دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | Monday, 30 January 2023
  • ارتباط با انتخاب
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیک
  • |
  • نظرسنجی
دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | Monday, 30 January 2023
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
جستجو
ویدئو جدیدترین اخبار پربیننده ترین
لایو خبر عکس خواندنی ها اخبار ویژه
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • ارتباط با انتخاب
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • مجله الکترونیک
  • نظرسنجی
  • آرشیو
ویدیو / بارش برف در تهران، امروز ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

ویدیو / بارش برف در تهران، امروز ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

ویدیو / بدرقه رسمی پیکر کارمند جانباخته سفارت جمهوری آذربایجان در تهران با حضور مقامات وزارت خارجه

ویدیو / بدرقه رسمی پیکر کارمند جانباخته سفارت جمهوری آذربایجان در تهران با حضور مقامات وزارت خارجه

ویدیو / لحظه وقوع زلزله هنگام مصاحبه فرماندار خوی

ویدیو / لحظه وقوع زلزله هنگام مصاحبه فرماندار خوی

ویدیو / پناهیان هم به ضعف دولت رئیسی اذعان کرد

ویدیو / پناهیان هم به ضعف دولت رئیسی اذعان کرد

ویدیو / تصاویری از «سانا» توله شیر سفید ایران

ویدیو / تصاویری از «سانا» توله شیر سفید ایران

ویدیو / انتقال مجروحان حادثه سفارت آذربایجان به باکو

ویدیو / انتقال مجروحان حادثه سفارت آذربایجان به باکو

کد خبر: ۷۰۵۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

ترقی، عضو ارشد حزب موتلفه: رهبری اجازه ندادند که نیروی انتظامی با اسلحه با مردم مقابله کند

حمیدرضا ترفی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: بر خلاف سال ۹۸ که دولت دستور داد بحران، سریع جمع شود و تعداد زیادی هم کشته شدند، اما مقام معظم رهبری در این مرحله اجازه ندادند که نیروی انتظامی با اسلحه با مردم مقابله کند و همین مساله باعث شد بیش از ۲۵۰۰ نیروی انتظامی کشور زخمی شوند و بیش از ۴۰ نفر از آن‌ها شهید شدند. پس این‌ها دستور تیر نداشتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شفقنا: حمیدرضا ترفی سیاستمدار و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه جامعه ما نیاز به گفتگو دارد، بیان داشت: «برای مردم ما اثبات شده که اغتشاشگران دنبال اعتراض نیستند بلکه دنبال ترور و خرابکاری هستند و امنیت کشور را نشانه گرفتند. آیا کسی که اعتراض دارد بانک را تخریب می‌کند؟ در دانشگاه فردوسی مشهد ده‌ها نفر رفتند که با اغتشاشگران حرف بزنند، اما آن‌ها تابوتی درست کردند و رویش نوشتند گفتگو و بعد تابوت را تشییع کردند بنابراین با کسی که «گفتگو» را تشییع می‌کند ایا می‌توان گفتگو کرد؟»

وی با انتقاد از اینکه حلقه میانی بین مردم و حاکمیت وجود ندارد، گفت: به احزاب و به جریان‌های سیاسی که جامعه را هدایت کند، بها داده نمی‌شود؛ لذا مردم حلقه میانی بین خودشان و حکومت ندارند نا حرفهایشان را به آن‌ها منتقل کنند؛ درحالی که رهبری ۹ سال پیش گفتند که حلقه میانی را ایجاد کنید تا مردم به ان‌ها اعتماد و حرفشان را برای انتقال به حکومت به آن‌ها بزنند.

متن سخنان حمیدرضا ترقی را در ادامه می‌خوانید:

حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه اسلامی در ارزیابی خود از حوادث و اعتراضات اخیر گفت: انقلاب اسلامی، همانند انقلاب صدر اسلام، در حرکت تکاملی خودش به طور طبیعی، با موانع و چالش‌هایی رو به رو می‌شود که ناشی از دشمنی‌های مستمر مخالفین اسلام و انقلاب اسلامی است و در این دشمنی، طبیعتا نفاق، منافقین و عواملی که جامعه پذیری سیاسی و دینی نداشتند، به این مجموعه اضافه می‌شوند. در صدر اسلام، این نوع حرکت‌ها، حرکت‌های ارتجاعی تلقی می‌شود که قصد دارد روند انقلاب را از مسیر اصلی خارج و به روند قبل از انقلاب بازگردان و جامعه را دوباره به شرایطی برگرداند که همانند زمان صدر اسلام اشراف قریش حاکم بر جامعه شوند. الان هم این وضعیت را می‌توان مشاهده کرد. نفس وجود این تحرکات و جنبش ها، یک امر طبیعی است که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کردند که وقتی به سمت مسیر کمال و رشدی می‌روید که این مسیر به ابطال فرضیه‌ها و تئوری‌های لیبرال دموکراسی غرب منجر می‌شود، نمی‌توان انتظار داشت عکس العملی از سوی ان‌ها بروز و ظهور نداشته باشد.

تحرکات دشمن با افزایش رضایتمندی مردم بی اثر می‌شود

وی ادامه داد: بنابراین وجود چنین تحرکاتی، واقعیتی است که باید آن را بپذیریم؛ حال اینکه چرا این تحرکات بعضا اوج می‌گیرد و بعضا فرود دارد، قابل تامل است. به هر میزان که ما در حوزه‌های مختلفی که موجب رضایت و پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب می‌شود، کارآمدی بیشتری به خرج دهیم و رضایتمندی مردم را بیشتر بالا ببریم و کاستی‌ها کمتر باشد، به طور طبیعی تحرکات آن‌ها ناموفق‌تر و بروز و ظهورش کاهش پیدا می‌کند و به هر میزان که موفقیت‌های ما در دستیابی به آرمان‌ها سریع‌تر و گسترده‌تر شود و موفقیت‌های غیر قابل پیش بینی را از نظر دشمن به دست بیاوریم، تلاش آن‌ها برای جلوگیری از این موفقیت‌ها هم افزایش پیدا می‌کند.

حوزه‌های فرهنگ و اقتصاد مورد سوء استفاده دشمن قرار گرفته است

آقای ترقی در ادامه به رشد حوزه پدافندی و دفاعی کشور اشاره کرد و گفت: طی چهار دهه که از انقلاب اسلامی می‌گذرد، در حوزه دفاعی و پدافندی، به نقطه بازدارندگی قوی و مقتدرانه رسیدیم؛ اما تحولات اجتماعی و فرهنگی در کنار اقتدار نظامی، لازمه تکامل بخشی به انقلاب اسلامی است؛ یعنی انقلاب نمی‌تواند در یک جبهه رشد داشته و در جبهه‌های دیگر مثل اخلاق، فرهنگ و اقتصاد رشد متوازن نداشته باشد؛ چراکه اگر رشد متوازنی نداشت به عنوان یک نقطه ضعف مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت. مقام معظم رهبری همانطور که در حوزه دفاعی، کشور را به ظرفیت بالایی رساندند که دشمن تصور حمله نظامی نداشته باشد، در حوزه اقتصاد، کار را به مسوولین سپردند که این اقتدار را در حوزه اقتصاد هم داشته باشیم که این اقتصاد باید مولفه‌هایی داشته باشد یعنی در برابر تکانه‌های دشمن محکم باشد، رضایت مردم را جلب کند، تبعیض و فقر را از بین ببرد و رفاه مردم را تامین کند.

ارزش‌های نسل‌های قبلی و ایدئولوژی انقلاب به نسل جوان منتقل شود

وی افزود: در حوزه فرهنگ هم که مقام رهبری تاکیداتی داشتند از جمله اینکه با تهاجم فرهنگی غرب مقابله و فضای مجازی برای مهندسی افکار عمومی جامعه و توجه به نسل جوانی که در مراحل بعدی انقلاب، باید ارزش‌های نسل‌های قبلی و ایدئولوژی انقلاب را به نسل جدید انتقال دهد، مدیریت شود تا بتواند تداوم بخش انقلاب برای رسیدن به هدف و آرمان باشد؛ اما در این حوزه دولت‌ها ضعیف عمل کردند. در اقتصاد کشور هم، لیبرالیسم اقتصادی حاکم بوده و به سمت اقتصاد اسلامی و اقتصادی که مبتنی بر مقاومت باشد، نرفتیم؛ در حوزه فرهنگ باز هم نگاه لیبرال حاکم بوده که آثار ان را در بخشی از نسل جوان مشاهده می‌کنیم. درحالی که همین جوان وقتی در دستگاه تربیتی بسیج قرار گرفته، به تراز انقلاب و همچنین به نیرویی تبدیل می‌شود که در آن، دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ هیچ تفاوتی با هم ندارند.

اُفت تربیت در تراز انقلاب کاملا مشهود است / دولت‌ها به حوزه آسیب‌های اجتماعی، اولویت نمی‌دهند

آقای ترقی با بیان اینکه اُفت تربیت در تراز انقلاب کاملا مشهود است، اظهار داشت: در حوزه اخلاق و آسیب‌های اجتماعی هم باز همین مشکلات را داشتیم؛ یعنی دولت‌ها با حوزه آسیب‌های اجتماعی، به عنوان موضوع فرعی غیر اولویت دار برخورد کردند درحالی که ما در جنگ جدی با این حوزه هستیم؛ یکی از این آسیب‌ها اعتیاد است که کشور همسایه مواد مخدر تولید می‌کند و ما انتظار داریم تاثیری در جامعه ما نگذارد و ما با اعتیاد به عنوان بیماری برخورد کردیم نه معضل جدی که هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل می‌کند. اعتیاد در میان سرپرستان خانواده که الان به زن‌ها و بچه‌ها هم کشیده شده است علاوه بر اینکه نسلی را از بین می‌برد، آثار خود را در خانواده‌ها هم می‌گذارد که نمی‌توان با نگاه بیمارگونه به این مساله برخورد کرد که این مسایل به طور طبیعی نارضایتی‌ها را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: اگرچه این مسائل در داخل ممکن است مورد تجزیه و تحلیل کاربردی قرار نگیرد، ولی در بیرون از کشور، دشمنان ما دهه‌ها است که اندیشکده‌ها را به کار گرفتند و روی این نقاط قوت و ضعف ما برنامه ریزی می‌کنند. همانطور که در اقتصاد، برنامه ریزی کردند؛ اگر کتاب «هنر تحریم» را اگر مطالعه کنید، می‌بینید که اندیشمندان آمریکایی از سال ۲۰۰۶ طراحی تحریم و آثار آن را بر کشور ما تنظیم کردند تا از این راه به کشور و جمهوری اسلامی ضربه بزنند. اما الان که دیدند این سیاست‌ها خیلی جواب نداده است و نظام جمهوری اسلامی توانسته از این چالش‌ها عبور کند، بنابراین سیاست‌های خود را تغییر می‌دهند، اما به هر حال با طراحی، با جمهوری اسلامی ایران برخورد می‌کند. رهبر انقلاب اسلامی در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) امسال، عنوان کردند که تنها چیزی که دشمن می‌تواند بر آن سوار شود این است که اغتشاشاتی ایجاد کند؛ از فضای مجازی استفاده و جنگ روانی ترکیبی را دنبال کنند و این پیش بینی‌هایی است که رهبری از قبل داشتند.

هیچ اهمیتی به مدیریت فضای مجازی ندادیم / تربیت بخشی از نسل جوان از خانواده و آموزش و پرورش گرفته و به فضای مجازی سپرده شد

آقای ترقی به شیوع کرونا و آموزش مجازی هم اشاره داشته و عنوان کرد: علاوه بر شرایط موجود، موضوع کرونا هم در سال‌های اخیر به این پروژه دشمن کمک کرد؛ اگر روند طبیعی کشور نبود، آنقدر سریع، نظام آموزشی ما به سمت فضای مجازی نمی‌رفت که حتی خیرین برای دانش آموزان محروم کشور تبلت بگیرند؛ اما ۲۰ درصد این فضا برای آموزش و ۸۰ درصد آن برای سلطه دشمن که در اختیار نسل جوان بوده، باز است. از سوی دیگر، چون ما هیچ اهمیتی به مدیریت فضای مجازی ندادیم که به نظر من این بی توجهی هم عمدی بود؛ لذا در چنین فضایی فرمان تربیت بخشی از نسل جوان ما، از خانواده و آموزش و پرورش گرفته و به فضای مجازی سپرده شد؛ بنابراین مجموعه این مسایل منجر به حوادث اخیر شد و باید ابعاد آن را مورد بررسی قرار داد که اهداف دشمن چه بوده و به چه نتیجه‌ای رسیده است و ما برای اینکه این مساله را مهار کنیم چه کار‌هایی باید انجام دهیم.

وی در خصوص این مساله که ریشه اصلی اعتراضات اخیر، مسایل اقتصادی است، گفت: «از ابتدای این اغتشاشات، حتی یک شعار اقتصادی هم نشنیدیم. پس مشخص است که این‌ها اعتراض نیست، بلکه اغتشاش، ساختار شکنی و تابو شکنی و صب ولایت است؛ همانند کاری که معاویه در صدر اسلام انجام داد؛ این اغتشاش‌ها به هیچ وجه خود جوش نیست مگر اینکه بگوییم تمام بسترسازی‌هایی که در دولت قبلی به لحاظ اقتصادی انجام شد، این زمینه را فراهم کرد؛ به اعتقاد ما بسیاری از مشکلات اعم از مشکلات فرهنگی مثل رها سازی فضای مجازی و تاثیرگذاری دشمن در افکار عمومی نسل جوان، ناشی از ترک فعل‌های دولت قبلی است. تورم ما ناشی از عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و چاپ پول بدون پشتوانه است. ما نباید مشارکت را فقط به صندوق محدود کنیم وقتی از صندوق کسی در می‌اید که به هیچ کدام از تعهداتش عمل نمی‌کند و امروز می‌گوید اگر برجام را امضا می‌کنیم فردا تمام تحریم‌ها لغو می‌شود، اما بعد از گذشت چند سال هنوز لغو نشده است، پس مردم هم پای صندوق نمی‌آیند. وقتی مردم می‌بینند به کسی رای دادند که اصلا حاضر نیست از ماشین ضد گلوله اش پایین بیاید خب طبیعتا ناامید می‌شوند؛ بنابراین این تجمعات به هیچ وجه جنبه اعتراضی نداشته است و کسانی که اعتراض داشتند از این حرکت پشتیبانی کردند.»

حرکت‌های اخیر را نمی‌توان اعتراض نامید

وی ادامه داد: کدام یک از کسانی که شیشه بانک می‌شکنند، آدم می‌کشند و خسارت به بیت المال وارد می‌کنند، از مسایل اقتصادی حرفی زدند؟. واقعیت این است که مجموعه اقلیتی از جامعه که تحت تاثیر فضای مجازی و در حالی که مست بودند دست به چنین کار‌ها زدند را آیا می‌توان آن را به عنوان اعتراض تلقی کرد؟ ما هر سال بیش از ۳۵۰۰ تجمع اعتراضی در سراسر کشور داریم. مردم نسبت به حقوقشان و کارگران هم نسبت به وضعیت خودشان در جلوی مجلس و فرمانداری‌ها تجمع می‌کنند که همه آن‌ها هم مسالمت آمیز حل شده است و برخوردی از سوی نظام صورت نگرفته است و مسوولین صدای این اعتراضات را همواره شنیده اند و تا جایی که توانستند، مشکلات را حل کردند؛ اما این حرکت‌های اخیر را نمی‌توان اعتراض نامید؛ چراکه طراحی شده و برنامه ریزی شده است. از تحلیل مقام معظم رهبری هم همین برداشت می‌شود که از ابتدا چنین چیزی را قبول نداشتند و تمام اسناد از بازجویی‌ها و فیلم‌ها هم همین را نشان می‌دهد.

۳۰۰ هزار شهید ندادیم تا شعار کومله را سمبل اداره کشور قرار دهیم

آقای ترقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به فعالیت گروه کومله اشاره کرد و گفت: «کومله» از اول انقلاب و در دوران جنگ، بدترین جنایت را علیه مردم و زنان و کودکان ما انجام دادند حالا آیا می‌توان شعار این گروهک را برای جامعه اسلامی مطلوب بدانیم؟ آیا ما ۳۰۰ هزار شهید دادیم تا شعار کومله را در کشور زنده و سمبل اداره کشور قرار دهیم؟ ما انقلاب کردیم و شهید دادیم که اسلام را پیاده کنیم نه سبک زندگی غربی و مردمی هم که به قانون اساسی رأی دادند دنبال این بودند که سبک زندگی اسلامی در کشور پیاده شود. همانطور که اصل ۴ قانون اساسی هم می‌گوید هیچ قانونی خلاف اسلام نمی‌تواند در جامعه پیاده شود. این ایده‌ها را نمی‌توان به نظام تحمیل کرد نظام هم چنین چیزی را نمی‌پذیرد ما انقلاب کردیم که جامعه نمونه اسلامی بسازیم که باید مقدمه‌ای برای انقلاب اسلامی حضرت، ولی عصر (عج) باشد نه اینکه به عقب برگردیم و مثل اشراف قریش زندگی کنیم و اگر قرار بود مانند آن زمان خانم‌ها هر طور دوست داشتند زندگی کنند، دیگر نیاز نبود که انقلاب کنیم.

رهبری اجازه ندادند نیروی انتظامی دست به اسلحه ببرد

این عضو حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه نظام با مدارا و متانت نسبت به حوادث اخیر برخورد کرد، گفت: بر خلاف سال ۹۸ که دولت دستور داد بحران، سریع جمع شود و تعداد زیادی هم کشته شدند، اما مقام معظم رهبری در این مرحله اجازه ندادند که نیروی انتظامی با اسلحه با مردم مقابله کند و همین مساله باعث شد بیش از ۲۵۰۰ نیروی انتظامی کشور زخمی شوند و بیش از ۴۰ نفر از آن‌ها شهید شدند. پس این‌ها دستور تیر نداشتند؛ مقام معظم رهبری در اولین سخنرانی، آن‌هایی که دست به چنین کار‌هایی زدند را از هم تفکیک کردند؛ دسته اول جوان‌هایی که فریب خوردند؛ دسته دوم کسانی که مزدور از سوی دشمن بودند و پول گرفتند و دسته سوم کسانی که عامل دشمن و وابستگان به جریان‌های ضد انقلاب بودند و به مسوولین گفتند با کسانی که عناصر و عامل دشمن هستند برخورد شدید صورت بگیرد و با کسانی که فریب خوردند، برخورد فرهنگی و تربیتی شود. نکته دیگر این بود که برای مردم مشخص شود ماهیت این‌ها اعتراض است یا خرابکاری و اغتشاش؟ امروز برای مردم ما اثبات شده که این‌ها دنبال اعتراض نیستند بلکه دنبال ترور و خرابکاری هستند و امنیت کشور را نشانه گرفتند. آیا کسی که اعتراض دارد بانک را تخریب می‌کند؟ در دانشگاه فردوسی مشهد ده‌ها نفر رفتند که با اغتشاشگران حرف بزنند، اما آن‌ها تابوتی درست کردند و رویش نوشتند گفتگو و بعد تابوت را تشییع کردند بنابراین با کسی که «گفتگو» را تشییع می‌کند ایا می‌توان گفتگو کرد؟

دنبال کنندگان گفتگو خودشان بانی وضع موجود هستند

آقای ترقی ادامه داد: حال در این شرایط دوستانی پیشنهاد می‌دهند که با ما گفتگو کنید! اولا باید مشخص کنند که آیا نماینده اغتشاگران هستند یا نماینده خودشان؟ تا بدانیم پشتوانه کسانی که ۲ ماه امنیت مردم را به خطر انداختند و میلیارد‌ها دلار خسارت به کشور وارد کردند کیست؟ این جریانی که می‌گوید با ما گفتگو کنید، برای امروز نیست بلکه سال‌ها است همین حرف‌ها را می‌زنند؛ البته نظام خیلی از درخواست‌های آن‌ها را پذیرفته و بسیاری را هم نپذیرفته است؛ چون این نوع تفکر خودشان بانی وضع موجود هستند؛ این‌ها اقتصاد اسلامی و فرهنگ اسلامی را قبول نداشتند و دنبال حاکمیت لیبرالیسم بودند. نظام سیاسی کشور را قبول نداشتند و دنبال سکولاریزه کردن کشور بودند، اما هیچ کدام از این‌ها قابل پذیرش نیست. وقتی حرفی خلاف قانون اساسی می‌زنید و می‌خواهید انقلاب را متناسب با خواسته‌های غرب هدایت کنید، معلوم است رهبری هم نمی‌پذیرد. ۸ سال ما را معطل مذاکره کردند و همه مشکلات کشور را به مذاکره گره زدند؛ ما هر راه حلی را برای مشکلات اقتصادی مشخص کردیم، اما آن‌ها گفتند با مذاکره همه چیز حل می‌شود.

۷۰ درصد از سیاست‌های ابلاغی رهبری هنوز اجرا نشده است / اغتشاشگران را جزو مردم نمی‌دانیم

وی ادامه داد: بانی وضع موجود نمی‌تواند ادعا کند که من هیچ نقشی در مشکلات کشور نداشتم؛ ان‌هایی که بانی این مسایل بودند و تفکرات خود را در دولت حاکم کردند هنوز هم در دولت اقای رییسی حضور دارند و طبیعی است که نمی‌توان مشکلات را به سادگی حل کرد. مقام معظم رهبری ۴۵ سیاست را در این سال‌ها ابلاغ کرد در حالی که ۷۰ درصد این سیاست ها، بدون اجرا ماند پس چطور توقع داشته باشیم همه اهداف انقلاب اسلامی و طعم شیرین عدالت و سیاست داخلی خوب، تحقق پیدا کند؛ چرا در دولت قبلی یک کرسی آزاد اندیشی برگزار نشد؟؛ چرا در سال ۷۸ کاری با دانشجو کردند که دانشجو را از نظر سیاسی ابتر کردند درحالی که رهبری گفتند دانشجو باید سیاسی باشد، اما کسی گوش نداد. الان می‌گویند چرا میدان سیاست را به دانشجویان نمی‌دهید در حالی که خودشان مانع شدند؛ جریانی که حاضر نیست منتقد را بپذیرد و آن‌ها را بی سواد و احمق خطاب می‌کند پس چطور می‌تواند ادعا کند که اعتراضات را گوش می‌دهد؛ در حالی که به قول مقام معظم رهبری اگر صدای مردم را می‌خواهید بشنوید بینید که در ۱۳ ابان و تشییع سردار سلیمانی چه می‌گویند. چند نفر اغتشاش گر خرابکاری می‌کنند و صدایشان باید شنیده شود، اما میلیون‌ها نفری که در این مراسم می‌ایند، صدایشان شنیدنی نیست! چون شعار برای انقلاب و حفظ انقلاب و تحقق اهداف انقلاب می‌دهند؛ بنابراین ما این اغتشاشگران را جزو مردم نمی‌دانیم.

درخواست تجمع گروه ها، سوء استفاده از شرایط فعلی است / درآمد و هزینه‌های مردم با هم همخوانی ندارد / ما از آقای روحانی خرابه تحویل گرفتیم

آقای ترقی با بیان اینکه درخواست برای تجمع سوء استفاده از شرایط فعلی است، گفت: نمی‌توانیم حوادث اخیر را اعتراض تلقی کنیم، چون اعتراضی ندیدیم، اما اینکه به اعتراضات باید توجه شود حرف درستی است؛ ۸۰ درصد جمعیت میلیونی که در راهپیمایی ۱۳ آبان حاضر می‌شوند، از اقتصاد ناراضی هستند حق هم دارند، زیرا درآمدشان با هزینه‌ها همخوانی ندارد و تورم بالایی را تجربه می‌کنیم؛ اما در زمان دولت موقت، کسری بودجه بالای ۵۰ درصد بود الان هم که از اقای روحانی تحویل گرفتیم کسری بودجه هنگفت و همراه با تورم بالای ۴۰ درصد است. یعنی ما از آقای روحانی خرابه تحویل گرفتیم؛ بیش از ۳۵ سال است که لیبرالیسم اقتصادی در کشور حاکم است حالا می‌خواهید ظرف یکسال همه چیز و همه مشکلات را حل کنید. این مشکلات هم حل می‌شود، اما با روش جدید نه روش التماس کردن در برابر غرب؛ بنابراین درخواست تجمع باید به وقتش باشد و گروه‌های سیاسی هم باید ضوابط قانونی را رعایت و مسوولیت آن را بپذیرند.

همه امر به معروف و احزاب را موی دماغ خود می‌دانند / گشت ارشاد که زمان دولت اقای خاتمی درست شده است ایا همین امروز بد عمل می‌کند؟

وی گفت: همه امر به معروف و احزاب را موی دماغ خود می‌دانند و نظارت همگانی را که نمی‌پذیرند هیچ، حتی نظارت قانونی را هم نمی‌پذیرند. قانون عفاف و حجاب بیش از ۱۰ سال است تصویب شده، اما چرا دولت‌ها آن را اجرا نمی‌کنند وقتی دولت، قانون گریز است از مردم توقع دارید که به قانون عمل کنند! گشت ارشاد که زمان دولت اقای خاتمی درست شده است ایا همین امروز بد شد؟ ایا ظرف ۲۰ سال خوب عمل کرده بود و همین امسال بد عمل کرد! آن هم روی یک دروغ و گزارش تهمت! ادم تعجب می‌کند که مبنای این تحلیل‌ها چیست. اگر تاکید شده که سبک زندگی ما اسلامی و ایرانی باشد، به خاطر حفظ فرهنگ و تمدن ملت ایران است و وظیفه قانونی نظام است که جامعه را به سمت زندگی درست هدایت کند همانطور که ما در برابر میکروب خارجی وظیفه داریم مردم را مصون کنیم، میکروب فرهنگی و روحی هم همین است و وظیفه دولت است از مردم صیانت کند؛ دولت قبلی گفت مردم را به زور به بهشت نبرید و رهبری هم جواب دادند که ما وظیفه داریم مردم را به سمت بهشت هدایت کنیم و اگر هر کسی نخواست و نرفت، حق ندارد خلاف مسیر کلی جامعه حرکت کند بلکه فقط حق دارد در زندگی شخصی خودش هر کاری خواست بکند.

ناامیدی را کسانی بوجود می‌آورند که جز سیاه نمایی کار دیگری ندارند

آقای ترقی ادامه داد: ما خجالت می‌کشیم کسی از حزب الله لبنان به ایران می‌اید و می‌گوید ایا این کشور اسلامی است؟ این وضع معماری، حجاب و خیابان و اخلاق ما است؛ ما باید در بیانیه گام دوم به سمت جامعه سازی و دولت سازی اسلامی برویم تا به تمدن نوین اسلامی برسیم؛ اما عده‌ای از همان زمان ابتدای انقلاب، مقاومت کردند. این‌ها در زمان صدر اسلام هم بودند، اما پیامبر (ص) و امام علی (ع) هم عقب نشینی نکردند رهبری هم عقب نشینی نمی‌کنند. ناامیدی را کسانی بوجود می‌آورند که جز سیاه نمایی کار دیگری ندارند. اقداماتی که در نظام جمهوری اسلامی رخ داده در هیچ دوره‌ای از تاریخ کشور ما رخ نداده است، اما یک عده فقط نقطه ضعف‌ها را پررنگ و سیاه نمایی می‌کنند.

نیاز به گفتگو داریم

عضو حزب موتلفه اسلامی در خصوص ضرورت‌های انجام گفت و گوی ملی، اظهار داشت: هم لازم و هم نیاز به گفتگو است و رهبری هم این زمینه را فراهم کردند البته از بعضی از شخصیت‌ها انتظار داشتند که حداقل اشتباه گذشته را جبران کنند. رهبری این صدا‌ها را به رسمیت شناخته است و تنوعی که در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری داشتیم، نشان دهنده این است که این تفکرات به رسمیت شناخته شده است؛ شخص رهبری در مجلس ششم چند نفر را با حکم حکومتی وارد مجلس کردند که تایید کننده همین مساله است. اما بحث ما در خصوص اغتشاشگران است که همه چیز را تخریب انجام می‌کنند که قابل گفتگو نیستند و نمی‌توان از آن‌ها به عنوان اهرم فشار برای گفتگو استفاده کرد.

مذاکره را با کسانی که در چارچوب قانون اساسی رفتار می‌کنند، پذیرا هستیم / خودمان را هیچ وقت حق نپنداشتیم

وی ادامه داد: حزب موتلفه جزو احزابی است که اولین گفتگو‌ها را به صورت مکتوب و حضوری با اصلاح طلبان شروع کرد؛ از اعضای نهضت آزادی مثل آقای عسگر اولادی تا گفتگو با اعضای مجمع روحانیون مبارز مثل آقای خوئینی‌ها و بعد آن اقای خاتمی گفتگو داشتیم و معتقدیم گفتگو، اثربخش است و وقتی قانون اساسی و سیاست‌های کلان نظام و رهبری را پذیرفتیم قطعا این گفتگو‌ها می‌تواند به نتیجه برسد، اما نه با کسانی که فضای ناامنی ایجاد کردند و در اقلیت هستند. اما بقیه، ممکن است قشر قابل توجهی در جامعه باشند که نظرشان قابل احترام است و در انتخابات هم تاثیرگذار بودند؛ در عین حال ما مذاکره را با کسانی که در چارچوب قانون اساسی رفتار می‌کنند، پذیرا هستیم. اما حساب اغتشاشگران را از گفت و گوی ملی باید جدا کرد. ما خودمان را هیچ وقت حق نپنداشتیم بلکه گفتیم در چارچوب قانون اساسی باشد. ما رهبری سیاسی را پذیرفتیم و وقتی به عنوان فصل الخطاب راهی را مشخص می‌کنند باید آن را بپذیریم. اما مسیر، در کف خیابان نیست بلکه ازراه مجلس و ایجاد نمایندگی‌ها در اقشار جامعه است.

به احزاب و جریان‌های سیاسی بها داده نمی‌شود / تهدید‌های اخیر فرصتی برای حل ضعف‌ها است / مردم حلقه میانی بین خودشان و حکومت ندارند

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما معتقد هستیم به احزاب بها داده نمی‌شود و به جریان‌های سیاسی که جامعه را هدایت کند، بها داده نمی‌شود؛ لذا مردم حلقه میانی بین خودشان و حکومت ندارند تا حرفهایشان را به ان‌ها منتقل کنند؛ رهبری ۹ سال پیش گفتند که حلقه میانی را ایجاد کنید تا مردم به ان‌ها اعتماد و حرفشان را برای انتقال به حکومت به ان‌ها بزنند. پس حلقه میانی باید بدون جهت دادن به خواست مردم، این صحبت‌ها را به رهبری انتقال دهد. اما علی (ع) به مالک اشتر توصیه کردند که «این اندازه به خواص توجه نکن که از رضایت عامه می‌مانی، زیرا خواص تو را در مسایل خاصی محدود می‌کنند». پس رضایت عامه و اینکه چه کسی اکثریت را در جامعه نمایندگی کند، مهم است که این اصل را در سیاست داخلی اجرا کنیم و من امید زیادی دارم که نظام از همین تهدیدی که در کشور پدید امد، فرصتی ایجاد کند که این ضعف‌ها را در اینده حل کند.

لینک کوتاه
ارسال به تلگرام
بازید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
گزارش خطا
0
وب گردی
کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

کدام بسته اینترنتی بهتر است؟!

خالق «حسنی نگو یه دسته‌ گل» هم برگزیده شعر فجر بود

خالق «حسنی نگو یه دسته‌ گل» هم برگزیده شعر فجر بود

شلیک های مرد خشمگین به یک زن و ۴ کودک به خاطر اختلافات خانوادگی

شلیک های مرد خشمگین به یک زن و ۴ کودک به خاطر اختلافات خانوادگی

پالتوی ۲۴۰ میلیون تومانی

پالتوی ۲۴۰ میلیون تومانی

شکیرا بیخیال پیکه نمی‌شود/ منتظر این روز خاص باش!

شکیرا بیخیال پیکه نمی‌شود/ منتظر این روز خاص باش!

کی‌روش: از حقم نمی گذرم و به فیفا شکایت کردم

کی‌روش: از حقم نمی گذرم و به فیفا شکایت کردم

;
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
رپورتاژ / تریبون 2
تصاویر
۱/۴
۱/۴
تصاویر: «توله شیر سفید» در کرج

تصاویر: «توله شیر سفید» در کرج

۲/۴
تصاویر: زلزله ۵/۹ ریشتری خوی

تصاویر: زلزله ۵/۹ ریشتری خوی

۳/۴
تصاویر: انتقال مجروحان حادثه سفارت آذربایجان به باکو

تصاویر: انتقال مجروحان حادثه سفارت آذربایجان به باکو

۴/۴
تصاویر: دیدار وزیران خارجه ایران و قطر

تصاویر: دیدار وزیران خارجه ایران و قطر

خرید و فروش بیتکوین
ببینید!

ویدیو / بارش برف در تهران، امروز ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

ویدیو / بدرقه رسمی پیکر کارمند جانباخته سفارت جمهوری آذربایجان در تهران با حضور مقامات وزارت خارجه

ویدیو / لحظه وقوع زلزله هنگام مصاحبه فرماندار خوی

ویدیو / پناهیان هم به ضعف دولت رئیسی اذعان کرد

ویدیو / تصاویری از «سانا» توله شیر سفید ایران

ویدیو / انتقال مجروحان حادثه سفارت آذربایجان به باکو

ویدیو / نماینده اصفهان: گمانه‌های قوی بر این سمت است که حمله دیشب کار اسرائیل بوده

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
پربازدیدها
روز هفته ماه سال

خبرگزاری حامی دولت، کنسرت خواننده «مثلا روم زوم کنی، بوم بوم کنه قلبم» را نقطه عطفی در تاریخ موسیقی ایران توصیف کرد

سفارت باکو در ایران امروز تخلیه می‌شود

حمله ناموفق با استفاده از ریز پرنده به یک مجتمع کارگاهی وزارت دفاع / سه ریزپرنده منهدم شد

تصاویر: زمستان افغانستان

هواشناسی: از اواخر وقت دوشنبه تا ظهر چهارشنبه بارش سنگین برف در شمال استان تهران پیش بینی می‌شود / احتمال یخبندان و لغزندگی مسیر‌ها

ویدیو / انتقال مجروحان حادثه سفارت آذربایجان به باکو

دادگستری: پلمب یک واحد داروخانه در شهرستان آمل به‌خاطر کشف حجاب‌ / پزشک متصدی داروخانه‌ نسبت به فرد آمر به معروف اهانت کرده

۳ استان دیگر مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شدند

واریز پول شرط شرکت در قرعه‌کشی فروش خودرو شد

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ بهمن ۱۳۷۸: خوابی که یکی از علمای عراق درمورد من دیده بود

چگونه فقط با کارت ملی، ۵۰۰۰ یورو بخریم؟

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان: درصددیم تا در آینده‌ای نزدیک سفارت خود در ایران را تخلیه کنیم / کمپین اخیر ضد آذربایجانی در رسانه‌های ایران زمینه‌ساز این حمله بوده / طرف ایرانی مسئولیت کامل حمله به سفارت ما را برعهده دارد

متهم فروردین ماه شکایت مفقودی همسرش را در ارومیه ثبت کرده / همسر مهاجم اهل باکو بوده؛ در ابتدای سال به جمهوری آذربایجان بازگشته است

در آینده نزدیک همسایه‌ای را در سمت شمال غربی خواهیم دید که بخش قابل توجهی از ایرانیان، آنجا ساکن هستند / شرایط ناپایدار اینترنت از عوامل مهاجرت است

وزیر اقتصاد: حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۲، ۱۵ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد / فعلا برنامه‌ای برای افزایش حقوق میانسالی نداریم

درخواست رئیس صداوسیما از رئیس‌جمهور برای فیلتر کردن یک سایت نمایش خانگی

واریز پول شرط شرکت در قرعه‌کشی فروش خودرو شد

سه طرح برای حمله به تاسیسات اتمی ایران تدارک دیده ایم

پیام‌ فروش جنگنده‌های سوخو ۳۵ روسیه به ایران

عکس عامل شلیک به هواپیمای اوکراینی منتشر شد

جواد روحی به اعدام محکوم شد

۱۰ حقیقت شگفت انگیز درباره عادات زیبایی ویژه مصریان باستان

خاطرات هاشمی رفسنجانی، ۶ بهمن ۱۳۷۸: خوابی که یکی از علمای عراق درمورد من دیده بود

چگونه فقط با کارت ملی، ۵۰۰۰ یورو بخریم؟

دایی مهسا امینی: مهسا کاملاً سالم بود؛ بیماری قلبی مادرزادی او دروغ مطلق است

ویدیو / این حیوان عجیب الخلقه در عراق، شیر منقرض شده آشوری است؟

سازمان جهانی بهداشت: قرنطینه امیکرون ۵ روز نیست

ویدیو / واکنش امیر قطر به برد ایران مقابل ولز

شرط تحویل آپارتمان ۱۵۰ متری در نیاوران به رضا رویگری / مجری صداوسیما: مالک منزل گفته خانه را با چند پرستار آماده کرده‌ام؛ فقط رضا باید تنها بیاید / وقتش رسیده بگویم که چقدر به رضا ظلم شده / او مدت‌هاست که در روابط‌ش دچار مشکل شده / مو‌های رضا به طرز عجیبی سوزانده شده بود؛ به گریمور گفتم جوری درست کن که فکر کند مو دارد

ویدیو / آزار و اذیت شیطانی دختر دانشجو توسط این ۵ آدم‌ربا

معاوضه شماره موبایل با آپارتمان لوکس / قیمت شماره‌های رند به ۵۰ میلیارد تومان رسید

ساعت و تاریخ بازی ایران - آمریکا

خرید و فروش بیتکوین
خواندنی ها
کشف رد دست مرموز در خندق دفاعی هزار ساله اورشلیم

کشف رد دست مرموز در خندق دفاعی هزار ساله اورشلیم

جهان خودرو؛ شاسی‌بلند اسپرت آئودی که به وانت تبدیل می‌شود

جهان خودرو؛ شاسی‌بلند اسپرت آئودی که به وانت تبدیل می‌شود

ایلان ماسک: رقیب اصلی تسلا از چین ظهور می‌کند

ایلان ماسک: رقیب اصلی تسلا از چین ظهور می‌کند

پژوهشگران: مورچه‌ها می‌توانند تومورهای سرطانی را در نمونه‌های ادرار بو بکشند

پژوهشگران: مورچه‌ها می‌توانند تومورهای سرطانی را در نمونه‌های ادرار بو بکشند

خرید و فروش بیتکوین
آخرین اخبار مهمترین عناوین روز

انفجار در مسجد پیشاور؛ ۳۶ نفر جان باختند

روسیه: حمله به تأسیسات دفاعی ایران می‌تواند عواقبی پیش‌بینی‌نشده داشته باشد

مجتبی امینی: انتخاب من به عنوان دبیر جشنواره ربطی به «گاندو» و فضای امنیتی ندارد / کشور در معرض حمله سایبری است / امسال فرش قرمز نداریم

کدخدایی، عضو شورای نگهبان: مصوبه مولدسازی از جهت مبنای قانونی فاقد ایراد است

سخنگوی دولت: دستگاه‌های اطلاعاتی برنامه‌ریزی برای شورش‌آفرینی در نیمه‌دوم امسال را پیش‌بینی کرده بودند

رهبر معظم انقلاب: در کشور به طور محسوس مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم / سیاست‌های اصل ۴۴ با دقت و فکر انتخاب شد و باید به آن عمل بشود / در دهه ۹۰ به دلایل مختلف «تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی» را داشتیم

رهبر انقلاب: در کشور به طور محسوس مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم / رفع مشکلات معیشتی بدون رشد اقتصادی شدنی نیست

برگزاری جشنواره هنرهای شهری بهار ۱۴۰۲ در مشهد با دریافت بیش از ۲ هزار اثر/ شهرداری: چهره مشهد ۱۴۰۲ متفاوت از سال‌های گذشته خواهد بود

بورل: قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اوضاع را دشوارتر می‌کند

انفجار در مسجد پیشاور؛ ۳۶ نفر جان باختند

مجتبی امینی: انتخاب من به عنوان دبیر جشنواره ربطی به «گاندو» و فضای امنیتی ندارد / کشور در معرض حمله سایبری است / امسال فرش قرمز نداریم

سخنگوی دولت: دستگاه‌های اطلاعاتی برنامه‌ریزی برای شورش‌آفرینی در نیمه‌دوم امسال را پیش‌بینی کرده بودند

رهبر انقلاب: در کشور به طور محسوس مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم / رفع مشکلات معیشتی بدون رشد اقتصادی شدنی نیست

احضار کاردار اوکراین به وزارت خارجه در خصوص حمله اخیر به یک مجتمع وزارت دفاع در اصفهان

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / بارش برف و باران در جاده‌های برون شهری تهران و ۱۴ استان

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ / بارش برف و باران در ۲۵ استان تا پنجشنبه/ هشدار کولاک برف و اختلال در انتقال گاز

قیمت دلار، امروز ۱۰ بهمن ۱۴۰۱

جبلی درمورد بودجه ۸ هزار میلیارد تومانی صداوسیما: مغرضانه قضاوت شد

سردار رحیمی در مراسم تودیع خود: «اغتشاشات» اخیر آمار جرائم را یک درصد زیاد کرد

۶۶ پس لرزه طی ۲۶ ساعت در خوی ثبت شد

اردوغان: ممکن است ایران به مذاکرات سه‌جانبه ترکیه، سوریه و روسیه بپیوندد

عباس عبدی: هیچ‌کدام از مسائل اساسی حل نشده / نه تنها چشم‌اندازی برای حل مشکلات نمی‌دهند بلکه لجوجانه می‌کوشند به تنظیمات کارخانه برگردند

باکو: کنسولگری ما در تبریز به کار خود ادامه می‌دهد

۳ استان دیگر مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی شدند

وزیرخارجه عراق: ولی‌عهد سعودی از ما خواست میزبان دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان باشیم

نشست وزیر خارجه با چهار نماینده تحریم شده مجلس / امیرعبداللهیان: این تحریم‌ها نمایشی است / شما نه سفری به اروپا داشتید نه سرمایه‌ای در آنجا دارید

سفر قریب‌الوقوع «بن فرحان»، وزیرخارجه عربستان به بغداد برای ازسرگیری مذاکرات تهران و ریاض

مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس: حقوق کارکنان دولت در سال آینده ۳۰ درصد افزایش می‌یابد

وال‌استریت‌ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی: اسرائیل مسئول حمله  شب گذشته به یکی از مراکز وزارت دفاع ایران است / حمله به اصفهان اولین عملیات تل آویو در داخل ایران در دوره جدید نتانیاهو است

مشاور زلنسکی: انفجارهای شبانه در تاسیسات تولید پهپاد ایران؛ اوکراین هشدار داده بود

بلینکن: تهران پیشنهاد ارائه شده در خصوص بازگشت به توافق هسته‌ای را رد کرد / از ارسال موشک و پهپاد ایرانی به روسیه نگران هستیم / به دنبال راه‌های برای مقابله با فعالیت‌های مخرب تهران هستیم

استانداری آذربایجان شرقی در خصوص اخباری از حمله پهپادی به کارخانه تصفیه روغن خودرو در آذرشهر: آتش سوزی تنها به علت سهل انگاری مدیریت روی داده

فروش ربع سکه بورسی با قیمت‌های عجیب و غریب؛ ۷ میلیون بالاتر از بازار آزاد

ویدیو / نماینده اصفهان: گمانه‌های قوی بر این سمت است که حمله دیشب کار اسرائیل بوده

وزیر خارجه عراق: تنش تهران و واشنگتن بر عراق تاثیر می‌گذارد / اروپایی ها نسبت به ایران سختگیرتر شده‌اند

خبرگزاری دولت: در حمله شب گذشته از سه فروند ریزپرنده از نوع کوادکوپتر پیشرفته مجهز به بمبلت استفاده شد / عوامل حفاظت موفق به ساقط کردن یک فروند از آن‌ها می‌شوند/ یک فروند از این کوادکوپتر‌ها پس از اخلال در ارتباط آن به سقف سوله برخورد می‌کند / یک فروند دیگر که آسیب کمتری دیده در اختیار نیرو‌های حفاظتی است

واکنش امیرعبداللهیان به انفجار دیشب اصفهان: اقدام بزدلانه ای برای ناامن سازی ایران است / چنین اقداماتی نمی‌تواند در اراده ما برای پیشرفت‌های صلح آمیز هسته‌ای کشور تاثیری بگذارد

وزیر خارجه قطر: پیام آمریکا را به ایران منتقل کردیم / این پیام با موضوع توافق مرتبط است گرچه شاید ارتباط مستقیمی به آن نداشته باشد

رئیس صداوسیما درباره نامه اش به رئیسی: اگر ساترا به نقش نظارتی خودش عمل نکند هم به مخاطبین ظلم شده و هم به فعالان این عرصه / هیچ احساس رقابتی با پلتفرم‌ها نداریم؛ بلکه فعالیت آن‌ها را فرصتی برای مأموریت فرهنگی خود می‌دانیم، البته اگر درست در این مسیر حرکت کنند

آرشیو
خرید و فروش بیتکوین
وبگردی

تصادف مرگبار ۳ کامیون و ۷ خودرو در کرمان

قاتلان جسد سوخته‌شده در جاده سلماس پیدا شد

داستان زیدان و رئال تمام نشده: علاقه زیزو به بازگشت!

دوچرخه ۹۰۰ میلیونی اماراتی‌ها برای دختر رکابزن ایران

داده‌های صوتی می‌گویند که به پارکینسون مبتلا شده‌اید!

پالتوی ۲۴۰ میلیون تومانی

خالق «حسنی نگو یه دسته‌ گل» هم برگزیده شعر فجر بود

کی‌روش: از حقم نمی گذرم و به فیفا شکایت کردم

شکیرا بیخیال پیکه نمی‌شود/ منتظر این روز خاص باش!

شلیک های مرد خشمگین به یک زن و ۴ کودک به خاطر اختلافات خانوادگی

  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"
کد خبر: ۷۰۵۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۱۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱
سیاست >> سیاست داخلی
پ

ترقی، عضو ارشد حزب موتلفه: رهبری اجازه ندادند که نیروی انتظامی با اسلحه با مردم مقابله کند

حمیدرضا ترفی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: بر خلاف سال ۹۸ که دولت دستور داد بحران، سریع جمع شود و تعداد زیادی هم کشته شدند، اما مقام معظم رهبری در این مرحله اجازه ندادند که نیروی انتظامی با اسلحه با مردم مقابله کند و همین مساله باعث شد بیش از ۲۵۰۰ نیروی انتظامی کشور زخمی شوند و بیش از ۴۰ نفر از آن‌ها شهید شدند. پس این‌ها دستور تیر نداشتند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

شفقنا: حمیدرضا ترفی سیاستمدار و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه جامعه ما نیاز به گفتگو دارد، بیان داشت: «برای مردم ما اثبات شده که اغتشاشگران دنبال اعتراض نیستند بلکه دنبال ترور و خرابکاری هستند و امنیت کشور را نشانه گرفتند. آیا کسی که اعتراض دارد بانک را تخریب می‌کند؟ در دانشگاه فردوسی مشهد ده‌ها نفر رفتند که با اغتشاشگران حرف بزنند، اما آن‌ها تابوتی درست کردند و رویش نوشتند گفتگو و بعد تابوت را تشییع کردند بنابراین با کسی که «گفتگو» را تشییع می‌کند ایا می‌توان گفتگو کرد؟»

وی با انتقاد از اینکه حلقه میانی بین مردم و حاکمیت وجود ندارد، گفت: به احزاب و به جریان‌های سیاسی که جامعه را هدایت کند، بها داده نمی‌شود؛ لذا مردم حلقه میانی بین خودشان و حکومت ندارند نا حرفهایشان را به آن‌ها منتقل کنند؛ درحالی که رهبری ۹ سال پیش گفتند که حلقه میانی را ایجاد کنید تا مردم به ان‌ها اعتماد و حرفشان را برای انتقال به حکومت به آن‌ها بزنند.

متن سخنان حمیدرضا ترقی را در ادامه می‌خوانید:

حمیدرضا ترقی عضو حزب موتلفه اسلامی در ارزیابی خود از حوادث و اعتراضات اخیر گفت: انقلاب اسلامی، همانند انقلاب صدر اسلام، در حرکت تکاملی خودش به طور طبیعی، با موانع و چالش‌هایی رو به رو می‌شود که ناشی از دشمنی‌های مستمر مخالفین اسلام و انقلاب اسلامی است و در این دشمنی، طبیعتا نفاق، منافقین و عواملی که جامعه پذیری سیاسی و دینی نداشتند، به این مجموعه اضافه می‌شوند. در صدر اسلام، این نوع حرکت‌ها، حرکت‌های ارتجاعی تلقی می‌شود که قصد دارد روند انقلاب را از مسیر اصلی خارج و به روند قبل از انقلاب بازگردان و جامعه را دوباره به شرایطی برگرداند که همانند زمان صدر اسلام اشراف قریش حاکم بر جامعه شوند. الان هم این وضعیت را می‌توان مشاهده کرد. نفس وجود این تحرکات و جنبش ها، یک امر طبیعی است که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کردند که وقتی به سمت مسیر کمال و رشدی می‌روید که این مسیر به ابطال فرضیه‌ها و تئوری‌های لیبرال دموکراسی غرب منجر می‌شود، نمی‌توان انتظار داشت عکس العملی از سوی ان‌ها بروز و ظهور نداشته باشد.

تحرکات دشمن با افزایش رضایتمندی مردم بی اثر می‌شود

وی ادامه داد: بنابراین وجود چنین تحرکاتی، واقعیتی است که باید آن را بپذیریم؛ حال اینکه چرا این تحرکات بعضا اوج می‌گیرد و بعضا فرود دارد، قابل تامل است. به هر میزان که ما در حوزه‌های مختلفی که موجب رضایت و پشتیبانی مردم از نظام و انقلاب می‌شود، کارآمدی بیشتری به خرج دهیم و رضایتمندی مردم را بیشتر بالا ببریم و کاستی‌ها کمتر باشد، به طور طبیعی تحرکات آن‌ها ناموفق‌تر و بروز و ظهورش کاهش پیدا می‌کند و به هر میزان که موفقیت‌های ما در دستیابی به آرمان‌ها سریع‌تر و گسترده‌تر شود و موفقیت‌های غیر قابل پیش بینی را از نظر دشمن به دست بیاوریم، تلاش آن‌ها برای جلوگیری از این موفقیت‌ها هم افزایش پیدا می‌کند.

حوزه‌های فرهنگ و اقتصاد مورد سوء استفاده دشمن قرار گرفته است

آقای ترقی در ادامه به رشد حوزه پدافندی و دفاعی کشور اشاره کرد و گفت: طی چهار دهه که از انقلاب اسلامی می‌گذرد، در حوزه دفاعی و پدافندی، به نقطه بازدارندگی قوی و مقتدرانه رسیدیم؛ اما تحولات اجتماعی و فرهنگی در کنار اقتدار نظامی، لازمه تکامل بخشی به انقلاب اسلامی است؛ یعنی انقلاب نمی‌تواند در یک جبهه رشد داشته و در جبهه‌های دیگر مثل اخلاق، فرهنگ و اقتصاد رشد متوازن نداشته باشد؛ چراکه اگر رشد متوازنی نداشت به عنوان یک نقطه ضعف مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت. مقام معظم رهبری همانطور که در حوزه دفاعی، کشور را به ظرفیت بالایی رساندند که دشمن تصور حمله نظامی نداشته باشد، در حوزه اقتصاد، کار را به مسوولین سپردند که این اقتدار را در حوزه اقتصاد هم داشته باشیم که این اقتصاد باید مولفه‌هایی داشته باشد یعنی در برابر تکانه‌های دشمن محکم باشد، رضایت مردم را جلب کند، تبعیض و فقر را از بین ببرد و رفاه مردم را تامین کند.

ارزش‌های نسل‌های قبلی و ایدئولوژی انقلاب به نسل جوان منتقل شود

وی افزود: در حوزه فرهنگ هم که مقام رهبری تاکیداتی داشتند از جمله اینکه با تهاجم فرهنگی غرب مقابله و فضای مجازی برای مهندسی افکار عمومی جامعه و توجه به نسل جوانی که در مراحل بعدی انقلاب، باید ارزش‌های نسل‌های قبلی و ایدئولوژی انقلاب را به نسل جدید انتقال دهد، مدیریت شود تا بتواند تداوم بخش انقلاب برای رسیدن به هدف و آرمان باشد؛ اما در این حوزه دولت‌ها ضعیف عمل کردند. در اقتصاد کشور هم، لیبرالیسم اقتصادی حاکم بوده و به سمت اقتصاد اسلامی و اقتصادی که مبتنی بر مقاومت باشد، نرفتیم؛ در حوزه فرهنگ باز هم نگاه لیبرال حاکم بوده که آثار ان را در بخشی از نسل جوان مشاهده می‌کنیم. درحالی که همین جوان وقتی در دستگاه تربیتی بسیج قرار گرفته، به تراز انقلاب و همچنین به نیرویی تبدیل می‌شود که در آن، دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ هیچ تفاوتی با هم ندارند.

اُفت تربیت در تراز انقلاب کاملا مشهود است / دولت‌ها به حوزه آسیب‌های اجتماعی، اولویت نمی‌دهند

آقای ترقی با بیان اینکه اُفت تربیت در تراز انقلاب کاملا مشهود است، اظهار داشت: در حوزه اخلاق و آسیب‌های اجتماعی هم باز همین مشکلات را داشتیم؛ یعنی دولت‌ها با حوزه آسیب‌های اجتماعی، به عنوان موضوع فرعی غیر اولویت دار برخورد کردند درحالی که ما در جنگ جدی با این حوزه هستیم؛ یکی از این آسیب‌ها اعتیاد است که کشور همسایه مواد مخدر تولید می‌کند و ما انتظار داریم تاثیری در جامعه ما نگذارد و ما با اعتیاد به عنوان بیماری برخورد کردیم نه معضل جدی که هزینه‌های زیادی به کشور تحمیل می‌کند. اعتیاد در میان سرپرستان خانواده که الان به زن‌ها و بچه‌ها هم کشیده شده است علاوه بر اینکه نسلی را از بین می‌برد، آثار خود را در خانواده‌ها هم می‌گذارد که نمی‌توان با نگاه بیمارگونه به این مساله برخورد کرد که این مسایل به طور طبیعی نارضایتی‌ها را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: اگرچه این مسائل در داخل ممکن است مورد تجزیه و تحلیل کاربردی قرار نگیرد، ولی در بیرون از کشور، دشمنان ما دهه‌ها است که اندیشکده‌ها را به کار گرفتند و روی این نقاط قوت و ضعف ما برنامه ریزی می‌کنند. همانطور که در اقتصاد، برنامه ریزی کردند؛ اگر کتاب «هنر تحریم» را اگر مطالعه کنید، می‌بینید که اندیشمندان آمریکایی از سال ۲۰۰۶ طراحی تحریم و آثار آن را بر کشور ما تنظیم کردند تا از این راه به کشور و جمهوری اسلامی ضربه بزنند. اما الان که دیدند این سیاست‌ها خیلی جواب نداده است و نظام جمهوری اسلامی توانسته از این چالش‌ها عبور کند، بنابراین سیاست‌های خود را تغییر می‌دهند، اما به هر حال با طراحی، با جمهوری اسلامی ایران برخورد می‌کند. رهبر انقلاب اسلامی در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) امسال، عنوان کردند که تنها چیزی که دشمن می‌تواند بر آن سوار شود این است که اغتشاشاتی ایجاد کند؛ از فضای مجازی استفاده و جنگ روانی ترکیبی را دنبال کنند و این پیش بینی‌هایی است که رهبری از قبل داشتند.

هیچ اهمیتی به مدیریت فضای مجازی ندادیم / تربیت بخشی از نسل جوان از خانواده و آموزش و پرورش گرفته و به فضای مجازی سپرده شد

آقای ترقی به شیوع کرونا و آموزش مجازی هم اشاره داشته و عنوان کرد: علاوه بر شرایط موجود، موضوع کرونا هم در سال‌های اخیر به این پروژه دشمن کمک کرد؛ اگر روند طبیعی کشور نبود، آنقدر سریع، نظام آموزشی ما به سمت فضای مجازی نمی‌رفت که حتی خیرین برای دانش آموزان محروم کشور تبلت بگیرند؛ اما ۲۰ درصد این فضا برای آموزش و ۸۰ درصد آن برای سلطه دشمن که در اختیار نسل جوان بوده، باز است. از سوی دیگر، چون ما هیچ اهمیتی به مدیریت فضای مجازی ندادیم که به نظر من این بی توجهی هم عمدی بود؛ لذا در چنین فضایی فرمان تربیت بخشی از نسل جوان ما، از خانواده و آموزش و پرورش گرفته و به فضای مجازی سپرده شد؛ بنابراین مجموعه این مسایل منجر به حوادث اخیر شد و باید ابعاد آن را مورد بررسی قرار داد که اهداف دشمن چه بوده و به چه نتیجه‌ای رسیده است و ما برای اینکه این مساله را مهار کنیم چه کار‌هایی باید انجام دهیم.

وی در خصوص این مساله که ریشه اصلی اعتراضات اخیر، مسایل اقتصادی است، گفت: «از ابتدای این اغتشاشات، حتی یک شعار اقتصادی هم نشنیدیم. پس مشخص است که این‌ها اعتراض نیست، بلکه اغتشاش، ساختار شکنی و تابو شکنی و صب ولایت است؛ همانند کاری که معاویه در صدر اسلام انجام داد؛ این اغتشاش‌ها به هیچ وجه خود جوش نیست مگر اینکه بگوییم تمام بسترسازی‌هایی که در دولت قبلی به لحاظ اقتصادی انجام شد، این زمینه را فراهم کرد؛ به اعتقاد ما بسیاری از مشکلات اعم از مشکلات فرهنگی مثل رها سازی فضای مجازی و تاثیرگذاری دشمن در افکار عمومی نسل جوان، ناشی از ترک فعل‌های دولت قبلی است. تورم ما ناشی از عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و چاپ پول بدون پشتوانه است. ما نباید مشارکت را فقط به صندوق محدود کنیم وقتی از صندوق کسی در می‌اید که به هیچ کدام از تعهداتش عمل نمی‌کند و امروز می‌گوید اگر برجام را امضا می‌کنیم فردا تمام تحریم‌ها لغو می‌شود، اما بعد از گذشت چند سال هنوز لغو نشده است، پس مردم هم پای صندوق نمی‌آیند. وقتی مردم می‌بینند به کسی رای دادند که اصلا حاضر نیست از ماشین ضد گلوله اش پایین بیاید خب طبیعتا ناامید می‌شوند؛ بنابراین این تجمعات به هیچ وجه جنبه اعتراضی نداشته است و کسانی که اعتراض داشتند از این حرکت پشتیبانی کردند.»

حرکت‌های اخیر را نمی‌توان اعتراض نامید

وی ادامه داد: کدام یک از کسانی که شیشه بانک می‌شکنند، آدم می‌کشند و خسارت به بیت المال وارد می‌کنند، از مسایل اقتصادی حرفی زدند؟. واقعیت این است که مجموعه اقلیتی از جامعه که تحت تاثیر فضای مجازی و در حالی که مست بودند دست به چنین کار‌ها زدند را آیا می‌توان آن را به عنوان اعتراض تلقی کرد؟ ما هر سال بیش از ۳۵۰۰ تجمع اعتراضی در سراسر کشور داریم. مردم نسبت به حقوقشان و کارگران هم نسبت به وضعیت خودشان در جلوی مجلس و فرمانداری‌ها تجمع می‌کنند که همه آن‌ها هم مسالمت آمیز حل شده است و برخوردی از سوی نظام صورت نگرفته است و مسوولین صدای این اعتراضات را همواره شنیده اند و تا جایی که توانستند، مشکلات را حل کردند؛ اما این حرکت‌های اخیر را نمی‌توان اعتراض نامید؛ چراکه طراحی شده و برنامه ریزی شده است. از تحلیل مقام معظم رهبری هم همین برداشت می‌شود که از ابتدا چنین چیزی را قبول نداشتند و تمام اسناد از بازجویی‌ها و فیلم‌ها هم همین را نشان می‌دهد.

۳۰۰ هزار شهید ندادیم تا شعار کومله را سمبل اداره کشور قرار دهیم

آقای ترقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به فعالیت گروه کومله اشاره کرد و گفت: «کومله» از اول انقلاب و در دوران جنگ، بدترین جنایت را علیه مردم و زنان و کودکان ما انجام دادند حالا آیا می‌توان شعار این گروهک را برای جامعه اسلامی مطلوب بدانیم؟ آیا ما ۳۰۰ هزار شهید دادیم تا شعار کومله را در کشور زنده و سمبل اداره کشور قرار دهیم؟ ما انقلاب کردیم و شهید دادیم که اسلام را پیاده کنیم نه سبک زندگی غربی و مردمی هم که به قانون اساسی رأی دادند دنبال این بودند که سبک زندگی اسلامی در کشور پیاده شود. همانطور که اصل ۴ قانون اساسی هم می‌گوید هیچ قانونی خلاف اسلام نمی‌تواند در جامعه پیاده شود. این ایده‌ها را نمی‌توان به نظام تحمیل کرد نظام هم چنین چیزی را نمی‌پذیرد ما انقلاب کردیم که جامعه نمونه اسلامی بسازیم که باید مقدمه‌ای برای انقلاب اسلامی حضرت، ولی عصر (عج) باشد نه اینکه به عقب برگردیم و مثل اشراف قریش زندگی کنیم و اگر قرار بود مانند آن زمان خانم‌ها هر طور دوست داشتند زندگی کنند، دیگر نیاز نبود که انقلاب کنیم.

رهبری اجازه ندادند نیروی انتظامی دست به اسلحه ببرد

این عضو حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه نظام با مدارا و متانت نسبت به حوادث اخیر برخورد کرد، گفت: بر خلاف سال ۹۸ که دولت دستور داد بحران، سریع جمع شود و تعداد زیادی هم کشته شدند، اما مقام معظم رهبری در این مرحله اجازه ندادند که نیروی انتظامی با اسلحه با مردم مقابله کند و همین مساله باعث شد بیش از ۲۵۰۰ نیروی انتظامی کشور زخمی شوند و بیش از ۴۰ نفر از آن‌ها شهید شدند. پس این‌ها دستور تیر نداشتند؛ مقام معظم رهبری در اولین سخنرانی، آن‌هایی که دست به چنین کار‌هایی زدند را از هم تفکیک کردند؛ دسته اول جوان‌هایی که فریب خوردند؛ دسته دوم کسانی که مزدور از سوی دشمن بودند و پول گرفتند و دسته سوم کسانی که عامل دشمن و وابستگان به جریان‌های ضد انقلاب بودند و به مسوولین گفتند با کسانی که عناصر و عامل دشمن هستند برخورد شدید صورت بگیرد و با کسانی که فریب خوردند، برخورد فرهنگی و تربیتی شود. نکته دیگر این بود که برای مردم مشخص شود ماهیت این‌ها اعتراض است یا خرابکاری و اغتشاش؟ امروز برای مردم ما اثبات شده که این‌ها دنبال اعتراض نیستند بلکه دنبال ترور و خرابکاری هستند و امنیت کشور را نشانه گرفتند. آیا کسی که اعتراض دارد بانک را تخریب می‌کند؟ در دانشگاه فردوسی مشهد ده‌ها نفر رفتند که با اغتشاشگران حرف بزنند، اما آن‌ها تابوتی درست کردند و رویش نوشتند گفتگو و بعد تابوت را تشییع کردند بنابراین با کسی که «گفتگو» را تشییع می‌کند ایا می‌توان گفتگو کرد؟

دنبال کنندگان گفتگو خودشان بانی وضع موجود هستند

آقای ترقی ادامه داد: حال در این شرایط دوستانی پیشنهاد می‌دهند که با ما گفتگو کنید! اولا باید مشخص کنند که آیا نماینده اغتشاگران هستند یا نماینده خودشان؟ تا بدانیم پشتوانه کسانی که ۲ ماه امنیت مردم را به خطر انداختند و میلیارد‌ها دلار خسارت به کشور وارد کردند کیست؟ این جریانی که می‌گوید با ما گفتگو کنید، برای امروز نیست بلکه سال‌ها است همین حرف‌ها را می‌زنند؛ البته نظام خیلی از درخواست‌های آن‌ها را پذیرفته و بسیاری را هم نپذیرفته است؛ چون این نوع تفکر خودشان بانی وضع موجود هستند؛ این‌ها اقتصاد اسلامی و فرهنگ اسلامی را قبول نداشتند و دنبال حاکمیت لیبرالیسم بودند. نظام سیاسی کشور را قبول نداشتند و دنبال سکولاریزه کردن کشور بودند، اما هیچ کدام از این‌ها قابل پذیرش نیست. وقتی حرفی خلاف قانون اساسی می‌زنید و می‌خواهید انقلاب را متناسب با خواسته‌های غرب هدایت کنید، معلوم است رهبری هم نمی‌پذیرد. ۸ سال ما را معطل مذاکره کردند و همه مشکلات کشور را به مذاکره گره زدند؛ ما هر راه حلی را برای مشکلات اقتصادی مشخص کردیم، اما آن‌ها گفتند با مذاکره همه چیز حل می‌شود.

۷۰ درصد از سیاست‌های ابلاغی رهبری هنوز اجرا نشده است / اغتشاشگران را جزو مردم نمی‌دانیم

وی ادامه داد: بانی وضع موجود نمی‌تواند ادعا کند که من هیچ نقشی در مشکلات کشور نداشتم؛ ان‌هایی که بانی این مسایل بودند و تفکرات خود را در دولت حاکم کردند هنوز هم در دولت اقای رییسی حضور دارند و طبیعی است که نمی‌توان مشکلات را به سادگی حل کرد. مقام معظم رهبری ۴۵ سیاست را در این سال‌ها ابلاغ کرد در حالی که ۷۰ درصد این سیاست ها، بدون اجرا ماند پس چطور توقع داشته باشیم همه اهداف انقلاب اسلامی و طعم شیرین عدالت و سیاست داخلی خوب، تحقق پیدا کند؛ چرا در دولت قبلی یک کرسی آزاد اندیشی برگزار نشد؟؛ چرا در سال ۷۸ کاری با دانشجو کردند که دانشجو را از نظر سیاسی ابتر کردند درحالی که رهبری گفتند دانشجو باید سیاسی باشد، اما کسی گوش نداد. الان می‌گویند چرا میدان سیاست را به دانشجویان نمی‌دهید در حالی که خودشان مانع شدند؛ جریانی که حاضر نیست منتقد را بپذیرد و آن‌ها را بی سواد و احمق خطاب می‌کند پس چطور می‌تواند ادعا کند که اعتراضات را گوش می‌دهد؛ در حالی که به قول مقام معظم رهبری اگر صدای مردم را می‌خواهید بشنوید بینید که در ۱۳ ابان و تشییع سردار سلیمانی چه می‌گویند. چند نفر اغتشاش گر خرابکاری می‌کنند و صدایشان باید شنیده شود، اما میلیون‌ها نفری که در این مراسم می‌ایند، صدایشان شنیدنی نیست! چون شعار برای انقلاب و حفظ انقلاب و تحقق اهداف انقلاب می‌دهند؛ بنابراین ما این اغتشاشگران را جزو مردم نمی‌دانیم.

درخواست تجمع گروه ها، سوء استفاده از شرایط فعلی است / درآمد و هزینه‌های مردم با هم همخوانی ندارد / ما از آقای روحانی خرابه تحویل گرفتیم

آقای ترقی با بیان اینکه درخواست برای تجمع سوء استفاده از شرایط فعلی است، گفت: نمی‌توانیم حوادث اخیر را اعتراض تلقی کنیم، چون اعتراضی ندیدیم، اما اینکه به اعتراضات باید توجه شود حرف درستی است؛ ۸۰ درصد جمعیت میلیونی که در راهپیمایی ۱۳ آبان حاضر می‌شوند، از اقتصاد ناراضی هستند حق هم دارند، زیرا درآمدشان با هزینه‌ها همخوانی ندارد و تورم بالایی را تجربه می‌کنیم؛ اما در زمان دولت موقت، کسری بودجه بالای ۵۰ درصد بود الان هم که از اقای روحانی تحویل گرفتیم کسری بودجه هنگفت و همراه با تورم بالای ۴۰ درصد است. یعنی ما از آقای روحانی خرابه تحویل گرفتیم؛ بیش از ۳۵ سال است که لیبرالیسم اقتصادی در کشور حاکم است حالا می‌خواهید ظرف یکسال همه چیز و همه مشکلات را حل کنید. این مشکلات هم حل می‌شود، اما با روش جدید نه روش التماس کردن در برابر غرب؛ بنابراین درخواست تجمع باید به وقتش باشد و گروه‌های سیاسی هم باید ضوابط قانونی را رعایت و مسوولیت آن را بپذیرند.

همه امر به معروف و احزاب را موی دماغ خود می‌دانند / گشت ارشاد که زمان دولت اقای خاتمی درست شده است ایا همین امروز بد عمل می‌کند؟

وی گفت: همه امر به معروف و احزاب را موی دماغ خود می‌دانند و نظارت همگانی را که نمی‌پذیرند هیچ، حتی نظارت قانونی را هم نمی‌پذیرند. قانون عفاف و حجاب بیش از ۱۰ سال است تصویب شده، اما چرا دولت‌ها آن را اجرا نمی‌کنند وقتی دولت، قانون گریز است از مردم توقع دارید که به قانون عمل کنند! گشت ارشاد که زمان دولت اقای خاتمی درست شده است ایا همین امروز بد شد؟ ایا ظرف ۲۰ سال خوب عمل کرده بود و همین امسال بد عمل کرد! آن هم روی یک دروغ و گزارش تهمت! ادم تعجب می‌کند که مبنای این تحلیل‌ها چیست. اگر تاکید شده که سبک زندگی ما اسلامی و ایرانی باشد، به خاطر حفظ فرهنگ و تمدن ملت ایران است و وظیفه قانونی نظام است که جامعه را به سمت زندگی درست هدایت کند همانطور که ما در برابر میکروب خارجی وظیفه داریم مردم را مصون کنیم، میکروب فرهنگی و روحی هم همین است و وظیفه دولت است از مردم صیانت کند؛ دولت قبلی گفت مردم را به زور به بهشت نبرید و رهبری هم جواب دادند که ما وظیفه داریم مردم را به سمت بهشت هدایت کنیم و اگر هر کسی نخواست و نرفت، حق ندارد خلاف مسیر کلی جامعه حرکت کند بلکه فقط حق دارد در زندگی شخصی خودش هر کاری خواست بکند.

ناامیدی را کسانی بوجود می‌آورند که جز سیاه نمایی کار دیگری ندارند

آقای ترقی ادامه داد: ما خجالت می‌کشیم کسی از حزب الله لبنان به ایران می‌اید و می‌گوید ایا این کشور اسلامی است؟ این وضع معماری، حجاب و خیابان و اخلاق ما است؛ ما باید در بیانیه گام دوم به سمت جامعه سازی و دولت سازی اسلامی برویم تا به تمدن نوین اسلامی برسیم؛ اما عده‌ای از همان زمان ابتدای انقلاب، مقاومت کردند. این‌ها در زمان صدر اسلام هم بودند، اما پیامبر (ص) و امام علی (ع) هم عقب نشینی نکردند رهبری هم عقب نشینی نمی‌کنند. ناامیدی را کسانی بوجود می‌آورند که جز سیاه نمایی کار دیگری ندارند. اقداماتی که در نظام جمهوری اسلامی رخ داده در هیچ دوره‌ای از تاریخ کشور ما رخ نداده است، اما یک عده فقط نقطه ضعف‌ها را پررنگ و سیاه نمایی می‌کنند.

نیاز به گفتگو داریم

عضو حزب موتلفه اسلامی در خصوص ضرورت‌های انجام گفت و گوی ملی، اظهار داشت: هم لازم و هم نیاز به گفتگو است و رهبری هم این زمینه را فراهم کردند البته از بعضی از شخصیت‌ها انتظار داشتند که حداقل اشتباه گذشته را جبران کنند. رهبری این صدا‌ها را به رسمیت شناخته است و تنوعی که در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری داشتیم، نشان دهنده این است که این تفکرات به رسمیت شناخته شده است؛ شخص رهبری در مجلس ششم چند نفر را با حکم حکومتی وارد مجلس کردند که تایید کننده همین مساله است. اما بحث ما در خصوص اغتشاشگران است که همه چیز را تخریب انجام می‌کنند که قابل گفتگو نیستند و نمی‌توان از آن‌ها به عنوان اهرم فشار برای گفتگو استفاده کرد.

مذاکره را با کسانی که در چارچوب قانون اساسی رفتار می‌کنند، پذیرا هستیم / خودمان را هیچ وقت حق نپنداشتیم

وی ادامه داد: حزب موتلفه جزو احزابی است که اولین گفتگو‌ها را به صورت مکتوب و حضوری با اصلاح طلبان شروع کرد؛ از اعضای نهضت آزادی مثل آقای عسگر اولادی تا گفتگو با اعضای مجمع روحانیون مبارز مثل آقای خوئینی‌ها و بعد آن اقای خاتمی گفتگو داشتیم و معتقدیم گفتگو، اثربخش است و وقتی قانون اساسی و سیاست‌های کلان نظام و رهبری را پذیرفتیم قطعا این گفتگو‌ها می‌تواند به نتیجه برسد، اما نه با کسانی که فضای ناامنی ایجاد کردند و در اقلیت هستند. اما بقیه، ممکن است قشر قابل توجهی در جامعه باشند که نظرشان قابل احترام است و در انتخابات هم تاثیرگذار بودند؛ در عین حال ما مذاکره را با کسانی که در چارچوب قانون اساسی رفتار می‌کنند، پذیرا هستیم. اما حساب اغتشاشگران را از گفت و گوی ملی باید جدا کرد. ما خودمان را هیچ وقت حق نپنداشتیم بلکه گفتیم در چارچوب قانون اساسی باشد. ما رهبری سیاسی را پذیرفتیم و وقتی به عنوان فصل الخطاب راهی را مشخص می‌کنند باید آن را بپذیریم. اما مسیر، در کف خیابان نیست بلکه ازراه مجلس و ایجاد نمایندگی‌ها در اقشار جامعه است.

به احزاب و جریان‌های سیاسی بها داده نمی‌شود / تهدید‌های اخیر فرصتی برای حل ضعف‌ها است / مردم حلقه میانی بین خودشان و حکومت ندارند

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما معتقد هستیم به احزاب بها داده نمی‌شود و به جریان‌های سیاسی که جامعه را هدایت کند، بها داده نمی‌شود؛ لذا مردم حلقه میانی بین خودشان و حکومت ندارند تا حرفهایشان را به ان‌ها منتقل کنند؛ رهبری ۹ سال پیش گفتند که حلقه میانی را ایجاد کنید تا مردم به ان‌ها اعتماد و حرفشان را برای انتقال به حکومت به ان‌ها بزنند. پس حلقه میانی باید بدون جهت دادن به خواست مردم، این صحبت‌ها را به رهبری انتقال دهد. اما علی (ع) به مالک اشتر توصیه کردند که «این اندازه به خواص توجه نکن که از رضایت عامه می‌مانی، زیرا خواص تو را در مسایل خاصی محدود می‌کنند». پس رضایت عامه و اینکه چه کسی اکثریت را در جامعه نمایندگی کند، مهم است که این اصل را در سیاست داخلی اجرا کنیم و من امید زیادی دارم که نظام از همین تهدیدی که در کشور پدید امد، فرصتی ایجاد کند که این ضعف‌ها را در اینده حل کند.

رومیس د
رازیانه د
ارسال به تلگرام
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
رومیس د
رازیانه د
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • بین الملل
  • تاریخ
  • اقتصاد
  • اجتماع
  • فناوری
  • فرهنگ و هنر
  • حوادث
  • ورزش
  • خواندنی ها
  • سلامت
  • ویدیو
  • عکس
  • درباره انتخاب
  • |
  • ارتباط با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • مجله الکترونیکی
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به انتخاب است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی و تولید : "ایران سامانه"