هستند و ما دستان زحمت‌کشان نیروی انتظامی را می‌بوسیم. امنیت در کشورمان وجود دارد و ان‌شاءالله بیشتر هم خواهد شد و اگر لازم باشد، ما در مجلس به لحاظ قانونی اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. مجدداً تأکید می‌کنم نیروی انتظامی باید مقتدر باشد و قاتل، جانی و سارق و هر فردی که بخواهد در جامعه ناامنی ایجاد کند، باید از نیروی انتظامی بترسد.

نبویان تاکید کرد: سران اصلاحات مدافع آشوب گران و قاتلان هستند اما باید بدانند که این فتنه آنان هم راه به جایی نخواهد برد. آشوب گران فقط هزار تا دو هزار نفر از افرادی هستند که آدم می‌کُشند، اماکن عمومی را تخریب می‌کنند، افراد بی سر و پا هستند و اکثر کسانی که در این اغتشاشات حضور داشتند، جزو اراذل و اوباش هستند. ملت ایران در اوج اقتدار هستند و باید تلاش کرد که مشکلات اقتصادی آنان را مرتفع کرد.

وی گفت: اغتشاشگران، آدم‌هایی هوس باز و به دنبال فحشاء و هوس رانی در جامعه هستند که جلوی آنان گرفته خواهد شد. ان شاءالله این کف‌های روی آب و این نجاسات که گاهی اوقات دامن ملت ایران را می‌گیرد، به دور ریخته خواهند شد.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

واکنش تند شهاب حسینی به توهین بهروز افخمی و مهمان برنامه‌اش به زنان

واکنش تند شهاب حسینی به توهین بهروز افخمی و مهمان برنامه‌اش به زنان

ادعای جالب سردار آزمون: از کل فوتبال ایران بیشتر پاداش می‌دهم

ادعای جالب سردار آزمون: از کل فوتبال ایران بیشتر پاداش می‌دهم

مشاهده گربه پالاس در منطقه حفاظت شده مهریز

مشاهده گربه پالاس در منطقه حفاظت شده مهریز

حسن یزدانی از دیوید تیلور جلو زد!

حسن یزدانی از دیوید تیلور جلو زد!

جدال سعودی‌ها بر سر کاپیتان بارسلونا؛ دشمن رونالدو یا یار؟

جدال سعودی‌ها بر سر کاپیتان بارسلونا؛ دشمن رونالدو یا یار؟

;
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: ادامه عملیات امداد و نجات در ترکیه و سوریه

تصاویر: ادامه عملیات امداد و نجات در ترکیه و سوریه

۲/۴
تصاویر: بارش برف در همدان

تصاویر: بارش برف در همدان

۳/۴
تصاویر: جشن تکلیف هزار نفری در زنجان

تصاویر: جشن تکلیف هزار نفری در زنجان

۴/۴
تصاویر: حادثه انفجار لوله گاز در مشهد

تصاویر: حادثه انفجار لوله گاز در مشهد

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / نجات كودك تركيه‌اى پس از ۶۰ ساعت از زیر آوار توسط امدادگران هلال احمر ایران

ویدیو / بارش ۱.۵ متری برف در محور مریوان-سقز

ویدیو / کنایه نماینده مجلس به رئیس سازمان خصوصی‌سازی: قالیباف دوستان را از سازمان زیباسازی و بهشت زهرا آورده / با کدام سابقه و توانایی مولد سازی را به آقای قربانزاده سپرده‌ایم؟

ویدیو / واکنش مادر به نجات فرزندش پس از ۵۶ ساعت از زیر آوار در ترکیه

ویدیو / لحظه آزادی احسان پیربرناش و اولین ملاقات او با پسرش

ویدیو / رییس سازمان خصوصی سازی برنامه مناظره زنده درباره مولدسازی را ترک کرد

ویدیو / شادی امدادگران و مردم پس از نجات دو دختربچه از زیر آوار زلزله در شمال سوریه

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

آیا سد «آتاتورک» به خاطر زلزله ترکیه در خطر فروریختن است؟

کارگردان هتاک به زنان در تلویزیون طلبکار شد: از ۴ نفر و ۶ رسانه شکایت می‌کنم؛ حرف بدی نزدم

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

تصاویر: پایگاه زیرزمینی عقاب۴۴ نیروی هوایی ارتش

میروسلاو بلاژویچ، سرمربی سابق تیم ملی درگذشت

حذف قرعه کشی برای خودروهای عرضه شده در بورس

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / احتمال توفان گردوخاک در ۵ استان / بارش و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

کیهان: ترانه کذایی شروین حاجی پور، رقیب نداشته که در مسابقه برنده شود

دادستان خراسان رضوی: احضار پزشک هتاک به روحانیت و یک بانوی محجبه در کاشمر / مطب این پزشک پلمب و از طبابت منع شد

آخرین اخبار از زلزله ۷.۸ ریشتری در ترکیه و سوریه / بیش از ۳۶۰۰ کشته تاکنون / وقوع زلزله ۷.۸ ریشتری جدید، ۹ ساعت پس از زمین لرزه اول

آیا سد «آتاتورک» به خاطر زلزله ترکیه در خطر فروریختن است؟

شناسایی جسد دروازه‌بان ترکیه‌ای زیر آوار زمین لرزه

نماینده مجلس: حقوق‌ سربازان به ۵ میلیون تومان می‌رسد‌

عیدی کارکنان و بازنشستگان دولت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد

ویدیو / لحظاتی ترسناک از زلزله دیشب ترکیه

کارگردان هتاک به زنان در تلویزیون طلبکار شد: از ۴ نفر و ۶ رسانه شکایت می‌کنم؛ حرف بدی نزدم

وزیر اقتصاد: حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲، ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد / فعلا برنامه‌ای برای افزایش حقوق میانسالی نداریم

ویدیو / کوهرنگ پس از بارش برف ۱۸۰ سانتی‌متری

واریز پول شرط شرکت در قرعه‌کشی فروش خودرو شد

پیام‌ فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵ روسیه به ایران

عکس عامل شلیک به هواپیمای اوکراینی منتشر شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ بهمن ۱۳۷۸: خوابی که یکی از علمای عراق درمورد من دیده بود

چگونه فقط با کارت ملی، ۵۰۰۰ یورو بخریم؟

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان: درصددیم تا در آینده‌ای نزدیک سفارت خود در ایران را تخلیه کنیم / کمپین اخیر ضد آذربایجانی در رسانه‌های ایران زمینه‌ساز این حمله بوده / طرف ایرانی مسئولیت کامل حمله به سفارت ما را برعهده دارد

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
۹ راز خانوادگی باورنکردنی از سلبریتی های هالیوودی که نمی دانستید

۹ راز خانوادگی باورنکردنی از سلبریتی های هالیوودی که نمی دانستید

گوگل مپس به قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید و جذاب مجهز می‌شود

گوگل مپس به قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید و جذاب مجهز می‌شود

کشف اسرار جدید از مومیایی‌های باتلاقی ۷ هزار ساله

کشف اسرار جدید از مومیایی‌های باتلاقی ۷ هزار ساله

کوادکوپتر دوزیست که هم پرواز و هم شنا می‌کند

کوادکوپتر دوزیست که هم پرواز و هم شنا می‌کند

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

تصاویر: ادامه عملیات امداد و نجات در ترکیه و سوریه

تصاویر: بارش برف در همدان

تصاویر: جشن تکلیف هزار نفری در زنجان

تصاویر: حادثه انفجار لوله گاز در مشهد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۱۹ بهمن ۱۳۷۸: با اصرار کرباسچی، محسن رضایی از لیست کارگزاران حذف شده / مهاجرانی گفت به بن بست رسیده

یادداشت‌های علم، دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۴۶: به نخست وزیر گفتم اینقدر‌ها نظر شاه را می‌دانم

تاریخ روابط ایران و امریکا، شماره ۱۲: نخستین ایرانی‌ای که مردم امریکا از نزدیک دیدند

شمار جان‌باختگان زلزله ترکیه و سوریه از ۱۲ هزار نفر فراتر رفت

آلمان: مذاکرات بر سر احیای برجام متوقف شده / هدف ما جلوگیری از تسلیح هسته‌ای ایران است و این هدف باقی می‌ماند

شمار جان‌باختگان زلزله ترکیه و سوریه از ۱۲ هزار نفر فراتر رفت

سخنگوی سپاه: فرمان عفو رهبر ی در زمانی صادر شد که اقتدار نظام در کنترل و مهار اغتشاشات بر همه عیان شد / صبر و حوصله قوی ما خیلی مهم و تعیین کننده بود

دادستان سیرجان درباره خودکشی یک وکیل در این شهر: این فرد پنجم آذر در اغتشاشات بازداشت شده / او از مشمولان عفوهای اخیر بوده / متوفی در ابتدای سال ۱۴۰۰ هم سابقه یک فقره خودکشی ناموفق داشته

«جبلی» افزایش بودجه صداوسیما را ناکافی دانست

شبهه‌هایی بر ترک‌خوردن سد آتاتورک پس از زلزله / معاون اردوغان: همه سدهای ما تحت کنترل هستند

امام جمعه اهواز: عمده آسیب‌ها در بحث کشاورزی به دلیل ندادن زکات است / مقصر پلشتی‌های حجاب، جامعه ایمانی است، زیرا حتی اگر فردی تکه تکه شود نباید ترک تکلیف کند

هرزگردی اینترنتی زیاد است، مردم از اینترنت درست استفاده کنند

واریز «عیدی» بازنشستگان تا نیمه اسفند

اردوغان: ظرف یک‌سال در ده استان زلزله‌زده خانه‌های جدید احداث می‌کنیم

وضعیت وحشتناک و بحرانی بزرگ‌ترین سد مازندران‌ / آب سد شهید رجایی ته کشید

آمریکا یافته‌هایش درباره «بالن جاسوسی چین» را در اختیار دیپلمات‌های ۴۰ کشور جهان گذاشت

دادستان سیستان و بلوچستان: بنیامین کوهکن ۱۷ ساله به اتهام قتل عمد و سرقت مسلحانه در بازداشت است / ادعای خودکشی او کذب است

نماینده تام الاختیار آیت‌الله‌ سیستانی: هر مذهبی، «بانوان» و «نسل جوان» را نادیده بگیرد، آینده خود را تخریب کرده

شمخانی در خصوص اظهارات مشاور رئیس جمهور اوکراین مبنی بر حمله پهپادی به اصفهان: زلنسکی و تیمش علاقه دارند در صدر اخبار باشند / اگر موردی بوده باشد، قبل از هر گونه اقدامی باید طرف اوکراینی شفاف سازی و تکذیب کند

مشاور وزیر اطلاعات: ۹۰ کشور خواهان دریافت پهپاد از ایران هستند

آخرین آمار کرونا در ایران، ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / فوت ۳ نفر دیگ / شناسایی ۱۱۹ بیمار جدید

آخرین اخبار از زلزله ترکیه و سوریه؛ شمار جانباختگان به بیش از ۱۱ هزار نفر رسید / خطر سرمازدگی در کمین افراد زیر آوار / سد آتاتورک در خطر

پلیس: امروز در میدان انقلاب تهران، فردی به بهانه خودکشی سعی در برهم زدن نظم جامعه را داشت / روی سقف پراید ایستاده بود و یک سلاح کمری و گالن بنزین و بلندگو داشت / این فرد دستگیر شد / او حین دستگیری یک تیر هوایی هم شلیک کرد

قیمت طلا و سکه، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

وزیر ارشاد: معدل کیفیت فیلم های جشنواره فیلم فجر از همه سال های قبل بالاتر است

رهبر انقلاب: یک اختلافاتی قهراً وجود دارد، این اختلافات را نباید به گسل تبدیل کرد

معاون پارلمانی رئیسی: دشمنان از اینکه نقشه‌هایشان با فرمان عفو رهبر انقلاب نقش بر آب شده، عصبانی هستند

زاکانی درباره طرح اخذ عوارض از قبرها: موضوع مربوط به آرامگاه‌های خانوادگی است

وزیر کشور: دستورالعمل برگزاری تجمعات آماده است

رهبر انقلاب: بعضی‌ها انقلابی‌اند ولی انقلابی نمی‌مانند

میروسلاو بلاژویچ، سرمربی سابق تیم ملی درگذشت

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ / احتمال توفان گردوخاک در ۵ استان / بارش و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

سخنگوی وزارت صمت: فعلا واردات خودروهای دست دوم از مناطق آزاد انجام می‌شود/ تا تصویب بودجه باید منتظر ماند

وزارت علوم: تاکنون گزارش فوتی و مصدومی از دانشجویان ایرانی در ترکیه نداشتیم

وزیر دفاع چین تماس همتای آمریکایی‌اش را پاسخ نداد

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

خواننده معروف تیتراژ سریالهای تلویزیون به قتل پدرش متهم شد

بازیگری که در حسرت پخش سریالش جان باخت

طارمی در پرتغال نخبه شد

عامل تیراندازی به قهوه‌خانه و قتل راننده اسنپ در یک قدمی چوبه دار

محاکمه ۲ پسر به اتهام آزار دختر جوان در باغ/ متهمان: از شکایت مریم تعجب کردیم چون روابط خوبی با هم داشتیم

مشاهده گربه پالاس در منطقه حفاظت شده مهریز

واکنش تند شهاب حسینی به توهین بهروز افخمی و مهمان برنامه‌اش به زنان

جدال سعودی‌ها بر سر کاپیتان بارسلونا؛ دشمن رونالدو یا یار؟

حسن یزدانی از دیوید تیلور جلو زد!

ادعای جالب سردار آزمون: از کل فوتبال ایران بیشتر پاداش می‌دهم

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۶۹۶۵۶۵
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۱ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

نبویان: آشوب طلبان به دنبال فحشاء و هوسرانی هستند؛ برخی از آنان می‌خواهند روش رضاخان را زنده کنند

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اغتشاشگران، آدم‌هایی هوس باز و به دنبال فحشاء و هوس رانی در جامعه هستند که جلوی آنان گرفته خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: نماینده مردم تهران در مجلس گفت: سران اصلاحات مردم را تحریک کردند و آنان مدافعان اصلی آشوبگران و اغتشاشگران هستند.

حجت الاسلام سید محمود نبویان با اشاره به ماهیت آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، گفت: این روزها شاهد آشوب‌هایی جزئی در مملکت هستیم که مانند کف روی آب است. لازم است ریشه این آشوب‌ها تبیین شود.

ماهیت آشوب‌ها ضد شیعی است

وی بیان کرد: زمانی که به ماهیت این آشوب‌ها نگاه می‌کنیم، نشان می‌دهد که اغتشاشگران با اصل شیعه، تدین و ائمه اطهار (ع) مخالف هستند. اغتشاشگران پرچم‌های عزای سیدالشهدا (ع) را به آتش کشیدند و این آشوب‌ها ماهیت ضدشیعی دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علاوه بر این، این آشوب‌ها ماهیت ضد اسلامی هم دارد، چرا که اغتشاشگران، قرآن و مساجد را هم آتش زدند. این اغتشاشگران داعیه‌دار مسائل ضدشیعی و ضد اسلام هستند. این افراد مدافع ایران هم نیستند، چرا که پرچم ایران را هم آتش زدند. آشوب‌طلبانی که به میدان آمدند، ضد شیعه، ضد اسلام و ضد ایران هستند.

آشوب‌گران مشکلات اقتصادی ندارند

نبویان ادامه داد: مردم ما مشکلات اقتصادی زیادی دارند اما می‌بینیم که در این اغتشاشات به هیچ وجه بحث‌های اقتصادی مطرح نشد. این مسئله نشان می‌دهد آشوب طلبان افرادی هستند که مشکلات اقتصادی ندارند، زندگی آنان تأمین است و اکثریت آنان و به ویژه سران این آشوب طلبان در رفاه کامل اقتصادی هستند. در این آشوب‌ها حرفی از مشکلات اقتصادی مطرح نمی‌شود.

وی افزود: آشوب طلبان به دنبال فحشاء و هوسرانی هستند و دوست دارد هر غلطی می‌خواهند، انجام دهند و فساد، هوسرانی و فحشاء کنند. برخی از آنان می‌خواهند روش رضاخان را زنده کنند. رضاخان برای ترویج فحشاء، چادر را به زور از سر زنان ایرانی می‌کشید و آشوب طلبان فعلی هم این کار را انجام دادند و چادر را از سر زنان درآوردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: آشوب طلبان در برخی از شهرها با جمع‌های محدود هزار تا دو هزار نفری حضور یافتند. بسیاری از آنان نوجوانان و جوانان هستند که در اوج احساسات هستند. آشوب طلبان آدم کُشتند و بسیاری از نیروهای بسیجی ما را به شهادت رساندند، اموال عمومی را تخریب کردند، وحشی‌گری کردند و نیروهای امنیتی را زخمی کردند. باید مشخص شود که چه کسانی از این آشوب گران حمایت می‌کنند. حمایتگران خارجی آنان مشخص است. رژیم صهیونیستی، آمریکا و عربستان سعودی به صورت جدی از این آشوب گران حمایت می‌کنند.

سران اصلاحات باید پاسخگو باشند

نبویان بیان کرد: سران اصلاحات مانند محمد خاتمی، عباس عبدی، شکوری راد، صادقی، حسن خمینی، حسن روحانی و کسانی که بیانیه دادند، توئیت زدند و مردم را تحریک کردند. آنان اجازه ندادند مشخص شود ماجرای مهسا امینی چه بوده است و چگونه فوت کرد و قبل از آنکه این موضوع مشخص شود، سران اصلاحات مردم را تحریک کردند. سران اصلاحات مدافعان اصلی آشوبگران و اغتشاشگران و مدافع افرادی هستند که ضد اسلام، ضد شیعه و ضد ایران هستند، روش رضاخانی دارند و قتل و جنایت می‌کنند. سران اصلاحات باید به مردم ایران پاسخگو باشند.

وی افزود: ممکن است فردی بگوید سران اصلاحات نمی‌دانستند که این ماجرا به اینجا کشیده می‌شود که اگر واقعاً این گونه است و آنان نمی‌دانستند عواقب اظهاراتشان این گونه می‌شود، الان باید به صورت دسته جمعی بیانیه دهند و بگویند اشتباه کرده‌اند و باید از اغتشاشگران اعلام برائت کنند. اغتشاشگران جز قتل، جنایت و حمله به دین و منافع ملی کار دیگری انجام نمی‌دهند.

سلبریتی‌ها افرادی بی ارزش هستند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از سلبریتی‌ها که افرادی بی مقدار هستند و فقط اسم درکرده‌اند، این روزها مباحث نادرستی را مطرح می‌کنند. مهم نیست که این سلبریتی‌ها چقدر طرفدار و یا فالوور دارند. برخی از سلبریتی‌ها افرادی بی مقدار و بی ارزش هستند. آنان باید پاسخ دهند که به چه حقی قبل از آنکه ماجرای مهسا امینی مشخص شود، یکسری اقدامات انجام دادند و حرف‌های نامربوطی زدند؟

نبویان اظهار داشت: سران اصلاحات باید پاسخ دهند و قوه قضائیه باید با این افراد برخورد و آنان را محاکمه کند. تقاضای ما این است که رودربایستی‌ها و مصلحت اندیشی‌ها کنار برود. به چه حقی یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس می‌گوید که ما مردم را زنده می‌گیریم و مُرده تحویل می‌دهیم؟ این افراد باید محاکمه شوند. اگر مدرک دارند، باید رو کنند و اگر مدرک ندارند، باید پاسخ دهند که چرا مردم را تحریک کردند و روی این آتش، بنزین ریختند. مدافعان این داعشی‌ها که قتل و جنایت انجام دادند، سران اصلاحات و سلبریتی‌ها هستند که باید پاسخگو باشند.

وی با اشاره به اهداف ایجاد اغتشاش در کشور، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران پیروزی‌های گوناگونی در منطقه و جهان دارد. نفوذ جمهوری اسلامی ایران در منطقه به گونه‌ای است که غربی‌ها نمی‌توانند آن را تحمل کنند و به همین دلیل به دنبال آن هستند که در کشور ما آشوب به پا شود. اصلاح طلبان داخلی هم سربازان و سرمایه‌های اصلی رژیم صهیونیستی در داخل کشورمان هستند. آنان با این کارهای خود به دنبال آن هستند که در مقابل پیروزی‌های ایران ضربه‌ای به ما بزنند اما راه به جایی نمی‌برند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امسال ۲۱ میلیون مسلمان در راهپیمایی اربعین حضور پیدا کردند. اربعین مانور قدرت شیعه است. غربی‌ها و دشمنان اسلام به دنبال آن بودند که این موضوع را تحت الشعاع قرار دهند و به همین دلیل این آشوب طلبی‌ها را ایجاد کردند. از رئیس جمهور تشکر می‌کنیم که در سازمان ملل متحد، آمریکا را محاکمه کرد و دشمنان به دنبال آن بودند که سفر رئیس جمهور کشورمان به نیویورک را هم تحت الشعاع قرار دهند و نمی‌خواستند این موضوع جلوه پیدا کند.

اغتشاشگران ربطی به ملت ایران ندارند

نبویان افزود: الان بحث توافق هسته‌ای مطرح است و آنان می‌خواهند فشارهایی به ایران وارد کنند. آنها کف‌های روی آب هستند که ملت ما پاسخ محکمی به آنان دادند. آشوب گران که علم سیدالشهدا (ع) را به آتش می‌کشند، بدانند ملت ایران در برابر آنان می‌ایستند. مردم ما عاشق اسلام و انقلاب هستند و اغتشاشگران افرادی رضاخان مَشرب، داعشی و فاسد هستند و ربطی به ملت ایران ندارند. این افراد کف روی آب هستند و نجاساتی هستند که ملت ما با حضور خود در صحنه این نجاسات را از دامن نظام طرد می‌کنند.

وی گفت: از ملت ایران بابت حضور خود در راهپیمایی و ایستادگی در مقابل اغتشاشگران تقدیر و تشکر می‌کنیم. باید از نیروی انتظامی بابت زحماتی که می‌کشند، تقدیر و تشکر کنیم. زمانی که بحث کوی دانشگاه و فتنه ۷۸ مطرح شد، به این بهانه سران اصلاحات آمدند و با فشار گفتند که نیروی انتظامی حق دفاع از خودش را ندارد. به همین دلیل در حال حاضر تیر به سمت کارکنان نیروی انتظامی شلیک می‌شود، اما نیروی انتظامی نباید حق شلیک داشته باشد.

سران اصلاحات نیروی انتظامی را خلع سلاح کردند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی متذکر شد: سران اصلاحات نیروی انتظامی را خلع سلاح کردند و به نظر بنده نیروی انتظامی طبق قانون باید بتواند از خودش دفاع کند. اگر نیروی انتظامی اقتدار نداشته باشد، ناموس و زندگی مردم چه می‌شود؟ زمانی که یک دزد به مردم حمله می‌کند، نیروی انتظامی باید بتواند در مقابل آنان بایستد و از خودش دفاع کند. زمانی که فردی به دنبال ایجاد ناامنی در جامعه است، نیروی انتظامی باید بتواند به وی پاسخ دهد نه آنکه فقط تماشاگر صحنه باشد.

نبویان اظهار داشت: در دنیا نیروی انتظامی زمانی می‌تواند امنیت ایجاد کند که اقتدار داشته باشد و کسانی که به دنبال آن هستند که دست نیروی انتظامی را خالی کنند، به دنبال ناامنی در جامعه هستند و مدافع دزدی، ناامنی، قتل و جنایت در جامعه هستند. نیروی انتظامی باید مقتدر باشد و باید بتواند از خودش با هر وسیله‌ای دفاع کند.

وی تأکید کرد: اگر نیروی انتظامی اسلحه دارد باید با اسلحه بتواند از خودش دفاع کند. باید نیروی انتظامی امنیت مردم را با هر وسیله‌ای حفظ کند و ابایی هم نداشته باشد. امنیت در جامعه وجود دارد و مردم ایران به دنبال آن هستند که امنیت در جامعه بیشتر شود و امنیتی که داریم به برکت تلاش‌های غیورمردان نیروی انتظامی است.

کسانی که به دنبال ناامنی هستند، باید از نیروی انتظامی بترسند

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ملت ایران به دنبال امنیت هستند و ما دستان زحمت‌کشان نیروی انتظامی را می‌بوسیم. امنیت در کشورمان وجود دارد و ان‌شاءالله بیشتر هم خواهد شد و اگر لازم باشد، ما در مجلس به لحاظ قانونی اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. مجدداً تأکید می‌کنم نیروی انتظامی باید مقتدر باشد و قاتل، جانی و سارق و هر فردی که بخواهد در جامعه ناامنی ایجاد کند، باید از نیروی انتظامی بترسد.

نبویان تاکید کرد: سران اصلاحات مدافع آشوب گران و قاتلان هستند اما باید بدانند که این فتنه آنان هم راه به جایی نخواهد برد. آشوب گران فقط هزار تا دو هزار نفر از افرادی هستند که آدم می‌کُشند، اماکن عمومی را تخریب می‌کنند، افراد بی سر و پا هستند و اکثر کسانی که در این اغتشاشات حضور داشتند، جزو اراذل و اوباش هستند. ملت ایران در اوج اقتدار هستند و باید تلاش کرد که مشکلات اقتصادی آنان را مرتفع کرد.

وی گفت: اغتشاشگران، آدم‌هایی هوس باز و به دنبال فحشاء و هوس رانی در جامعه هستند که جلوی آنان گرفته خواهد شد. ان شاءالله این کف‌های روی آب و این نجاسات که گاهی اوقات دامن ملت ایران را می‌گیرد، به دور ریخته خواهند شد.

رازیانه د
رومیس د
ارسال به تلگرام
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"